1

Er vel på tide å oppdatere litt..

Siden dagen jeg kom tilbake til London har lest til eksamen så og si hver eneste dag, både her på rommet og på biblioteket og i går var dagen kommet for å muligens ta min aller siste eksamen noen sinne (har bare dissertation neste år). Så det har ikke vært så mye 'stort' og spesielt som har skjedd, lesing, pugging og lesing. Men har selvfølgelig vært flink til å pauser her og der, var en tur på Westfield og fikk tak i den gule regnjakken (bilde) som jeg har siklet etter lenge, hatt nurf-gun fight og ett par kvelder med vin-kos. Været har vært veldig skiftende, alt fra dagen med mye vind og regn, dager med sol og til dager som i dag hvor det er blå himmel og sol og med en gang du går ut døren kommer den verste regnskuren noen sinne, men resten av uken er det meldt opp i 20 grader og sol, ikke feil! Etter eksamen i går dro jeg og Beate en tur inn til Kingston for å feire med en milkshake på Creams, etter litt titting rundt om kring i gatene og brokkolisuppe på Wetherspoons (bar) dro vi til Putney for å fortsette feiringen med ett par drinker på Be At One cocktailbaren.

Nå er jeg ferdig for dette skoleåret og det er rart å ikke ha noe å gjøre, i fjor hadde jeg ett fag i sommer semesteret, men ikke i år - digg. Tiden nå framover kommer vel til å bli brukt til å nyte været og London livet og prøve å pønske ut hva jeg vil skrive om på dissertationen min. Det er rart å tenke på at det bare er ett år igjen! Jeg har også funnet ut at jeg skal jobbe steinhardt nå det neste året for å kunne realisere drømmen om å kunne fortsette å bo her, vertfall året etter jeg er ferdig, jeg vil ikke hjem, trives så godt her så hvorfor ikke give it a shot! Drømmer er til for å REALISERES - booyah! 

Posted 13.05.2014 at 23:19. In London. Write a comment?
0

I februar ble jeg helt random spurt om jeg ville være hårmodell for én dag da vi var innom en frisørsalong i Putney. Jeg sa selvfølgelig ja så lenge han ikke klipte noe av håret mitt eller farget det med permanent eller mørk farge, det var ingen problem fordi han ville både ha lengden og hårfargen min sånn som den var. 

Så på søndag fikk jeg noe av håret farget rosa og gult, som dere ser så var det bare deler av håret som ble farget ca halvparten er fortsatt min farge. Denne fargen er ikke permanent så den vil vaskes ut etter ett par uker, dette har jeg jo gjort en gang før så jeg vet hvordan det fungerer. 

På mandag var det klar for shoot, jeg og 3 andre jenter møtte i ett photostudio sammen med 6 stylister/frisører, en sminker og en fotograf. Jeg kom 11 og var ikke ferdig før 7 så det ble en LANG dag! Mest av tiden gikk til å sitte på en stol å bli dullet med, håret mitt tok lengst tid av alle og til tider hadde jeg hele 4 stykk som holdt på med håret. Jeg endte til slutt opp med en gedigen afro, og så og si alt av håret ble krøllet med den minste krølltangen jeg noen gang har sett, like liten, om ikke mindre, enn lillefingeren! Så du kan tenke deg det tok tid!

Jeg var den siste av jentene som ble tatt bilder av og jeg kjente da det var min tur at jeg allerede var sliten og trøtt, tro det å være hårmodell absolutt ikke noe for meg, haha. Fikk ikke se så mye av bildene men regner med de var ok siden de sa de likte mine best (weehoo!). Ett par av stylistene/frisørene spurte også om jeg var modell og begynte å forklare hva jeg skulle gjøre om jeg ville bil modell og tjene litt ved siden av studiene, men fy, tror absolutt ikke det er noe for meg, lange dager og mye venting, baah, nope. Men dette var likevel en gøy opplevelse!
Posted 02.04.2014 at 22:14. In London. Write a comment?
2

Kan ikke si jeg har så lyst til å dra hjem. Jeg vi være her. Her det allerede sommer og folk går i shorts og topper - nyter livet på grønne gressplener rundt om kring med ukulele og masse kos. Det kaldeste som er meldt i natt er 12 grader, det er ikke ille..i dag var det opp i 19 grader, 19 grader forsvarte, er det rart jeg ikke vil hjem til SNØ!? Men det skal sikker bli godt å komme hjem selv om jeg ikke har lyst akkurat nå. 

Campus er ganske så tomt atm med tanke på at mange allerede har dratt hjem så det er litt ensomt til tider. Flyet mitt i morgen går ikke før 8 på kvelden så jeg har god tid til å gjøre meg ferdig å komme meg til flyplassen. 


Posted 01.04.2014 at 22:35. In London. Write a comment?
4

..og det er ingen kødd!

Jeg holder på å skriver en forklaring på hvorfor og diverse, men jeg føler ikke den er bra nok enda, er så mye jeg vil fortelle og så langt er det bare rot, men så snart den er ferdig kommer den. For dere som ikke ser så har jeg tatovert 'Time of your life' på undersiden av den venstre overarmen min (heter det overarm? jeg ville ha kalt det underarm, men det er vel den delen ar armen som er under albuen..!? WHO CARES!). Jeg ELSKER den, og jeg er sikker på at jeg kommer til å elske den like mye om 20-40-80 år!


Posted 01.04.2014 at 09:51. In London. Write a comment?
0

Gårsdagens innkjøp!
Posted 30.03.2014 at 11:42. In London. Write a comment?
1

I går da jeg så på værmeldingen til i dag bestemte jeg meg for at jeg måtte utnytte finværet, sol, skyfri himmel og over 18 grader. Siden jeg bare MÅ skrive på essayene mine fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur til Hyde Park for å sitte der å lese og skrive å nyte solen i den fineste byen i verden, London. Helt frivillig klarte jeg å stå opp klokken 9 for å dusje å komme meg på bussen til litt etter 10, og jeg er fortsatt sjokkert jeg klarte det uten å skulle noe spesielt (jeg sover som regel til 11 og det å våkne tidligere er bare et umulig prosjekt). Jeg var en snartur innom TopShop, men der var det ALT for mye folk så jeg vandret videre. Det er det som er så forferdelig med Oxford Street, det er ALT ALT ALT for mye folk. Gikk også innom H&M en snartur og gikk meg på to bikiner jeg fant ut jeg bare måtte ha (ja, haha) siden jeg skal til Alanya i begynnelsen av juni (fin unnskyldning). Gikk også innom HMV fordi jeg faktisk måtte (ja, faktisk) ha meg nye ørepropper fordi jeg har mistet de jeg hadde noe som irriterer meg, men sånn kan det da gå. Som plaster på såret gikk jeg meg på det aller siste albumet (samlealbum) til My Chemical Romance (buhu, trist, i evig sorg) og det skulle de selvfølgelig også ha i vinyl, så nå har jeg innvistert i min aller første vinyl plate (superexcited, men så langt har jeg ingen spiller såeh..jah..).  [Bilder av innkjøpet kommer i morgen, gidder ikke nå!]

Fikk også sett en rød Ferrari suse ned gaten, weeehoo, day complete!

Må også slenge med da jeg gikk hjem var det fortsatt varmt! Og da hadde solen gått ned for 2-3 timer siden, LOVE IT! Vil ikke hjem til SNØ FORSVARTE!

Satt hele 4-5 timer i parken og nøt livet, steike, livet er hærlig!


Posted 29.03.2014 at 22:08. In London. Write a comment?
1

Om akkurat to uker sitter jeg på flyplassen og venter på flyet. Om to uker skal jeg hjem. Påskeferie. Blir vel ikke mye ferie, har jo fortsatt 3 essayer jeg må gjøre ferdig og en eksamen jeg må pugge til. Det er nesten ikke til å beskrive hvor lite jeg vil hjem, det å få snapchater med snø er bare helt forferdelig. De to siste ukene her har vært fantastiske! Har bare gått i kjoler (uten jakke og strømpebukse vel og merke!), vil ikke hjem til tykke jakker og våtter. Jeg elsker livet her. Jeg elsker Roehampton. Jeg elsker London. Jeg vil aldri dra fra denne plassen. 

MEN, det skal bli godt å komme hjem en liten tur likevell. Blir gøy å se igjen famile og venner. Gleder meg til å kunne spise middag med familien og tilbringe fredags- og lørdagskveldene på sofaen framfor TV'n, og det jeg sikker gleder meg aller mest til er å få samlet jentene å ha bake- og kosekvelder, savner dere. 

I dag har vi hatt møte om neste år, hvilke fag vi kan ta og diverse annet viktig. Det er rart å tenke på. Bare ETT år igjen. Har også fått kommet godt i gang med den ene 2000 ords essayen min, noe jeg er sykt glad for. Nå er det bare til å stå på og fortsette. Over påsken har jeg én 1000 ords essay og to 2000 ords essayer, om jeg får gjort én av disse før jeg drar skal jeg være fornøyd. Har også én 1000 ords essay til onsdag som må gjøres. 

I morgen skal jeg ut på nye eventyr, spent på hva som kommer til å skje. Oppdatering om det kommer senere, om det blir noe av det!


Posted 19.03.2014 at 20:26. In London. Write a comment?
0

Syns det er litt morsomt - jeg våknet til en haug med snapchats av SNØ. Her i London er det sommer. Folk går i shorts, kjoler og sandaler og nyter livet på grønne gressplener. Det å få snapchats av snø er jo bare litt komisk. Håper snøen forsvinner til jeg skal hjem, eller så bli jeg her!

Så den siste uken har bestått av å sitte ute å nyte det fine været. 

I går var det BOP, lenge siden sist så det var vel på tide. Beate har en venninne fra USA på besøk og de ville på BOP, så da fant jeg ut at jeg skulle dra med kjære Marte siden hun enda ikke har vært med på BOP. Temaet var St.Patricks så det var mye grønt å se,ogå i den annledningen farget jeg håret, haha, syns det ble kult. Kjempekoselig kveld, møtte på mange kjente og kjære jeg ikke har sett på lenge. 

I dag er det også sol ute, og den skal nytes, så nå stikker jeg, over og ut! 


Posted 15.03.2014 at 11:53. In London. Write a comment?
0

I dag har det vært sol og skyfri himmel. Vi hadde frield trip i Informal Learning classen i dag og turen gikk til Richmond Park, alle i klassen lekte og koste oss som om vi var 6-7, haha. Vi fikk forskjellige oppgaver, ment for Key Stage 1, som vi måtte gjennomføre, supermorro! Da jeg kom hjem betalte jeg depositumet på £250 for Mount Clare neste år og så gikk jeg til Hammersmith. Det å gå til hammersmith tar ca. 1 time en vei så det tok tid, men jeg koste meg der jeg gikk med musikken min og finværet, tenk at det å gå med bukse og genser er for varmt...skal ikke klage, hihi. På turen fikk jeg også øye på noen supersøte kjøretøy! Og da jeg kom tilbake til Roey hadde det vært graduation for noen studenter så det var en haug som gikk med hatter og kapper, kribblet i magen, om bare 1 år er det vi som vandrer rundt i det. 
Posted 12.03.2014 at 21:08. In London. Write a comment?
1

Skyfri himmel, solen skinner og det er rundt 13 grader utenfor, livet er hærlig. Startet uken med seminar 9am, noe som er litt kjipt fordi jeg må stå opp tidlig, men det var ikke så ille da jeg så ut vinduet og solen skinte inn. Sitter nå å grubler på Dissertation Proposal oppgaven jeg må gjøre og hva det er jeg skal skrive om, blir nok noe om interventions, ADD, ADHD, må bare formulere ett bra spørsmål! En Dissertation Proposal er en proposal du skriver før du skal begynne på bacheloroppdaven, som da vil si at jeg skal skrive 2000 ord om hva jeg vil skrive om på bacheloroppgaven, med teorier og alt, bahh, kommer til å bli stress, men om proposalen blir bra blir dissertationen mye enklere, såeh. 

Sitter nå å venter på neste time skal begynne, har Children Learning Children Thinking klokken 2 så det er ikke lenge til, en liten time, skal prøve å formulere spørsmålet nå mens jeg har tid, krysser fingrene jeg har ett før dagen er omme! 
 


Posted 24.02.2014 at 14:05. In London. Write a comment?
0
Posted 23.02.2014 at 11:28. In London. Write a comment?
0

Hello world!

Long time no see! Skal vi se, hva er det som har skjedd i det siste?! I slutten av januar kom Marthe hele veien ifra Norge for å besøke Marte og meg og det endte opp med å bli noen kjempemorsomme dager, tror vi alle storkoste oss! Ellers har vel livet vært ganske så normalt, timer, bliblioteket, kantinen, BOP, shopping, middager ute, turer til Central, pub-kvelder og så videre. 

Det er ikke lenge igjen av skoleåret, den 2.april drar jeg hjem til Norge på påskeferie og den 23.april drar jeg tilbake til London for å levere 3 essayer og vente på den ene eksamensdagen jeg har og så tar jeg sommer. Det er bare 39 dager igjen til jeg drar og det er sykt å tenke på, jeg har planer om å prøve å få gjort ferdig alle essayene mine FØR jeg drar hjem til påske sånn at jeg faktisk får tid til å være med familie og venner, men jeg er jo ikke den flinkeste til å skrive ferdig lenge før det skal inn. Må nok også lese en del til eksamen mens jeg er hjemme.

Når jeg kommer tilbake etter påske har jeg som sagt bare de 3 essayene jeg skal levere den 24.april og èn eksamen som sikkert bli tidlig på mai og etter det har jeg absolutt ingen ting før den 24.mai som er Summerball, og i går bestilte jeg flybillett hjem til sommeren den 30.mai. Jeg har så og si HELE mai fri, men jeg har planer om å allerede begynne på dissertationen min (bacheloroppgaven) fordi jeg ikke kommer til å ha tillgang til de bøkerne jeg trenger i sommerferien, og det er jo greit å få begynt. 

Neste uke kommer Bente på besøk og jeg og Beate gleder oss kjempemye, blir braaaa :) ! 


Posted 22.02.2014 at 17:53. In London. Write a comment?
0

Etter en dårlig start på uken tenkte jeg dette var dagen (i går) som skulle snu det negative til det positive, dagen startet bra med at jeg klarte å stå opp og ha god tid før jeg måtte starte ferden til the Science Museum, men da jeg kom på bussplassen ble jeg stående å vente 20/25 minutter på en buss som aldri kom og ble nokså frustrert. Etter å ha ventet i en evighet i regnet på bussen som aldri kom måtte jeg bare snu og gå til en annen buss stopp for å ta en annen rute for å i det hele tatt ha håp om å komme frem i tide. Etter en haug med tanker om at jeg ikke hadde sjans til å komme frem i tide var jeg faktisk heldig og kom til South Kensington i god tid, men så smart som jeg er så klarte jeg å rote meg bort så jeg endte opp med å surre rundt i 20 minutter før jeg fant inngangen og resten av klassen, kom heldigvis i tide. Etter det så gikk resten av dagen bra! Koste meg på the Science Museumet og rundt 1-tiden kom Marte for å utforse litt med av museumet sammen med meg. På tur hjem stoppet vi i Putney og gikk til The Rocket som er en bup som ligger ved Thames og spiste mat og koste oss. Resten av kvelden ble superkoselig!

I dag skal jeg bare slappe av og skrive litt på essayen min og muligens rydde litt til Marthe og Marte kommer i morgen, gleeeder meg :)
Posted 30.01.2014 at 15:31. In London. Write a comment?
1

Vi er nå allerede inn i den 5.uken i 2014, tiden går fort. Etter denne uken har jeg leseuke som betyr ingen skole, men må jo fortsatt lese og jobbe selvfølgelig, og når den er erdig er det bare 7 skoleuker igjen, 7 skoleuker, det er sykt. 

Mandag og tirsdag kommer til å være sånn som de alltid er, men på onsdag skal vi på klassetur til the Science Museum noe jeg gleder meg til. Siden timen vi skal ha der ikke er lengre enn 1½ time har jeg invitert med kjære Marte til å komme å vandre rundt litt lengre med meg etter timen min er ferdig, og om vi blir lei ligger også Natural History Museum på andre siden av gaten. På torsdag har jeg fri og får forhåpentligvis begynt å skrive på essayen min om the Science Museum og rydde og vaske rommet, fordi på fredag kommer Marte hit etter hun er ferdig med timene sine på Kingston Uni og så på kvelden stikker vi til Gatwick Airport for å hente MARTHEEEE som kommer for å besøke oss her i London. Siden jeg har god gulvplass på rommet mitt fant vi ut at Marte også kunne komme å ligge over selv om hun ikke bor så alt for langt unna, så helgen blir nok en gigant slumber party. Gleder meg kjeeeeempemyeee :)Posted 27.01.2014 at 11:25. In London. Write a comment?
1

Posted 26.01.2014 at 19:24. In London. Write a comment?
0
På fredag var tiden inne for å se THE 1975 i BRIXTON! Wiii!
Rundt 4-5 tiden dro jeg og Beate inn til Clapham og spiste og koste oss med noen drinker før vi dro videre til Brixton. Da vi kom til Brixton var det fortsatt kø utenfor Brixton Academy så vi gikk til en bar rett rundt hjørnet mens vi ventet på at køen skulle forsvinne, og etter ca 20 min dro vi tilbake og gjorde oss klare til å se The 1975. Konserten var superbra og de var titusen gang bedre enn hva jeg husker da jeg så dem på Reading Festivalen i fjor, vi storkoste oss og da de var ferdige dro vi inn til Putney på eventyr. Ble en lang og koselig kveld.

jETlWjL2Ji

Posted 12.01.2014 at 19:15. In London. Write a comment?
1

Som jeg nevnte tidligere så hadde jeg bestilt noe ifra Amazon, og i går kom én av de tingene. WALL STICKERS! Jeg har lenge hatt lyst wall stickers og så her om dagen fant jeg ut at jeg mått prøve. Jeg var egentlig ganske skeptisk til hordan det kom til å se ut og hvordan det var å få på veggen, men det gikk overraskende bra! Planen var egentlig å bestille "Life isn't about waiting for the storm to pass .It's about learning to dance in the rain", men etter litt fram og tilbake med både pris og størrelse endte jeg opp med dette. Men det frister å kjøpe det jeg engetlig hadde lyst på siden jeg nå vet hvordan det er å ha opp. 
Posted 08.01.2014 at 16:29. In London. Write a comment?
0

I går bestemte jeg og Beate oss for å ta den alt for lange turen opp til Westfield Stratford. Det er ikke vanskelig å komme seg dit, en buss og en tube, men det tar bare så sykt lang tid, er jo hele 17 tubestopp. Da vi kom frem gikk vi målrettet mot T.G.I. Friday's fordi vi måtta ha mat siden vi ikke hadde spist noe, og etter en supergod frukost/lunch/middagen satte vi krusen mot butikkene. Etter flere timer med kikking måtte vi bare gi opp og vi endte opp med bare noen få plagg fra Primark og da hadde vi vært innom butikker sånn som Forever21, New Look, TopShop og River Island. Jaja, selv om vi ikke fikk kjøpt så mye så fikk vi hvertfall kjøpt den hellige milkshaken på Friday's og den var yummy as always. 


Posted 08.01.2014 at 14:33. In London. Write a comment?
0

Da var essayene levert og jeg kan for en gangs skyld si jeg har fri, har heller ingen timer i dag så nå skal det feires, egentlig ikke, men skal bli godt å slippe å tenke på essayene. Har planer om å muligens dra inn til Oxford Street eller Westfield for å se om det er noe morsomt på salg, men vi får se, klokken her er snart to og jeg har enda ikke hatt på meg eller fikset meg. Det er også The Grand i dag (nettklubb i Clapham organisert av Roehampton Student Union), men sjansen for at jeg drar ligger vel på 1%, haha, lat. 

Bestilte også noe ifra amazon her om dagen og jeg må bare si jeg gleeeder meg til å få, er ikke det store men samma det vel! weeeeee!

Ha en fin dag folkens!


Posted 06.01.2014 at 15:02. In London. Write a comment?
0

Nej selvfølgelig ikke. 

Jeg sa jo at jeg skulle bli ferdig med alle essayene mine i går, men det skjedde ikke. Jeg endte opp med å bare måtte se den nye episoden av SHERLCOK og etter deg gikk jeg og Beate hjem til meg og endte opp med å mimre tilbake med gamle bilder å videoer og fikk ikke gjort en verdens ting. Ops. Er tilbake på biblioteket i dag i håp om å bli ferdig, eller, bare må bli ferdig i dag fordi alt skal jo inn i morgen. Waaaa. 

Og sånn BTW! Hvis du ikke har sett SHERLOCK så syns jeg du kan sjekke det ut. Det handler om Sherlock Holmes som jeg regner med alle vet hvem er, bare storyen er satt til dags dato i London. Gode gamle Sherlock i dagens London, en modernisert Sherlock, det er bare så sykt bra. Selv om jeg elsker Sherlock Holmes filmene, er dette noe helt for seg selv, kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker denne serien. Det er BBC som har produsert den og premieren på sesong 3 var nå den 01.01.2014, i sesong 1 er det 3 episoder og alle er ca 1½ time lang og det samme gjelder for sesong 2 og jeg regner med sesong 3 også blir sånn. Så når man skal se en episode er det nesten en film man setter seg ned for å se, love it. SHERLOCK, bare helt KONGEEE! Go watch it!


Posted 05.01.2014 at 15:52. In London. Write a comment?
0

Det er lørdag og bare to deger igjen til alle essayene mine må være printet ut og levert. For to uker siden hadde jeg ikke en gang begynt på noen av de, men jeg har jobbet overraskende godt og sitter nå igjen mad tre småoppgaver som hører til den siste essayen min. Jeg sitter nå på biblioteket og har som mål om å bli 100% ferdig meg å skrive, printe ut og levere online i dag sånn at jeg bare har igjen å levere kopiene på mandag. Skal bli kjempegodt å få levert, det neste jeg har skal jo ikke leveres før slutten på april så det skal bli godt med en liten pause, men skal helt klart begynne tidligere med oppgavene mine neste gang, dette stresset jeg nå har hatt de siste ukene har bare vært helt forjævlig, never again. 
Posted 04.01.2014 at 16:42. In London. Write a comment?
0


Posted 02.01.2014 at 11:12. In London. Write a comment?
0

Da er det på tide å reise 'hjem' til kjære London. Har som sagt ikke fått tid til så mye annet en bare jobbing og essayskirving i julen, men klarte å få presset inn litt morro her og der selv om jeg skulle ha ønsket at jeg hadde hatt tid til mer.

Sitter nå på flyplassen og venter på at flyet skal komme. Flyet letter 18:00 og er vel fremme rundt 19:35 britisk tid på Gatwick. Selv om jeg liker å reise å være på flyplasser skulle jeg ønske jeg kunne teleportere akkurat nå, jeg er trøtt og det eneste som frister er sengen min. Gleeeder meg til å komme frem. 


Posted 30.12.2013 at 17:22. In London. Write a comment?
0

Dro inn til Putney med Beate i dag for å gjøre unna litt av hvert. Endte opp med å kjøpe nye sko fra Office og en bluse og en veske ifra TopShop, ops, var ikke planlagt i det hele tatt. Nå sitter jeg å venter på at tiden skal gå sånn jeg kan dra til Gatwick for å hente Jorunn Merete, er superglad fordi flyet ikke ble avlyst, etter som jeg forstod ble alle SAS og Widerøe avlyst, men heldig vis ikke Norwegian, London-flyet ble bare 2 timer utsatt, så regner med hun lander rundt 10 på 10. Gleder meg suuuupermye. 

Har funnet ut at jeg skal prøve meg på ett nytt prosjekt, nettopp det å filme. Det var lillebror som foreslo at jeg skulle begynne med det, 'Tori, jeg vil se hva du gjør på om dagene, kan du ikke begynne å filme?', syns det var en god idé så jeg skal gi det ett forsøk. Men må helt klart ordne meg med ett brukbart redigeringsprogram fordi Windows Movie Maker gjør kvaliteten helt forferdelig. Vi får se hvordan det går, så langt så ser det ikke lyst ut, hahahah.


Posted 12.12.2013 at 21:56. In London. Write a comment?
0

Det er fortsatt ikke så mye som skjer. Det har for det meste stått essayskriving på timeplanen og noe mer har jeg vel egentlig ikke gjort. På tirsdag forrige uke hadde fotballguttene på Froebel, The Zeebras sitt årlige strippeshow, noe som alltid er like morsomt og kleint, men man kan ikke gå glipp av det. Filmet bittelitt av showet for de som lurer på hvordan det var, og etter ett par forskjellige dansenummer ta de av seg alle fillene og hopper og spretter rundt, flaue som bare det, det er sykt morsomt. Ja, såeh. På fredag var årets siste BOP noe som ble til en bra kveld, og på mandag dro jeg inn til Kingston til Marte og fikk gjort unna litt julegavehandling. Nå prøver jeg på å skrive de siste 300 ordene på essayen min som skal inn i morgen, ellers kommer også Jorunn Merete i morgen (om ikke det blir for mye storm.. :O) så det gleder jeg meg til. Håper det blir litt mer blogging nå utover siden de to irriterende essayene mine er nå ferdige (nesten), leverte den ene i dag og den andre er due i morgen, skal bli godt å slappa av litt før jeg må begynne på de andre 4 jeg har til den 6.januar. Ser ut til at de har pyntet til jul her..


Adventskalenderen min fra mamma <3Posted 11.12.2013 at 21:04. In London. Write a comment?
1

Er en stund siden jeg har oppdatert nå, men jeg har jobbed med essayene mine og tilbrakt mesteparten av tiden min på biblioteke i det siste så det er liksom ikke så mye å skrive om. Fredag satt jeg og Beate på biblioteke ifra 14:00 til 02:00, lørdag satt vi fra 19:00 til 07:00 og søndag kom vi 23:00, bestilte indisk mat og sitter her fortsatt, vet ikke hvor lenge vi blir sittende nå, men vi får se. Selv om jeg har bodd på biblioteket de siste dagene syns jeg ikke jeg har kommet noe lengre på essayene mine, noe jeg syns er megakjipt, men det blir vel!

Siden jeg satt å jobbet på essayene mine natt til søndag fikk jeg med meg hva som hadde skjedd med Paul Walker før alle nettavisene hadde rukket å skreve om det. Først så jeg det på Facebook/Twitter accounten til Paul Walker og trodde ikke hva jeg så, så jeg sjekket på 'nyheter' på google, men det var absolutt ingenting å finne, men etter 30-60 min så var det OVER ALT, til og med VG hadde fått det med seg rundt 4-tiden. Jeg satt bare og ristet på hodet, jeg kan fortsatt ikke tro at dette er sant, jeg var på gråten da jeg først leste det, noe så urettferdig! For dere som ikke hvet hvem Paul Walker er, så er han en skuespiller og er mest kjent for rollen Brian O'Connor i Fast & Furious filmene. De var godt i gang med filminnspillingen til den 7. filmen og Paul hadde helgen av fra innspilling for å attende en charity event, på vei hjem fra eventen krasjet bilen han satt i sammen med en annen, inn i ett tre og derretter en lyktestålpe og bilen tar fyr og går opp i flammer. Trist. Trist. Trist. Skulle så gjerne ønske dette bare var en scene ifra Fast & Furious, ikke i virkeligheten. 

Livet kan plutselig ende så brått, lev mens du lever!
Posted 02.12.2013 at 03:20. In London. Write a comment?
0

Forrige uke var mamma og mormor på besøk her i London. Er ikke så mye å fortelle om det, men vi shoppet, dro til turistattraksjonene (BigBen, London Eye, Madame Tussauds, Harrods, Buckingham Palace..), spiste masse god mat og så musikalene Mamma Mia og We Will Rock You. Jeg hadde vanlig skoleuke så det ble litt stress med å kjappe seg inn til central etter timene så jeg har ikke hatt tid til noe annet enn å gå på skolen å dra inn til central, hektisk uke, men også veldig gøy og koselig. Jeg glemte å legge over bildene mormor hadde tatt med kameraet sitt før de for, så jeg har ikke så mange brukbare bilden, men fikk samlet opp det jeg hadde..


Posted 27.11.2013 at 11:20. In London. Write a comment?
0

Dette begynner å bli en stund siden nå, men har ikke hatt tid..

Den 16.nov hadde vi surprise birthday party for Steph og vi hadde billetter til Pryzm som nettopp hadde hatt åpning (nattklubben som het Oceana før). Lørdgen startet med at Bente og Beate banket på vinduet mitt, noe som skremte meg fordi jeg hadde ikke peeeiling på hvem det var..helt til jeg åpnet døren, vi dro inn til Kingston og koste oss i noen timer og fikk oppdatert om hvordan ting og tang stod til. Senere på kvelden dro vi som sagt inn til Kingston på Pryzm. 

Søndagen dro jeg og Bente inn til Westfield hvor vi møtte på Beate og broren hennes som var en snartur på besøk, der spiste vi frukost/lunch og shoppet. Søndagskvelden var jeg invitert på roast dinner hjemme hos Steph, Serena og Philippa sammen med Bente og det var kjempekoselig.
Posted 26.11.2013 at 15:19. In London. Write a comment?
2

Har hatt en suuuuper helg, men mer om det kommer senere. Nå sitter jeg klar til å starte ferden til Gatwick for å hente mamma og mormor som kommer på besøk, første gangen i England for begge to så dette blir nok morsomt :D

Hadde det også suuupert på BOP på fredag, hadde ingen planer om å dra ut, men Michela klarte å overtale meg. Superduper kveld!
Posted 18.11.2013 at 18:39. In London. Write a comment?
0

Hello Friday!

Etter en nokså chill skoleuke er det klart for fredag og BOP. Jeg har en spennende helg og uke framfor meg og jeg gleder meg sykt. I kveld kommer selveste BENTEEE til London og jeg gleder meg kjempemye til å se henne igjen, og morgendagen kommer nok til å bli super, skal også inn til Kingston på kvelden sammen med gjengen for å få med oss nyåpningen til nattklubben Pryzm (som tidligere var Oceana, men har nå fått en 'billion make over' og skiftet navn). Men i kveld er det BOP som står for tur, hadde egentlig ingen planer om å dra på BOP i kveld, men siden Michela kommer og skal på BOP klarte jeg ikke å si nej, er lenge siden jeg har sett henne nå så det blir nok gøøøøøy :)

På mandag kommer mamma og mormor en snartur, og det er jo noe jeg selvfølgelig også gleder meg til, så dette blir braaaaa, må bare huske å jobbe med essayene mine mellom alt dette. 


Posted 15.11.2013 at 15:19. In London. Write a comment?
1

..men nå har jeg muligens løsningen. Jeg bruker mobilen min ufattelig mye og når jeg er ute uten tilgang til å lade den opp sliter jeg, jeg er avhengig av mobilen, trenger den til alt. Det å gå rundt om kring i London uten mobil kommer ikke på tale, bussruter, tube oversikt, kart, sjekke opp butikker/restauranter/barer, åpnings/stengetider, avtale møtepunkt/tid (om man skal møte noen), er ikke bare Facebook som blir brukt. Så nå håper jeg denne søte litte tingen fungerer som den skal, jeg fikk den nå nettopp så har enda ikke testet den ut, den står i PC'n å lader..spennende. Jeg håper virkelig den fungerer, og jeg håper virkelig at jeg husker å ta den med meg når jeg skal utenfor rommets 4 vegger, ellers så er jo pointet borte. 
Posted 13.11.2013 at 13:46. In London. Write a comment?
1

Er det noe jeg IKKE er god på, så er det å ta bilder, jeg har mine perioder hvor jeg går ut med speilrefleksen og tar bilder av alt og ingen ting, men nå i det siste har jeg ikke vært noe flink til dette. Bare det å ta bilde med mobilen klarer ikke og det irriterer meg. Det er så mye fint å ta bilder av her, over alt, jeg bor da i selveste London, men når jeg går forbi noe fint tenker jeg bare 'oi, det skulle jeg ha tatt bilde av' og båre går videre uten å gjøre noe med det, det er litt synd. Men jeg skal prøve å bli flinkere, ihvertfall på Instagram, jeg liker Instagram, og jeg elsker kvadrat bilder (hehe). Jeg må bare finne motivasjonen, og det skal jeg. Nå begynner det å bli mørkere om kveldene og London er allerede pyntet til jul, det er så mye fint, London, helt klart den fineste byen på planeten, og jeg har planer om å ta bilder, masse bilder, bare vent å se..
Posted 11.11.2013 at 17:22. In London. Write a comment?
1

Natalie dro meg meg inn til Oxford Street kjempetidlig i dag fordi hun MÅTTE se Tom Daley. Jeg har nå skjønt at han er en veldig kjent britisk stuper som vant bronse under OL i 2012, men dette var helt fjernt for meg før til i dag, jeg så jo mye på OL i fjor, men kan ikke huske å ha registrert han. Uansett, når har jeg møtt han og fått autografen hans (legg merke til at autografen er på en papp plate..hadde ingen planer om å sløse bort penger på en kalender av han, sånn som alle andre gjorde..), han virket som en veldig selvopptatt fyr, eller med andre ord en KLYSE, haha, men det er hans problem, var uansett gøy men en liten tur inn til Central med Natalie. 
Posted 10.11.2013 at 19:07. In London. Write a comment?
4

Startet dagen med en fantastisk fransk baguette og varm sjokolade i Kingston sammen med Beate på ett søtt lite fransk bakeri, etter det gikk turen til forskjellige butikker for å hande inn siste rest. Allerede i 4-5 tiden begynte vi å ordne oss og det tok lengre tid en hva jeg trodde det skulle..håret tok sykt lang tid å krølle! Etter å ha blitt ferdig med alt gikk det bare i ett, og det ende opp med å bli en superfantastisk kveld.
Posted 05.11.2013 at 13:42. In London. Write a comment?
1

Jeg fortalte om dette skjerfet i slutten av september [klikk her for å lese], og nå har det endelig kommet! Jeg bare ELSKER DET. Det er lagd av 100% ekte ull noe som gjør det supervarmt, elsker også designet, og ut ifra de 4 College skjerfene så er dette det fineste av dem alle, etter min mening. Det eneste jeg skulle ønske er at det hadde en Forebel logo av noe slag, siden for alle andre så ser og er dette skjerfet bare ett helt normalt skjerf.

"The colours and designs used in the scarves date back to as far back as the 1940's. These are the original colours and designs worn by generations of students from years past. University Historian Gilly King spent considerable time verifying the authenticity of the colours, designs and materials."
Posted 05.11.2013 at 11:43. In London. Write a comment?
0

Tirsdagskvelden var der organisert scavenger hunt her på Froebel, med premie for førsteplassen og for laget som var best kledd. Jeg, Beate, Laura, Nicole, Amy og Ellen kledde oss ut som Scooby Do gjengen pluss bilen. Vi møtte i baren og ble forklart reglene, vi fikk utdelt ett papir med ledetråder som skulle føre oss til ord som var rundt om på Froebel for så å finne ett løsningsord når alle ordene var samlet inn. For ett eksempel: 'Entrance of Hell' da måtte vi gå til inngangen til Digby og 'Entrance of heaven' måtte vi gå til inngengen til Froebel, noen var enkle mens andre var kjempevanskelige, men det var supergøy. Vi alle sprang rundt som noen galinger i mørkret for å prøve å finne alle ordene fortest mulig. Vi gikk dessverre ikke av med seieren, MEN vi vant prisen for laget som var best kledd så vi fikk en flaske champagne, weeehoo. Etter det ble jeg og Beate igjenn i baren og litt senere gikk vi til baren på Whitelands. Kjempegøy kveld!


Posted 31.10.2013 at 12:00. In London. Write a comment?
0

Det eneste folk snakker om nå er den stormen som aldri kom, vel, den har vel vært her og forsåvidt er her enda og den har fakktisk tatt liv, men akkurat her jeg sitter er vi ikke berørt så kraftig som andre plasser. Happy for that. Det er nå mandag og starten på en ny uke. Denne uken har jeg leseuke noe som betyr at jeg må LESE og jobbe med skolearbeid, og uken kommer på rett tidspunkt, det er nå så mye arbeid at det er digg å slippe å gå til timene. 

Forrige uke endte opp med å bli en bra uke, sånn som alle andre..selvfølgelig! På onsdag dro jeg og Sadya (norsk) spontant ut på FEZ (nattklubb i Putney), og det ble vel litt for spontant og jeg tror ikke vi kommer til å gjøre det igjen, men det var gøy. På torsdag hadde jeg time, som jeg altid har, men denne var superbra! Vi hadde om mobbing og fikk se en 30 min lang film om det norske anti-mobbe programmet ZERO!!! Jeg husker selv da barneskolen jeg gikk på for 10 år siden innførte dette, så det var gøy å kunne si og fortelle mine egne erfaringer som elev med ZERO på skolen. Har også en hel essay bare om mobbing som skal leveres inn neste uke (oh shit!). 

Fredagsmorgenen dro jeg, Beate og Elin til en lokal pub/restaurant for å spise frukost, men etter en halv time med venting og fikk sett på menyene dro vi inn til Kingston istede fordi det var ingen ting som fristet. I Kingston fikk vi spist på Weatherspoons og etter det gikk vi bare og surret rundt. Jeg og Beate endte opp med å spise lunch i baren på skolen. BOPtemaet for denne BOPen var Geek og siden Jack hadde bursdag på lørdag samlet vi oss for pre-drinks i Jack sin flat noe som var supermorsomt! Da tiden var inne gikk vi til BOP og denne BOPen havner helt klart på topp 2 listen min over de beste BOPene så langt i år. Superbra kveld!! På lørdag så dro jeg og Beate til ASDA en tur for å kjøpe mat og det er vel det eneste jeg har gjort siden, ellers så har jeg bare sittet innesperret her på rommet for å prøve å få gjort litt skolearbeid.

På torsdag er det Halloween og på fredag er det Halloween BOP og jeg gleder med syyyyykt, håper det blir bra! Mer om det kommer neste uke!

FEZ, norsk, svens, norsk
Posted 28.10.2013 at 13:06. In London. Write a comment?
2

Har faktisk hatt en veldig så produktiv dag i dag, gikk på time, så dro på ASDA, jogget en tur i Richmond Park og ryddet rommet mitt, men noe lesing og essayskriving ble det dessverre ikke. Jeg har nå vært her i over 40 dager og jeg har enda ikke fått tatt meg sammen til å faktisk rydde såppass bra at jeg kunne ta bilde av rommet..før i dag, så her er rommet mitt. Det er sykt stort i forhold til hva jeg hadde i fjor, men det har ingen bad..bare en liten vask i hjørnet, men jeg overlever. Take a look!


Posted 23.10.2013 at 11:05. In London. Write a comment?
1

Siden sist har det vært en del skole og lesing av pensum, kjenner virkelig dette året kommer til å bli hardt akademisk. Men innimellom all lesingen og skrivingen må det også være tid til litt morsomme ting. På torsdag etter timen dro jeg inn til Kingston for å henge med Marte og endte opp med å ta men noen poser hjem ifra Primark, TopShop og Superdrug, vi var også en snartur innom Nando's og spiste mat. Da jeg kom hjem lurte Beate på om vi skulle finne på noe så vi skiftet til litt finere klær og dro inn til Putney og satte oss på en kjempekoselig bar ved Themsen, tiden gikk så alt for fort og da vi kom tilbake til skolen gikk vi i baren for å få med oss den siste halvtimen før de stengte. 

Fredag ble egentlig bare en surredag, jeg og Beate dro til baren for å prøve å gjøre litt skolearbeid, men det ble det ikke så mye av. Vi fikk spist og snakket med folk som kom innom. Da jeg gikk hjem fant jeg ut at jeg skulle 'farge' håret rosa, for noen uker tilbake kjøpte jeg hårfargekritt (eller hva en skal kalle det..), så jeg og Natalie endte opp med rosa og blått hår for kvelden. Den fredagen var det onesie BOP og kvelden endte opp med å bli superbra.

lørdag ble det en del lesing og essayskriving og rundt 4-tiden fant Natalie ut at hun ville ha ostekake så vi dro inn til Putney for å kjøpe det, jeg i zebra onesien min og hun i nattklær. Mens vi var i Putney fant vi ut at vi skulle spise, så i våre alt for fine klær gikk vi til The Railway (Wetherspoons) og spiste mat. På kvelden dro vi en gjeng inn til Kingston. Planen var å dra på The Hippodrome, men da vi kom dit var køen så lang at det ikke var til å se hvor den stoppet, så vi bestemte oss for å dra på Oceana istede, men på Oceana kom vi oss ikke inn fordi noen av oss ikke hadde gyldig ID. Så vi gikk skuffende til Wetherspoons og satt der i litt over 1 time og koste oss før vi fant ut litt før 1 at vi skulle prøve oss på The Hippodrome igjen, og denne gangen var det ingen kø og vi gikk rett inn. Kvelden endte opp med å bli ganske så braaa :D

I går (søndag) dro jeg og Marte inn til Leicester Square/West End for å se 'Broadway Idiot' som er dokumentarfilmen til Green Day's broadwayshow 'American Idiot', og det var suuupermorsomt. Jeg satt med gåsehud gjennom hele dokumentarfilmen, og jeg angrer ikke ett eneste sekund på at jeg dro for å se den! Loved it! Men det var også koselig å gjøre noe med kjære Marte.
Posted 21.10.2013 at 15:33. In London. Write a comment?
0

fredag hadde vi Buddy Bop hvor hvert college hadde sitt utkledningstema og vi på Mount Clare hadde The Minions som tema. Jeg var superfornøyd med kostymet mitt helt til jeg fant ut at jeg hadde på meg gult og blått..noe som er Digby sine farger, ops, men det var det bare jeg som gikk å irriterte meg over, var også en del andre minions på bop den kvelden. 

Lørdag gikk jeg sammen med Beate og flaten hennes opp til baren for å spise frukost/lunch, etter å ha vært ett par timer i baren og bare hengt dro jeg og Beate en snartur til Westfield. Da vi kom hjem fra utflykten til Westfield møtte vi en Beate kjenner fra baren på skolen og dro til en bar i Putney som hadde utsikt utover Themsen, der spiste vi en digg biff, sippet i oss en pitcher hver med coctail, og bare koste oss. Da klokken ble 9 dro vi tilbake til skolen og endte opp med å sitte rundt 1 time i baren der før vi gikk hjem. Da jeg var på tur hjem til Mount Clare ringte Marte og lurte på om jeg ville bli med ut, og siden klokken bare var 10 og jeg hadde ingen ting annet å gjøre sprintet jeg siste biten hjem, skiftet og kastet meg i en taxi til Kingston. Jeg møtte Marte og 3 av vennene hennes på The Weatherspoons og etter en pitcher med coctail der dro vi til Oceana hvor vi var resten av kvelden. Endte opp med å bli en koselig dag og kveld :)

søndag satt jeg innesperret på rommet mitt med lekser og annet tull, og på mandag hadde jeg timer. Endte også med å gå ut mandagskvelden fordi skoleårets første normale The Grand stod på programmet. Vi hadde en kjempekoselig pre-drinks her i flaten før vi spurtet, i det verste regnværet som noen gang har vært, helt til Digby for å nå bussen. Vi hadde planlagt å dra tidlig fordi alle skjønte at denne The Grand kom til å bli utsolgt på 1, 2, 3, men vi var ALT for tidlig ute, men hadde det morsomt likevel der vi satt i over 30 min å ventet på at bussen skulle fylles opp, ops. Kvelden var bra, det eneste minuset var at de solgte ut og det var STAPPFULLT! Koseli læll!
Posted 15.10.2013 at 22:43. In London. Write a comment?
3

På tirsdag bestemte jeg meg for å ta turen inn til central for kjøpe Halloween kostyme og kjøpe billetter til Broadway Idiot. Dessverre så ble billettkjøpet en bomtur fordi det var ikke før dagen etter de begynte salget av dem, men istede så endte jeg opp med å få billetter til verdenspremieren til broadwaymusikalen 'The Commitments' (som da er musikalen til den kjente filmen 'The Commitments'), og billettene var bare £5 og det er da ingen ting. Fikk også handlet meg kostyme og en parfyme ifra Victoria's Secret. Ble en litt lengere dag/kveld enn hva jeg hadde planlagt, men musikalen var kjempebra og jeg gikk fornøyd til sengs. 

Fant også en haug med supersøøøøte biler! Wæææææ. Det er DETTE jeg elsker med London, du vet aldri hvilken bil du vil få øye på!
Posted 10.10.2013 at 14:54. In London. Write a comment?
0

Onsdag: Skulle egentlig ha en stille og rolig kveld inne, men det gikk ikke helt etter planen. Rundt halv 8 fikk jeg beskjed ifra Amy at jeg måtte bli med ut på Fez og siden jeg ikke er vanskelig å be så ble jeg med. Det er helt klart ikke noe jeg angrer på fordi det ble den beste kvelden jeg har hatt på lenge, vi endte opp med pre-drinks i Old Court på Froebel og møtte på mange kjente og en del nye og det er jo alltid hyggelig. Rundt halv 11 tok vi bussen inn til Putney og gikk en snartur innom Wetherspoons før vi dro til Fez. Har ikke vært så stor fan av Fez før, men denne kvelden ble bare super! Endte faktisk opp med å GÅ helt fra Putney og hjem fordi vi ikke orket å vente på bussen.

Torsdag: Det var på tide å pakke ned kjolen og dra hjem! Jeg og Beate satt ett par timer i baren og spiste og bare snakket, noe som alltid er like hyggelig, før jeg måtte sette kursen mot Gatwick Airport. Flyet gikk 20:05, landet 23:35 og jeg var hjemme rundt 02:00. Ble en lang dag!

Fredag: Var med bruden, Gunn Marit, rundt om kring for å sjekke at alt var i boks til bryllupet. Fikk også spist biff med familien og sett Senkveld (weehoo).

Lørdag: Wedding time! Måtte stå opp 7, dro til frisøren kvart på 9 og klokken 12 var sermonien i gang. Jeg var forlover noe som jeg trodde kom til å bli skummelt siden jeg verken har vært i ett bryllup før eller vært forlover, men det gikk over all forventning. Etter kirken dro vi inn til Hamnes hvor selskapet skulle være, der brukte vi de første 2 timene på fotografering i regn og alt for sterk vind, men det ble fine bilder. Klokken 3 var det klart for middag og rundt 7 var kakene klare til å skjæres opp og spises. Ble en superlang dag, masse hit og dit, men alt gikk etter planen :)

Søndag: Pakkepakkepakke, pakket 1 koffert med vinterklar og andre småting og klokken 2 satt vi snuten opp mot Værnes, nok en gang. Flyet gikk 18:00 og landet 19:35. Da jeg kom frem til togstasjonen på Gatwick fikk jeg vite at alle tog ifra Clapham Junction ikke var i trafikk, så jeg måtte plutselig planlegge en helt ny rute noe som var svært vanskelig. Clapham Junction er en såppass stor og sentral stasjon at det var mye kaos, men jeg endte opp med å ta toget til East Croydon for så å ta trikken til Wimbeldon, da jeg kom fram dit klarte jeg selvfølgelig å ta bussen i feil retning så jeg endte opp i ingenmannsland. Etter å ha skiftet buss som gikk i rett retning gikk alt som smurt og jeg kom meg heldigvis hjem, etter 2 timer og 20 minutter..og til vanlig bruker jeg knapt 30 minutter..jaja, sånn kan det gå når Clapham Junction er stengt, SHIT! [Legg merke til bildet i bakgrunnen, dette er da et bilde av meg. Hater det selv, men det henger da der så kan ikke være så ille som jeg skal ha det til, men er bare ikke min smak. Det er ifra da jeg var hårmodell for den ene frisøren som arbeider der, bildet kom også i bladet FRISØR utgave 4, 2013 noe jeg syns er supermorsomt!]

Posted 07.10.2013 at 18:55. In London. Write a comment?
0

Søndag dro jeg og Beate inn til Kingston for å kjøpe noen småting på Primark og etter vi hadde kjøpte det vi skulle dro vi for til den spnske tapas restauranten La Tasca for å spise. Maten på La Tasca er bare helt fantastik, og det er helt klart en favoritt restaurant!

På mandag hadde jeg time ifra 11-13 og 14-16, og da jeg var ferdig dro jeg for å hente kjære Marte som kom med 85 bussen ifra Kingston. Vi hadde en kjapp omvisning rundt om på Roey før vi tok turen inn til Oxford Street, egentlig skulle vi bare til Westfield, men siden jeg måtte finne meg kjole dro vi inn tin central i håp om å kunne finne noe der, og det gjorde jeg. Etter å ha surret rundt i Oxford Street dro vi til Westfield og spiste mat på NANDO'S, yey, etter det gikk vi bare og kikket rundt på senteret før klokken ble 10 og vi tok bussen hjem. Det var en kjempekoselig dag/kveld sammen med søteste Marte.

Tirsdag hadde jeg time ifra 11-14 og etter det tok jeg meg en snartur inn til Hammersmith for å finne ett armbånd som passer til kjolen jeg kjøpte dagen før, fikk også kjøpt noen skjerf og noen nødvendige småting. På kvelden tok jeg med meg sebra onesien min opp til Jebb Auditorium hvor 20-30 av oss herpå campus hadde filmkveld, noen som var kjempekoselig, kakkao og popcorn. Jeg og Beate fant også ut at det å gå her på Roehampton er som å være på en 3 års lang sommercamp, elsker det! 


Posted 02.10.2013 at 11:50. In London. Write a comment?
0

Det irriterer meg at jeg ikke har tid til å oppdatere bloggen så mye som jeg egentlig vil, men gjør mitt beste. Hele pointet med bloggen er jo å bruke den som en dagbok hvor jeg kan se tilbake på ting, sånn som da jeg kom hit til London den 11.sep satt jeg meg ned og leste hvordan jeg hadde det og hva jeg gjorde da jeg kom til London og Roehampton for første gang for litt over ett år siden. Er jo gøy å se hva jeg har holdt på med. Men ja. Skal vi se..

Onsdag: Hadde min aller første Children and their Learning time som varte ifra 9-13, noe som jeg syns var ALT for langt, men læreren virket helt super og jeg tipper dette kommer til å bli yndlingsfaget mitt. Da kvelden kom dro jeg, Emily, Natalie og Georgia inn til South Kensington for å feire bursdagen til Emily, der endte vi opp på en superposh nattklubb hvor vi fikk gratis inngang og gratis drikke. Drikken vi fikk var ikke bare noe småtteri..Belvedere mikset med tranebærjuice og vi fikk så mye vi ville. SYKT. Men bare etter en snau time ble det for kjedelig til oss så vi dro hjem, haha. Gikk også forbi ett utstillingsvindu for Lamborghini, wiiiiiiiiiiiiiiiiiii. LOVE.

Torsdag: Hadde også en time som var fra 9-13, noe som var helt forjævlig siden det ble senkved kvelden før, men det gikk bra. Etter den 4 timers lange timen gikk jeg på biblioteket og ble der noen timer, da jeg var ferdig der gikk jeg hjem og lagde meg mat. Senere på kvelden dro jeg og Beate opp til baren for å se om det var noe liv, men det var skuffende, alt for mange freshere og lite 2. og 3.års studenter, men det ble bedre utover kvelden og det endte opp med å bli veldig bra. 

Fredag: I dag dro jeg rett opp til Starbucks med Beate og kjøpte med en Grande Chocolate Cream with Whip Cream, yummy. Så gikk vi i baren og satte oss ned i en sofa og bare chillet helt til vi fant ut at vi skulle kjøpe oss burger og dra hjem til Beate. Klokken 3 dro vi en gjeng fra Forebel til Whitelands for å konkurrere for å få enda flere poeng til Froebel College. Vet ikke helt om jeg har sagt noe om denne College Cupen, men det er en konkurranse vi har imellom de 4 collegene vi har her på Roehampton, Whitelands the Badgers, Southlands the Sharks, Digby the Lions og Froebel the Zeebras. Hvert år har vi en rekke konkurranser og andre småting vi kan gjøre for å samle opp mest mulig poeng til college vårt for så og forhåpentligvis få nok poeng på slutten av året til å vinne College Cupen. I fjor var det mitt college, Froebel som gikk av med seieren. Mount Clare hvor jeg bor nå i år, er også en del av Froebel College noe jeg er kjempeglad for. Så i dag hadde vi en ballongkonkurranse mellom collegene, og gjett hvem so gikk av med seieren denne gang!? Jo, det var oss, FROEBEL weehoo :) Så nå ligger vi på 2.plass så langt.

Og en sånn liten morsom ting helt på slutten. Skolen vår begynner mer og mer å ligne på Hogwarts..vi har 4 college (som er snart over 100 år gamle) og vi har nettopp fått SKOLESKJERF i de forskjellige collegefargene!!! Og det sies at designet og frgene på disse 4 skjerfene er det samme de hadde på 1940 tallet her på Roehampton! Syyyykt kult! Skal SÅÅÅ ha ett Forebel skjerf når de kommer tilsalgs!! "The colours and designs used in the scarves date back to as far back as the 1940's. These are the original colours and designs worn by generations of students from years past. University Historian Gilly King spent considerable time verifying the authenticity of the colours, designs and materials and we can now make them available to you."

Her er noen av Froebel sangene vi har, og det er bare så veldig stemning når alle synger disse for full hals. Det er akkurat DETTE som får meg til å elske universitetet, alt fellesskapet vi har, er da ikke sånn hjemme i Norge..

I wanna be a Froebel Zeebra, x2
I wanna live a life of danger, x2
I wanna shag girls every week, x2
Chase them up and down the street, x2
Here's to the girl that I love best, x2
Every night I suck her breast, x2
Shag her standing, x2
Shag her lying, x2
If she had wings, x2
I'd shag her flying, x2
But now she's dead, x2
But not forgotten, x2
Dig her up, x2
And shag her rotten, x2
Ooooo Froebel, x2

I walk a million miles for one of your smiles Forebel Zeeeeebras,

We love you Froebel we do, We love you Froebel we do, We love you Froebel we do, OOOOOOH Froebel we love you!Posted 27.09.2013 at 18:30. In London. Write a comment?
1

I går hadde jeg mine to første timer, og i dag har jeg hatt en. Så langt virker alt ganske så interessant og jeg gleder meg til å begynne med lesingen og essayene..faktisk. Timeplanen for dette semesteret er helt ok, det eneste som virkelig irriterer meg er onsdag og torsdag hvor jeg har timer som begynner 9, men ellers så skal jeg ikke klage.

I dag har jeg vært en tur på Westfield, har også fått kjøpt The 1975 billetter neo jeg er superhappy for. På tur hjem fra Westfield stoppet bussen på Barnes Station og vi måtte gå av, og da jeg skulle begynne å gå kom det en gutt opp til meg og spurte om jeg visste hvor Roehampton University var, og selvfølgelig visste jeg hvor det var så vi gikk fra Barnes og til Roey sammen. Husker ikke hva han het, men han var fresher og var på utveksling fra Brasil, så vi snakket fram og tilbake om universitetet ut utdanning og masse annet. Det var faktisk kjempehyggelig noe som jeg ikke forventet fordi det kan fort bli litt flaut å gå i 20 min sammen med en du ikke kjenner, men det var det ikke. Fikk også vite at flatrepen hans på Southlands er en jeg kjenner veldig godt, så det var jo veldig morsomt. Hyggelig slutt på dagen.
Posted 24.09.2013 at 16:18. In London. Write a comment?
0

Skal vi se..i går dro jeg og Beate inn til Putney for å handle inn litt til kvelden, jeg fikk med meg ett skjørt ifra TopShop og ett armbånd, smykke og øredobber ifra River Island hjem. Kvelden i går var helt super! Det var gøy å se så mange kjente fjes igjen og få hilse på mange nye. En fin start på 20års dagen :) I dag har jeg ikke gjort det store, har hengt hos Beate så og si hele dagen og vi bestilte oss kinamat og koste oss. Har også fått en del bursdagshilsninger og sanger, og ett kjepesøtt kort fra flaten. Natalie og Emily lurte på om jeg ville være med ut i Putney å ta en drink nå i kveld, men jeg takket nei selv om jeg har superlyst, har da skole i morgen og jeg skal ta tidlig kveld. Har hatt en finfin natt og en finfin dag :)
Posted 22.09.2013 at 22:25. In London. Write a comment?
0

De to siste dagene har ikke vært så spennende. På torsdag var mange av flatrepene fra alle collegene samlet på Froebel lawn for å spille døball, det regnet og var surt, og jeg satt på det våte gresset igjennom hele spillet å så på. Dessverre så klarte ikke Froebel (college mitt) å vinne, men vi tok det med ett smil og feiret med den mest saftige burgeren i historien. I går var flatrepene også samlet på Forebel lawn for å konkurrere enda mer, og da var det eggeløping, støvelkasting, taudraing og noen andre morsomme leker som stod for tur. Dessverre så vant ikke Froebel denne gangen heller, bortsett fra jentene på Froebel som vant taudraing konkurransen. Froebel guttene kom i finalen mot Whitelands i taudraing konrurransen, men de innså lenge før at de kom til å tape fordi alle Whitelands guttene er rugbyspillere, så i stede for å faktisk bruke krefter på å dra så slapp Froebel tauet så alle fra Whitelands falt bakover, og det ga oss publikum en god latter. Sola skinte også i går noe som var superdigg, vi bare lå på gresset og koste oss. Jeg og Beate har også meldt oss på 'trampolining' og 'gymnastics' så jeg er spent å se hvordan det går. Mehe.


Posted 21.09.2013 at 11:55. In London. Write a comment?
0

Sitter nå ensom og forlatt på rommet mitt med en crappy film, haha. I kveld er skoleårets første The Grand og jeg klarte ikke å skaffe meg billett noe jeg syns er magakjipt. For akkurat ett år siden var jeg selv på The Grand og den plassen er bare helt super! Alle collegene kom i sine farver, Froebel - the black and white army: the zeebras and so on, og stemningen hos oss er alltid på topp, synd jeg ikke kunne være med i kveld, men men. Klarte heldigvis å skaffe meg billett til lørdagens store happening som er den største eventen i freshersuka, så det er jeg superhappy for og gleder meg sykt til.

Skulle så gjerne ønske jeg var fresher i år også, jeg tror 1.året her på Roey er og forblir det beste året så langt og ingen ting kommer til å toppe det. Men det året har nå gått forbi så jeg må bare gjøre det beste ut av de 2 siste årene, blir nok bra de også skal du se..og jeg må innrømme at jeg faktisk gleder meg til å begynne på skolen igjen. 


Posted 19.09.2013 at 23:01. In London. Write a comment?
0

Hils på min nye vennegjeng. 

[Georgia og meg]


[Emily og meg]


[meg, Sandy (tydeligvis ett guttenavn..), Sophia, Georgia, Isobel, random fyr, Emily og Angela]


[Angela, meg, Emily, Natalie og Georgia]


[hele gjengen + to randome fyrer]


[gjengen uten Sandy]Posted 19.09.2013 at 11:52. In London. Write a comment?
3

Har hatt noen innholdsrike dager og jeg vet jeg har mange flere i vente. Mandagskvelden dro noen av oss jentene i flaten pluss 3 andre inn til Oceana, Kingston, hvor vi storkoste oss hele kvelden. Det morsomste den kvelden var vel da jeg møtte på Marte på Oceana, noe som var merkelig, men supergøy, har jo ikke sett henne siden siste gang vi møttes hjemme i Norge (som begynner å bli en stund siden). Og i går dro jeg og Beate inn til Kingston for å møte Marte, vi spiste på Nando's og fikk shoppet litt, var gøy å få prate med Marte igjen. 

I går kveld var det Fez (som er en nattklubb universitetet leier hver onsdag, men i freshersuka var på tirsdag for 2. og 3. års studenter) og siden ingen i flaten ville være med ut så dro jeg og Sophia (hun ene som var med oss på Oceana) ut. Vi hadde nettopp møtt kvelden før, men vi fant tonen kjempefort og vi storkoste oss sammen i hele går. Vi dro først til noen andre her på Mount Clare før vi tok turen opp til baren og senere inn til Putney hvor Fez ligger. Var supergøy å få sett igjen mange kjente og kjære fra i fjor.

I dag har jeg vært på ett informasjonsmøte for 2.års studentene som studerer Education, var ikke det store og heller ikke noe nytt, og etter det dro jeg og Beate inn til Putney en snartur fordi hun måtte ha en ny kjole. Så nå sitter jeg bare her og skal rydde snart, varmen har blitt skrudd på noe som jeg er kjempeglad for fordi det har vært så kaldt! OG internettet er tilbake, WEEEHOO! Har jo ikke hatt Wi-Fi siden jeg kom hit, men nå er den endelig på plass igjen. 
Posted 18.09.2013 at 15:58. In London. Write a comment?
2

I går kom alle (tror jeg) som skal bo i samme flat/'hus' som meg. Jeg har enda ikke møtt alle, men vi 6 som har hilst på hverandre har kommet godt over ens. Natalie var den første jeg snakket skikkelig med og vi endte opp med å stå å snakke i hele 2 timer ute i gangen før Georgia joinet, og det første hun sa da hun kom ut av rommet var at hun trodde vi hadde kjent hverandre lenge fordi vi hadde så mye å prate om. Rundt 1900 tiden kom også to andre jenter, Angela og Emily og alle pratet og fant tonen. Vi 5 gikk så til et møte i hovedbygningen her på Mount Clare før vi tok turen opp til baren for å se på alle fresherne som hadde kommet. Vi følte oss ikke helt på rett plass blandt de mange sjenerte fresherne så vi fant ut at vi skulle ta turen inn til Kingston istede, så vi dro på nattklubben 'The Hippodrome' hvor den skulle være skumparty. Ingen av oss hadde noen gang vært med på skumparty før så vi alle var spente på hvordan det skulle bli, og vi alle endte opp med å elske det. Da kvelden på 'The Hippodrome' var omme gikk vi bort til buss-stoppet for å ta bussen hjem, men bussen hadde nettopp dratt og den neste kom ikke før om 30 min så vi bestemte oss for å gå så langt vi kunne å ta bussen derrifra, så vi endte opp med å gå nesten helt til Kingston Hospital som er et stykke unna. Klokken var vel rundt 4 da vi fikk kommet oss til sengs. 

I dag har jeg og Emily vært på ASDA å kjøpt en haug med mat, og senere i kveld skal vi visstnok på Oceana..hardt å være tilbake, haha.
Posted 16.09.2013 at 17:03. In London. Write a comment?
3

Så, ja, hvor skal jeg begynne. Fredag dro jeg inn til Kingston igjen for å få klipt av alt det slitte håpet mitt, så nå er det 2-3 cm kortere, dro også rundt å handlit inn pyntelys, pynteputer og masse annet småtteri som jeg følte jeg trengte. Det pøsregnet da jeg skulle hjem fra Kingston og jeg rakk akkurat å komme meg innom døra før de to store papirposene mine revnet, haha. Ellers fikk jeg besøk fra Beate utpå kvelden og det var det. Lørdag dro jeg inn til Westfield fordi jeg ville spise på NANDO'S! Gikk også rundt for å se om jeg kunne finne noe fint i butikkene, men jeg fant absolutt ingen verdens ting, før jeg kom til Urban Outfitters da, der fant jeg en skjorte og en shorts og thats is. Skuffende utvalg, haha! Enten så har jeg blitt kresen eller så liker jeg ikke moten som er inn akkurat nå. Lørdagskvelden møttes vi en gjeng hjemme hos de som hadde tingene mine i sommer og dro senere på kvelden inn til Kingston på Oceana. Det var kjempekoselig å møte Bente igjen, hun bodde i flaten ved siden av min i fjor og hun skal ikke fortsette i år så vi kommer til å savne henne kjempemyeeeee.

I dag er den offisielle innflyttningsdagen her på skolen og det er mange nye fjes som kommer. Beate er nok fult opptatt med å ta imot fresherne sine og jeg sitter nå her å hører på alle koffertene triller forbi. Tror dette blir ett litt annerledes og spennende år. La oss håpe på det beste. Nå skal jeg rydde! Snakkes.
Posted 15.09.2013 at 12:36. In London. Write a comment?
2

Tok noen kjappe bilder av 'huset' jeg skal bo i dette året. Huff sier jeg bare, haha, dette er helt klart noe annet enn hva jeg bodde i fjor. Savner Aspen. Men uansett, akkurat nå er det ganske så tomt her så jeg er spent på hvordan det blir når alle kommer. Kjøkkenet, som dere ser, er superlite og det skal deles på 12 personer, det er ingen plass å sitte å spise så det må vi nok gjøre på rommet. Men bortsett fra det så er rommet ganske så stort, savner do og dusj, men rommet er nesten dobblet så stort som det jeg hadde i Aspen. Bidet av rommet tok jeg i går før jeg flyttet rundt på ting og tang, så sånn ser det ikke ut nå. Gleeeeder meg til det blir ferdig fordi jeg tror det kan bli bra, det eneste som irriterer meg er at jeg har et random bord som jeg ikke kan gjøre det store med og jeg har bare 2 skuffer på hele rommet og det er 2 skriverbordsskuffer..så det må gjøres noe med..kan da ikke henge opp sokkene mine.. But anyways, har bestilt en haug med bilder ifra 1året som kommer snart som skal henges opp, så når jeg sier meg ferdig med rommet kommer det bildeeeer :)

I går dro jeg inn til Kingston for å se om jeg kunne på klipt meg, men de hadde ikke tid så jeg skal tilbake i dag. Men selv om jeg ikke fikk klipt meg fikk jeg kjøpt inn masse nyttige ting, alt fra sokker til tannbørste til små søte speil jeg skal dekorere med. På kvelden i går dro vi opp til baren og FYYY den var stappa, noe jeg ikke hadde forventet, så siden det var så crowdy inne var vi utenfor for det meste av tiden og fikk hilst og snakket med gamle kjære vi ikke hadde sett siden skoleslutt, noe som var kjempekoselig. Jeg bare ELSKER plassen, rett og slett.

I dag vet jeg ikke helt hva som kommer til å skje, skal til frisøren om ikke så alt for lenge, men bortsett fra det har jeg ingen planer så langt. Så i dag får jeg bare ta det som det kommer. Snakkes!
Posted 13.09.2013 at 12:38. In London. Write a comment?
1

Det ble en lang dag i går. Det tok tid før både flye landet og jeg fikk kofferten min og med det ble jeg hvertfall 30-45 min senere enn hva jeg hadde planlagt. Jeg var superheldig med togene jeg må ta for å komme meg til Barnes, det første ifra Gatwick til Clapham Junction hadde jeg god tid på, mens det fra Clapham til Barnes kom var jeg i trappa på tur opp til platformen da toget stoppet på stasjonen. Måtte heller ikke vente lenge på bussen da jeg kom fram til Barnes, noe som var digg fordi da var jeg lei. Været i går var grått og noen få regndråper, men fortsatt varmt nok. Da jeg kom fram på Roehampton fikk jeg utlevert nøkkel og midlertidig nøkkelkort, og istede for å gå fra Digby Gate fikk jeg sitte på minibussen som skulle til Whitelands og noe bedre hadde det ikke kunne blitt, takk gud for at jeg fikk sitte på! Da jeg kom meg inn på rommet var jeg så utslitt at jeg vurderte å bare legge meg til å sove, men istede for å være kjedelig gikk jeg opp til Beate som var i Old Court. Det var kjempegøy å se henne igjenn!! Og etter jeg fikk sagt hei og hopp gikk jeg og Jack for å møte Jade som skulle låse opp det huset hvor jeg hadde tingene mine. Etter å ha fått ut alle tingene mine ute på gaten tok vi taxi tilbake til Mount Clare og kastet alt inn på rommet mitt før vi gikk tilbake til Old Court hvor de andre var. Det begynte å bli sent og det var ikke så mye liv så jeg og Beate gikk ned til henne i Willow, og FYYYYY jeg kommer til å savne Aspen (hvor jeg bodde i fjor). Rundt 12 tiden var det på tide å si god natt så Beate følgte med ned til døren, der var Emz og noen andre så jeg fikk snakket litt med Emz før jeg satte kurned mot Mount Clare. Da jeg kom hjem ordnet jeg sengen og FYY jeg er glad for at jeg ikke tok av sengeklærne på dyna da jeg pakked det ned i posen i fjor! Haha. 

Så ja, det var gårsdagen. Jeg er utrolig glad for å være tilbake. Jeg syns at rommet mitt er helt ok, det er større enn det jeg hadde i fjor, men det har ikke do og dusj..noe jeg kommer til å savne fordi nå må jeg dele med 5 andre. Ellers så ser huset jeg bor i veldig kjedelig ut, det har ett bittelite kjøkken oppe, og thats it. 12 soverom, 1 kjøkken, 2 dusjer, og 2 do, og ingen fellesplass å spise på, buhu. Har enda ikke sett hvordan fellesarealet i PIcasso bygningen ser ut, så det gleder jeg meg til. Har heller ikke møtt noen i flaten min enda, men jeg tror det er en/ei som er her fordi jeg hørte noen låse seg inn i går etter jeg hadde lagt meg, spennende!

Dette blir dagens første utfordring! Jeg fryser!


Bilder av alt har jeg tenkt å ta i dag, så det kommer da senere en gang. Men dette var alt for nå, snakkes! 


Posted 12.09.2013 at 10:45. In London. Write a comment?
8

Da sitter jeg i bilen med snuten mot Værnes. Gleder meg til å komme tilbake til London. Flyet mitt går ikke før 18:00, så det er fortsatt lenge igjen, og jeg kommer ikke fram på Gatwick før 19:35 britisk tid. Det kommer til å bli en lang og slitsom dag, det er jo ikke nok med å bare reise fra Surnadal til Roehampton og thats is, men jeg må også hente tingene mine hos en venninne som bor et stykke unna etter jeg har fått låst meg inn og lagt fra meg baggasjen. Men alt slite er verdt det! Har også en venninne som flyttet til London i dag, og jeg var lite misunnelig da hun sente meg snap fra Kingston.

Kjenner det blir litt rart å ikke komme tilbake til det gamle rommet mit og flaten min, men krysser fingrene for at mitt nye rom og min nye flat er like awesome (om ikke bedre).

[Første middag ute som Flat 3]


[Siste middag ute med Flat 3]


Q: Har du noen gang vært i London?


Posted 11.09.2013 at 12:02. In London. Write a comment?
0

Kan ikke si at tiden flyr, den gjør vel heller det motsatte. Treige, kjedlige og slitsomme dager fylt med gråvær og regn, ikke helt min greie. Gleder meg til å komme tilbake til London, skolehverdagen og det å ha noen irundt seg hele tiden. Jeg liker ikke å føle meg ensom, og det gjør jeg her hjemme. Her er alle på jobb, skole eller har flyttet fra bygda så det er ikke så mye igjen å finne på, det er det jeg elsker med London, at uansett, om du er alene eller med noen, så er det ALLTID noe å finne på. Man kan alltids ta seg en tur inn til Central, eller dra på en random pub, eller om man har vil så kan man dra på ASDA klokken 3 på natten å kjøpe is og nutella, mulighetene er uendelige. 

Det jeg gleder meg aller mest til nå i første omgang er å så hvor jeg bor, hvordan det ser ut innvendig, kjøkkenet, rommet mitt, hvem jeg skal bo sammen med. Gleder meg til å begynne å dekorere det mindre pene rommet mitt, i år har jeg bestemt meg for at det skal være fint, ikke som i fjor da jeg bare fant noe billig og sa 'dette ser ok ut og er billig, så dette kan jeg kaste når året er omme'. Jeg gleder meg også kjempemye til fredagene og BOPen, og jeg håper å ber at det blir like bra som det var i fjor, om ikke bedre. BOP var ikke det store, men jeg koste meg så og si hver eneste fredag, det er ikke langt unna så man slipper å tenke på buss og taxi, du slipper å bruke penger på drikke fordi du bor så nerme at du kan gå hjem å drikke om nødvendig, og du er omringet av folk som du har møtt før og kan glede deg til å se når du møter de, nej BOP er en fin liten ting. Men kan da ikke glemme de fantastiske kveldene/nettene som har funnet sted i Kingstons nattklubber.

Det er mye jeg savner og mye jeg gleder meg til, og jeg kunne ha fortalt i evigheter, men uansett hvor mye jeg skriver om det så vil det ikke erstatte det å faktisk leve igjnnom det. Livet er herlig, rett og slett herlig! Gleder meg big time.  


Posted 02.09.2013 at 11:30. In London. Write a comment?
0


London, here I come!

Jeg har lenge vært litt fram og tilbake på når jeg skal reise tilbake til London selv om jeg har allerede kjøpt billett til den 15. september. Den 15. september er jo den offisielle innflyttningsdagen på Roehampton i år og det kommer til å være fullt av familier og venner som skal hjelpe studentene med å flytte inn, og tanken på å komme dultende på campus helt ålene med en koffert frister ikke, pluss at flyet lander sent så jeg er ikke på campus før 9-10 på kvelden og da har alle de andre sikkert kommet. Siste år fikk jeg komme den onsdagen før alle andre skulle komme den søndagen, noe som jeg syns var veldig godt fordi jeg fikk ordnet meg tilrette i fred og ro og fikk velge meg skap, hylle i kjøleskap og fryser, og skuffe før alle andre kom busende inn. Så i går endret jeg flybilletten min til onadag den 11. september istede for den 15.september, så nå drar jeg tidligere enn planlagt tilbake til vakre London, og det å komme før den offesielle dagen blir digg!
Posted 31.07.2013 at 16:48. In London. Write a comment?
1

Posted 28.07.2013 at 19:51. In London. Write a comment?
0


Da var det første året på University of Roehampton ferdig og tiden som fresher er forbi. Onsdag pakket jeg og vasket jeg meg ut av rom A101 og gode gud det var trist. Selv om det var trist å dra var det kjempegodt å komme hjem, og jeg gleder meg kjempemye til å flytte tilbake i september. Kommer vel fortsatt til å savne det gamle rommet mitt i Aspen og alt annet, men tipper Mount Clare også kommer til å bli bra. Excited. Nå står en spennende sommer for tur og om bare 100 dager pakker jeg koffertene mine nok en gang for å flytte tilbake til London. 
[Satser på at jeg fikk låne bildene ;)]
Posted 07.06.2013 at 16:49. In London. Write a comment?
1


Da var Summer Ball 2013 over for i år. Dagen bestod for det meste av god mat, drikking og kosing på gressplenen framfor en gedigen scene med god live musikk, alt fra rap til indiepop. Kvelden bestod av også god live musikk, fyrverkeri, silent disco og bop. Klokken 1645 ble 'Survivor' bildet tatt og etter det gikk vi for å se soloppgangen med flyene fra Heathrow fly forbi. En fenomenal dag med andre ord. Gleder meg til neste år!

(min fantastiske flat! Jo, Becky, Emily (flat rep), Kaira, Emily, Paige, Tori)

Posted 28.05.2013 at 21:00. In London. Write a comment?
0


Etter å ha bodd i London ett helt år nå, så fikk jeg endelig kommet meg til Madame Tussauds. Det var gøy, men kommer trolig nok ikke til å dra dit igjen. En gang er nok. Hvertfall for denne gang. 
Posted 13.05.2013 at 22:28. In London. Write a comment?
0


Ee bare sååå digg med sol. 
Posted 23.04.2013 at 16:11. In London. Write a comment?
0


Posted 23.04.2013 at 09:07. In London. Write a comment?
2


Ja, nå har det seg sånn at line-up'en for Summer Ball 2013 er avslørt. Kan ikke si jeg ble så hoppende glad, har ikke peiling på hvem noooooen av disse er, men får vel bruke denne måneden til å bli litt bedre kjent med de sånn jeg i det minste kjenner til én sang. Det kommer nok uansett til å bli helt suuuupert morsomt og jeg gleder meg. Nå mangler det bare å få billetten i hus som koster hele £50, men jeg tipper det er verdt det. Can't wait!
Posted 22.04.2013 at 16:22. In London. Write a comment?
0


Våknet opp til så og si skyfrihimmel og sol i dag óg, skal ikke klage. Selv om jeg må tilbringe hele dagen min inne på essayene mine så får jeg håpe at finværet motiverer meg til å bli ferdig. Tro om jeg klarer å få alle essayene færdige i dag? Det hadde vært supert! Er jo bare 18 dager igjen til eksamen og jeg måååå begynne å lese. Så nå får jeg bare hoppe i det om jeg skal klare dette! 

Ha en fin dag!
Posted 21.04.2013 at 11:45. In London. Write a comment?
1


Det som stod på planen i dag var å dra på ASDA for å handle mat og så dra hjem for å skrive essay, men ble det sånn!? nej! Jeg og Elin gjorde oss klare for en tur på ASDA og på turen til bussstoppet fant vi ut at vi skulle ta 85 istede 265 (fordi 85 stoppet er litt lengre unna, og siden det var så fint vær så ville vi gå lengst mulig). Men da vi var på tur ned til 85 fant vi ut at vi skulle dra inn til Kingston istede fordi det å kaste bort det fine været fant vi oss ikke i, så vi endret stoppested og dro til Kingston. Er kjempeglad for at vi endte opp i Kingston istede for ASDA, vi gikk langs Thames og nøt finværet i bare i shorts og genser uten å fryse, spiste også på en restaurant ved elva. Ahh, livet er herlig. Gikk også innom noen smågater og fant mye rart alt ifra hoppeslott til zebrakjøtt. Har vært en koselig dag i finværet, og jeg håper det blir mange fler. Sola skinner fortsatt, men nå må jeg få gjort essayene mine.
Posted 20.04.2013 at 18:23. In London. Write a comment?
0


Da er jeg tilbake i London. Ble sent i går før jeg kom hjem, men jeg vil heller komme sent hjem enn å måtte stå opp 6 på morgenen. Tok et 1800 fly som jeg aldri har gjort før, og det er helt klart noe jeg skal begynne å gjøre mer fordi 1045 flyet er så tiiidlig. Var kjeeeempetrøtt da jeg kom på campus, så jeg spiste litt is (for å kjøle meg ned) og snakket litt med Jo (flat-venninne) før jeg gikk å la meg. Reiste forresten sammen med Karen fra hjemmbygda siden vi skulle ta samme fly, men da vi kom på Gatwick skilte vi våre veier fordi hun går på University of Essex og skulle ikke samme veg som meg. Men det var veldig koselig å reise sammen med noe, ble liksom ikke så ensom og forlatt. 

I dag har jeg planer om å gjøre ingen ting, bortsett fra å fra på FUN. konserten. Om jeg gidder skal jeg skrive litt på essayene mine, men er ikke noe jeg kommer til å prioritere i dag. 
Posted 18.04.2013 at 11:19. In London. Write a comment?
7

Sitter nå på flyet med snuten mot Norge :D


Posted 26.03.2013 at 14:11. In London. Write a comment?
0

Da var billettene til Frigby 2013 i boks. Dette er en kjempestor event mellom Froebel campuset of Digby campuset, fotballlagene våre skal kjempe om tittelen som beste campus og i den anledning så er det satt av en hel dag for mye sprell, drikking fra sola står opp, vannkrig, fotballkamp, tull og tøys og årets beste bop som avslutning på det hele. Har også bestilt meg en zeebras t-sjorte med navn og nummer, så i år vinner forhåpentligvis våre alles kjære ZEEBRAS, Go Froebel! Can't wait, gonna be sooo awesome!
Posted 26.03.2013 at 11:34. In London. Write a comment?
0

Funnet det mest digge og kvalmende påskeeggene i verden. Creme egg er et sjokoladeegg fylt med en merkelig hvit melisglasur med litt gul melisglasur i midten, og Caramel er bare et vanlig sjokoladeegg fyyyyylt med karamell, nesten som en gigantisk smil. Bare etter et halvt egg har du lyst til å dø, men det er noe med det som gjør det så sykt godt at du bare må ha mer. Love it!
Posted 25.03.2013 at 20:34. In London. Write a comment?
0

I morgen på denne tiden sitter jeg på flyet hjem mot kjære Norge, og jeg gleder meg veldig. Har egentlig ikke noe lyst til å dra fra London fordi jeg liker meg så alt for godt her, men jeg må skrive essayene mine og det er vanskelig å gjøre her fordi det er jo så mye annet å finne på. På planen i dag er å vaske og rydde rommet, gjøre litt på essayene, dra på en tutorial og pakke ferdig, så dagen går nok fort. 


Posted 25.03.2013 at 14:08. In London. Write a comment?
0

Tok jo ikke lang til før været skulle slå seg om til sterk vind og snø, drar heldigvis hjem til Norge (hvor det er enda mer snø..) på tirsdag så slipper unna dette sure været i London. Enten så kan det komme mye snø, eller så kan det bare hold opp, og når jeg kommre tilbake etter påske får det ikke lov til å snø! Siden jeg må dra med meg alt jeg har her hjem når skoleåret er ferdig så tar jeg med meg alt av vinterklær hjem nå til påske. Gruer meg litt til det å pakke til sommeren, tro om jeg får med meg alt i bare ÈN koffert..mmmm.
Posted 23.03.2013 at 15:55. In London. Write a comment?
0

Gleder meg så sykt at jeg tror jeg skal dø. Denne sommeren er jeg så heldig at jeg får se selveste Green Day hele 2 ganger. Er på tur til å eksplodere hver gang jeg tenker på det, can't believe it! Mer info om hvor og med hvem og diverse kommer senere når jeg gidder å skrive om det, har vært så sykt lat i det siste, men må først og frems prøve å gjøre noe av essayene mine så et innlegg om det får komme lateeer. Over og ut!
Posted 22.03.2013 at 13:26. In London. Write a comment?
0

Skiver på spreng for å prøve å bli ferdig med så mange essayer som mulig før jeg reiser hjem neste uke. Er nettopp ferdig med 4 500 ords essayer som skal leveres nesteuke, så nå er det bare 4 2000 ord essayer som står igjen som skal leveres den 25 april. Livet er herlig!
Posted 18.03.2013 at 22:29. In London. Write a comment?
0

En av de beste kveldene på lenge!


Posted 18.03.2013 at 19:22. In London. Write a comment?
0

Jeg er i Koreansk avis!!

For dere som koreansk er jo dette lesbart, men jeg har ingen peiling på hva som står. Men ja, jeg ble intervjuet av en koreaner som jeg hadde gruppearbeid med i fjor en gang, selve intervjuet er om skole og bøker, men husker ikke helt hva jeg sa, men jaja, kult å være i koreansk avis uansett ^^

Intervjuet ligger på denne siden helt nederst:
[http://www.itomorrow.co.kr/contents/bbs/board.php?bo_table=twarticle&wr_id=321&sca=Interview]
Posted 16.03.2013 at 12:54. In London. Write a comment?
2

Har nå vært hjemme i kjære Norge siden forrige torsdag, men nå er jeg tilbake i vakre London. Har vært noen deilige dager hjemme med mye av ingen ting, noe som jeg syns har vært veldig digg. Så nå er det tilbake til hverdagen her i London med skole og mye lekser, neste å se frem til er besøk av Marte og Margrethe om ett par uker, noe jeg gleder meg sykt til. Men når jeg tenker meg om så er det faktisk ikke lenge til jeg drar hjem igjen, noe som betyr at skoleåret er snart ferdig, wæææææ. 
Posted 10.02.2013 at 21:39. In London. Write a comment?
1

Her om dagen da jeg var på Primark kjøpte jeg et nytt sengesett. I dag siftet jeg og må bare si at det er det fineste jeg noen gang har sett. Elsker det. Lakenet er i den samme lilla-fargen som er på den ene puten og jeg må bare si at jeg digger det. Too bad at det ikke er noe bra kvalitet..så jeg er spent på hvor lenge jeg har det. 


Posted 29.01.2013 at 17:06. In London. Write a comment?
2

Er det én ting som er sikkert, så er det er at jeg er ring-dilla. Bare elsker ringer, så det å gå innom Primark er jo bare en drøm..fint OG billig. Fikk også kjøpt med meg et "ikke-så-farlig-om-det-går-i-stykker" solbriller og et sysett fra Tiger fordi jeg føler meg helt fortapt uten når og tråd, hva om noe går istykker?! Til og med da jeg var på FOS (Forsvarets Opptak og Seleksjon) fikk vi utdelt hvert vårt sysett som vi måtte ha i stritsvesten og jeg ikke husker feil..eller så var det i sekken til hver en tid..men uansett..sier litt om hvor viktig det er..tihi..vertfall for meg. 

[£2]


[£2]


[£1.50 og £2]


[£1]


[£4]Posted 29.01.2013 at 14:27. In London. Write a comment?
1

Da er jeg klar til å dra hjem med ny liten og søt koffert. På torsdag reiser jeg hjem til gode gamle Norge og i den annledning har jeg kjøpt meg ny koffert. Siden jeg ikke skal sjekke inn noe baggasje denne gangen fant jeg ut at det kunne vært lurt å ha en liten koffert man får med seg ombord i flyet. Så da jeg var innom Primark i dag fant jeg denne og bare falt helt pladask for den. Love it. Kostet £25, så var liksom ikke så ille. Nå er det bare å begynne å pakke og jeg gleeeeder meg. Grunnen til at jeg skal hjem er fordi vi har leseuke neste uke..og det å sitte her i London og ikke ha noe å gjøre i litt over en uke kan bli nokså kostbart, så hvorfor ikke dra hjem å jobbe litt. Trenger jo pengene..

Har også kjøpt med vekkerklokke. Koppen og lypsylen var bare for å vise hvor gigantisk den egentlig er. Den spiller musikk, ringer som vanlig vekkerklokke og har lys. Kjøpte den på Tiger (dansk,dansk,danks,loveit) og kostet £10 om jeg ikke tar helt feil. Så i morgen har jeg noe nytt å våkne opp til, mwohaha. 


Posted 28.01.2013 at 22:25. In London. Write a comment?
0

Startet av det hele med en koselig BOP sammen med ett par fra flaten og flat 4, er ikke ofte det er gøy på både pre-drinks, BOP og after-drinks på samme kveld, mer denne gangen var det, morsomt. På lørdagen dro jeg og Bente til Westfield London bare for å finne på noe, der bestilte vi oss Nando's og kjøpte noen smøting før vi dro tilbake på campus. Senere på kvelden dro vi en gjeng på 11 til Oceana Kingston og hadde en fenomenal kveld (helt til jeg mistet MOBILEN MIN..mer om det senere..). Blandet følelser om resten av natta, men sånn kan det gå. På søndag (i går) dro Bente, Beate, Maura, (Amerikaner fra NY), Maria (venn av Beate fra Norge) og jeg inn til Kingston og spiste på T.G.I. Friday's og så The Impossible på kino, sterk film, fy flate. Så med andre ord hatt en innholdsrik og lang helt. 
Posted 28.01.2013 at 11:42. In London. Write a comment?
1


Posted 25.01.2013 at 20:56. In London. Write a comment?
3

Har nå vært på siste sjekk med linsene mine og alt var helt greit, hadde visst litt tørre øyne som hun fant ut av ved å dryppe noe farge-greier inn på øynene mine. Så jeg fikk kjøpt 30 nye par med linser og øyedråper til linsene/øynene når de blir tørr. Dro også en liten tur på Primark for å kjøpe ekstra puter, den jeg har nå er rett og slett ett helvete uten like, og siden en pakke med 2 helt ok puter koster bare £4 så hvorfor ikke..kjøpte også nytt sengesett med ekstra putetrekk. Elser fargekombinasjonene. Kjøpte også en Ramones-pyntepute som var nadsatt til £4. Rart å gå ut av Primark uten klær, tihi. 


Posted 25.01.2013 at 15:16. In London. Write a comment?
0

Dette er det som gjemte seg i Urban Outfitters posen min, merkelig nok ikke noe klær, bortsett fra de to strømpebuksene fra TopShop..er jo så mye mer enn bare klær på Urban Outfitters. Har lenge gått å sett på en sånn listography bok, for dere som ikke vet hva det er, så er det en bok med forskjellige "lister". På en side kan det stå "list events to time travel to (past or future)", "list TV series to see", "list things you aspire to be fearless at" og så videre, hele boken er bygd opp av disse listene man skal svare på. Elsker den. Fin liten ting. Wreck this journal en noe av det samme som den andre, bare at det er litt mer randome ting du skal gjøre med den. På en side kan det stå "sew this page", "document a boring event in detail", "create a nonstop line" og så videre. Veldig random. Love it. Den siste er en sketchpad som sier seg selv hva er. 


Posted 22.01.2013 at 20:38. In London. Write a comment?
1

Dro til Westfield i går da timene for dagen var over. Vandret rundt og så på masse rart og spiste Nando's. Ble da selvfølgelig med noe hjem fra Urban Outfitters. Men nå må jeg stikke til neste time så hva som gjemmer seg i posen kommer litt senere i dag. 
Posted 22.01.2013 at 14:49. In London. Write a comment?
3

"Snøkaoset" i London fortsetter, but who cares?! Campuset her på Roehampton ser bare helt fantastisk fint ut når det er dekket av snø. Elsker det.
Posted 21.01.2013 at 14:32. In London. Write a comment?
0

Så i stede for å sitte inne å ikke gjøre noe i dag dro jeg og Bente inn til Camden for å sjekke ut markedet. Vi kom oss heldigvis fram på normal måte, siden det er så "mye" snø her så er mange av tubene stengt, men vi kom oss. Camden Market er et gedigent utemarked som er et must å dra til når man er i London. Så sykt mye forskjellige ting man kan finne der. Ikke det smarteste å dra når det snør og er kaldt, men en super opplevelse uansett. Skal garantert tilbake når det blir varmere og handle som en galing, sååå mye kult. Så om du skal til London og er lei av TopShop, H&M, Zara, River Island og så videre, men vil shoppe, DRA TIL CAMDEN MARKET!


Posted 20.01.2013 at 21:35. In London. Write a comment?
0

Så langt er dette det meste av snø jeg har sett her i London. Kan ikke si at jeg merker at det er så mye kaos..de flaste av bussene/togene/tubene går som de skal, er noen få barnehager og barneskole stengt ellers så et det ikke noe stort. Jeg syns det er helt greit med snø på bakken, men det er når det faktisk snør det er ikke..snør ned i alle krinker og kroker og det er sykt kaldt. Men i forhold til hjemme i Norge er jo dette ingen ting. Flere av de som bor i Aspen (hvor jeg bor) og Willow (bygget ved sidenav) gikk nå nettopp ned til parken for å 'leke' i snøen..5-10cm snø..mmmm..ble hjemme jeg :)


Posted 18.01.2013 at 15:41. In London. Write a comment?
1

Det er forferdelig å stå opp og måtte gå til time klokken 9, men det er så veldig digg å ta helg klokken 11 på en onsdag. Etter en veldig kjedelig Aims of Education time om the curriculum dro jeg og Bente til Kingston. Vi kjøpte opp Primark, spiste opp Nando's og jeg fikk klippet luggen min pluss sjekket synet mitt. Det er nå litt over ett år siden jeg sjekket synet mitt sist, og synet mitt har blitt -0,25 dårligere, nedtur. Er heldigvis ikke så ille, men skal ha linser med styrke -1,0 på høyre og -0,50 på venstre. Skal tilbake på fredag for å lære meg å sette dem inn og ta dem ut, de hadde ikke tid i dag, men det står ikke mellom liv eller død, så det er jo greit. Gru gleder meg egentlig, bli digg å slippe å bruke brillene heeeeele tiden, men kvier meg litt til å ha noe inne på øyene mine!! Dagens innkjøp kommer senere :)

Central en tur i morgen, can't wait :)

Random fact..det er sykt kaldt her i London nå!
Posted 16.01.2013 at 22:19. In London. Write a comment?
0

Mandag forrige uke var det roller disco i BOP-"hallen". Morsomt. 


Posted 17.12.2012 at 22:44. In London. Write a comment?
0

Da har jeg endelig giddet å hentet hettegenseren min. Den er helt svart, på framsiden står det i hvitt "University of Roehampton Froebel College 2012/2013" og på ryggen er det bilde av den søte maskotten vår. 


Posted 12.12.2012 at 11:13. In London. Write a comment?
1

Måtte bare. Klarte ikke å holde meg unna. Wææ. 
Posted 11.12.2012 at 22:54. In London. Write a comment?
2

I går kveld hadde vi på Froebel College christmas dinner, noe som var kjempekoselig. Vi hadde forskjellige juletemaer, og vi i Aspen skulle kle oss ut som alver, Willow som pakker og så videre. Morsomt å se alle som hadde kledd seg ut, så alt fra stjærner, juletrær til de tre vise menn. Hadde verdens største middag som bestod av steik, poteter, rosenkål, gullerøtter, noe rart, noe surret inn i bacon, og noe mer rart, til dessert hadde vi "christmas pudding" som var en seig kanel-fruktkake med gul saus (EEEW!). Vi ble også "innviet" i juletradisjonen med å stå på stolene og synge Mariah Carey's All I Want For Christmas for full hals når vi var ferdig med å spise. Og heelt til slutt fikk vi besøk av julenissen..
Posted 10.12.2012 at 11:34. In London. Write a comment?
0

ER SÅ GLAD. Da var billetten til FUN. konserten i Hammersmith kjøpt. Elsker å bo i London. Så langt i år har jeg fått med meg Ed Sheeran, Conor Maynard, Taylor Swift og American Idiot The Musical. Neste år blir det FUN., Kaizers Orchestra og Green Day, blir helt sikkert noen fler etter hvert også. Elsker livet. 
Posted 09.12.2012 at 12:35. In London. Write a comment?
0

Nej hva skal man si da, satt med frysninga gjennom hele forestillinga, kom faktisk ett par tårer også..så sterkt å rørende. ELSKET handlingen og sangene passet perfekt. Vurderer faktisk å dra tilbake før jeg drar hjem og se den en gang til. 
Posted 07.12.2012 at 11:27. In London. Write a comment?
0
Posted 03.12.2012 at 19:30. In London. Write a comment?
1

Planen var å sitte inne å være kjedelig, men så dro flaten min meg ut. Var jo gøy det, sånn seiøst. Dro inn til Kingston på The Hippodrome, bra musikk, bra kveld. Det eneste som er irriterende er at vi må enten ta taxi eller buss i 15-25 min for å komme oss dit, og tilbake til campus er det vanskelig å skaffe taxi og bussen går bare hver halvtime, det er derfor bop på campusen er mye enklere å dra på..så neste gang bli det bop, helt klart, men det var godt å få komme seg utenfor campus og da :)
Posted 01.12.2012 at 18:25. In London. Write a comment?
1

Cherry Lauren. Eller bare Cherry. Bitteliten rød (med shimmer :D) nylon-streng gitar. Mener selv at nakken er litt smalere enn en "normal" liten nylon-streng gitar, noe som jeg syns er bra fordi jeg liker egentlig ikke å spille på nylon-streng gitarer pga. for brei nakke. 
Posted 29.11.2012 at 15:25. In London. Write a comment?
0

Kanskje..
Jeg holder på å klikke. Det er TO ting jeg savner noe helt forferdelig og det er det alt for store sko-utvalget mitt og mine to søte gitarer. Siden det å kjøpe 50 par sko ikke er så veldig smart med tanke på at jeg må få de med hjem til Norge, og er en smule dyrt, er det vel litt bedre å kjøpe en ny gitar (egentlig ikke..). Men uansett, i morgen eller torsdag skal jeg ta meg en tur til en guitarbutikk for å sjekke ut om jeg finner noe. Er ikke sikkert jeg tar med meg noe derrifra, men jeg bare må få sett på noen gitarer så snart som mulig. Jeg døøøør. Det er rart, trodde det å reise fra gitarene mine, som jeg så og si aldri bruker, joda, bruker de jo, skulle være noe problem, men det klør i fingrene. Vurderer om en ukulele kan erstatte behovet, men det tro jeg neppe, er jo to forskjellige ting. Har store planer om å finne en Gibson J-200 å sikle over, men det er nok et par år før jeg kan kjøpe en sånn, trits, så jeg får nøye meg med noe annet, om jeg finner noe. 

Hadde vært en drøm å fått denne...
Posted 27.11.2012 at 19:37. In London. Write a comment?
0

See u next week!


Posted 22.11.2012 at 14:41. In London. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits