1

Her om dagen da jeg var på Primark kjøpte jeg et nytt sengesett. I dag siftet jeg og må bare si at det er det fineste jeg noen gang har sett. Elsker det. Lakenet er i den samme lilla-fargen som er på den ene puten og jeg må bare si at jeg digger det. Too bad at det ikke er noe bra kvalitet..så jeg er spent på hvor lenge jeg har det. 


Skrevet 29.01.2013 klokka 17:06. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Er det én ting som er sikkert, så er det er at jeg er ring-dilla. Bare elsker ringer, så det å gå innom Primark er jo bare en drøm..fint OG billig. Fikk også kjøpt med meg et "ikke-så-farlig-om-det-går-i-stykker" solbriller og et sysett fra Tiger fordi jeg føler meg helt fortapt uten når og tråd, hva om noe går istykker?! Til og med da jeg var på FOS (Forsvarets Opptak og Seleksjon) fikk vi utdelt hvert vårt sysett som vi måtte ha i stritsvesten og jeg ikke husker feil..eller så var det i sekken til hver en tid..men uansett..sier litt om hvor viktig det er..tihi..vertfall for meg. 

[£2]


[£2]


[£1.50 og £2]


[£1]


[£4]Skrevet 29.01.2013 klokka 14:27. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da er jeg klar til å dra hjem med ny liten og søt koffert. På torsdag reiser jeg hjem til gode gamle Norge og i den annledning har jeg kjøpt meg ny koffert. Siden jeg ikke skal sjekke inn noe baggasje denne gangen fant jeg ut at det kunne vært lurt å ha en liten koffert man får med seg ombord i flyet. Så da jeg var innom Primark i dag fant jeg denne og bare falt helt pladask for den. Love it. Kostet £25, så var liksom ikke så ille. Nå er det bare å begynne å pakke og jeg gleeeeder meg. Grunnen til at jeg skal hjem er fordi vi har leseuke neste uke..og det å sitte her i London og ikke ha noe å gjøre i litt over en uke kan bli nokså kostbart, så hvorfor ikke dra hjem å jobbe litt. Trenger jo pengene..

Har også kjøpt med vekkerklokke. Koppen og lypsylen var bare for å vise hvor gigantisk den egentlig er. Den spiller musikk, ringer som vanlig vekkerklokke og har lys. Kjøpte den på Tiger (dansk,dansk,danks,loveit) og kostet £10 om jeg ikke tar helt feil. Så i morgen har jeg noe nytt å våkne opp til, mwohaha. 


Skrevet 28.01.2013 klokka 22:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Startet av det hele med en koselig BOP sammen med ett par fra flaten og flat 4, er ikke ofte det er gøy på både pre-drinks, BOP og after-drinks på samme kveld, mer denne gangen var det, morsomt. På lørdagen dro jeg og Bente til Westfield London bare for å finne på noe, der bestilte vi oss Nando's og kjøpte noen smøting før vi dro tilbake på campus. Senere på kvelden dro vi en gjeng på 11 til Oceana Kingston og hadde en fenomenal kveld (helt til jeg mistet MOBILEN MIN..mer om det senere..). Blandet følelser om resten av natta, men sånn kan det gå. På søndag (i går) dro Bente, Beate, Maura, (Amerikaner fra NY), Maria (venn av Beate fra Norge) og jeg inn til Kingston og spiste på T.G.I. Friday's og så The Impossible på kino, sterk film, fy flate. Så med andre ord hatt en innholdsrik og lang helt. 
Skrevet 28.01.2013 klokka 11:42. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Even though I wish Mark was at the top, but still..this is pretty sick. So proud to be Norwegian after this final. 3 av 6 som er norske, er jo noe å være stolt over det. Mark nailet det hele med en cab triple cork 1440 verdt 48.00, mens Torstein tok kaka med en PERFEKT switch backside triple cork 1440 verdt hele 50.00! Så sykt spennende, men Torstein fortjente seieren, helt klart. Fenomenalt. 
Skrevet 26.01.2013 klokka 18:24. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Skrevet 25.01.2013 klokka 20:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Litt trist at jeg ikke får følgt med på x-games så mye som jeg skulle ønske, men sånn er livet uten ESPN. Favoritten er og blir Mark McMorris, han startet sesongen med en haug med 1. plasser og solide gjennomførseler. Han debuterte i x-games i 2011 hvor han faktisk fikk sølv, noe som er veldig bra med tanke på alle de andre som var med. I fjord var han den første personen i verden som klarte å lande en backside triple cork 1440 innen snowboard. Ellers heier jeg litt på Shaun White, selv om han ikke er så god som han tidligere har vært, men han imponerer stadig. Holder også fingeren på de norske snowboardkjørerne; Silje, Kjersti, Ståle, Aleksander, Torstein, Gjermund og Ulrik. Morsomt at det er så mange gode snowboardkjørere fra Norge, men det skulle da bare mangle med tanke på all snøen og fjellene vi har. Men bortsett fra det så skulle jeg ønske det var noen norske som kunne ha kvalifisert seg til superpipen, men vi får bare vente å se om det er noe talent som dukker opp iløpet av de neste årene. 


Skrevet 25.01.2013 klokka 19:42. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Har nå vært på siste sjekk med linsene mine og alt var helt greit, hadde visst litt tørre øyne som hun fant ut av ved å dryppe noe farge-greier inn på øynene mine. Så jeg fikk kjøpt 30 nye par med linser og øyedråper til linsene/øynene når de blir tørr. Dro også en liten tur på Primark for å kjøpe ekstra puter, den jeg har nå er rett og slett ett helvete uten like, og siden en pakke med 2 helt ok puter koster bare £4 så hvorfor ikke..kjøpte også nytt sengesett med ekstra putetrekk. Elser fargekombinasjonene. Kjøpte også en Ramones-pyntepute som var nadsatt til £4. Rart å gå ut av Primark uten klær, tihi. 


Skrevet 25.01.2013 klokka 15:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Shorts £5 fra Primark, kort topp (svart og korall) £8 fra TopShop, maroon topp £10 fra TopShop, leppestift #028 Cherry Blossom fra Revlon, lippgloss #018 Fire fra Revlon, concealer 306 Fair fra MaxFactor, 3 eyelinere, billig hårføner fra Boots, hårstrikk, hårbånd og en ny rund børste. 
Skrevet 24.01.2013 klokka 16:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I forrige uke gikk jeg og bente crazy på Primark. Elsker den butikken. Alt er jo så sykt billig. Endte opp med tre nattklær, bare falt helt pladask for alle, buksen har noe av det fineste mønstret jeg noen gang har sett, nattskjorta er bare helt rå og kan jo ikke snu tyggen mot Rolling Stone-nattdrakt. Ble også med en bluse, skjorte og ett skjørt. Ble vel ca. 300-400NOK for alt sammen om jeg ikke tar helt feil. 
Skrevet 24.01.2013 klokka 12:24. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Begynner å bli ett par uker siden jeg kjøpte denne kjolen på New Look. Var jo ikke meningen jeg skulle kjøpe noe i det hele tatt, men da jeg så den kjolen måtte jeg bare prøve den. Den passet perfekt og det er ikke noe som er gøyere enn å finne en kjole som passer utmerket, skulle nesten trodd at den var skreddersydd. Har bare rukket å brukt den en gang, er jo så kaldt og når jeg står opp om morgenen føler jeg bare for å ha på meg det varmeste og mest komfortable jeg har, men her om dagen hadde jeg kjolen. Hadde den med svart strømpebukse, grå strikkejakke, svart skinnvest og svarte skinn boots. Love it. Skrevet 23.01.2013 klokka 19:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Siden jeg ikke ble helt fornøyd med de to første dekslene jeg kjøpte, kjøpte jeg to til. Det går liksom ann når det bare er 20-30kr for et deksel, hadde det vært dyrere hadde jeg aldri gjort det. De to siste ble et svart silikon/gummi deksel med hvite dotter og et silikon/plastikk deksel. Så langt så elsker jeg det silikon/plastikk dekselet, mobilen blir nesten 2cm tykk (noe jeg ikke har noe imot) liker å ha noe å holde i, og når jeg legger den fra meg så rører ikke mobilen bordet/oveflaten. 
Skrevet 23.01.2013 klokka 11:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Dette er det som gjemte seg i Urban Outfitters posen min, merkelig nok ikke noe klær, bortsett fra de to strømpebuksene fra TopShop..er jo så mye mer enn bare klær på Urban Outfitters. Har lenge gått å sett på en sånn listography bok, for dere som ikke vet hva det er, så er det en bok med forskjellige "lister". På en side kan det stå "list events to time travel to (past or future)", "list TV series to see", "list things you aspire to be fearless at" og så videre, hele boken er bygd opp av disse listene man skal svare på. Elsker den. Fin liten ting. Wreck this journal en noe av det samme som den andre, bare at det er litt mer randome ting du skal gjøre med den. På en side kan det stå "sew this page", "document a boring event in detail", "create a nonstop line" og så videre. Veldig random. Love it. Den siste er en sketchpad som sier seg selv hva er. 


Skrevet 22.01.2013 klokka 20:38. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Dro til Westfield i går da timene for dagen var over. Vandret rundt og så på masse rart og spiste Nando's. Ble da selvfølgelig med noe hjem fra Urban Outfitters. Men nå må jeg stikke til neste time så hva som gjemmer seg i posen kommer litt senere i dag. 
Skrevet 22.01.2013 klokka 14:49. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 22.01.2013 klokka 10:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

"Snøkaoset" i London fortsetter, but who cares?! Campuset her på Roehampton ser bare helt fantastisk fint ut når det er dekket av snø. Elsker det.
Skrevet 21.01.2013 klokka 14:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Så i stede for å sitte inne å ikke gjøre noe i dag dro jeg og Bente inn til Camden for å sjekke ut markedet. Vi kom oss heldigvis fram på normal måte, siden det er så "mye" snø her så er mange av tubene stengt, men vi kom oss. Camden Market er et gedigent utemarked som er et must å dra til når man er i London. Så sykt mye forskjellige ting man kan finne der. Ikke det smarteste å dra når det snør og er kaldt, men en super opplevelse uansett. Skal garantert tilbake når det blir varmere og handle som en galing, sååå mye kult. Så om du skal til London og er lei av TopShop, H&M, Zara, River Island og så videre, men vil shoppe, DRA TIL CAMDEN MARKET!


Skrevet 20.01.2013 klokka 21:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da er dag 2 med linser over. Det føles rart å kunne se langt unna uten briller, og jeg kjenner øynene mine er slitne etter bare 4 timer med linser i, men det blir nok bedre. Øker med 2 timer hver dag, så i slutten av neste uke kan jeg bruke linsene i 10-12 timer. Har dagslinser noe jeg er veldig glad for, slipper det styret med renhold/oppbevaring og diverse..pluss jeg kommer jo ikke til å bruke linsene hver dag heller..er bare når jeg skal på forelesninger eller vet at jeg må fokusere langt unna.


Skrevet 19.01.2013 klokka 17:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Så langt er dette det meste av snø jeg har sett her i London. Kan ikke si at jeg merker at det er så mye kaos..de flaste av bussene/togene/tubene går som de skal, er noen få barnehager og barneskole stengt ellers så et det ikke noe stort. Jeg syns det er helt greit med snø på bakken, men det er når det faktisk snør det er ikke..snør ned i alle krinker og kroker og det er sykt kaldt. Men i forhold til hjemme i Norge er jo dette ingen ting. Flere av de som bor i Aspen (hvor jeg bor) og Willow (bygget ved sidenav) gikk nå nettopp ned til parken for å 'leke' i snøen..5-10cm snø..mmmm..ble hjemme jeg :)


Skrevet 18.01.2013 klokka 15:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Nettopp kommet hjem fra en 75 minutters intensiv ballettøkt og det kjennes ..godt. Har også vært på shopping i Oxford Street (på/i, hva er gramatisk rett!?). Siden det ble så mye klær kjøpt i går i Kingston kjøpte jeg ikke noe utenom det jeg dro dit for. Så det ble et par tåspisssko, ny leotard med skjørt (noe jeg syns var litt morsom siden jeg ikke har det på den jeg har fra før), bånd, strikk, tå-pads og to nye hvite strømpebukser. Alt klar for en dansetimeee, haha :) Når jeg drar hjem til Norge igjen skal jeg sy på strikket og båndene på skoene og muligens sy over en stoffbit på ryggen der stroppene ender på leotarden, gnagde/klødde litt..not fun, men satser på det blir bedre! Over og ut.


Skrevet 18.01.2013 klokka 00:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Det er forferdelig å stå opp og måtte gå til time klokken 9, men det er så veldig digg å ta helg klokken 11 på en onsdag. Etter en veldig kjedelig Aims of Education time om the curriculum dro jeg og Bente til Kingston. Vi kjøpte opp Primark, spiste opp Nando's og jeg fikk klippet luggen min pluss sjekket synet mitt. Det er nå litt over ett år siden jeg sjekket synet mitt sist, og synet mitt har blitt -0,25 dårligere, nedtur. Er heldigvis ikke så ille, men skal ha linser med styrke -1,0 på høyre og -0,50 på venstre. Skal tilbake på fredag for å lære meg å sette dem inn og ta dem ut, de hadde ikke tid i dag, men det står ikke mellom liv eller død, så det er jo greit. Gru gleder meg egentlig, bli digg å slippe å bruke brillene heeeeele tiden, men kvier meg litt til å ha noe inne på øyene mine!! Dagens innkjøp kommer senere :)

Central en tur i morgen, can't wait :)

Random fact..det er sykt kaldt her i London nå!
Skrevet 16.01.2013 klokka 22:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg er nok en av de mange som ELSKER TopShop, ikke det at jeg trenger å kjøpe noe hver gang jeg er der, men det å bare se hva de har ute i butikken er noe jeg kunne tilbrakt timesvis på. Elsker også River Island, New Look og Primark,alle de tre er billige i forhold til TopShop, hvertfall Primark, noe som er ganske så bra. Er også mange andre butikker jeg stikker innom når jeg er igang med shopping rundene mine, men disse er de jeg bare MÅ innom. Elsker også Forever 21, men da må jeg enten til Oxford Street eller Stratford City, og der er jeg egentlig ikke så ofte. Siden jeg kom hit har jeg vært på Oxford Street bare én gang og 3-4 ganger på Wastfield i Stratford City. Når man bor så og si rett ved sidenav ett av Englands største kjøpesenter (Westfields London) så drar man ikke så ofte til Oxford Street eller Stratford City. Menmen, blir vel fler turer dit nå når det blir varmere.

Dette er de tre tingene jeg kjøpte på TopShop da jeg kom tilbake hit etter å hva vært hjemme i Norge i juleferien. "Skinn"vest til £42 (om jeg husker rett), Lue med dusk til £14, og Olivengrønn bukse til £38. Må bare slenge med at det er den tredje buksen jeg kjøper i denne serien, er de beste buksene jeg noen gang har hatt, bare ELSKER de!
Skrevet 15.01.2013 klokka 18:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Nytt år - nye muligheter!

Jeg alltid hatt sansen for Child Development and Childhood faget, men seminarene vi hadde annenhver uke forrige år var helt forferdelige. Tutoren vår var en streng asiat fra Canada som har bodd i Australia og nå England, ja, hun var flink og kunne mye, men jeg likte ikke helt måten hun underviste på. Hun fortalte oss at det ikke var noe vits i å komme til timen om vi ikke hadde lest det vi skulle, pluss skrive en haug med notater, noe jeg ikke er så flink på, men jeg gikk uansett. Når jeg leser så skriver jeg aldri notater ved siden av, men streker under i boka hva jeg syns er viktig, fordi det er sånn jeg liker å jobbe, men jah, såeeeeh. Men uansett, da jeg gikk inn til timen i dag fikk jeg ett positivt sjokk, vi hadde fått ny lærer. Og seminaret i dag var helt fenomenalt bra. Snakket for det meste om relationships mellom deg selv, foreldre, venner og alle rundt deg, også mye om moral reasoning og litt om mobbing. Syns det var litt morsomt at hun nevnte at Norge har ett fantastisk antimobbeprogram i de fleste av skolene, visste ikke at Norge utmerket seg så veldig når det kommer til mobbing, men tydeligvis..morsomt. 
Skrevet 15.01.2013 klokka 13:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Forrige uke bestilte jeg dette (nedenfor) fra Amazon og nå har det kommet. To mobildeksel til mobilen min og en bok vi måtte kjøpe i Investigating Education. Ikke det store, men nødvengig. Det øverste dekselet passer ikke helt 100% og når jeg har det på "popper" det bare ut igjen, tror det er en millimeter for lite, menmen, får det da på etter litt sinne. Det andre passer perfekt, men hullet til kameraet er litt større enn det på den øverste noe som irriterer meg bittelitt, men jeg overlever, er jo sånn det skal være.

Skrevet 15.01.2013 klokka 10:52. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hver eneste uke har vi ett fag som heter "Investigating Education". Jeg har egentlig aldri helt skjønt poenget med det faget. I forrige semester snakket vi bare om "Narrative Research" og dette siste semesteret skal vi ha om "Interviews", og det er det. Pluss vi har en kineser som lærer og han snakker så sykt fort at jeg ikke får med meg ett eneste ord halvparten av tiden, pluss han har kinesisk aksent!! Menmen, den siste store oppgaven vi skal gjøre i dette faget er å intervjue en i klassen og skrive 2000 ord om det, burde ikke være så alt for vanskelig. Har forresten fått nytt klasserom i dette faget, noe jeg syns er litt morsomt fordi det er ett av rommene de som Primary Education studentene bruker til matematikk og diverse, så det er mye morsomt utstyr rundt om kring. 


Skrevet 14.01.2013 klokka 20:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Bare eeelsker å få pakker. Selv om jeg selvfølgelig vet hva som kommer, siden jeg har bestilt dem selv, så bare elsker jeg å få pakker. Syns faktisk det er mye mer spennende å kjøpe ting på nettet og få det som en pakke enn å måtte gå i butikken å kjøpe det der. Er jo selvfølgelig noen ulemper med å bestille på nett, som for ett eksempel at det kan komme bort eller bli stjålet, gå istykker eller få en helt annen vare enn hva du bestilte, det er også veldig skummelt når det kommer til betaling og svindleri, men man kan jo ikke leve i frykt hele livet (!). Men det er jo selvfølgelig positive ting med netthandel også, jeg er den som sjekker prisene på både butikk og forskjellige nettsteder før jeg kjøper en ting, dette fordi jeg vil ha det billigste, prisene er jo forskjellige (Kjipt å kjøpe noe i butikk for 299,-, men på nettet kunne ha fått det for bare 99,-). Jeg liker også at det er så mye større utvalg på nettet enn i de fleste butikker.

Men det jeg sliter mest med av netthandel er at det er så enkelt. Du trykker bare på varen og ett par dager senere er den i postkassen din. Det er skummelt. spesielt Amazon hvor de har masse billige ting, og kortnummer og alt ligger allerede inne, og bare med ett par klikk så har du allerede bestilt det du hadde i handlekurven. Skummle greier det altså, og spesielt her i London hvor mesteparten er uten frakt og pakking.  

Røper hva som er inne i pakkene litt senere, gidder ikke å ta bilde av det nå. HomeworkTIME!
Skrevet 14.01.2013 klokka 17:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Var vanskelig å få sovne i går, og ikke nok med det så måtte jeg jo selvfølgelig våkne opp halv 3 for å finne ut at jeg måtte ha noe å drikke. Greit nok det, men når du i tillegg våkner opp klokken 6 og ikke får til å sove igjen, da blir du en smule irritert. Klarer ikke å sove, men er faktisk litt trøtt nå da, men ingen vits i å legge seg når en må være oppe til 9 uansett. De fleste som bor i disse flatene har utplassering i barnehager og skoler nå disse 6 ukene, noe som betyr at flesteparten må stå på i 5-6 tiden for å komme seg på utplasseringen til rett tid. De er spredd over hele London området, så for noen av de er reisen veldig lang. En sånn utplassering skal jeg også ha i 2. eller 3. året mitt her, og jeg har mikset følelser, vet jo aldri hvor man havner eller hvilken aldresgruppe man får. Tar jeg ikke helt feil så tror jeg du kanskje kan slippe utplassering her i London hvis man drar på utveksling 2. året, noe som jeg har planer om, men får se, koster jo det også. Blir vel endten Sydney, San Jose, eller Praha. 

Er forresten ett bittelite lag med snø utenfor, kan ikke si jeg så glad for det, men det er jo der uansett hva jeg syns. Får satse på det smelter før jeg må første seminar i dag.

Skrevet 14.01.2013 klokka 08:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I dag har jeg bokstavlig talt bodd i senga mi, er ikke syk og er heller ikke trøtt, har bare ikke hatt noe stort jeg skulle ha gjort. Har gjort litt lekser, men det er jo på PC'n, og det er så mye bedre å sitte i sengen enn på den vonde stolen jeg har på rommet. Så derfor har jeg forflyttet meg fra skrivebordet til senga. Føler meg så veldig lat og usosial, men man må jo ha ett par dager av disse dagene også. 

Kan ikke si at jeg er så veeeeldig oppdatert når det kommer til musikk nå tildags, men who cares. Så nå nettopp fant jeg denne merkelige oppdagelsen (videoen nedenfor), Deadmau5 feat Gerard Way, FEAT GERARD WAY forsvarte! Liker jo egentlig ikke sånn type musikk, men må inrømme at denne er nokså fengende. Jeg hørte den på Radio1 og tenkte, 'den stemmen er det noe kjent med', men musikken stemte liksom ikke, så jeg tok fatt i Google og fant ut at det var Gerard Way og Deadmau5. Morsom liten oppdagelse.Hva syns du om låta?


Skrevet 13.01.2013 klokka 21:42. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Var egentlig ganske så fornøyd med det siste designet mitt, men ble litt lei av det og derfor bestemte meg for å bytte. Er ikke ferdig med det nye enda, blir jo aldri fornøyd, men prøver til det blir, eller så skifter jeg bare tilbake til det gamle. 

Blogging er tydelig vis ingenting for meg, jeg går fort lei og gir opp. Føler liksom jeg ikke har noe å skrive om, men jeg har jo egentlig det, bor da forsvarte midt i London. Satser på det blir mer blogging nå fremover siden jeg har fått meg ny mobiltelefon til jul som kan ta decente bilder (i forhold til den andre jeg hadde). Så jeg skal prøve, for min egen del. Liker å ha noe å se tilbake på. Hender seg jeg tar meg turer innom www.usatori.blogg.no for å lese litt omlivet jeg levde i USA for ett par år siden, hadde jeg ikke skrevet det jeg skrev på bloggen hadde jeg aldri kunne gått tilbake og lest. Burde bli flinkere til å dokumentere, ikke bare her, men også i bøker eller doukmenter på PC'n sånn jeg har noe å se tilbake på. Er jo morsomt å lese. 
Skrevet 13.01.2013 klokka 17:13. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Now this could be the last of all the rides we take
So hold on tight and don't look back
We don't care about the message or the rules they make
I'll find you when the sun goes black

And you only live forever in the lights you make
When we were young we used to say
That you only hear the music when your heart begins to break
Now we are the kids from yesterday

All the cameras watch the accidents and stars you hate
They only care if you can bleed
Does the television make you feel the pills you ate?
Or every person that you need to be

Cause you only live forever in the lights you make
When we were young we used to say
That you only hear the music when your heart begins to break
Now we are the kids from yesterdaySkrevet 09.01.2013 klokka 22:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Noe så søtt! De er jo kjempeflinke også, love it!
Skrevet 05.01.2013 klokka 16:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 03.01.2013 klokka 23:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Fikk VERDENS morsomste julegave med verdens beste :* Trodde jeg skulle dø av latterkrampe da jeg fikk øye på denne da jeg åpnet utgangsdøra ett par dager før jul. Tidenes morsomste gave. Nå har jeg levd med denne papp-platen i ett par uker, og jeg må ærlig innrømme at det er noe av det skumleste jeg noen gang har vært i nærheten av, spesielt i mørket. Går ikke en dag uten at den skremmer livet ut av meg!

(Det var bare en "kødde-gave" for dere som ikke skjønte det..) :D


Skrevet 03.01.2013 klokka 16:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 03.01.2013 klokka 12:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 02.01.2013 klokka 21:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Har litt vansker for å spise sjokoladen min..kommer til å tro at det er leppestift jeg spiser!


Skrevet 02.01.2013 klokka 19:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Det var vel mobilen som ble den beste julegaven i 2012, men dette var også en av favorittene.


Skrevet 01.01.2013 klokka 20:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

2012 startet med feiring sammen med gode venner, og det fortsatte sånn med en super russerevy og en spektakulær russetid. RUSS 2012! Så kom eksamen og pugging av det, etterfulgt av vitnemålsutdeling og bestått videregående skole. Før jeg visste ordet av det hadde jeg allerede kommet meg ned til Kjevik hvor jeg hadde 2 intense uker på Forsvarets Opptak og Seleksjon (FOS). Etter å ha avbrutt oppholdet fordi jeg ikke følte meg klar til å binde meg i hele 6 år, tok jeg fram søknaden og kom inn på Roehampton University i London. September kom og jeg pakket kofferten for å starte mitt nye liv i London, der traff jeg folk jeg kommer til å ha kontakten med for resten av livet, både ifra Norge, Amerika, Itali og England. Det å være 19 år og bo midt i London er vel alle jenters drøm, og jeg er så takknemlig for at jeg får være en av de få som får oppleve det. Etter ett par måneder i London kom dagen da jeg skulle hjem til Norge igjen, juleferien stod for tur og jeg gledet meg noe sykt til å få komme hjem og treffe alle kjente og kjære. Nå er 2012 over og bare minner er igjen, minner jeg håper jeg har med meg for resten av livet. Tusen takk 2012, du har vært lærerik og uforglemmelig. 

Nå står 2013 for tur og jeg er spent på hvor jeg havner etter dette skoleåret, kommer jeg til å fortestte studiet i London eller kommer jeg til å dra hjem og studere noe annet, hvem vet, only time will show!

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!
Skrevet 01.01.2013 klokka 12:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 01.01.2013 klokka 01:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits