0


Selv om jeg har flyttet hjemmefra syns jeg det er på tide å male rommet her hjemme. For en del år siden malte jeg rommet rosa og grått og det er jo fint det, men når blir jeg tjue og gidder rett og slett ikke å ha rosa lister på rommet, haha. Jeg er jo hjemme bare i feriene så jeg tilbringer jo ikke mye tid på rommet, men syns det er greit å ha det sånn ok så derfor skal jeg male det. Taket er jo allerede malt i 'Egghvit' så jeg slipper heldigvis å gjøre noe med det fordi det er mye arbeid, de fine rosa listene mine blir nå i fargen 'Sober' som jeg syns er kjempefin, og veggene blir i 'Marrakesh'. Skal også male vinduet og døren min i 'Egghvit' sånn som taket og om jeg gidder skal jeg óg male alle tremøblene mine 'Egghvit', men det finner jeg ut av når jeg er ferdig med alt annet. 

Gleder meg mye til å få endret fargene på rommet og de fargene jeg har valgt ut nå syns jeg er kjempefine, så jeg håper det blir like bra eller bedre enn hva jeg ser for meg når jeg blir ferdig. Vet ikke helt når jeg skal begynne fordi jeg må jobbe i dag, men jeg håper jeg får startet snarest mulig, kanskje allerede i kveld..

Åååååh, kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Excited!
Skrevet 05.08.2013 klokka 11:25. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits