0

Etter en dårlig start på uken tenkte jeg dette var dagen (i går) som skulle snu det negative til det positive, dagen startet bra med at jeg klarte å stå opp og ha god tid før jeg måtte starte ferden til the Science Museum, men da jeg kom på bussplassen ble jeg stående å vente 20/25 minutter på en buss som aldri kom og ble nokså frustrert. Etter å ha ventet i en evighet i regnet på bussen som aldri kom måtte jeg bare snu og gå til en annen buss stopp for å ta en annen rute for å i det hele tatt ha håp om å komme frem i tide. Etter en haug med tanker om at jeg ikke hadde sjans til å komme frem i tide var jeg faktisk heldig og kom til South Kensington i god tid, men så smart som jeg er så klarte jeg å rote meg bort så jeg endte opp med å surre rundt i 20 minutter før jeg fant inngangen og resten av klassen, kom heldigvis i tide. Etter det så gikk resten av dagen bra! Koste meg på the Science Museumet og rundt 1-tiden kom Marte for å utforse litt med av museumet sammen med meg. På tur hjem stoppet vi i Putney og gikk til The Rocket som er en bup som ligger ved Thames og spiste mat og koste oss. Resten av kvelden ble superkoselig!

I dag skal jeg bare slappe av og skrive litt på essayen min og muligens rydde litt til Marthe og Marte kommer i morgen, gleeeder meg :)
Skrevet 30.01.2014 klokka 15:31. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Blir bare mer og mer forelsket i The 1975 for hver gang jeg hører på dem. De er helt klart noe for seg selv og jeg elsker det!


Skrevet 30.01.2014 klokka 09:59. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
1

Vi er nå allerede inn i den 5.uken i 2014, tiden går fort. Etter denne uken har jeg leseuke som betyr ingen skole, men må jo fortsatt lese og jobbe selvfølgelig, og når den er erdig er det bare 7 skoleuker igjen, 7 skoleuker, det er sykt. 

Mandag og tirsdag kommer til å være sånn som de alltid er, men på onsdag skal vi på klassetur til the Science Museum noe jeg gleder meg til. Siden timen vi skal ha der ikke er lengre enn 1½ time har jeg invitert med kjære Marte til å komme å vandre rundt litt lengre med meg etter timen min er ferdig, og om vi blir lei ligger også Natural History Museum på andre siden av gaten. På torsdag har jeg fri og får forhåpentligvis begynt å skrive på essayen min om the Science Museum og rydde og vaske rommet, fordi på fredag kommer Marte hit etter hun er ferdig med timene sine på Kingston Uni og så på kvelden stikker vi til Gatwick Airport for å hente MARTHEEEE som kommer for å besøke oss her i London. Siden jeg har god gulvplass på rommet mitt fant vi ut at Marte også kunne komme å ligge over selv om hun ikke bor så alt for langt unna, så helgen blir nok en gigant slumber party. Gleder meg kjeeeeempemyeee :)Skrevet 27.01.2014 klokka 11:25. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
1

Skrevet 26.01.2014 klokka 19:24. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Brukte kvelden i går på å snoke igjennom bloggen jeg hadde da jeg var i USA. Wow, miss it. Er en del jeg har helt glemt så det var morsomt å lese. Redigerte også litt på bloggen i samme slengen sånn at den er litt mer oversiktlig, kommer helt klart ikke til å slette den og jeg vurderer å bruke innholdet til å lage en scrapbook, men det tipper jeg kan fort bli litt arbeid så får se. 

Det har enda ikke gått opp for meg at jeg har bodd i USA og nå er det snart 3 år siden. Fantastiks og spesiell opplevelse. Har du lyst til å ta en liten titt innom usa-bloggen min kan du klikke HER


Skrevet 23.01.2014 klokka 11:09. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
5

Er vel ikke hekta på akkurat EOS lip balm, men jeg er avhengig av lypsyl, så avhengig at jeg ikke kan legge meg om kvelden uten å ha hatt på noe, så da jeg falt over denne pakken på amazon trengte jeg ikke lang tid for å bestemme meg. Om jeg ikke hadde vært så avhengig av lypsyl hadde jeg ikke kjøpt alle disse bare sånn det er klart, tihi, men samma det, har hatt Honeysuckle Honeydew og Summer Fruit før så jeg er godt kjent med produktet. Det eneste negative med disse er at de er stor..så når jeg skal ha den i en liten veske eller ha en i lommen er de stor og klumpete, ellers er de topp :)
Skrevet 22.01.2014 klokka 11:04. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
5

Er jeg rar eller er det normalt å bli så glad for en helt enkel t-skjorte?? Fikk den til jul med min kjære Beate og jeg bare E-L-S-K-E-R den! Jeg alltid vært supermegafan av band t-skjorter og har en samling på sikkert 30-40 forskjellige, men denne er spesiell. Dette er den første hvite band t-skjorta jeg har hatt og bare at den er hvit gjør den så sykt mye bedre, er ikke hele tiden jeg skjønner meg selv, men samma det, elsker Fall Out Boy og har gjort det i mange herrens år, alltid vært fan av hodeskaller og har alt fra strømpebukser, visa-kort, kopper, vinglass og ringer med hodeskaller på, og Rock n' Roll har alltid vært to ord jeg har forgudet. 

Haha, er jeg gal eller er jeg gal? Tror jeg er både litt gal og hekta på band t-skjorter, haha. Som Billie Joe Armstrong sa: Live Freaky! Die Freaky! 


Skrevet 20.01.2014 klokka 11:33. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Heihei, er vel på tide med en liten oppdatering når. Forrige uke var den første skoleuka i 2014 og jeg er allerede lei, haha, nejda, helårsfagene begynner å bli litt kjedelige nå, men har heldigvis begynt på ett nytt semesterfag jeg er helt forelsket i. Informal Learning, det nye faget, handler for det meste om hvor nytting og hva man kan lære igjennom field trips og vi har hele 4 field trips hvor vi skal til Science Museum, Museum of London, Tate Britain og Richmond Park eller London Zoo (ikke bestemt enda) noe jeg gleder meg kjempemye til. Med faget kommer det også oppdager hvor vi har tre 1000-ords paper reviews på tre av plassene vi skal til og én 1000-ords essay om field trips, og den første er allerede due den 12.02.2014 noe jeg syns var litt tidlig, men fire små essayer er bedre enn to 2000-ords essayer så skal ikke klage. 


Sånn ser/så skoleåret mitt ut:

Autumn Semester:
Mandag
Researching Education - 2 timer
Children Learnin Children Thinking - 2 timer
Tirsdag
Education Policy - 2 timer 
Onsdag
Children and their Learning - 4 timer
Torsdag
Classroom Learning and Behaviour Management - 4 timer 

Spring Semester:
Mandag
Researching Education - 2 timer
Children Learnin Children Thinking - 2 timer
Tirsdag
Education Policy - 2 timer 
Onsdag
Informal Learning - 4 timer

Summer Semester:
Ingen fag, bare én eksamen. 


Skrevet 19.01.2014 klokka 13:27. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

På lørdag dro jeg sammen med Marte inn til Westfield og fikk shoppet og kost oss. Sist jeg så Marte var vel den 19.12.2013 så vi hadde en del å ta igjen og tiden gikk kjempefort! Før jeg dro hadde jeg som mål om å ikke kjøpe noe what so ever, men greide jeg det? AAHAHAHAHAH, nei.

Det første vi fikk øynene våre på var en kåpe fra New Look, den er veldig tynn så det er en høst/vår kåpe, vi begge endte opp med å kjøpe den for det er bare helt RÅ! Svart og hvit med gul, rosa og grønn neon tråder med skinnkrage, i fasongen er den helt enkel og rett opp og ned, og som jeg sa så er den veldig tynn og lett.

Det andre jeg bare måtte ha var en genser fra Jack Wills, jeg var faktisk innom før jul og var supernær å kjøpe den, men det som stoppet meg var at jeg syns den var litt for dyr, hele £98,50, så jeg ble superglad da jeg så den redusert til bare £29. Det er en skikkelig god genser med saueull og blir vel god på superkalde dager, jeg tror dette var ment til å være en julegenser, men jeg syns mønsteret er såppass nøytralt at det ikke har noe å si når den blir brukt.


Skrevet 13.01.2014 klokka 11:24. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0
På fredag var tiden inne for å se THE 1975 i BRIXTON! Wiii!
Rundt 4-5 tiden dro jeg og Beate inn til Clapham og spiste og koste oss med noen drinker før vi dro videre til Brixton. Da vi kom til Brixton var det fortsatt kø utenfor Brixton Academy så vi gikk til en bar rett rundt hjørnet mens vi ventet på at køen skulle forsvinne, og etter ca 20 min dro vi tilbake og gjorde oss klare til å se The 1975. Konserten var superbra og de var titusen gang bedre enn hva jeg husker da jeg så dem på Reading Festivalen i fjor, vi storkoste oss og da de var ferdige dro vi inn til Putney på eventyr. Ble en lang og koselig kveld.

jETlWjL2Ji

Skrevet 12.01.2014 klokka 19:15. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Jeg er verre en verst når det kommer til å ta vare på/tenke på håret mitt, jeg gjør absolutt ingen ting med det og bryr meg rett og slett ikke om det what so ever. Men da jeg var innom Boots her om dagen fant jeg ut at jeg skulle prøve å finne noe morsomt jeg kunne kjøpe til håret mitt, haha. Om det er dyr shampoo og balsam ifra frisørsalonger eller noe billig ifra Boots så er alle shampooene og balsamene det samme spør du meg, en person med mindre viten om hårprodukter finner du ikke! Men uansett, jeg endte opp med å kjøpe John Frieda Frizz-Ease som er for å 'aktivere' krøller (i håp om å ta vare på det lille som er igjenn av permanenten min). Shampoo, balsam, hårmaske, olje og en glans-spray - let's see how it goes!


Skrevet 09.01.2014 klokka 13:32. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
1

Som jeg nevnte tidligere så hadde jeg bestilt noe ifra Amazon, og i går kom én av de tingene. WALL STICKERS! Jeg har lenge hatt lyst wall stickers og så her om dagen fant jeg ut at jeg mått prøve. Jeg var egentlig ganske skeptisk til hordan det kom til å se ut og hvordan det var å få på veggen, men det gikk overraskende bra! Planen var egentlig å bestille "Life isn't about waiting for the storm to pass .It's about learning to dance in the rain", men etter litt fram og tilbake med både pris og størrelse endte jeg opp med dette. Men det frister å kjøpe det jeg engetlig hadde lyst på siden jeg nå vet hvordan det er å ha opp. 
Skrevet 08.01.2014 klokka 16:29. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

I går bestemte jeg og Beate oss for å ta den alt for lange turen opp til Westfield Stratford. Det er ikke vanskelig å komme seg dit, en buss og en tube, men det tar bare så sykt lang tid, er jo hele 17 tubestopp. Da vi kom frem gikk vi målrettet mot T.G.I. Friday's fordi vi måtta ha mat siden vi ikke hadde spist noe, og etter en supergod frukost/lunch/middagen satte vi krusen mot butikkene. Etter flere timer med kikking måtte vi bare gi opp og vi endte opp med bare noen få plagg fra Primark og da hadde vi vært innom butikker sånn som Forever21, New Look, TopShop og River Island. Jaja, selv om vi ikke fikk kjøpt så mye så fikk vi hvertfall kjøpt den hellige milkshaken på Friday's og den var yummy as always. 


Skrevet 08.01.2014 klokka 14:33. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Da var essayene levert og jeg kan for en gangs skyld si jeg har fri, har heller ingen timer i dag så nå skal det feires, egentlig ikke, men skal bli godt å slippe å tenke på essayene. Har planer om å muligens dra inn til Oxford Street eller Westfield for å se om det er noe morsomt på salg, men vi får se, klokken her er snart to og jeg har enda ikke hatt på meg eller fikset meg. Det er også The Grand i dag (nettklubb i Clapham organisert av Roehampton Student Union), men sjansen for at jeg drar ligger vel på 1%, haha, lat. 

Bestilte også noe ifra amazon her om dagen og jeg må bare si jeg gleeeder meg til å få, er ikke det store men samma det vel! weeeeee!

Ha en fin dag folkens!


Skrevet 06.01.2014 klokka 15:02. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Nej selvfølgelig ikke. 

Jeg sa jo at jeg skulle bli ferdig med alle essayene mine i går, men det skjedde ikke. Jeg endte opp med å bare måtte se den nye episoden av SHERLCOK og etter deg gikk jeg og Beate hjem til meg og endte opp med å mimre tilbake med gamle bilder å videoer og fikk ikke gjort en verdens ting. Ops. Er tilbake på biblioteket i dag i håp om å bli ferdig, eller, bare må bli ferdig i dag fordi alt skal jo inn i morgen. Waaaa. 

Og sånn BTW! Hvis du ikke har sett SHERLOCK så syns jeg du kan sjekke det ut. Det handler om Sherlock Holmes som jeg regner med alle vet hvem er, bare storyen er satt til dags dato i London. Gode gamle Sherlock i dagens London, en modernisert Sherlock, det er bare så sykt bra. Selv om jeg elsker Sherlock Holmes filmene, er dette noe helt for seg selv, kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker denne serien. Det er BBC som har produsert den og premieren på sesong 3 var nå den 01.01.2014, i sesong 1 er det 3 episoder og alle er ca 1½ time lang og det samme gjelder for sesong 2 og jeg regner med sesong 3 også blir sånn. Så når man skal se en episode er det nesten en film man setter seg ned for å se, love it. SHERLOCK, bare helt KONGEEE! Go watch it!


Skrevet 05.01.2014 klokka 15:52. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Det er lørdag og bare to deger igjen til alle essayene mine må være printet ut og levert. For to uker siden hadde jeg ikke en gang begynt på noen av de, men jeg har jobbet overraskende godt og sitter nå igjen mad tre småoppgaver som hører til den siste essayen min. Jeg sitter nå på biblioteket og har som mål om å bli 100% ferdig meg å skrive, printe ut og levere online i dag sånn at jeg bare har igjen å levere kopiene på mandag. Skal bli kjempegodt å få levert, det neste jeg har skal jo ikke leveres før slutten på april så det skal bli godt med en liten pause, men skal helt klart begynne tidligere med oppgavene mine neste gang, dette stresset jeg nå har hatt de siste ukene har bare vært helt forjævlig, never again. 
Skrevet 04.01.2014 klokka 16:42. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Siden jeg klarte å gjøre ferdig essay nr. 3 den 01.01.14 fant jeg ut at jeg skulle ta meg en fridag i går siden jeg faktisk har noen dager på med før alle skal leveres. Jeg er sjokkert over at jeg klarte å få såppass god tid på meg, jeg var 100% sikker på at jeg måtte forlenge fristen eller bare gi opp, men nå sitter jeg her og ikke er stresset i det hele tatt (selv om jeg har en essay igjen), jeg er rett og slett sjokkert. Men nå får jeg bare håpe at det jeg har gjort er bra nok, så får vente å se. 

I går gikk jeg og Beate en liten tur ned til Richmond Park og kjøpte oss en HOT CHOCOLATE før vi vandret rundt om kring i parken. Da vår lille gåtur var ferdig gikk Beate hjem og jeg gikk en tur til Alex for å se 'ny rommet' hans siden han flyttet til ett annet rom her på Mount Clare, og vi endte opp med å snakke for det meste om klær, sko, musikk og fotball som vi alltig gjør. Alex hadde nettopp kommet hjem fra Putney hvor han hadde vært på shopping og kjøpt ett par nye jeans, vi syns begge de så ganske så skinny ut så vi fant ut at jeg skulle prøve de på, ganske disturbing at de var kjempetettsittende til meg, haha, morsomt. Etter å ha vært hos Alex gikk jeg opp til Beate hvor hun hadde laget risengrysngrøt og hadde besøk av Rob, da Rob dro koste vi oss med grøt og fikk ryddet og vasket rotet fra nyttårsaften. 

Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for at jeg skal prøve å begynne å tøye å bøye igjen, savner å kunne gå ned i spagaten og greier så hvorfor ikke prøve på det igjen, skader da ikke med litt aktivitet og noen klassiske ballett trinn.

Må også slenge med at jeg har helt falt for alle sangene til Jake Bugg, musikken hans er bare helt fantastisk, går ikke ann å beskrive, det må bare høres!  


Skrevet 03.01.2014 klokka 14:53. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
1

Julen er ferdig og det er selg over alt! Jeg og Beate var i Putney noen dager siden og fant en del godbiter vi bare måtte ha. Alt jeg kjøpte var fra River Island, skal nok også ta oss en tur til Westfield når oppgavene er ferdigskrevet og vi får tid, SAAAAAALG!


[Knitwear - £25 - HER]


[Knitwear - £15]


[Trousers - £10 - HER]


[Skirt - £7]


[Skirt - £10 - HER]


Skrevet 02.01.2014 klokka 18:00. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 02.01.2014 klokka 11:12. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Noen av høydepunktene fra 2013, er også mange flere, men fant ikke noe bilder (er for dårlig til å ta bilder, ops!)

[17.mai.2013 - London]


[Summerball 2013]
[Last Froebel dinner]


[Frigby 2013]


[FUN. - Hammersmith Apollo]
[Kaizers Orchestra - London]


[Green Day - London]


[Alanya]


[Green Day - Oslo]


[Kaizers Orchestra - Føryafestivalen 2013]
[Sommer 2013]
[Reading Festival 2013 - Reading, England]


[Halloween 2013]


[2nd year at Uni]
[Bryllup]
[Jorunn Merete på besøk]


Skrevet 01.01.2014 klokka 19:43. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Mange ser det nye året på som en ny start med nye muligheter og tiden for å oppfylle drømmene og gjøre det mang tidligere ikke har fått gjort, men jeg kan ikke si at jeg har det sånn. Jeg trenger ingen nyttår for å innse at jeg må være meg selv til hver en tid, begynne å leve drømmene og ikke være redd for å gjøre noe selv om det kan virke skummelt. Jeg har fulgt drømmene mine så lenge jeg kan huske og jeg har alltid prøvd og utnyttet hver en sjanse jeg har fått og det er få ting jeg kan si jeg angrer på. Ikke det av jeg vil dø nå, men om jeg skulle dø så vet jeg det blir med ett smil rundt munnen, jeg er 20 og har fått gjort mer enn det mange andre på min aldre har fått gjort, jeg er så heldig og taknemmelig for at jeg har fått mulighetene til å vokse, utforske, reise og leve det livet jeg har ønsket til så og si hver en tid, jeg drømmer ikke drømmen min, jeg lever den. Selv om livet til tider ikke er en dans på roser så handler det å komme seg igjennom og gjøre det beste av det, move on, keep going, life is a journey, not a destination. 

Jeg gleder meg til dette året og hva det har å by på, dette skal bli ett bra år!


Skrevet 01.01.2014 klokka 13:41. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits