0

Har vært mye fram og tilbake om jeg skal kjøpe meg ny PC eller ikke, men nå er det ingen vei tilbake. De to laptopene jeg bruker i dag er fra førsteåret på videregående som nå er 4 år siden, det er ingen ting galt med de to jeg har og de funker fint, men problemet er at den ene på 17'' er alt for stor til å dra med seg til forelesningene og til biblioteket, mens den andre er på rundt 10'' og er alt for liten til å skrive lange oppgaver på pluss at den har XP. 

Grunnen til at jeg nå punger ut for en alt for dyr PC er fordi jeg tror den kommer til å hjelpe meg med å skrive oppgaver å gjøre det bedre å studere, noe som jeg trenger fordi oppgavene blir lengre og mer grunndig research må gjøres. Vil ikke røpe hvilken PC det er før den kommer, men jeg kan si jeg får 2 i 1, noe som jeg elsker og tror kommer til å passe perfekt for mitt bruk. Hele dette er jo for å forbedre karakterene mine til enda bedre. 

Har også vurdert å kjøpe Mac, men jeg får meg ikke selv til å gjøre det. Har verken iPhone, iPad, iPod og alt det andre ifra Apple, så ser ikke vitsen i å plutselig kjøpe Apple når denne PCn er like god..om ikke bedre. Men uansett..gleder meg kjempemye til den kommer. Weeehooo! 


Skrevet 29.08.2013 klokka 11:06. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits