0
Lørdag og fri fra jobb. Deilig. Påske. Nam. Marsipan. Skal nok ta meg en tur til russebilen senere i dag for å se om vi får fikset registerreimen, ingen reim ingen russebil. Frykter for at motoren er gåen, og da sitter vi fint i det. Men krysser fingrene for det beste. 


I natt har det selvfølgelig snødd, så nå har vi nesten 1 meter med snø utenfor, helt helt konge. Nå når det endelig begynte å bli vår, så skal det komme en haug med snø. Sint. Sur. Lei. Vil tilbake til Texas, der var det jo ingen snø. 


Favorittsang fra Kaizers..ubeskrivelig bra!
 


Skrevet 31.03.2012 klokka 11:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I dag ble alle russeknutene postet, de er fortsatt ikke helt ferdige og det kommer noen fler, men så langt har vi hele 123 knuter. Må si det er mange gode knuter i år, men så og si alle (hvis ikke alle..) har jo vært knuter før, men uansett, jeg gleder meg til å utføre en del av dem. 

§ 51: Merke fra butikken - Gå inn i en butikk og lat som du er utstillingsmodell i minimum 15 minutter

§ 52: Kølapp - Ekspeder en kunde i en tilfeldig butikk

§ 53: Bilde av Åge - Gå sammen fire russ. Så skal dere få ned fire 0,33l og en pizza i løpet av sangen (Fire pils og en pizza) av Åge Aleksandersen
§ 54: McDonalds-saltpose - Kjør naken gjennom drive-in på McDonalds og be om en milkshake

§ 55: Sugerør - Drikk en slush 120 sekunder
§ 56: Signaturen til gymlæreren - Delta i en gymtime iført undertøy, sokker og sko
§ 57: En lapp med klem på - Gi en klem til alle som sier hei til deg en hel skoledag
§ 58: En marshmallow - Grill marshmallows på bålet i restauranten på Vårsøg Hotell
§ 59: Babytruse - Stjele en truse fra en 1.- eller 2.-klassing og heng den opp i kantinen
§ 60: Godteribil - Kjør i 20 km/t foran bussene fra skolen til AMFI
§ 61: X-Factorlogo - En eller flere russ synger en hel sang på AMFI med CD-spiller
§ 62: Vannflaskeetikett - Ha vannkrig med minimum fem medruss på Skei

§ 63: REAL turmat-logo - Minst tre russ camper på Skeiområdet en natt, sover i telt og spiser nødproviant laget med stormkjøkken eller engangsgrill

§ 64: Bit av smågodtpose - Sove i russebilen tre netter på rad
§ 65: Imsdalkork - Vanne en ungdomskoleelev eller førsteklassing
§ 66: Flaskeåpner - Drikk en kasse pils sammen med tre medruss uten å tisse
§ 67: Plastbit - En russ drar en medruss på akebrett gjennom hele AMFI
§ 68: Bit av nattbukse - Sove en hel natt på skoletaket
§ 69: Dopapirbit - Surre inn en lærers bil med dopapir

§ 70: Bilde av ordføreren - Signaturen til ordføreren på buksa (gjelder både Surnadals-, Rindals- og Halsas ordfører)

 


Skrevet 29.03.2012 klokka 16:10. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

I dag er det 118 dager igjen til jeg skal inn i forsvaret, og jeg må si jeg gleder meg. Syns selv at det er litt rart da, om ikke alt for lenge springer jeg fram og tilbake i uniformen min med gjørme til knærne og sekk som er tyngre enn meg, jeg gleder meg jeg. Spent. 
  


 


Skrevet 28.03.2012 klokka 16:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I morgen er det duket for en ny temadag på skolen for surnadalsrussen 2012. Temaet i morgen er HODEPLAGG, og i den anledning har jeg dradd fram en haug med parykker..Jeg likte den nederste best, men lillebror ville ikke låne bort masken, så jeg ender vel opp på afroen. Klovneparykken skal kjære Marthe låne. Blir gøøøøy.

Under et heftig latteranfall fikk jeg knipset et par bilder....

Skrevet 26.03.2012 klokka 21:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Makroner og bløtkake..livet er herlig :)


Skrevet 24.03.2012 klokka 18:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da jeg var på veg til minibanken på torget snudde jeg meg plutselig, og i det jeg snudde meg så møtte jeg min gode gamle nabo, selveste Olve stod der i uniformen sin (han er i forsvaret, plassert på Ørlandet), så det var jo gøy å møte han. Gleder meg til jeg får ha på meg min egen uniform jeg ^^, Men må si jeg skvatt litt da jeg fant ut at det var han. Men ja, jeg var på MR, og fy det gikk fort..jeg kom en halv time før tiden, og etter 15 minutter var jeg ferdig, hmm, håper de ikke finner noe rart inne i hodet mitt. Da vi skulle til å dra møtte jeg mine verdens beste venner <3, har så vidt hørt om dem, men var jo gøy å få sett dem da..DONKEYBOY!!


Skrevet 23.03.2012 klokka 20:23. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0

Først må jeg bare si at Into the White er en sykt bra film. Jeg og lillebror tok turen i går kveld for å se den, og da vi kom ut av kinosalen etter vi har sett filmen så sa lillebror at det var den beste filmen han noen gang har sett. Jeg forventet egentlig litt mer handling i filmen, men uansett, den var sykt bra. Muligens litt sær, siden hele filmen er filmet i en liten hytte på fjellet med snøstorm ute, men den var sykt bra til å være en sånn type film. 

MEN, i morgen, jadaaaaa, da skal jeg på MR i Trondheim. Mine søte små hydrogenatomer skal ved hjelp av et sterkt magnetfelt stille protonene mine parallelt opp inne i hjernen min, og så skal det komme et kortvarig radiosignal som vil få noen av disse protonene mine til å snu retning, og etter litt her og litt der så kommer det som er på innsiden av hodet mitt opp på en skjerm. Håper virkelig de finner ut hva som er galt med meg, kan jo ikke går rundt å ha vondt i hodet hele tiden..

Skummelt...


Skrevet 22.03.2012 klokka 08:31. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Dagen i dag ble ganske så daff, litt fliring da en av guttene hadde fått lånt den korteste shortsen til en av jentene, men det var det. Det er vel været som gjørt det, og alle framføringene, innleveringene, prøvene og tentamene som som vi skal ha en masse av utover. Mange av oss er også ganske stresset når det kommer til russebil, det å få ordnet og godkjent den til rett tid er ikke bare bare. 

Men uansett, nå skal jeg på første fellesøving med dansegruppene mine. Krysser fingrene på at de husker dansene jeg har lært dem. Spent.

Ett søtt bilde fra en tidligere temadag..kjønnsbytte..


Skal i dag du da?


Skrevet 20.03.2012 klokka 16:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Tror jeg bli en cowgirl i morgen. Temaet for dagen er sommer, og da slår jeg til med cowboyhatt og boots. Gleder meg. Håper mange kommer til å kle seg ut, jo fler jo bedre. Håper jeg husker å få tatt noen bildeeeer. Hva syns du om boots'ene mine?


Skrevet 19.03.2012 klokka 21:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Årsavgift, forsikring, omregistreringsavgift, skilting, sponsorer, bilen, huff alt gjør meg egentlig bare sur. Begynner å bli litt lei av alt styret, men jeg føler jeg har litt mer kontroll over ting nå enn hva jeg hadde tidligere i dag. Nej du skjønner det, for et par uker siden fant bilen ut at den ikke ville starte. Selveste registerreima som drar igang hele motoren har gått i to, og det er ingen lett sak å fikse den. Vi har hatt en del folk, både sivile og fagpersoner til å se på den, og alle sa at vi måtte bare få tak i en ny reim og få den på et verksted for å få byttet den. Vi har nå endelig fått reima, men vi har ikke penger til å dra bilen på et dyrt verksted som skal ha alle pengene våre, pluss litt til, så problemet er nå å finne noen som kan ta seg turen til der bilen står å skrifte den. Etter mange samtaler med en haug med folk har vi muligens én som sa seg villig til å prøve. Tusen takk. Så nå håper vi han får gjort det så snart som mulig sånn at vi får finne ut om den funker eller om det er noe mer som må skiftet ut, finner vi ut at motoren er gåen, ja da sitter vi fint i det. Men krysser alle fingrene og håper at ei ny registerreim gjør susen. Forsikringen er nå heldigvis betalt og den vil da aktiveres den 15.april, og da kan vi stikke til trafikkstasjonen på Sunndalsøra å få fikset skilt og etter det årsavgift. Bilen er heldigvis EU-godkjent til august, så det trenger vi ikke å tenke på. Bilen får nok også en gratis-sjekk fra vegvesenet så snart de kommer til skolen for å sjekke alle russebilene. Pluss alt dette må vi pusse, male, og fikse bilen innvendig. Og ALT må være færdig til sånn cirka 15.april. Krysser fingrene og håper at alt går bra (:

"Optimist, jeg vet det går bra til sist
Så lenge jeg lever her er jeg en optimist
Jeg er en optimist"


Skal du, eller har du hatt russebil?


Skrevet 19.03.2012 klokka 21:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Av og til så irriterer det meg at jeg ikke har vokst opp i eller rundt en by. Dette på grunn av dans, musikk og drama, men mest dans. Hadde jeg bodd i en by kunne jeg ha vært en mye bedre danser, og jeg har da fått den opplæringen jeg skulle ønske jeg hadde fått. Det er veldig frustrerende å tenke på. Angrer noe fryktelig på at jeg ikke flyttet til Ålesund eller Trondheim for å gå musikk, dans å drama. Det å ha fått over 500 timer med dans og teknikk på skolen, pluss generell studiekompetanse, huff, kjenner tårene kommer bare ved å tenke på det. Føler at jeg har sløst bort 3 år på ingenting. Men jeg valgte det jeg valgte på grunn av USA, og USA angrer jeg ikke på, men om jeg hadde fått valgt nå, hadde jeg valgt musikk, dans og drama framfor USA. Men får bare gjøre det beste ut av det jeg har valgt og fullføre det med stil B-) Er jo ikke forsent å begynne på danseskole. 


Er det noe valg du har angret på? 
Skulle du ønske du hadde bodd i by eller på bygda?


Skrevet 19.03.2012 klokka 18:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Det begynte å bli vår, snøen hadde så og si smeltet helt bort og solen og temperaturen hadde kommet smygende. Men så. Snø. Selvfølgelig måtte det begynne å snø. Snø. Why? Fra tørre fine veier og varmere vær, og så skal snøen komme å ødelegge, det syns jeg var ganske så slemt. En halv meter snø på bare et par timer, nej nej nej. 


Skrevet 19.03.2012 klokka 12:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Nå er det bare én ussel liten måned igjen til Kaizers kommer til Surnadal. Gleder meg sykt. Er vel ikke så mye mer å si om det. iiiiiip. 
Hva syns du om Kaizers Orchestra?


Skrevet 18.03.2012 klokka 20:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Jeg vil bli plan-fadder. Da jeg var mindre hadde jeg ett fadderbarn, men vet ikke helt hvordan det endte opp, men uansett, jeg har lyst til å hjelpe. Ja, jeg så Artisgalla i går, og det var vondt å se på alle klippene fra diverse land i Afrika. Hadde jeg hatt 250NOK på kontoen så hadde jeg allerede hatt ett fadderbarn. Drømmen er en gang å få besøke et barn og landsbyen hans/hennes som jeg har vært med å hjulpet. Så når lønna kommer så har jeg muligens ett fadderbarn, og jeg gleder meg. Hvis du og har lyst til å bli plan-fadder, eller lurer på hva det går ut på ta deg turen innom http://www.plan-norge.no/bli-fadder. Det skader ikke.  


Har du fadderbarn?


Skrevet 18.03.2012 klokka 13:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

På skolen spilte vi kortskalle i fritimen istede for å øve til matteprøven (som gikk rett i dass). Jeg vant med hele 7 kort, cuz im awesome B-) Etter en nedtur til prøve så hadde vi en snau time engelsk og så gikk turen rett til dans, etter bare én time med dans måtte jeg skynde meg til Amfi fordi jeg måtte jo gjøre meg klar til AMFELIA, wooho. Da jeg kom var det ikke en sjel å se, men plutselig kom det krypende en haug med unger, både store og små. Fikk meg to nye kompiser som ville være med å fargelegge, haha, artig, og så kom Gunn Martit og Martin en liten tur innom, og det var jo koselig. Etter et par lange timer i en parykk som klør, var det på tide å dra hjem for å se The Voice. Meningsfull dag. Syns jeg. Done. 

OOOOOOOoooooOO, nej vent! Jeg fant også vårens første hestehov, sååå søte :D


Skrevet 16.03.2012 klokka 23:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg er bare helt forelsket i denne toppen jeg kjøpte på H&M for bare 149 NOK da jeg var i Oslo for et par uker tilbake. Gleder meg sykt til det begynner å bli varmere sånn at jeg slipper å ha jakke utenpå, er jo trykk på RYGGER forsvarte!! Kan jo ikke være noe annet en stolt når man spaserer rundt i en The Beatles topp, er jo et helt uforglemmelig band. Favoritt. Helt klart.  


Skrevet 16.03.2012 klokka 23:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Dagene kommer og dagene forsvinner. Denne uken har så langt vært ganske så hektisk og stressende, med farting hit og dit og mye som skal ordnes. Russeklær, dans, skole, prøver, innleveringer, jobb (x3), og alt annet. Gleder meg til mai jeg, da skal jeg nyte de siste ukene med en super russegjeng, og så skal jeg ha en velfortjent sommerferie før jeg må ta turen ned til Sessvollmoen. Tiden nå er så hektisk og egentlig helt forjævlig, jeg skulle ønske jeg kunne hoppe over den, men kan nok ikke det. Framtiden er så uklar, man går å tenker på ting som man egentlig ikke burde tenke på før senere, -om jeg består videregående- er den verste tanken..Jeg forventer altid det verste, hele tiden, og det sliter på meg. Det å alltid finne en back-up plan til alt er ikke det sunneste, er jo det eneste jeg går å tenker på/prøver å finner ut av. Huff å huff, livet er hardt, men alt går nok bra til slutt : - D


Skrevet 15.03.2012 klokka 15:30. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Etter en kort og slapp dag på skolen tok jeg turen hjem for å finne noe å spise før ferden som Amfelia stod for tur. Først så endte jeg opp med en nokså sunn og god salat, kinakål og tomater (namanm), men så ble jeg litt lei og fant ut at jeg skulle steke søte pannekaker (men det gikk ikke fult så bra, litt brendt her og der, men det er jo bare godt det). Og da jeg kom på Amfi ble det "litt" godterispising, wooho. Jeg har egentlig ingen anelse om hvorfor i alle dager jeg skriver om dette, men jaja, jeg er random, gal og ganske så rar så det forklarer vel det meste. Men uansett, jeg har vært supervarm i hele ansiktet i hele dag, føltes ut og så ut som om jeg hadde blitt kraftig skolbrendt, men jeg har jo ikke en gang vært utenfor, så det stemmer hvertfall ikke, håper og krysser fingrene for at jeg IKKE blir syk..har ikke tid til det nå..


Skrevet 13.03.2012 klokka 22:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Dette er ikke hans egen sang, men versjonen hans er bare helt sykt rå. Skjønner ikke hvordan det er mulig. Alt det han gjør med stemmen sin, helt ubedkrivelig. Gleder meg til neste gang han kommer til Norge. Det blir digg :D

Men seriøst, hør HELE sangen..


Skrevet 13.03.2012 klokka 13:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0

I morgen begynner prisfestdagene hos Surnadal Amfi, og det betyr at hele senteret og alle butikkene er dekorerte med fine friske farger. Jeg har som i fjor, fått æren av å være Amfelia, som er en fe som går rundt om kring i senteret fra 16:30 og utover fra tirsdag til fredag og fra 11:00 og utover på lørdag, gøy. Det å jobbe som en fe er jo ikke ille det, ikke så dårlig betalt heller, men jeg ser ikke for meg dette som et fulltidsyrke (den var morsom du, haha). Men uansett. Da vi pyntet Euro Sko litt tidligere i dag fikk vi is, helt gratis, woho, det var helt klart høydepunktet i dag. Men jeg rakk dessverre ikke å spise opp isen før den smeltet fordi jeg måtte hente lillebror fra fotballtrening, og gjett om han var gjennomvåt da jeg kom?! bilsetet var helt gjennomvått da han gikk ut av bilen. Stakkars lille, forballtrening i pøsregn. Jaja.


Skrevet 12.03.2012 klokka 22:17. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
1

Ja, jeg er skogal. Må jo ha sko. Viktigere enn klær det. Nye joggesko må jeg ha, fordi de jeg har fra før er for små, men jeg klarer ikke å velge mellom disse to adidas parene. De blå/lilla er kjempelett og hele skoen er bare netting, til og med under skoen. Den rosa/sølv er en helt vanlig god og lett joggesko, og det som er pluss med den er at den matcher treningstøyet mitt (: Tøfflene skal jeg har i forsvaret, så ingen ting mer å si om de. De sinnsykt høye skoene er bare helt digg, men de er for høye for meg, ikke å gå i, men når jeg har de på meg så blir jeg nesten 2 meter høy, og det liker jeg ikke..Men de svarte vagabond, de, ja de skal jeg ha, søteste ever. Ja, det var alt om sko for i dag (: 
Skrevet 11.03.2012 klokka 20:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0

I går kveld hadde jeg og en nokså god venn av meg en lang samtale om tatoveringer. Han fortalt hva han ville ha på tatoveringen han planlegger å ta etter militæret, og sendte meg verdens søteste skisse. Da jeg stod opp i dag fant jeg ut at jeg ville lagen min egen versjon av tatoveringen, så det gjorde jeg. Den ble ikke helt ferdig fordi jeg ble lei og ga opp, men jeg kom jo ett stykke på veien da. 


Skrevet 11.03.2012 klokka 15:02. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
1

Onsdag da jeg kom hjem fra skolen fikk jeg den triste nyheten at vi ikke hadde internett, og det var ikke gøy. Vi har hatt store problemer med internetten helt siden julaften og det er bare..jah..ehm..ikke bra. Særemnet skal jo skrives og det er ikke så enkelt når man ikke har tilgang til internett..buhu, men samma det..

Etter noen lange timer på jobb tok jeg og Marthe turen opp til Surnadal Velværesenter for å trene i det nye bygget. Var jo en effektiv treningsøkt det, tok en haug med "fine" bilder og jeg slo fingeren min, au.

Vi er så flinke til å trene...........


Skrevet 10.03.2012 klokka 22:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
1

Håper det er siste gang "RUSSEKLÆR" blir overskriften. Har nå kommet hjem etter en lang og nervepirrende dag, "får vi russetingene våre i dag, eller må vi vente til etter helgen?!" og nå har de endelig kommet i hus. Om mitt så kan jeg si at jeg er ganske fornøyd med det jeg har fått, skoene og buksen var vel litt i det minste laget når det kommer til størrelse, men det går. College-jakken min er jeg superfornøyd med, den er i S, litt i det største laget, men er vel helt greit det med tanke på at jeg skal ha en del under den. Er så glad for att jeg bestilte bokstaver til å stryke på jakken, digg. Digger også bokstavene mine på buksen, tihi. Nå GLEDER jeg meg til russetiden, kommer til å bli KONGE!
Skrevet 09.03.2012 klokka 19:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0

Hva som er inne i denne baggen får du vite senere :D


Skrevet 09.03.2012 klokka 14:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0

Jeg skjønner ikke at det går an. Dette er noe av det merkeligste om morsomste jeg noen gang har sett. De er da ikke normale i det hele tatt. FY flate, tror jeg dør.


Skrevet 09.03.2012 klokka 11:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Godset kjøres ut til mottaker
09.03.2012 09:00, 
7491 TRONDHEIM

Wæææ, ikke lenge igjen. Satser på at de er her iløpet av dagen. Gleder meg! 

Men jeg vurderer å bestille MER. Har funnet et kjempesøtt russeskjørtrussepresidenten.no, og jeg har så veldig lyst til å bestille ett. Har også lyst på en
teddy fleece jakke, den ser så veldig god ut og jeg tror det er lurt å he en varm jakke til russetiden. 


Skrevet 09.03.2012 klokka 09:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
1

Jeg tror jeg dør, jeg har så sykt lyst til å lage makroner at jeg eksploderer. Har drømt om Makroner i flere dager, så nå syns jeg at det er på tide å lage noen!! Bildene nedenfor er hentet fra DENNE siden, har ikke prøvd oppskriften på den siden enda, men når jeg får tid skal jeg stikke en tur på butikken å handle inn. Jeg bare må lage makroner, nå! 
Skrevet 08.03.2012 klokka 14:17. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0


Skrevet 08.03.2012 klokka 11:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0

I dag kom det russeklær fra russedress, og det er jo gøy det, men jeg har jo selvfølgelig bestilt fra russ.no, så jeg får dem ikke før litt senere (håper i morgen eller fredag). Klærne mine ble sendt i går, så jah, får jo bare vente. Haster jo egentlig ikke..skal jo ikke bruke klærne før mai, så det er jo ingen stress i det heletatt. Men jeg gleder meg til å få dem, håper buksen passer, og så er jeg litt spent på russekortene, har jo nesten glemt hva jeg skrev på dem. 

Her skulle det egentlig ha vært et bilde av noe russe-aktige ting, men internettet er borte så jeg sitter på mobilnettet og det går det så veeeeldig sent, og så det koster en formue, så jeg må bare si meg ferdig med dette nå.  


Skrevet 07.03.2012 klokka 15:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 07.03.2012 klokka 12:46. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:
0


Skrevet 04.03.2012 klokka 20:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Osloturen i bilder. Konserten kan ikke beskrives, så derfor blir det ingenting skrevet om den. Etter å ha vært på et tog hele natten var vi gansk så ferdige da vi hoppet av toget på Oslo S. Vi slengte fra oss baggasjen på hotellet og stakk for å spise litt frukost. Etter litt mat i magen fant vi ut at vi skulle sjekke ut OUTLAND, og det var ikke så veldig smart, vi begge kom ut med en bærepose med bøker. Charles Dickens og Edgar Allan Poe. Hmm. Spesielt. Med alle pengene brukt på bøker var det ikke så mye shopping vi fikk gjort når det kommer til klær, jeg endte opp med en grå The Beatles topp til 149 kr og det var det. 

Senere på dagen møtte vi søskenbarnet til Marte, og vi tre storkoste oss med masse fliring helt til vi måtte stikke på konsert. Vi følgte søskenbarnet til Marte til t-banen og så stilte vi oss i kø utenfor Rockefeller. Etter en liten time med venting åpnet dørene og vi gikk inn. Vi fikk plasser helt fram ved scenen noe vi var veldig fornøyde med. Konserten har jeg ingen ting å si om fordi den var så..ehm..jah..helt ubeskrivelig. Etter Ed Sheeran's siste sang tok vi turen bort til merchandise stand'en og kjøpte den samme t-skjorta Ed hadde på når han spilte. Jeg endte også opp med ett armbånd og en plakat, typisk meg..Blomster-Finn, woooho!


Nina Nesbitt, kjempevakker stemme..


Passenger, morsom og flink fyr..


Ed Sheeran, om jeg bare hadde noen ord som kunne ha beskrevet konserten..


Skrevet 04.03.2012 klokka 20:27. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
Stikkord:

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits