0

I påsken skulle selvfølgelig speilreflekskameraet mitt gå istykker, noe jeg ble superglad for. Not. Etter litt fram og tilbake og bytting av objektiv og diverse så var jeg ganske så sikker på hva som var galt, var jo heller ikke store saken, men kameraet mitt var istykker og jeg var sur og fryktelig lei meg. Den dagen da dette skjedde tenkte jeg jeg skulle sende en mail til ett av nikon verkstedene for å høre hva jeg skulle gjøre, men det ble liksom ikke noe av det fordi jeg er så lat.....men i dag gjorde jeg det og vips så var kameraet fikset. Hadde jeg bare brukt litt krefter og stolt på magefølelsen at det var det som skulle fikses og "brytes" opp igjen, hadde det jo vært fikset for lenge siden, men jeg var redd for å ødelegge det. Uansett, når fungerer det igjen og jeg kan ta bilder! For en lettelse.  

Det var dette som var galt...var jo gøy å se igjennom bildene fra påsken når alt så ut som dette:

Posted 10.04.2013 at 12:03. In Photos. Write a comment?
0

Det er jo ingen ting som er gøyere enn å få pakke i posten, er like morsomt hver gang jeg henter pakken på postkontoret. For 8 dager siden hadde komplett.no timesalg og jeg SLO TIL! Og nå har det lille søte kameraet kommet hjem til meg, woho. Mitt lille søte hverdagskamera.
Posted 28.03.2013 at 11:48. In Photos. Write a comment?
0

Ja så hadde det seg sånn at jeg falt over en reklame hvor det stod at kompett.no skulle ha timesalg i går kveld. Helt uviten trykte jeg på reklamen og poppet inn på kompett.no sin timesalg side. Salget hadde hadde ikke startet da jeg trykte på linken, og jeg tenkte, "dette blir jo morsomt, å se hva som kommer på tilbud" så jeg fortsatte med mitt og kom tilbake da salget startet. Salget startet 1800 og sluttet 1200, og for hver time var det salg på en ny kategori. Jeg fikk sett hva som var på salg den første timen, men fant ikke noe morsomt så jeg gikk fra maskinen for å gjøre andre ting, og da jeg kom tilbake hadde timer gått og det var salg på ny kategori. Klokken var 22:47, og bare 13 minutter til salget på den kategorien gikk ut fant jeg et kamera jeg bare MÅTTE ha. I all hast prøvde jeg å få kontakt med mamma og pappa for å "dobbeltsjekke" fordi jeg er litt gal når det kommer til kjøping så jeg fant ut at det var lurt med litt hjelp, men der var det lite hjelp å få og da jeg gikk tilbake til siden var timesalget på den kategorien slutt. Kjente jeg ble litt deppa fordi prisen hadde gått tilbake til ordinærpris, så for å komme over min lille depresjon fant jeg ut at jeg skulle se om jeg fant noen andre billige kamera. En time gikk forbi og jeg gikk tilbake til komplett for å sjekke restsalget på utvalgte varer, oooooog kameraet var deeeeer, jeg hoppet litt opp og ned og bestilte det. Håper virkelig det rekker opp til alle forventinger og ikke er crappy. 

Nå har det da seg sånn at jeg egentlig ikke har noe behov for kamera, eller..nej, jeg har ikke det, men jeg er litt for redd til å dra på speilrefleksen min når jeg gjør "hverdagsting," pluss det er veldig stort å drasse på når jeg bare skal ta ett par bilder. Filmkameraet mitt er jo et filmkamera, og tar ikke særlig gode bilder, mens mobilen går alt for fort tom for strøm (dumme smartelefon!) og det første kameraet mitt som jeg håpet jeg kunne bruke, funker ikke lengre (noe som er surt fordi da hadde jeg jo ikke trengt noe nytt kamera!!) LUKSUSPROBLEM, huff, haha. Men nå har det da seg sånn at jeg elsker å ta bilder, og bruker alle linsene jeg har, er ikke sånn at de ligger i en skuff og blir nedstøvet.

Så nå gleder jeg meg til å komme hjem å få pakke i posten. Weehoo! 

Oooog, ja, må ikke glemme..Jeg valgte dette kameraet fordi det kommer med kameralomme og minnekort på4GB, syns det var et godt kjøp!Posted 22.03.2013 at 13:52. In Photos. Write a comment?
0


Posted 03.01.2013 at 12:15. In Photos. Write a comment?
1

..fra den dagen jeg kom hjem til jul. Er masse rart man finner på kameraet sitt når lillebror har tatt det. 


Posted 27.12.2012 at 22:35. In Photos. Write a comment?
0


Posted 25.12.2012 at 21:58. In Photos. Write a comment?
1- Hva synes du om bildene?


Posted 15.06.2012 at 19:19. In Photos. Write a comment?
1

Elsker solbrillene mine! tæhæ


Posted 15.06.2012 at 19:10. In Photos. Write a comment?
0

Er jo alltid gøy med photo shoot. Falt jo helt pladask for kjolen jeg skulle bruke, men make-up'en..Det er jo meningen at det skal være moderne og ikke noe du ser hver dag..men jeg har aldri sett noe så stygt i mitt hele lange live før. Men tingen er vel at det var på meg, og jeg er ikke vant til å seg meg selv sånn. Hadde det vært på noen andre så hadde jeg helt sikkert kommet til å syns det hadde vært stilig, men ikke på meg. Men firsøren/stylisten gjorde en fantastisk jobb, det må jeg bare si..så synd at den ikke kledde meg..jaaja, hadde uansett en utrolig morsom dag. 
Posted 15.06.2012 at 00:04. In Photos. Write a comment?
0

..but I got here as fast as I could!"


Posted 13.06.2012 at 22:15. In Photos. Write a comment?
0


Posted 13.06.2012 at 17:15. In Photos. Write a comment?
2

Tumblr_lqailfq8hq1qckcjqo1_500_large


Posted 11.06.2012 at 21:29. In Photos. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits