0

Da var denne 'ferien' over. Mye jobbing både på Euro Sko og på essayene mine, men har også hatt tid til å kose meg sammen med mine fine søte jenter, noe jeg har savnet kjempemye. Vi jentene endte opp med å dra ut hele 3 ganger på litt over en uke noe som absolutt ikke var planen, men angrer ikke ett sekund! Fikk møtt på mange gamle og kjære klassevenner og det var kjempehyggelig. Dette har absolutt vært en godkjent påske! De første dagene kom den 10 cm med nysnø, men de siste dagene har vi grillet og gått i shorts og t-skjorte, finfin ferie. De 3 essayene jeg er så og si ferdige med får bare bli sånn de blir, stryker jeg så får jeg vel bare ta opp da! WHO CARES?! YOLO, ikke sant? haha

I morgen går turen tilbake til London noe jeg gleder meg syyyyykt til. Gleder meg til å se alle sammen igjen, og ikke minst til å se kjære Beate. 

Liver er herlig!

Posted 22.04.2014 at 11:55. In Blogg. Write a comment?
2

Da har jeg allerede vært hjemme i 6 dager, det føles mye lengre, men samtidig  føles det som om jeg kom i går. Jeg har vært på jobb i 2 dager og i dag er arbeidsdag nr.3, trenger jo alle pengene jeg kan få. Ellers har jeg bare kost meg og slappet av, kjente jeg trengte å få ladet opp. Nå har jeg sånn smått begynt på essayene mine og jeg er ikke så stresset over dem nå sånn som det jeg var i jula, men det kommer nok. Jeg har 15 dager på å gjøre ferdig alle sammen, så langt har jeg ca 1000 ord på den ene 2000 ords essayen jeg bare MÅ få bra karakter på, og så har jeg en 1000 ords essay som ikke er noe stress (men har vært morsomt å brilliert på), og så har jeg dissertation proposalen min på 2000 som jeg ikke vet helt hvordan kommer til å gå, har ikke peiling på hvordan jeg skal skrive en proposal, men så lenge jeg skriver noe så går det vel bra. 

Føler jeg har hatt en nokså produktiv dag allerede, var ute av sengen til litt før 9 og jeg har kost meg med frokost og skrevet ett par ord på essayen min. Nå skal jeg lage meg matpakke og stikke på Euro Sko og være der til 19:00, sola skinner (er fortsatt kalt, men skal ikke klage) og jeg tror dette kommer til å bli en bra dag!

Ha en fin dag alle sammen!
Posted 08.04.2014 at 11:41. In Blogg. Write a comment?
0

Noen av høydepunktene fra 2013, er også mange flere, men fant ikke noe bilder (er for dårlig til å ta bilder, ops!)

[17.mai.2013 - London]


[Summerball 2013]
[Last Froebel dinner]


[Frigby 2013]


[FUN. - Hammersmith Apollo]
[Kaizers Orchestra - London]


[Green Day - London]


[Alanya]


[Green Day - Oslo]


[Kaizers Orchestra - Føryafestivalen 2013]
[Sommer 2013]
[Reading Festival 2013 - Reading, England]


[Halloween 2013]


[2nd year at Uni]
[Bryllup]
[Jorunn Merete på besøk]


Posted 01.01.2014 at 19:43. In Blogg. Write a comment?
0

Mange ser det nye året på som en ny start med nye muligheter og tiden for å oppfylle drømmene og gjøre det mang tidligere ikke har fått gjort, men jeg kan ikke si at jeg har det sånn. Jeg trenger ingen nyttår for å innse at jeg må være meg selv til hver en tid, begynne å leve drømmene og ikke være redd for å gjøre noe selv om det kan virke skummelt. Jeg har fulgt drømmene mine så lenge jeg kan huske og jeg har alltid prøvd og utnyttet hver en sjanse jeg har fått og det er få ting jeg kan si jeg angrer på. Ikke det av jeg vil dø nå, men om jeg skulle dø så vet jeg det blir med ett smil rundt munnen, jeg er 20 og har fått gjort mer enn det mange andre på min aldre har fått gjort, jeg er så heldig og taknemmelig for at jeg har fått mulighetene til å vokse, utforske, reise og leve det livet jeg har ønsket til så og si hver en tid, jeg drømmer ikke drømmen min, jeg lever den. Selv om livet til tider ikke er en dans på roser så handler det å komme seg igjennom og gjøre det beste av det, move on, keep going, life is a journey, not a destination. 

Jeg gleder meg til dette året og hva det har å by på, dette skal bli ett bra år!


Posted 01.01.2014 at 13:41. In Blogg. Write a comment?
0

I morgen drar jeg tilbake til London for å tilbringe resten av året der. Jeg har så vidt vært hjemme i to uker og jeg skulle ønske jeg kunne vært lengre, men jeg må tilbake for å tilbirnge en god del timer på biblioteket sånn jeg kan bli færdig med essayene mine. Fra da jeg kom hjem til juleaften jobbet jeg og siden 1.juledag har jeg stirret på denne skjermen i ett sett hel til nå, jeg begynner å bli lei og det var helt klart ikke den julen jeg ønket meg. Men uansett hvor mye jeg skulle ha ønsket at jeg kunne dra ut med venner og kose meg med familien så må skole komme først, er jo trossalt utdanningen min jeg holder på med. I dag er målet å bli 100% ferdig med to av oppgavene mine og resten av tiden fram til den 6.januar kommer til å bli brukt på de to siste, og jeg krysser fingrene på at jeg blir ferdig. 
Posted 29.12.2013 at 12:33. In Blogg. Write a comment?
1

Håpe alle har hatt en kjempefin jul og gleder seg til nyttårsaften og det nye året. Jeg kom hjem sent den 18.desember, og siden har jeg så og si bare jobbet og skrevet essayer, ikke den ideelle julen med andre ord, men av å til må det bare bli sånn. Den 19.desember hadde jeg, Margrethe, Marte, Marthe og Gyrid ett kjempekoselig jente-julebord, beste kvelden jeg har hatt på lenge og det var kjempegodt å se alle sammen igjen. Ellers har det ikke vært det store, dette er nå den tredje dagen jeg har skrevet fra 12 til 22 tiden og jeg begynner å bli mektig lei, men har ikke en gang kommet halvveis, kjenner jeg sakte men sikkert mister håpet om å rekke fristene, men jeg bare må ta meg sammen og sli ferdig med alt. Drar tilbake til London den 30.desember og da har jeg som mål om å være ferdig med 2 om ikke flere. 

Tilbake til skriving, snakkes!


Posted 27.12.2013 at 15:28. In Blogg. Write a comment?
0

I begynnelsen av Oktober dro jeg hjem til Norge for å være forlåver til veldig god venninne av meg, tok ikke selv noen bilder fordi jeg hadde andre ting å gjøre, men jeg fant ett par bilde fra kirken som jeg tenkte jeg kunne poste. Enjoy!
Posted 27.12.2013 at 15:09. In Blogg. Write a comment?
0

I går kveld dro jeg, Natalie og Angela til Oceana i Kingston for å se om det var noe liv, og det var det. Den øvre storslaen var bare åpen for St. Mary's studenter, men vi storkoste oss i 'Disco' salen. Møtte også på noen ifra Roehampton som var morsomt. Kvelden startet veldig slow pga SYKT mye folk (på en mandag.....) og det var kø over ALT, både for å komme seg inn, ved security-metall-pipe-tingen, for å betale for å komme seg inn, og for å kjøpe drikke (de hadde også gått tom for maaaasse drikke), men kvilden ble bare bedre og bedre utover og vi storkoste oss.  


Posted 24.09.2013 at 19:18. In Blogg. Write a comment?
1

Jeg tror jeg har blitt hekta på One Direction, rett og slett. Jeg var på kino søndag med venninnen min å så This Is Us i 3D og jeg føler jeg kjenner alle guttene som om vi har vokst opp sammen, nejda, gjør ikke det, men jeg syns filmen var morsom. Den fikk med virkelig til å savne London, men er ikke lenge igjen nå da, haha. Men, ja, bra film og det virker som om de har det kjempemorsomt sammen, ser også ut som om det er en barnehage til tider, de gærne har det godt!Q: Hva syns du om One Direction? Og har du sett 'This Is Us'?


Posted 10.09.2013 at 16:15. In Blogg. Write a comment?
2

Da er det vel ingen hemmelighet at vår nye statsminister er nå Erna Solberg fra Høyre. Jeg er nå kjempespent på hva hun kommer til å gjøre mens hun har makten disse 4 neste årene, om det blir bra eller om det blir dårlig, det får vi bare vente og se. Jeg mener fortsatt vi har godt av ett regjeringsskifte, men hvordan det blir må vi bare følge med på. Nå håper jeg at skole og utdanning blir forbedret, og da mener jeg spesielt i grunnskolen og i den videregående skole, etter hva jeg har opplevd og sett er det helt forferdelig, ikke for de som klarer seg bra, men for de som sliter. Og meningen min om det at Erna har ikke svart konkret på spørsmålet om hun skal sparke de 600 nye lærerne som nå skal ut i arbeid, vil jeg bare si at det er bedre med få kjempegode lærere enn kjempemange dårlige lærere. Jeg er også enig i at det er viktig å innføre karakterer ifra 5.klasse. Men om alt dette blir bra, får vi bare vente og se!Q: Hva syns du om den nye statsministeren vår? Er du fornøyd med valget?


Posted 10.09.2013 at 11:04. In Blogg. Write a comment?
0

Kommer fortsatt ikke over hvor kjapt PC'n kom, det gikk ikke en hel dag en gang! Men uansett, har lekt meg med Geir (navnet på PC'n) siden jeg kom hjem fra jobb og jeg elsker han. Geir har Windows 8 noe som jeg aldri har hatt før, så det er veldig uvandt og jeg trenger fortsatt tid for å venne meg til det. Han har også en skjerm som kan taes av tastaturet og kan brukes som hen helt vanlig pad/tablet (så det vil si at PC'n har touchscreen), dette tipper jeg kommer til å bli superdigg når forelesningene begynner for fult igjen. Så nå har jeg både PC og pad/tablet i ett og jeg syns det er helt awesome, dyr, men tror det er verdt det. Gleder meg til å begynne på 2. året på Roehampton Uni, så nå har jeg ingen grunn til å få dårlige karakterer, mehe.

Posted 31.08.2013 at 11:22. In Blogg. Write a comment?
0

Torsdagsnatta bestilte jeg meg PC..fredag morgen var den klar til henting. Snakk om å få den fort. Jeg har bestilt mye på nett og en del fra komplett.no, men har aldri opplevd å få varen så fort som dette..gikk da såvidt 24 timer!! Er nå på jobb og det kløøøør i fingrene, har lyst til å åpne nååå!! Men må nok vente, 4 timer igjen.


Posted 30.08.2013 at 15:28. In Blogg. Write a comment?
0


Yes! Det kommer en til!! Elsker disse filmene som handler om punk/rock på det råeste. Ser ikke ut til at folk er så positive til den, men jeg gleder meg big time..så lenge det har noe med bra musikk å gjøre så er jeg kjøpt. Synd den ikke kommer ut før oktober, men jeg får bare vente i spenning.


Posted 09.08.2013 at 11:26. In Blogg. Write a comment?
0


Heihei. Lenge siden sist, men det har liksom ikke skjedd noe stort. Etter de to ukene i Alanya har jeg bare vært hjemme og jobbet og jobbet, har møtt litt venner her og der, men ikke noe større enn det. I en kort oppsummering har denne sommeren egentlig vært ganske så kjedelig. Alanya var kjempemorsomt og vi koste oss, men jeg er ikke så stor fan av sand, strand, vann og alt for høy temperatur så de dagene vi brukte on the beach var ikke mine beste, men i godt selskap går det godt. Jeg er med andre ord en som foretrekker en storbyferie enn en strandferie. Ellers, ja jobbing og enda mer jobbing. 

Gjennom sommeren har jeg hatt nedtelling til to ting: The Reading Festival 2013 og den dagen jeg flytter tilbaker til London. Den dag i dag er det 28 dager igjen til jeg stikker av til Reading, England for å se en haug med fantastiske band spille live på årets Reading Festival. Etter å ha utforsket mange festivaler både her i Norge og andre plasser i Europa var det én som skilte seg ut, The Reading Festival 2013. De siste 2-3 årene har jeg holdt øye med line-up'en på Reading og den har alltid vært bra, men line-up'en i år slår alt og alle, ever. Jeg kommer helt klart til å springe som en gal skrue mellom alle scenene for å prøve å få med meg i det minste 1/3 av det jeg vil se, fordi ja, det er SÅ SYKT mange jeg har lyst til å se at jeg ikke kommer til å få tid til alle. Life. Men ja, er også bare 53 dager igjen til jeg flytter tilbake til London og jeg gleder meg noe enormt, muligens jeg reiser litt tidligere, men det er ikke noe som er sikkert enda. Det å komme tilbake til London kommer til å bli helt fantastisk, tilbake til venner, skolen, essayene, timene, byen, tuben, butikkene, Nando's, det å bare surre rundt i Londons gater, det å møte nye venner, enda mer (og bedre) festing, BOP, Fez, you name it. Gleder meg så sykt at jeg holder på å dø. Om jeg liker meg så godt som jeg gjør nå når jeg blir ferdig med graden min, kan det godt hende at jeg bestemmer meg for å bli lengre, enten om det blir skole eller jobbing. Nej, du jeg gleder meg bare sykt. Så det eneste jeg kan gjøre nå er å jobbe, spare opp penger og vente til den dagen jeg kan dra tilbake til London. Excited, big time!

[Jeg og lillebror i Alanya]Posted 24.07.2013 at 23:37. In Blogg. Write a comment?
0

 

..sminke seg når man skal på job.
Ahh..er ikke i humør til å sminke meg i dag, det er bare et ork. Så sånn ble det! Er litt sur fordi jeg ikke har sjans til å skrive færdig de to essayene mine til jeg skal dra, og det irriterer med sykt. Kommer nok til å sitte fra jeg kommer hjem fra jobb i dag helt til i morgen kveld, bare MÅ få færdig essayene mine. Huuff..jaja..må være positiv! DETTE SKAL GÅ :)

HA EN FIN DAG, FOLKENS! :)
Posted 13.04.2013 at 10:33. In Blogg. Write a comment?
0


God morgen. Ja, så i dag var det fredag og jeg har mkset følelser om den. Allerede på onsdag drar jeg hjem til London og jeg er bare halvfærdig med essayene mine. Har jo vært på jobb så og si hver eneste dag siden jeg kom hjem, greit nok at det ikke va mer enn 4-5 timer om gangen, men nok til å "ødelegge" arbeidsroen min. Når jeg begynner på en oppgave må jag sitte 2-3 timer før jeg i det hele tatt kommer igang, og det er ikke så enkelt når jeg jobber midt på dagen, men sånn er jo livet. Har da i det miste skrevet ferdig to, og det er jo mye bedre enn ingen ting. 

Grunnen til at jeg reiser hjem til London allerede på onsdag er fordi jeg har billetter til FUN. på torsdag, og det nekter jeg å gå glipp av. Elsker å dra på sånne "små" konserter med bare ett par tusen til stede, er liksom litt annerledes enn 60000. Wiii. Så nå må jeg stå på å få gjort ferdig Critical Commentaryen min i Child Development på Coping strategies in mothers and fathers of preschool and school-age children with autism og essayen i Aims of Education der jeg enda ikke har valgt oppgave. 
Posted 12.04.2013 at 10:53. In Blogg. Write a comment?
0


"Barneskole, undgosmsskole og sansynligvis også den videregående skolen i Surnadal stenger dørene tidligere enn vanlig torsdag. Mangel på vann fører til problemer med hygiene og sanitærforhold." - Driva

Så ja, i dag har halve bygda vært uten vann til manges fortvilelse, men elevene jubler. Her hjemme på "fjellet" har vi heldigvis ikke blitt rammet av noe vannmangel, noe jeg er glad for..kan da ikke leve uten vann. Så lillebror kom hoppende inn døra etter å ha fått fri tidligere enn vanlig og derfor fikk fri fra engelsktimen de skulle ha gloseprøve i. Etter det jeg har fått med meg så er vannet tilbake, men må si jeg syns synd i de som satt hos frisøret og ikke fikk vasket håret!


Posted 11.04.2013 at 17:07. In Blogg. Write a comment?
0

Kom over denne lille rundingen for ikke så lenge siden og bare måtte dele den. Jeg heter jo Tori, og det er jo ikke det mest vanlige navnet her i Norge, og ifølge denne grafen er det 121 stykker i Norge som har samme navn som meg. Nå vet jeg ikke om tallene stemmer, men uansett gøy å se. Elsker navnet mitt og har ikke kunne ønsket å hete noe annet. 
Posted 11.04.2013 at 12:20. In Blogg. Write a comment?
1

God morgen alle kjære. Stod faktisk opp til "rett" tig i dag noe som jeg er meget fornøyd med, men nå er klokken allerede litt over tolv og jeg har enda ikke fått rukket å gjøre noe særlig. Skal på jobb i 3-4 tiden i dag og jeg må prøøøøve så godt jeg kan å bli færdig med én av essayene mine, klarer jeg to er jeg superhappy. Har fortsatt to hele essayer på 2000 ord hver som jeg enda ikke har begynt på, og jeg har som mål å få gjort alle essayene mine før jeg drar tilbake til London den 17.april. Leveringsfrist er jo ikke før den 25.april, men kjenner jeg meg rett så blir det ikke så mye skriving nå jeg kommer tilbake til London, er da så mye annet gøy å finne på da, men jeg må prøve, pluss jeg må prøve å prestere over 60% på karakterene.
Posted 09.04.2013 at 12:17. In Blogg. Write a comment?
0

Her om dagen var jeg med en venninne til Trondheim på brudekjoleshopping. Har aldri vært med på noe sånt før og om jeg noen gang skal gifte meg trenger jeg garantert 2-3 år på å finne den perfekte kjolen! Men ja, vi endte opp med kjøp av kjole og da vi var ferdige med det tok vi en tur innom Mercursenteret og så videre til Ikea, og tilslutt CitySyd før vi begynte på hjemreisen. Koselig liten tur. 
Posted 08.04.2013 at 11:20. In Blogg. Write a comment?
0

Etter en lang dag med linsene mine får jeg rød kant på øynene rund linsekanten. Liker ikke tanken på at linsene "ruger" seg plass inn i øyeeplet, men sånn kan det gå når øyet bestemmer seg for at det skal begynne å se dårlig. Dislike A LOT! Bruker brillene mine så mye jeg kan, men av og til er linsene veldig kjekke. Når jeg går tom for denne dosen med linser tror jeg muligens jeg skal prøve noen andre.
Posted 03.04.2013 at 21:07. In Blogg. Write a comment?
2

Dårlige bilder, dårlig lys, gidder rett og slett ikke å gjøre noe med det. Deal with it! I går fikk jeg almanakken min i posten og jeg elsker den! Den er i den største størrelsen, mer om det les her


Posted 03.04.2013 at 19:31. In Blogg. Write a comment?
4

Missliker det å ha bestilt noe og så kommer det en rekke med helligdager som selvfølgelig forsinker all postlevering. Men jeg kan ikke klage, denne kom da tidligere enn jeg egentlig hadde trodd. Fikk e-post den 26.mars at den var pakket og sent, men så kom det helligdag på helligdag stablet etter hverandre så jeg trodde ikke jeg kom til å se noe av den før i slutten av denne uken. Men neida, fikk den allerede i dag jeg, noe som jeg er nokså fornøyd med.  


Posted 02.04.2013 at 16:21. In Blogg. Write a comment?
0

Godteri, Fanta og lekser. Drikkeleker-boka skulle egentlig ikke ha vært med, men ble da bare sånn nå. Har hatt noen fantastiske dager, og i går var jeg ute med en haug med venner fra videregående/ungdomsskole/barneskole/barnehage (faktisk), nå er det bare å sette i gang med essay skrivinga sånn at jeg kan bli ferdig, 25 dager til jeg må levere 8000 ord, huff, men må man så må man. 
Posted 31.03.2013 at 13:56. In Blogg. Write a comment?
0

Har hatt en fantastisk dag både med været og selve dagen. Har blandt annet malt snø med konditorfarge, tent bål (bare for å tenne...), grillet, hatt skulptur konkurranse og masse annet gøy. Fornøyd med dagen! Så nå er jeg klar for en dag med jobbing i morgen og senere på kvelden ut å treffe kjentfolk. 
Posted 29.03.2013 at 18:43. In Blogg. Write a comment?
0

Siste gang jeg var hjemme bestilte jeg meg en harddisk fordi jeg var lei av å bruke pappa sin, så jeg fant ut at det var på tide..pluss jeg fant en ganske billig på 1TB (som er mer enn nok for mitt bruk). Da jeg bestilte den var jeg ganske så sikker på at jeg skulle få den ett par dager før jeg måtte dra igjen, men det gjorde den ikke. Da jeg satt på bussen til Trondheim fikk jeg melding fra pappa at harddisken hadde nettopp kommet inn døra, og jeg kan ærlig innrømme at jeg ble litt sur, var jo meningen jeg skulle ha den med meg. Jaja, har den da nå. No biggie!
Posted 27.03.2013 at 20:07. In Blogg. Write a comment?
0

Tok sin tid før jeg kom hjem i går, rett etter å ha gått av flyet var det rett på IKEA for å kjøpe stekepanne (ende opp med mye mer enn bare det..) og spiste de berømte kjøttbollene. Så gikk turen til XXL og Lefdal på Tiller og til slutt Coop Obs! så det tok sa sin tid. Kom vel ikke hjem før 11 eller noe sånt, og jeg hadde den verste hodepine midgrenen jeg noen gang har hatt og trodde jeg skulle DØ, men jeg overlevde..I dag har jeg vært hele 7 timer på arbeid, trenger jo pengene, men skulle gjærne ha vært hjemme og bare slappet av. Tror jeg muligens holder på å bli syk, noe jeg verken vil eller har tid til! Har fortsatt 8000 ord jeg må skrive før jeg reiser pluss litt jobbing her og der. 

Våknet opp til en søt liten melding fra posten i dag, HENTEMELDING! Så nå er kameraet mitt i hus, men mer om det kommer senere. Nå skal jeg sette meg ned i sofaen og forsvinne inn i TV'n.  


Posted 27.03.2013 at 19:55. In Blogg. Write a comment?
2

Har masse å se frem til nå utover, pluss noen ikke så kule ting, men sånn er jo livet. Året her kommer helt sikkert til å overgå de andre 18,5 årene jeg har levd, masse godbiter å glede seg til, blir sikkert mer på listen etterhvert også. 
Posted 24.03.2013 at 15:39. In Blogg. Write a comment?
0

Snart på tide med ny almanakk. Elsker siden http://www.personligalmanakk.com/NO/ hvor man kan lage sin egen personlige almanakk. Den jeg har nå er i størrelse medium (16x14cm), men denne jeg bestiller nå velger jeg å ha i stor (22x14cm) fordi jeg tror jeg kommer til å trenge det. Er også fornøyd med bildene og fargeene, gleder meg til å få den!
Posted 17.03.2013 at 12:34. In Blogg. Write a comment?
0

Jeg vil si at de tre siste årene har vært helt fantastiske, har opplevd så mye mer enn hva jeg kunne drømt om. 

- Bodd 1 år i Texas, USA
- Kjørt fra Port Lavaca, Texas til Los Angeles, California (gjennom San Antonio, Houston, Phoenix, El Paso, Las Vegas, San Antonio, Dallas, San Diego..you name it!)
- Vært i LA hele 2 ganger på 1 år!
- Vært i SF og kjørt ned gjennom Santa Barbara til LA
- Vært i Boston og kjørt ned til NYC og så til Washington D.C.
- Vært på Houston Livestock Show and Rodeo
- Vært på The Jonas Brothers konsert (woho!)
- Vært på Tokio Hotel konsert (aha, var da bra!)
- Hele 2 AC/DC konserter
- Green Day konsert med Joan Jett and The Blackhearts som oppvarming
- Kaizers Orchestra konsert
- ED fucking SHEERAN konsert på Rockefeller i Oslo (AMAZING!)
- Hatt en fantastisk russetid
- Vært revysjef i russestyret
- Vært på Avicii konsert 
- Hatt 3 fantastiske år som danselærer
- Vært i Tyskland for første gang
- Har bodd i 3 forskjellige lang og 2 forskjellige kontinenter (og jer er ikke 20 en gang!!)
- Har venner i USA, Danmark, Sverige, Japan, Kina, Korea, Thailand, Bulgaria, Spania, Brasil, en haug i Tyskland og masse mer
- Fullført Videregående!
- Flyttet til London, England for å gå på University of Roehampton
- Sett American Idiot The Musical
- Sett Ed Sheeran i Hammersmith Apollo
- "Hilst" på Taylor Swift på Westfield London 
Og masse masse mer, og dette er ikke for å skryte (om du skulle tro det)..

Men tingen jeg vil få frem er at jeg har hatt noen helt FANTASTISKE år! Og aldri i livet om jeg hadde forestilt meg alt dette. Jeg føler meg så utrolig heldig som har muligheten til å oppfylle drømmene mine. Bare nå i sommer har jeg to eventer som kommer til å være med meg for resten av livet, og jeg gleder meg helt forferdelig. Jeg vet den er litt kjip..men det er faktisk sant YOLO!! Du lever bare en gang! Jeg er så redd for at jeg en gang kommer til å sitte igjen med tanken "Hvorfor gjorde jeg ikke det?!" det er nok min største frykt! Jeg vil oppleve, jeg vil leve! Er ikke noe vits i å utsette, for man vet ALDRI når livet tar slutt. Lev hver dag som om det skulle være den siste (i en reasonable way da selvfølgelig..)
Posted 14.03.2013 at 22:49. In Blogg. Write a comment?
0

Etter mitt lille uheld for 10 dager siden, er jeg nå på min andre Samsung Galaxy S2. Må vel prøve å ikke miste denne også. Kjøpte også med et minnekort på 32GB siden jeg mistet den lille kjære jeg hadde, er vel nesten mer sur på at jeg har mistet den enn mobilen..
Posted 06.02.2013 at 15:00. In Blogg. Write a comment?
0

Til jul ønsket jeg meg ny mobil, nærmere sagt en Samsusng Galaxy S3. Siden de to brødrene mine også skulle få mobil til jul, fant mamma og pappa ut at de skulle kjøpe Samsung Galaxy S2 til oss alle (siden den ikke er så dyr i forhold til S3'en). Jeg likte ikke helt dette og sa at jeg kunne legge i halvparten av prisen og kjøpe S3'en istede, men siden penger ikke vokser på trær og det er viktig å ha litt penger til mat, fant jeg ut at det muligens var lurt å spare de tusenlappene istede for å bruke det på en fryktelig dyr mobiltelefon. Etter å ha fått mobilen så ble jeg bare enda mer fornøyd med valget jeg tok fordi jeg fant da ut at jeg faktisk likte S2'en vært godt (før hatet jeg den..). Livet var hærlig og jeg elsket den nye mobilen min, og da jeg kom tilbake til London bestilte alle mulige deksler fordi jeg aldri ha hatt deksler på mobilene mine før (bortsett fra den som er med mobilen da..) og jeg syntes dette var veldig stas. MEN, den 27 januar 2013, en gang mellom 01:15 og 01:45 klarte jeg å MISTE MOBILEN MIN. Den natten såv jeg ikke, klarte ikke å gjøre noe annet enn å tenke på den stakkars lille mobilen min som jeg hadde mistet. All gone. Never again. Dead. Husker også att jeg drømte (på den lille tiden jeg faktisk såv) at jeg var ute å letet etter mobilen..og fant den, lite gøy var det å våkne opp og innse at jeg ikke fant mobilen min fordi det bare var en drøm. Jeg er den som tror at everything happens for a reason, og da jeg ville legge i de par kronene for å kjøpe S3'en sa mamma: "tenk om du mister den..eller at den går i stykker". Og jeg er ganske så sikkert på at dette skjedde fordi jeg skulle innse at det var bra jeg ikke kjøpte en mobil til 5000 kr, for tenk om det hadde vært den jeg hadde mistet. Men uansett..det å miste en såppass ny og dyr mobil er ikke noe morsomt.

Da jeg var ute kvelden før byttet jeg faktisk mobil. Jeg har jo fortsatt min rosa lille Samsung som jeg bruker når jeg vet det er en sjanse for at noen kan stjele den eller at jeg mister den, men da jeg skulle ut den kvelden tenkte jeg at jeg ikke trengte å bytte, fordi jeg hadde jo stor veske med glidelås. Men neida. Selvfølgelig skulle dette skje den ene kvelden hvor jeg trodde det var ok å ikke bytte til den gamle mobilen min. Livet er kjipt. 

R.I.P. my love. I'll never forget you.
Posted 06.02.2013 at 13:07. In Blogg. Write a comment?
0

Even though I wish Mark was at the top, but still..this is pretty sick. So proud to be Norwegian after this final. 3 av 6 som er norske, er jo noe å være stolt over det. Mark nailet det hele med en cab triple cork 1440 verdt 48.00, mens Torstein tok kaka med en PERFEKT switch backside triple cork 1440 verdt hele 50.00! Så sykt spennende, men Torstein fortjente seieren, helt klart. Fenomenalt. 
Posted 26.01.2013 at 18:24. In Blogg. Write a comment?
0

Litt trist at jeg ikke får følgt med på x-games så mye som jeg skulle ønske, men sånn er livet uten ESPN. Favoritten er og blir Mark McMorris, han startet sesongen med en haug med 1. plasser og solide gjennomførseler. Han debuterte i x-games i 2011 hvor han faktisk fikk sølv, noe som er veldig bra med tanke på alle de andre som var med. I fjord var han den første personen i verden som klarte å lande en backside triple cork 1440 innen snowboard. Ellers heier jeg litt på Shaun White, selv om han ikke er så god som han tidligere har vært, men han imponerer stadig. Holder også fingeren på de norske snowboardkjørerne; Silje, Kjersti, Ståle, Aleksander, Torstein, Gjermund og Ulrik. Morsomt at det er så mange gode snowboardkjørere fra Norge, men det skulle da bare mangle med tanke på all snøen og fjellene vi har. Men bortsett fra det så skulle jeg ønske det var noen norske som kunne ha kvalifisert seg til superpipen, men vi får bare vente å se om det er noe talent som dukker opp iløpet av de neste årene. 


Posted 25.01.2013 at 19:42. In Blogg. Write a comment?
2

Siden jeg ikke ble helt fornøyd med de to første dekslene jeg kjøpte, kjøpte jeg to til. Det går liksom ann når det bare er 20-30kr for et deksel, hadde det vært dyrere hadde jeg aldri gjort det. De to siste ble et svart silikon/gummi deksel med hvite dotter og et silikon/plastikk deksel. Så langt så elsker jeg det silikon/plastikk dekselet, mobilen blir nesten 2cm tykk (noe jeg ikke har noe imot) liker å ha noe å holde i, og når jeg legger den fra meg så rører ikke mobilen bordet/oveflaten. 
Posted 23.01.2013 at 11:41. In Blogg. Write a comment?
1

Da er dag 2 med linser over. Det føles rart å kunne se langt unna uten briller, og jeg kjenner øynene mine er slitne etter bare 4 timer med linser i, men det blir nok bedre. Øker med 2 timer hver dag, så i slutten av neste uke kan jeg bruke linsene i 10-12 timer. Har dagslinser noe jeg er veldig glad for, slipper det styret med renhold/oppbevaring og diverse..pluss jeg kommer jo ikke til å bruke linsene hver dag heller..er bare når jeg skal på forelesninger eller vet at jeg må fokusere langt unna.


Posted 19.01.2013 at 17:22. In Blogg. Write a comment?
0

Forrige uke bestilte jeg dette (nedenfor) fra Amazon og nå har det kommet. To mobildeksel til mobilen min og en bok vi måtte kjøpe i Investigating Education. Ikke det store, men nødvengig. Det øverste dekselet passer ikke helt 100% og når jeg har det på "popper" det bare ut igjen, tror det er en millimeter for lite, menmen, får det da på etter litt sinne. Det andre passer perfekt, men hullet til kameraet er litt større enn det på den øverste noe som irriterer meg bittelitt, men jeg overlever, er jo sånn det skal være.

Posted 15.01.2013 at 10:52. In Blogg. Write a comment?
2

Bare eeelsker å få pakker. Selv om jeg selvfølgelig vet hva som kommer, siden jeg har bestilt dem selv, så bare elsker jeg å få pakker. Syns faktisk det er mye mer spennende å kjøpe ting på nettet og få det som en pakke enn å måtte gå i butikken å kjøpe det der. Er jo selvfølgelig noen ulemper med å bestille på nett, som for ett eksempel at det kan komme bort eller bli stjålet, gå istykker eller få en helt annen vare enn hva du bestilte, det er også veldig skummelt når det kommer til betaling og svindleri, men man kan jo ikke leve i frykt hele livet (!). Men det er jo selvfølgelig positive ting med netthandel også, jeg er den som sjekker prisene på både butikk og forskjellige nettsteder før jeg kjøper en ting, dette fordi jeg vil ha det billigste, prisene er jo forskjellige (Kjipt å kjøpe noe i butikk for 299,-, men på nettet kunne ha fått det for bare 99,-). Jeg liker også at det er så mye større utvalg på nettet enn i de fleste butikker.

Men det jeg sliter mest med av netthandel er at det er så enkelt. Du trykker bare på varen og ett par dager senere er den i postkassen din. Det er skummelt. spesielt Amazon hvor de har masse billige ting, og kortnummer og alt ligger allerede inne, og bare med ett par klikk så har du allerede bestilt det du hadde i handlekurven. Skummle greier det altså, og spesielt her i London hvor mesteparten er uten frakt og pakking.  

Røper hva som er inne i pakkene litt senere, gidder ikke å ta bilde av det nå. HomeworkTIME!
Posted 14.01.2013 at 17:41. In Blogg. Write a comment?
2

Var egentlig ganske så fornøyd med det siste designet mitt, men ble litt lei av det og derfor bestemte meg for å bytte. Er ikke ferdig med det nye enda, blir jo aldri fornøyd, men prøver til det blir, eller så skifter jeg bare tilbake til det gamle. 

Blogging er tydelig vis ingenting for meg, jeg går fort lei og gir opp. Føler liksom jeg ikke har noe å skrive om, men jeg har jo egentlig det, bor da forsvarte midt i London. Satser på det blir mer blogging nå fremover siden jeg har fått meg ny mobiltelefon til jul som kan ta decente bilder (i forhold til den andre jeg hadde). Så jeg skal prøve, for min egen del. Liker å ha noe å se tilbake på. Hender seg jeg tar meg turer innom www.usatori.blogg.no for å lese litt omlivet jeg levde i USA for ett par år siden, hadde jeg ikke skrevet det jeg skrev på bloggen hadde jeg aldri kunne gått tilbake og lest. Burde bli flinkere til å dokumentere, ikke bare her, men også i bøker eller doukmenter på PC'n sånn jeg har noe å se tilbake på. Er jo morsomt å lese. 
Posted 13.01.2013 at 17:13. In Blogg. Write a comment?
2
Posted 25.12.2012 at 02:56. In Blogg. Write a comment?
0

Etter hva jeg har sett av årets sesong vil jeg si at de top 4 snowboard kjørerene er: Mark McMorris, Ståle Sandbech, Shaun White og selvfølgelig Torstein Horgmo. McMorris fordi han har hatt en forferdelig bra sesong og vinner så og si alt, i forhold til i fjor hvor han så vidt kom seg opp på pallen. Sandbech fordi han har ett sykt talent, men må bare finpusse på landingene sine og være bestemt på å ikke over/underrotere. Horgmo fordi han er den første som har landet en triple cork, og fordi han har faktisk klart å slått Shaun White for ett par år siden, selv om han ikke har gjort sitt beste i årets sesong så fortjener han å være blandt de top 4. Og White fordi han tar halfpipen med storm og sanker inn en poengsum som er vanskelig for de andre å nå. 
 

Gleder meg til å se hva de presterer under Winter X Games 2013.


Posted 21.12.2012 at 14:41. In Blogg. Write a comment?
1

Er ett par dager siden nå da, men har rett og slett ikke hatt tid til å oppdatere. Landet på Værnes 16:24 den 13 desember. Fy flate hvor kaldt. Var kjempegodt å få  kommet hjem, men dette blir neppe noe ferie. Skal jobbe så og si hver eneste dag fram til jul, til og med søndagene, pluss en god del i romjula og den først uka neste år, men jeg trenger pengene så det er ingenting å syte over. Har også tre 1500 ords essayer jeg må begynne med, siden jeg drar tilbake til London så sent så er jeg nødt til å skrive ferdig alle tre, litt kjipt, men sånn er det bare når man bestiller flybillet tilbake den 6 januar og ikke tidligere. Så etter ett surt EM tap i håndball skal jeg nå begynne å se litt på essayene mine før jeg skal se finale i snowboard. Snakkes!
Posted 16.12.2012 at 19:32. In Blogg. Write a comment?
1

..(men også litt morsomt), men likevel, trist at det er så mye hat der ute.. 


Posted 06.12.2012 at 00:17. In Blogg. Write a comment?
1HAPPY NO??...KREDS TO MARTE :D:D:D:D <3


Posted 03.12.2012 at 12:41. In Blogg. Write a comment?
0

Får liksom ikke med meg så mye av Ylvis når jeg sitter her i England..håper virkelig de hjemme har tatt opp alle episodene sånn at jeg får sett alt når jeg kommer hjem. De er jo bare KONGE!Posted 08.11.2012 at 14:48. In Blogg. Write a comment?
0

Hvem er det som IKKE er fan av Despicable Me?! Nå til sommer kommer film nr. 2 og jeg storgleder meg! It's so fluffy i'm gonna die!!!
Posted 03.11.2012 at 13:55. In Blogg. Write a comment?
3

Har tilbrakt de siste dagene i Trondheim for å ta forvell med mine kjære. Og fra verdens søteste Marte fikk jeg verdens fineste tegning/maleri og det skal helt klart bli med til London!

Så nå er det da ikke lenge til jeg reiser og jeg har en del pakking som jeg må bli ferdig med. Er veldig spent på hvordan alt skal gå både med pakking, reise, ankomst, folk, skole og ikke minst London. Har jo aldri vært i landet før..Men jeg håper og tror at det blir helt supert. 


Posted 10.09.2012 at 12:05. In Blogg. Write a comment?
0


Posted 10.09.2012 at 11:49. In Blogg. Write a comment?
0

Wanna see a good movie? Check this one out..

Jeg er superfan av verkene til Edgar Allan Poe, har selvfølgelig ikke lest alt, men det jeg har lest er det beste jeg noen gang har lagt mine øye på. Det er jo flere filmer som er basert på diktet "The Raven" og de få jeg har sett er jo gode, men denne var smulen bedre. For de som ikke kjenner til de mest kjente verkene til Edgar Allan Poe vil ikke denne filmen være noe spesielt god fordi en mister litt av poenget. I filmen er det spor av blandt annet "The Murders in the Rue Morgue", "The Cask of Amontillado", "The Pit and the Pendulum", "The Masque of the Red Death", "The Mystery of Marie Rogêt" og diktet "The Raven". 
 


Posted 05.08.2012 at 22:58. In Blogg. Write a comment?
0

Da jeg våknet i dag var ikke planen å være på jobb i 11 timer. Fra 10:00 til 21:00 har jeg vært "fanget" på Euro Sko, men ja, det er frivillig, kunne jo ha dratt da dagen min egentlig var færdig, men det er jo så digg å sjekke kontoen sin når man får lønn og har jobbet litt ekstra. I morgen starter salget hos Euro Sko Surnadal og jeg rekner med det bli litt kaos, men det er jo bare digg fordi dagen går så sykt mye fortere enn når det er dødsstille. Jeg begynner heldigvis ikke før 12:00 i morgen, så jeg får ett ekstra par timer til å sove på, og det kan man da ikke klage på. 

Har enda ikke hørt noe fra England om vitnemålet mitt, men håper og krysser fingrene for at det ikke tar lang til før jeg får vite noe. Har jo fortsatt førstegangstjeneste den 24.juli jeg må finne ut av om jeg skal eller ikke, og blir det ingen England så må jeg jo ha noe annet å gjøre. Jæsj da, tar det senere. Gleder meg til Danmarkstur jeg nå. 


Posted 09.07.2012 at 22:43. In Blogg. Write a comment?
0

Ikke lenge igjen til jordbærene blomstrer for fult. Geder meg sykt til å kunne stå opp om morgenen å gå å plukke ett par friske jordbær. En hærlig start på dagen.


Posted 04.07.2012 at 20:11. In Blogg. Write a comment?
1

..trening. I dag fant jeg ut at det var på tide å trene litt igjen, så derfor stakk jeg en tur til velværesenteret her i Surnadal. Er ganske fornøyd med dagens økt og krysser fingrene for at det blir en like bra økt i morgen..om jeg gidder..eller kanskje en fjelltur?? Hadde jo vært gøy det, men må nok på arbeid..jaja


Posted 18.06.2012 at 00:09. In Blogg. Write a comment?
2

Vel, det er mye rart man kan lese om på TMZ.com, men jeg var på tur til å falle av stolen da jeg fikk se denne videoen (under). Er vel ett par år siden dette (ja, jeg er supertreig med å få med meg ting..), men uansett..


Posted 02.06.2012 at 17:19. In Blogg. Write a comment?
1

Ingen skole. Ingen jobb. Ingenting å gjøre. Har faktisk vært en tur på velværesenteret i dag, og jeg må si det var tungt!! Har ikke trent siden FØR russetiden, så nå er det vel på tide å starte igjen..er under en måned igjen til jeg skal til Kjevik såeh..jah..eksamen, eksamen, eksamen og trening..kjeeedelig.


Posted 30.05.2012 at 17:26. In Blogg. Write a comment?
0

Har hatt en ganske så hard treningsøkt i dag. Gøy. Egentlig ikke.
Nå skal jeg kose meg med vaffler og grøt og se Jarle Bernhoft i Operaen om ikke så alt for lenge. 


Posted 08.04.2012 at 21:06. In Blogg. Write a comment?
1

Sjekke mitt superkule hår da!! Og så de søte hanskene mine da selvfølgelig...Posted 07.04.2012 at 21:04. In Blogg. Write a comment?
2

Jeg vil bli plan-fadder. Da jeg var mindre hadde jeg ett fadderbarn, men vet ikke helt hvordan det endte opp, men uansett, jeg har lyst til å hjelpe. Ja, jeg så Artisgalla i går, og det var vondt å se på alle klippene fra diverse land i Afrika. Hadde jeg hatt 250NOK på kontoen så hadde jeg allerede hatt ett fadderbarn. Drømmen er en gang å få besøke et barn og landsbyen hans/hennes som jeg har vært med å hjulpet. Så når lønna kommer så har jeg muligens ett fadderbarn, og jeg gleder meg. Hvis du og har lyst til å bli plan-fadder, eller lurer på hva det går ut på ta deg turen innom http://www.plan-norge.no/bli-fadder. Det skader ikke.  


Har du fadderbarn?


Posted 18.03.2012 at 13:01. In Blogg. Write a comment?
0

I går kveld hadde jeg og en nokså god venn av meg en lang samtale om tatoveringer. Han fortalt hva han ville ha på tatoveringen han planlegger å ta etter militæret, og sendte meg verdens søteste skisse. Da jeg stod opp i dag fant jeg ut at jeg ville lagen min egen versjon av tatoveringen, så det gjorde jeg. Den ble ikke helt ferdig fordi jeg ble lei og ga opp, men jeg kom jo ett stykke på veien da. 


Posted 11.03.2012 at 15:02. In Blogg. Write a comment?
Stikkord:
1

Onsdag da jeg kom hjem fra skolen fikk jeg den triste nyheten at vi ikke hadde internett, og det var ikke gøy. Vi har hatt store problemer med internetten helt siden julaften og det er bare..jah..ehm..ikke bra. Særemnet skal jo skrives og det er ikke så enkelt når man ikke har tilgang til internett..buhu, men samma det..

Etter noen lange timer på jobb tok jeg og Marthe turen opp til Surnadal Velværesenter for å trene i det nye bygget. Var jo en effektiv treningsøkt det, tok en haug med "fine" bilder og jeg slo fingeren min, au.

Vi er så flinke til å trene...........


Posted 10.03.2012 at 22:56. In Blogg. Write a comment?
Stikkord:
0


Posted 07.03.2012 at 12:46. In Blogg. Write a comment?
Stikkord:
1

Skole er egentlig ganske kjedelig. Sjokk. Men jeg gleder meg til å begynne å studere. Når jeg bynner med utdanningen min er det jo noe jeg har valgt selv, jeg kommer ikke til å ha fag jeg missliker, og det storgleder jeg meg til.

I dag måtte vi høre på et 2 timers langt foredrag om kildehenvisninger av norsklærerene på trinnet, og jeg kan ærlig innrømme at det ikke var noe særlig gøy. Halo, vi kan da oppgi kilder, og vi trenger vertfall ikke 2 timer på å gå igjennom hvorden det skal gjøret....


Posted 28.02.2012 at 21:09. In Blogg. Write a comment?
0

Nå har det seg sånn at jeg skal mye rart nå framover, og for å oppdatere alt og alle om hva som skjer, så lager jeg enda en blogg. Den siste offisielle bloggen jeg hadde var usatori.blogg.no hvor jeg prøvte mitt beste å blogge om livet i USA. Nå framover har jeg en fullpakket russetid sammen med den beste gjengen man kunne ønske seg, og bare ett par uker etter eksamene er ferdige tar jeg turen til Sessvollmoen hvor jeg skal ta førstegangstjenesten min i forsvaret. 

Drømmen er å bli lærer, å få doktorgrad i spesialpedagogikk, men samtidig er det så mye annet jeg har lyst til å prøve. Neste år er ikke100% sikkert enda, kontrakten til forsvaret er enda ikke signert fordi jeg vil vente å se om det er noe jeg klarer, men om jeg ikke trivs så vil jeg ikke tvinge meg selv igjennom et år med hardt arbeid og mye trening. Så, ja, får vel bare vente å se hva som skjer..

Men én ting som er sikkert, og det er at jeg SKAL på ett eller annet vis til England iløpet av 2012, jeg bare MÅ. Jeg MÅÅÅ ut å reise igjen, bare MÅMÅMÅ.


Posted 27.02.2012 at 20:42. In Blogg. Write a comment?
6

Kan jo finne mye fint på salg. Jakke og kjole fra Bik Bok, 70% av slag på begge plaggene, digg. 


Posted 27.02.2012 at 19:47. In Blogg. Write a comment?
Stikkord:
0

Tori Kristine. 19 years. Living in London. Norwegian. Half Danish. Lived in Texas.
Posted 26.02.2012 at 21:44. In Blogg. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits