0
På mandag satte jeg og Beate kursen opp mot Camden fordi vi hadde billetter til The Pretty Reckless som skulle spille på Electric Ballroom. Vi dro tidlig sånn av vi kunne få tid til å spise og vi endte opp på The Hawley Arms som er en liten og superkoselig pub i Camben hvor Amy Winehouse brukte å være en del. Vi koste oss så alt for mye at vi ikke ville dra på konserten, og da vi fant ut at vi bare MÅTTE dra hadde vi allerede gått glipp av oppvarmingsbandet. Vi møtte så mange utrolige folk på den puben og vi SKAL tilbake etter påske.

Konserten har jeg ikke ord for. Noe av det beste jeg har sett og hørt. Elsker musikken. Da konserten var ferdig sprang vi tilbake til baren og fikk møtt enda fler folk og det var en del som også hadde vært på konserten, det var til og med to som hadde fått møtt og fått autografene til The Pretty Reckless, men han ene var ikke så gira på autografene så han ga plakaten til meg!! WOOOHOOOO! Fikk også kjøpt med en t-skjorte. Beste kvelden EVER.   

Skrevet 28.03.2014 klokka 14:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits