0

Hello world!

Long time no see! Skal vi se, hva er det som har skjedd i det siste?! I slutten av januar kom Marthe hele veien ifra Norge for å besøke Marte og meg og det endte opp med å bli noen kjempemorsomme dager, tror vi alle storkoste oss! Ellers har vel livet vært ganske så normalt, timer, bliblioteket, kantinen, BOP, shopping, middager ute, turer til Central, pub-kvelder og så videre. 

Det er ikke lenge igjen av skoleåret, den 2.april drar jeg hjem til Norge på påskeferie og den 23.april drar jeg tilbake til London for å levere 3 essayer og vente på den ene eksamensdagen jeg har og så tar jeg sommer. Det er bare 39 dager igjen til jeg drar og det er sykt å tenke på, jeg har planer om å prøve å få gjort ferdig alle essayene mine FØR jeg drar hjem til påske sånn at jeg faktisk får tid til å være med familie og venner, men jeg er jo ikke den flinkeste til å skrive ferdig lenge før det skal inn. Må nok også lese en del til eksamen mens jeg er hjemme.

Når jeg kommer tilbake etter påske har jeg som sagt bare de 3 essayene jeg skal levere den 24.april og èn eksamen som sikkert bli tidlig på mai og etter det har jeg absolutt ingen ting før den 24.mai som er Summerball, og i går bestilte jeg flybillett hjem til sommeren den 30.mai. Jeg har så og si HELE mai fri, men jeg har planer om å allerede begynne på dissertationen min (bacheloroppgaven) fordi jeg ikke kommer til å ha tillgang til de bøkerne jeg trenger i sommerferien, og det er jo greit å få begynt. 

Neste uke kommer Bente på besøk og jeg og Beate gleder oss kjempemye, blir braaaa :) ! 


Skrevet 22.02.2014 klokka 17:53. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits