1

Da jeg var i Oxford Street her om dagen fant jeg denne kjempesøte kjolen på TopShop. Jeg bare elsker den fordi den er å spesiell som den er, det er tyll under skjørtet som får kjolen ti lå føles ut som en prom kjole. Elsker det kremhvite stoffet med det svarte blondestoffet på topp, er også et kjempestort svart strikk-belte rundt midjen som får kjolen til å sitte kjempefint. Er ikke hver dag man kan bruke en kjole sånn som dette, men jeg håpet jeg får brukt den om ikke så alt for lenge.


Skrevet 24.02.2013 klokka 00:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
7

Da jeg var på Westfield London her om dagen gikk jeg innom favoritt skobutikken min..gjett hva jeg får øye på i Converse-kroken?! GREEN DAY DOOKIE CONVERSE. Var jo ingen tvil om at jeg bare måtte, MÅTTE, ha de. Har jo siklet over disse i flere år, har aldri giddet å bestilt, men nå for første gang så jeg dem i levende live i en butikk..måtte jo bare. 


Skrevet 22.02.2013 klokka 23:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Kjøpte disse buksene fra TopShop da jeg tok turen inn til Oxford Street i går. LOVE THEM!
Skrevet 21.02.2013 klokka 23:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 16.02.2013 klokka 14:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Fant denne fantastiske toppen på TopShop her om dagen, er noe av det fineste EVER. Den kommer nok til å bli brukt en del i sommer ser jeg for meg. Måtte også ha en ny bukse..Disse buksene fra TopShop er de beste av det som finnes av bukser på planeten, de heter Leigh Skinny Jeans, er bare disse buksene jeg bruker..de andre er kastet for lengst!


Skrevet 14.02.2013 klokka 19:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Tror jeg igrunn har nok ringer. Er bare helt gaaaaal.


Skrevet 12.02.2013 klokka 13:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Primark er en skummel ting. 
Skrevet 11.02.2013 klokka 21:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Har nå vært hjemme i kjære Norge siden forrige torsdag, men nå er jeg tilbake i vakre London. Har vært noen deilige dager hjemme med mye av ingen ting, noe som jeg syns har vært veldig digg. Så nå er det tilbake til hverdagen her i London med skole og mye lekser, neste å se frem til er besøk av Marte og Margrethe om ett par uker, noe jeg gleder meg sykt til. Men når jeg tenker meg om så er det faktisk ikke lenge til jeg drar hjem igjen, noe som betyr at skoleåret er snart ferdig, wæææææ. 
Skrevet 10.02.2013 klokka 21:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Har gått å luktet på DOT av MARC JACOBS leeeenge nå, og i dag kastet jeg meg ut i det og kjøpte den. Kjøpte også 4 små DAISY parfymer. Så langt fornøyd med kjøpet. Elsker duften. 
Skrevet 10.02.2013 klokka 20:02. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Etter mitt lille uheld for 10 dager siden, er jeg nå på min andre Samsung Galaxy S2. Må vel prøve å ikke miste denne også. Kjøpte også med et minnekort på 32GB siden jeg mistet den lille kjære jeg hadde, er vel nesten mer sur på at jeg har mistet den enn mobilen..
Skrevet 06.02.2013 klokka 15:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Til jul ønsket jeg meg ny mobil, nærmere sagt en Samsusng Galaxy S3. Siden de to brødrene mine også skulle få mobil til jul, fant mamma og pappa ut at de skulle kjøpe Samsung Galaxy S2 til oss alle (siden den ikke er så dyr i forhold til S3'en). Jeg likte ikke helt dette og sa at jeg kunne legge i halvparten av prisen og kjøpe S3'en istede, men siden penger ikke vokser på trær og det er viktig å ha litt penger til mat, fant jeg ut at det muligens var lurt å spare de tusenlappene istede for å bruke det på en fryktelig dyr mobiltelefon. Etter å ha fått mobilen så ble jeg bare enda mer fornøyd med valget jeg tok fordi jeg fant da ut at jeg faktisk likte S2'en vært godt (før hatet jeg den..). Livet var hærlig og jeg elsket den nye mobilen min, og da jeg kom tilbake til London bestilte alle mulige deksler fordi jeg aldri ha hatt deksler på mobilene mine før (bortsett fra den som er med mobilen da..) og jeg syntes dette var veldig stas. MEN, den 27 januar 2013, en gang mellom 01:15 og 01:45 klarte jeg å MISTE MOBILEN MIN. Den natten såv jeg ikke, klarte ikke å gjøre noe annet enn å tenke på den stakkars lille mobilen min som jeg hadde mistet. All gone. Never again. Dead. Husker også att jeg drømte (på den lille tiden jeg faktisk såv) at jeg var ute å letet etter mobilen..og fant den, lite gøy var det å våkne opp og innse at jeg ikke fant mobilen min fordi det bare var en drøm. Jeg er den som tror at everything happens for a reason, og da jeg ville legge i de par kronene for å kjøpe S3'en sa mamma: "tenk om du mister den..eller at den går i stykker". Og jeg er ganske så sikkert på at dette skjedde fordi jeg skulle innse at det var bra jeg ikke kjøpte en mobil til 5000 kr, for tenk om det hadde vært den jeg hadde mistet. Men uansett..det å miste en såppass ny og dyr mobil er ikke noe morsomt.

Da jeg var ute kvelden før byttet jeg faktisk mobil. Jeg har jo fortsatt min rosa lille Samsung som jeg bruker når jeg vet det er en sjanse for at noen kan stjele den eller at jeg mister den, men da jeg skulle ut den kvelden tenkte jeg at jeg ikke trengte å bytte, fordi jeg hadde jo stor veske med glidelås. Men neida. Selvfølgelig skulle dette skje den ene kvelden hvor jeg trodde det var ok å ikke bytte til den gamle mobilen min. Livet er kjipt. 

R.I.P. my love. I'll never forget you.
Skrevet 06.02.2013 klokka 13:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Sko - Ønsket meg disse veldig lenge, og siden jeg reiser tilbake til London snart måtte jeg bare
Butikk: Euro Sko
Merke: Face (skinn)
Pris: 799,00,- 

Topp - Var ikke planlagt, men måtte bare, elsker topper
Butikk: Cubus
Pris: 129,00,-
Skrevet 05.02.2013 klokka 11:37. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

..i still have to work. Det å være hjemme betyr ikke at man har fri til å gjøre hva man vil hver dag, nei tvert imot, "ferie"uken min denne uken består av et par dager arbeid og de andre dagene består av lekselesing og essayskriving. Men utenom det er det jo veldig godt å være hjemme. Slipper å tenke på å lage middag, og det sparer meg faktisk et par timer. Trodde aldri at det å lage mat kom til å ta meg så lang tid som det gjør, sløser jo bort verdigfull tid, men sånn er det. Mat må man ha :)
Skrevet 04.02.2013 klokka 17:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Etter å ha bodd et år i Texas så hvet man hvordan kartet over USA ser ut og hva de andre statene heter. 
Skrevet 03.02.2013 klokka 17:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

På kalde og sure dager som dette savner jeg varmere strøk. Jeg savner LA. Selv om jeg elsker London, så savner jeg LA. Byen er så "chill" om man kan kalle det det, du tar litvet med ro med en gang du kommer dit, atmosfæren er bare fantastisk. Har vær i LA to ganger, og SKAL tilbake om ikke så alt for lenge, jeg bare må!


(Bildet er tatt av meg av ustikten fra Universal Studios Hollywood)


Skrevet 02.02.2013 klokka 20:34. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1
Skrevet 01.02.2013 klokka 20:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

After weeks of waiting I can finally hold it in my hands. During christmas I discovered a new rising star within the music world, Lukas Graham, he and the rest of the guys are just amazing. And now I finally have their CD in my hands and can listen to all of the songs anytime I like. This band/group is so new that you can't find more than only 4-5 songs of them på YouTube. Lukas Graham. What a voice! Just amazing! Give them some years and everyone will know who they are.
Skrevet 01.02.2013 klokka 15:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits