0

I februar ble jeg helt random spurt om jeg ville være hårmodell for én dag da vi var innom en frisørsalong i Putney. Jeg sa selvfølgelig ja så lenge han ikke klipte noe av håret mitt eller farget det med permanent eller mørk farge, det var ingen problem fordi han ville både ha lengden og hårfargen min sånn som den var. 

Så på søndag fikk jeg noe av håret farget rosa og gult, som dere ser så var det bare deler av håret som ble farget ca halvparten er fortsatt min farge. Denne fargen er ikke permanent så den vil vaskes ut etter ett par uker, dette har jeg jo gjort en gang før så jeg vet hvordan det fungerer. 

På mandag var det klar for shoot, jeg og 3 andre jenter møtte i ett photostudio sammen med 6 stylister/frisører, en sminker og en fotograf. Jeg kom 11 og var ikke ferdig før 7 så det ble en LANG dag! Mest av tiden gikk til å sitte på en stol å bli dullet med, håret mitt tok lengst tid av alle og til tider hadde jeg hele 4 stykk som holdt på med håret. Jeg endte til slutt opp med en gedigen afro, og så og si alt av håret ble krøllet med den minste krølltangen jeg noen gang har sett, like liten, om ikke mindre, enn lillefingeren! Så du kan tenke deg det tok tid!

Jeg var den siste av jentene som ble tatt bilder av og jeg kjente da det var min tur at jeg allerede var sliten og trøtt, tro det å være hårmodell absolutt ikke noe for meg, haha. Fikk ikke se så mye av bildene men regner med de var ok siden de sa de likte mine best (weehoo!). Ett par av stylistene/frisørene spurte også om jeg var modell og begynte å forklare hva jeg skulle gjøre om jeg ville bil modell og tjene litt ved siden av studiene, men fy, tror absolutt ikke det er noe for meg, lange dager og mye venting, baah, nope. Men dette var likevel en gøy opplevelse!
Skrevet 02.04.2014 klokka 22:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits