0

På lørdag dro jeg sammen med Marte inn til Westfield og fikk shoppet og kost oss. Sist jeg så Marte var vel den 19.12.2013 så vi hadde en del å ta igjen og tiden gikk kjempefort! Før jeg dro hadde jeg som mål om å ikke kjøpe noe what so ever, men greide jeg det? AAHAHAHAHAH, nei.

Det første vi fikk øynene våre på var en kåpe fra New Look, den er veldig tynn så det er en høst/vår kåpe, vi begge endte opp med å kjøpe den for det er bare helt RÅ! Svart og hvit med gul, rosa og grønn neon tråder med skinnkrage, i fasongen er den helt enkel og rett opp og ned, og som jeg sa så er den veldig tynn og lett.

Det andre jeg bare måtte ha var en genser fra Jack Wills, jeg var faktisk innom før jul og var supernær å kjøpe den, men det som stoppet meg var at jeg syns den var litt for dyr, hele £98,50, så jeg ble superglad da jeg så den redusert til bare £29. Det er en skikkelig god genser med saueull og blir vel god på superkalde dager, jeg tror dette var ment til å være en julegenser, men jeg syns mønsteret er såppass nøytralt at det ikke har noe å si når den blir brukt.


Skrevet 13.01.2014 klokka 11:24. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits