1

Vi er nå allerede inn i den 5.uken i 2014, tiden går fort. Etter denne uken har jeg leseuke som betyr ingen skole, men må jo fortsatt lese og jobbe selvfølgelig, og når den er erdig er det bare 7 skoleuker igjen, 7 skoleuker, det er sykt. 

Mandag og tirsdag kommer til å være sånn som de alltid er, men på onsdag skal vi på klassetur til the Science Museum noe jeg gleder meg til. Siden timen vi skal ha der ikke er lengre enn 1½ time har jeg invitert med kjære Marte til å komme å vandre rundt litt lengre med meg etter timen min er ferdig, og om vi blir lei ligger også Natural History Museum på andre siden av gaten. På torsdag har jeg fri og får forhåpentligvis begynt å skrive på essayen min om the Science Museum og rydde og vaske rommet, fordi på fredag kommer Marte hit etter hun er ferdig med timene sine på Kingston Uni og så på kvelden stikker vi til Gatwick Airport for å hente MARTHEEEE som kommer for å besøke oss her i London. Siden jeg har god gulvplass på rommet mitt fant vi ut at Marte også kunne komme å ligge over selv om hun ikke bor så alt for langt unna, så helgen blir nok en gigant slumber party. Gleder meg kjeeeeempemyeee :)Skrevet 27.01.2014 klokka 11:25. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerMarthe

27.01.2014 kl.13:52
Jeg gleder meg også, det blir så koselig :D

Skriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits