1

I går da jeg så på værmeldingen til i dag bestemte jeg meg for at jeg måtte utnytte finværet, sol, skyfri himmel og over 18 grader. Siden jeg bare MÅ skrive på essayene mine fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur til Hyde Park for å sitte der å lese og skrive å nyte solen i den fineste byen i verden, London. Helt frivillig klarte jeg å stå opp klokken 9 for å dusje å komme meg på bussen til litt etter 10, og jeg er fortsatt sjokkert jeg klarte det uten å skulle noe spesielt (jeg sover som regel til 11 og det å våkne tidligere er bare et umulig prosjekt). Jeg var en snartur innom TopShop, men der var det ALT for mye folk så jeg vandret videre. Det er det som er så forferdelig med Oxford Street, det er ALT ALT ALT for mye folk. Gikk også innom H&M en snartur og gikk meg på to bikiner jeg fant ut jeg bare måtte ha (ja, haha) siden jeg skal til Alanya i begynnelsen av juni (fin unnskyldning). Gikk også innom HMV fordi jeg faktisk måtte (ja, faktisk) ha meg nye ørepropper fordi jeg har mistet de jeg hadde noe som irriterer meg, men sånn kan det da gå. Som plaster på såret gikk jeg meg på det aller siste albumet (samlealbum) til My Chemical Romance (buhu, trist, i evig sorg) og det skulle de selvfølgelig også ha i vinyl, så nå har jeg innvistert i min aller første vinyl plate (superexcited, men så langt har jeg ingen spiller såeh..jah..).  [Bilder av innkjøpet kommer i morgen, gidder ikke nå!]

Fikk også sett en rød Ferrari suse ned gaten, weeehoo, day complete!

Må også slenge med da jeg gikk hjem var det fortsatt varmt! Og da hadde solen gått ned for 2-3 timer siden, LOVE IT! Vil ikke hjem til SNØ FORSVARTE!

Satt hele 4-5 timer i parken og nøt livet, steike, livet er hærlig!


Skrevet 29.03.2014 klokka 22:08. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerHenrik

29.03.2014 kl.22:11
Fin bilde kollasj, utrolig fin blogg du har!:)

Jeg startet å blogge på nytt igår og blir kjempe glad om du vil ta en titt^^<3

Skriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits