0


Rundt 4-tiden i natt ble jeg endelig ferdig med å male rommet og jeg er storfornøyd, ble litt mer grått enn hva jeg trodde det skulle bli, men går helt fint. Har ikke hatt så mye tid til å flytte alt tilbake på rommet enda så det ser fortsatt ganske tomt ut, men satser på å bli ferdig til søndag. Det er ett par småting som jeg skal se om jeg får kjøpt i morgen før jeg stikker til Frøya, sånn som ny søppelbøtte, sengeklær, sånn ting som henger ned fra sengen, og muligens noe mer.

Jeg bare vet at rommet kommer til å se fullt ut..har ikke all verden med veggplass pga skråtak så jeg må bare bruke den plassen jeg har når det kommer til bilder. Skulle helst ikke hatt noen bilder på den lille veggplassen jeg har i det hele tatt, men velger likevell å hange det opp..er nå lei av å ha det liggende å støve ned. Føler rommet mitt blir mer som et museum om mitt liv enn et normalt soverom, men siden jeg bor i London og er bare hjemme i feriene så syns jeg det er helt greit. Gleder meg til jeg er helt ferdig!
Skrevet 10.08.2013 klokka 00:03. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits