0

Nej selvfølgelig ikke. 

Jeg sa jo at jeg skulle bli ferdig med alle essayene mine i går, men det skjedde ikke. Jeg endte opp med å bare måtte se den nye episoden av SHERLCOK og etter deg gikk jeg og Beate hjem til meg og endte opp med å mimre tilbake med gamle bilder å videoer og fikk ikke gjort en verdens ting. Ops. Er tilbake på biblioteket i dag i håp om å bli ferdig, eller, bare må bli ferdig i dag fordi alt skal jo inn i morgen. Waaaa. 

Og sånn BTW! Hvis du ikke har sett SHERLOCK så syns jeg du kan sjekke det ut. Det handler om Sherlock Holmes som jeg regner med alle vet hvem er, bare storyen er satt til dags dato i London. Gode gamle Sherlock i dagens London, en modernisert Sherlock, det er bare så sykt bra. Selv om jeg elsker Sherlock Holmes filmene, er dette noe helt for seg selv, kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker denne serien. Det er BBC som har produsert den og premieren på sesong 3 var nå den 01.01.2014, i sesong 1 er det 3 episoder og alle er ca 1½ time lang og det samme gjelder for sesong 2 og jeg regner med sesong 3 også blir sånn. Så når man skal se en episode er det nesten en film man setter seg ned for å se, love it. SHERLOCK, bare helt KONGEEE! Go watch it!


Skrevet 05.01.2014 klokka 15:52. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits