0

Da var denne 'ferien' over. Mye jobbing både på Euro Sko og på essayene mine, men har også hatt tid til å kose meg sammen med mine fine søte jenter, noe jeg har savnet kjempemye. Vi jentene endte opp med å dra ut hele 3 ganger på litt over en uke noe som absolutt ikke var planen, men angrer ikke ett sekund! Fikk møtt på mange gamle og kjære klassevenner og det var kjempehyggelig. Dette har absolutt vært en godkjent påske! De første dagene kom den 10 cm med nysnø, men de siste dagene har vi grillet og gått i shorts og t-skjorte, finfin ferie. De 3 essayene jeg er så og si ferdige med får bare bli sånn de blir, stryker jeg så får jeg vel bare ta opp da! WHO CARES?! YOLO, ikke sant? haha

I morgen går turen tilbake til London noe jeg gleder meg syyyyykt til. Gleder meg til å se alle sammen igjen, og ikke minst til å se kjære Beate. 

Liver er herlig!

Skrevet 22.04.2014 klokka 11:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits