1

Om akkurat to uker sitter jeg på flyplassen og venter på flyet. Om to uker skal jeg hjem. Påskeferie. Blir vel ikke mye ferie, har jo fortsatt 3 essayer jeg må gjøre ferdig og en eksamen jeg må pugge til. Det er nesten ikke til å beskrive hvor lite jeg vil hjem, det å få snapchater med snø er bare helt forferdelig. De to siste ukene her har vært fantastiske! Har bare gått i kjoler (uten jakke og strømpebukse vel og merke!), vil ikke hjem til tykke jakker og våtter. Jeg elsker livet her. Jeg elsker Roehampton. Jeg elsker London. Jeg vil aldri dra fra denne plassen. 

MEN, det skal bli godt å komme hjem en liten tur likevell. Blir gøy å se igjen famile og venner. Gleder meg til å kunne spise middag med familien og tilbringe fredags- og lørdagskveldene på sofaen framfor TV'n, og det jeg sikker gleder meg aller mest til er å få samlet jentene å ha bake- og kosekvelder, savner dere. 

I dag har vi hatt møte om neste år, hvilke fag vi kan ta og diverse annet viktig. Det er rart å tenke på. Bare ETT år igjen. Har også fått kommet godt i gang med den ene 2000 ords essayen min, noe jeg er sykt glad for. Nå er det bare til å stå på og fortsette. Over påsken har jeg én 1000 ords essay og to 2000 ords essayer, om jeg får gjort én av disse før jeg drar skal jeg være fornøyd. Har også én 1000 ords essay til onsdag som må gjøres. 

I morgen skal jeg ut på nye eventyr, spent på hva som kommer til å skje. Oppdatering om det kommer senere, om det blir noe av det!


Skrevet 19.03.2014 klokka 20:26. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerprinsessen

19.03.2014 kl.20:28
KOs deg masse til tross for skolearbeidet! du er så fin!

hadde blitt super glad om du tok en titt innom bloggen min <3

Masse store klemmer fra Prinsessen.blogg. no

Skriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits