2

Er det noe jeg savner ekstra mye med å bo i USA, så er det Starbucks som ligger på hvert eneste hjørne. Dagen er ikke det samme uten en Starbucks, rett og slett. Savner den lille søte fine koppen som hører hjemme i hånden min, og den gode smaken på hva enn du kjøpte det og uansett hvor du var. Men snart, snart sees vi igjen søte deg, snart. 
Skrevet 29.02.2012 klokka 20:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
1

Sitter nå med fysikk. Har innlevering til fredagen, men den må gjøres nå..stikker ja av torsdagskvelden for å se Ed Sheeran i Oslo, så bli det ikke så mye tid til fysikk i morgen og fredag. 

Jeg har enda ikke pakket, og i morgen blir det ikke tid til det, så det må gjøres i kveld. Men jeg har ingen peiling på hva jeg skal ha med meg. Er jo ikke så sykt kaldt i Oslo, er det det da? Gud, jeg blir helt gal..klærklærklær, hva skal man ha på, og hva skal jeg reise i!? Vi tar jo natt-toget nedover..Og siste gang jeg tok natt-toget og skulle på konsert, hadde jeg på meg nattklær, men det var egentlig ikke så gøy å komme til Oslo å måtte gå et stykke for å komme til hotellet..i nattklær..så ingen nattklær denne gang. 


Skrevet 29.02.2012 klokka 17:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
1

Skole er egentlig ganske kjedelig. Sjokk. Men jeg gleder meg til å begynne å studere. Når jeg bynner med utdanningen min er det jo noe jeg har valgt selv, jeg kommer ikke til å ha fag jeg missliker, og det storgleder jeg meg til.

I dag måtte vi høre på et 2 timers langt foredrag om kildehenvisninger av norsklærerene på trinnet, og jeg kan ærlig innrømme at det ikke var noe særlig gøy. Halo, vi kan da oppgi kilder, og vi trenger vertfall ikke 2 timer på å gå igjennom hvorden det skal gjøret....


Skrevet 28.02.2012 klokka 21:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Nå har det seg sånn at jeg skal mye rart nå framover, og for å oppdatere alt og alle om hva som skjer, så lager jeg enda en blogg. Den siste offisielle bloggen jeg hadde var usatori.blogg.no hvor jeg prøvte mitt beste å blogge om livet i USA. Nå framover har jeg en fullpakket russetid sammen med den beste gjengen man kunne ønske seg, og bare ett par uker etter eksamene er ferdige tar jeg turen til Sessvollmoen hvor jeg skal ta førstegangstjenesten min i forsvaret. 

Drømmen er å bli lærer, å få doktorgrad i spesialpedagogikk, men samtidig er det så mye annet jeg har lyst til å prøve. Neste år er ikke100% sikkert enda, kontrakten til forsvaret er enda ikke signert fordi jeg vil vente å se om det er noe jeg klarer, men om jeg ikke trivs så vil jeg ikke tvinge meg selv igjennom et år med hardt arbeid og mye trening. Så, ja, får vel bare vente å se hva som skjer..

Men én ting som er sikkert, og det er at jeg SKAL på ett eller annet vis til England iløpet av 2012, jeg bare MÅ. Jeg MÅÅÅ ut å reise igjen, bare MÅMÅMÅ.


Skrevet 27.02.2012 klokka 20:42. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
6

Kan jo finne mye fint på salg. Jakke og kjole fra Bik Bok, 70% av slag på begge plaggene, digg. 


Skrevet 27.02.2012 klokka 19:47. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0

2. mars er jeg i Oslo for å se selveste Ed Sheeran spille på Rockefeller
18. april spiller Kaizers Orchestra opp til fest i Storstuå her hjemme
3. mai stikker en gjeng RØDRUSS opp til Trondheim Spektrum for å få med seg AVICII

Konsert hver måned, kan godt leve med deg ja..Går nå å venter på å høre noe ifra AC/DC, har jo vært digg å hørt dem en gang til før di sier seg ferdige med turneene.


Skrevet 27.02.2012 klokka 19:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
1

Åpner bloggen med litt musikk. Er jo bare musikk og vann jeg lever på, så hvorfor ikke. Lørdag hadde Surnadalsbandet Batter konsert og CD-release i Sotrstua, og gurimalla for et trykk, det beste jeg har sett i Sotrstua så langt. Kjempebra. Etter konserten tok jeg og Marte turen til Margrethe hvor vi storkoste oss i et par timer med en hærlig gjeng, før vi besøkte Hotellet.

Så nå er vinterferien over og skole for fult fram til påske. Framføringer i RLE, Historie og Norsk, innlevering i Fysikk, pluss særemnet på 10-12 sider i Norsk og 5-6 sider i Engelsk, og alt skal være gjort FØR påskeferien..jeg trenger hjelp..Vi alle fikk en gratis CD da vi var på tur ut av salen. Artig!


Skrevet 27.02.2012 klokka 18:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0

Tori Kristine. 19 years. Living in London. Norwegian. Half Danish. Lived in Texas.
Skrevet 26.02.2012 klokka 21:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits