1


Gleder meg til å komme tilbake til London. Savner det å kunne bare ta bussen inn til Westfield eller tuben inn til Oxford Street å bare henge i butikkene. Savner spesielt TopShop, er så sykt mye fint og det er alltid noe nytt å finne. Oooo, ikke lenge igjen nå.

Hvilken av disse falt mest i smak hos deg? 


#1 LINK - #2 LINK - #3 LINK - #4 LINK


Posted 15.04.2013 at 11:34. In I want. Write a comment?
1

Noen som husker de gode gamle Polaroid kameraene? (vet du ikke hva det er så har du gått glipp av noe..). Vel denne FujiFilm Instax 210 er noe i samme duren. Har nå gjort meg kjent med denne typen, (det fins også mindre typer, men jo mindre kamera jo mindre bilder) og denne er en ganske så enkel og snedig. Har faktisk alltid hatt lyst på ett sånt kamera, husker til og med den første gangen jeg så ett..Det var på Amfisenteret i Surandal og "Diddle" var på besøk (i 2001 om jeg husker rett) og jeg fikk tatt bilde sammen med Diddle. Blide ble tatt med ett Polaroid kamera og jeg har faktisk bildet hjemme i ett album en plass. Sist jeg ble fotografert med ett Polaroid kamera i sommer, kameraet var fra 1957, morsom sak. Ønsker meg ett noe sykt. Tar jo så kule bilder. Vurderer nesten å skaffe meg denne modellen fra FujiFilm, er ikke akkurat noe Polaroid kamera da, men siden det kameraet jeg vil ha fra Polaroid er en del dyrere enn dette så går jeg for denne istede. 

Posted 04.12.2012 at 12:35. In I want. Write a comment?
2

Jeg har alltid likt denne stilen med flanellskjorter, hatter, kjeder, svart rundt øynene og bustete hår. I år har det vært ekstra mye av det i butikkene for dem som liker denne stilen. Har gått inn i flere klesbutikker både her hjemme, i Danmark og i Tyskland og funnet en del flanellskjorter og hatter. Om jeg ikke tar helt feil så har det ikke vært så mye av dette før, har alltid hatt litt problemer med å finne skjorter og hatter, men nå er det da ingen problem, du finner det jo så og si over alt. 


Posted 05.08.2012 at 15:24. In I want. Write a comment?
5


Posted 07.07.2012 at 17:29. In I want. Write a comment?
1


Posted 10.06.2012 at 21:57. In I want. Write a comment?
1

Jeg er ingen moteekspert og jeg har heller ingen planer om å bli det. Jeg følger sjeldent moten innen klær og sko og går derfor med akkurat det jeg vil til hver en tid, bare sånn at det er sakt. Såeh..jah..dette er da mitt dagens "I want". Alt er funnet på nelly.com. Elsker kjoler, elsker rosa, elsker punk-stilen, digg.
Posted 05.06.2012 at 13:35. In I want. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits