1

Skyfri himmel, solen skinner og det er rundt 13 grader utenfor, livet er hærlig. Startet uken med seminar 9am, noe som er litt kjipt fordi jeg må stå opp tidlig, men det var ikke så ille da jeg så ut vinduet og solen skinte inn. Sitter nå å grubler på Dissertation Proposal oppgaven jeg må gjøre og hva det er jeg skal skrive om, blir nok noe om interventions, ADD, ADHD, må bare formulere ett bra spørsmål! En Dissertation Proposal er en proposal du skriver før du skal begynne på bacheloroppdaven, som da vil si at jeg skal skrive 2000 ord om hva jeg vil skrive om på bacheloroppgaven, med teorier og alt, bahh, kommer til å bli stress, men om proposalen blir bra blir dissertationen mye enklere, såeh. 

Sitter nå å venter på neste time skal begynne, har Children Learning Children Thinking klokken 2 så det er ikke lenge til, en liten time, skal prøve å formulere spørsmålet nå mens jeg har tid, krysser fingrene jeg har ett før dagen er omme! 
 


Skrevet 24.02.2014 klokka 14:05. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerDAGSVERMER

24.02.2014 kl.14:13
Så pen du er!

Ønsker deg en super mandag videre, og lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits