0

Etter en dårlig start på uken tenkte jeg dette var dagen (i går) som skulle snu det negative til det positive, dagen startet bra med at jeg klarte å stå opp og ha god tid før jeg måtte starte ferden til the Science Museum, men da jeg kom på bussplassen ble jeg stående å vente 20/25 minutter på en buss som aldri kom og ble nokså frustrert. Etter å ha ventet i en evighet i regnet på bussen som aldri kom måtte jeg bare snu og gå til en annen buss stopp for å ta en annen rute for å i det hele tatt ha håp om å komme frem i tide. Etter en haug med tanker om at jeg ikke hadde sjans til å komme frem i tide var jeg faktisk heldig og kom til South Kensington i god tid, men så smart som jeg er så klarte jeg å rote meg bort så jeg endte opp med å surre rundt i 20 minutter før jeg fant inngangen og resten av klassen, kom heldigvis i tide. Etter det så gikk resten av dagen bra! Koste meg på the Science Museumet og rundt 1-tiden kom Marte for å utforse litt med av museumet sammen med meg. På tur hjem stoppet vi i Putney og gikk til The Rocket som er en bup som ligger ved Thames og spiste mat og koste oss. Resten av kvelden ble superkoselig!

I dag skal jeg bare slappe av og skrive litt på essayen min og muligens rydde litt til Marthe og Marte kommer i morgen, gleeeder meg :)
Skrevet 30.01.2014 klokka 15:31. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits