1

Skyfri himmel, solen skinner og det er rundt 13 grader utenfor, livet er hærlig. Startet uken med seminar 9am, noe som er litt kjipt fordi jeg må stå opp tidlig, men det var ikke så ille da jeg så ut vinduet og solen skinte inn. Sitter nå å grubler på Dissertation Proposal oppgaven jeg må gjøre og hva det er jeg skal skrive om, blir nok noe om interventions, ADD, ADHD, må bare formulere ett bra spørsmål! En Dissertation Proposal er en proposal du skriver før du skal begynne på bacheloroppdaven, som da vil si at jeg skal skrive 2000 ord om hva jeg vil skrive om på bacheloroppgaven, med teorier og alt, bahh, kommer til å bli stress, men om proposalen blir bra blir dissertationen mye enklere, såeh. 

Sitter nå å venter på neste time skal begynne, har Children Learning Children Thinking klokken 2 så det er ikke lenge til, en liten time, skal prøve å formulere spørsmålet nå mens jeg har tid, krysser fingrene jeg har ett før dagen er omme! 
 


Skrevet 24.02.2014 klokka 14:05. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0
Skrevet 23.02.2014 klokka 11:28. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Hello world!

Long time no see! Skal vi se, hva er det som har skjedd i det siste?! I slutten av januar kom Marthe hele veien ifra Norge for å besøke Marte og meg og det endte opp med å bli noen kjempemorsomme dager, tror vi alle storkoste oss! Ellers har vel livet vært ganske så normalt, timer, bliblioteket, kantinen, BOP, shopping, middager ute, turer til Central, pub-kvelder og så videre. 

Det er ikke lenge igjen av skoleåret, den 2.april drar jeg hjem til Norge på påskeferie og den 23.april drar jeg tilbake til London for å levere 3 essayer og vente på den ene eksamensdagen jeg har og så tar jeg sommer. Det er bare 39 dager igjen til jeg drar og det er sykt å tenke på, jeg har planer om å prøve å få gjort ferdig alle essayene mine FØR jeg drar hjem til påske sånn at jeg faktisk får tid til å være med familie og venner, men jeg er jo ikke den flinkeste til å skrive ferdig lenge før det skal inn. Må nok også lese en del til eksamen mens jeg er hjemme.

Når jeg kommer tilbake etter påske har jeg som sagt bare de 3 essayene jeg skal levere den 24.april og èn eksamen som sikkert bli tidlig på mai og etter det har jeg absolutt ingen ting før den 24.mai som er Summerball, og i går bestilte jeg flybillett hjem til sommeren den 30.mai. Jeg har så og si HELE mai fri, men jeg har planer om å allerede begynne på dissertationen min (bacheloroppgaven) fordi jeg ikke kommer til å ha tillgang til de bøkerne jeg trenger i sommerferien, og det er jo greit å få begynt. 

Neste uke kommer Bente på besøk og jeg og Beate gleder oss kjempemye, blir braaaa :) ! 


Skrevet 22.02.2014 klokka 17:53. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Jaaaa, så har det da seg sånn at jeg ikke klarer å holde fingrene unna..men jeg syns jeg har blitt flinkere! Hva er det jeg snakker om? Jo det er da selvfølgelig shopping.. Da jeg hadde besøk av Marthe og Marte forrige helg var vi innom en del butikker og jeg fikk med meg en veske fra Primar og ett par sandaler fra New Look. Og da jeg og Beate var i Putney i går falt jeg over denne brune skinnvesken og jeg stod i eveigheter og tenkte, skal - skal ikke, men den ble med hjem tilslutt, jeeei! Jeg syns det er superfin, kanskje ikke til hver en smak, men jeg syns den så litt vintage ut - selv om den er ny og fant ut at dette er en tidløs kvalitetsveske som kommer til å være med meg lenge. 


Skrevet 09.02.2014 klokka 19:59. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits