0

If I could, I would! And I definitely will..one day. In 2011 i went to LA two times in three months, simply LOVE that place. 

Jeg bor for tiden i The Awesome City of London, men jeg føler det ikke er nok. Jeg er langt ifra fornøyd med å bare ha bodd i London (og i Texas da..), så neste boplass håper jeg blir en plass i California, helst LA. Uansett hvor mye jeg elsker London, kommer været aldri til å være sånn som i LA og jeg er ett værmenneske. Været gjør så mye med humøret mitt at det nesten ikke skulle vært lov! Det å våkne opp til sol og varme er bare det beste jeg vet, selv om jeg ikke er noe fan av å ligge på stranden eller i det hele tatt være i nærheten av stranden så elsker jeg sol og varme. Føler meg så fri. Nei, en dag blir det, har ingen planer om å dø i morgen.  
Skrevet 31.03.2013 klokka 16:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Godteri, Fanta og lekser. Drikkeleker-boka skulle egentlig ikke ha vært med, men ble da bare sånn nå. Har hatt noen fantastiske dager, og i går var jeg ute med en haug med venner fra videregående/ungdomsskole/barneskole/barnehage (faktisk), nå er det bare å sette i gang med essay skrivinga sånn at jeg kan bli ferdig, 25 dager til jeg må levere 8000 ord, huff, men må man så må man. 
Skrevet 31.03.2013 klokka 13:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Har hatt en fantastisk dag både med været og selve dagen. Har blandt annet malt snø med konditorfarge, tent bål (bare for å tenne...), grillet, hatt skulptur konkurranse og masse annet gøy. Fornøyd med dagen! Så nå er jeg klar for en dag med jobbing i morgen og senere på kvelden ut å treffe kjentfolk. 
Skrevet 29.03.2013 klokka 18:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Det er jo ingen ting som er gøyere enn å få pakke i posten, er like morsomt hver gang jeg henter pakken på postkontoret. For 8 dager siden hadde komplett.no timesalg og jeg SLO TIL! Og nå har det lille søte kameraet kommet hjem til meg, woho. Mitt lille søte hverdagskamera.
Skrevet 28.03.2013 klokka 11:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Siste gang jeg var hjemme bestilte jeg meg en harddisk fordi jeg var lei av å bruke pappa sin, så jeg fant ut at det var på tide..pluss jeg fant en ganske billig på 1TB (som er mer enn nok for mitt bruk). Da jeg bestilte den var jeg ganske så sikker på at jeg skulle få den ett par dager før jeg måtte dra igjen, men det gjorde den ikke. Da jeg satt på bussen til Trondheim fikk jeg melding fra pappa at harddisken hadde nettopp kommet inn døra, og jeg kan ærlig innrømme at jeg ble litt sur, var jo meningen jeg skulle ha den med meg. Jaja, har den da nå. No biggie!
Skrevet 27.03.2013 klokka 20:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Tok sin tid før jeg kom hjem i går, rett etter å ha gått av flyet var det rett på IKEA for å kjøpe stekepanne (ende opp med mye mer enn bare det..) og spiste de berømte kjøttbollene. Så gikk turen til XXL og Lefdal på Tiller og til slutt Coop Obs! så det tok sa sin tid. Kom vel ikke hjem før 11 eller noe sånt, og jeg hadde den verste hodepine midgrenen jeg noen gang har hatt og trodde jeg skulle DØ, men jeg overlevde..I dag har jeg vært hele 7 timer på arbeid, trenger jo pengene, men skulle gjærne ha vært hjemme og bare slappet av. Tror jeg muligens holder på å bli syk, noe jeg verken vil eller har tid til! Har fortsatt 8000 ord jeg må skrive før jeg reiser pluss litt jobbing her og der. 

Våknet opp til en søt liten melding fra posten i dag, HENTEMELDING! Så nå er kameraet mitt i hus, men mer om det kommer senere. Nå skal jeg sette meg ned i sofaen og forsvinne inn i TV'n.  


Skrevet 27.03.2013 klokka 19:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
7

Sitter nå på flyet med snuten mot Norge :D


Skrevet 26.03.2013 klokka 14:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da var billettene til Frigby 2013 i boks. Dette er en kjempestor event mellom Froebel campuset of Digby campuset, fotballlagene våre skal kjempe om tittelen som beste campus og i den anledning så er det satt av en hel dag for mye sprell, drikking fra sola står opp, vannkrig, fotballkamp, tull og tøys og årets beste bop som avslutning på det hele. Har også bestilt meg en zeebras t-sjorte med navn og nummer, så i år vinner forhåpentligvis våre alles kjære ZEEBRAS, Go Froebel! Can't wait, gonna be sooo awesome!
Skrevet 26.03.2013 klokka 11:34. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Funnet det mest digge og kvalmende påskeeggene i verden. Creme egg er et sjokoladeegg fylt med en merkelig hvit melisglasur med litt gul melisglasur i midten, og Caramel er bare et vanlig sjokoladeegg fyyyyylt med karamell, nesten som en gigantisk smil. Bare etter et halvt egg har du lyst til å dø, men det er noe med det som gjør det så sykt godt at du bare må ha mer. Love it!
Skrevet 25.03.2013 klokka 20:34. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I morgen på denne tiden sitter jeg på flyet hjem mot kjære Norge, og jeg gleder meg veldig. Har egentlig ikke noe lyst til å dra fra London fordi jeg liker meg så alt for godt her, men jeg må skrive essayene mine og det er vanskelig å gjøre her fordi det er jo så mye annet å finne på. På planen i dag er å vaske og rydde rommet, gjøre litt på essayene, dra på en tutorial og pakke ferdig, så dagen går nok fort. 


Skrevet 25.03.2013 klokka 14:08. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 24.03.2013 klokka 21:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Har masse å se frem til nå utover, pluss noen ikke så kule ting, men sånn er jo livet. Året her kommer helt sikkert til å overgå de andre 18,5 årene jeg har levd, masse godbiter å glede seg til, blir sikkert mer på listen etterhvert også. 
Skrevet 24.03.2013 klokka 15:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Det å våkne opp å lese alt dette: DagbladetThe GuardianRolling Stone er bare det verste jeg noen gang har gjort. Hvorfor skal et så bra band og ungt band legge opp etter bare 12 usle år?! Det er ikke rettferdig i det hele tatt! Jeg fikk ALDRI sett dem live noe som jeg har lyst til å henge meg for. Sist de spilte i Norge befant jeg meg selvfølgelig i Texas, USA og hadde ikke sjans til å komme meg hjem bare for en konsert, de spilte også i Houston da jeg bodde i Texas, men jeg tenkte jo at det var ingen stress fordi jeg kom jo til å se dem en gang senere..gjorde jeg..NEI. Og nå har de søren meg gått hver til sitt. HETE LIFE. I'm gonna miss you guys. 

"Kjemisk romanse tok slutt. Rockebandet My Chemical Romance oppløses." Dagbladet
"My Chemical Romance announce split" The Guardian
"My Chemical Romance Break Up" Rolling Stone
"'Like all great things, it has come time for it to end'" Gerard Way
Skrevet 24.03.2013 klokka 13:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Skrevet 23.03.2013 klokka 20:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Billetten er i boks og det eneste å gjøre nå er å vente!

Line-up på Reading festivalen 2013 så langt (bildet), er en del som ikke er annonsert enda, men care, jeg har det jeg trenger i denne bunken. Har lest flere kommentarer om at line-upen for dette året er bare crap, men jeg syns det er det beste de har hatt så lenge jeg har følgt med, er vel på grunn av Green Day, Eminem, Fall Out Boy, Bring Me The Horizon, Jake Bugg og Skrillex (er ikke fan av sånn musikk men blir nok helt sykt å se det live!). 

Gleder meg noe forferdelig sykt og krysser alle fingrer og tær på at det bli finvær, men uansett vær..jeg VET det blir liv no matter what!
Skrevet 23.03.2013 klokka 16:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Tok jo ikke lang til før været skulle slå seg om til sterk vind og snø, drar heldigvis hjem til Norge (hvor det er enda mer snø..) på tirsdag så slipper unna dette sure været i London. Enten så kan det komme mye snø, eller så kan det bare hold opp, og når jeg kommre tilbake etter påske får det ikke lov til å snø! Siden jeg må dra med meg alt jeg har her hjem når skoleåret er ferdig så tar jeg med meg alt av vinterklær hjem nå til påske. Gruer meg litt til det å pakke til sommeren, tro om jeg får med meg alt i bare ÈN koffert..mmmm.
Skrevet 23.03.2013 klokka 15:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Ja så hadde det seg sånn at jeg falt over en reklame hvor det stod at kompett.no skulle ha timesalg i går kveld. Helt uviten trykte jeg på reklamen og poppet inn på kompett.no sin timesalg side. Salget hadde hadde ikke startet da jeg trykte på linken, og jeg tenkte, "dette blir jo morsomt, å se hva som kommer på tilbud" så jeg fortsatte med mitt og kom tilbake da salget startet. Salget startet 1800 og sluttet 1200, og for hver time var det salg på en ny kategori. Jeg fikk sett hva som var på salg den første timen, men fant ikke noe morsomt så jeg gikk fra maskinen for å gjøre andre ting, og da jeg kom tilbake hadde timer gått og det var salg på ny kategori. Klokken var 22:47, og bare 13 minutter til salget på den kategorien gikk ut fant jeg et kamera jeg bare MÅTTE ha. I all hast prøvde jeg å få kontakt med mamma og pappa for å "dobbeltsjekke" fordi jeg er litt gal når det kommer til kjøping så jeg fant ut at det var lurt med litt hjelp, men der var det lite hjelp å få og da jeg gikk tilbake til siden var timesalget på den kategorien slutt. Kjente jeg ble litt deppa fordi prisen hadde gått tilbake til ordinærpris, så for å komme over min lille depresjon fant jeg ut at jeg skulle se om jeg fant noen andre billige kamera. En time gikk forbi og jeg gikk tilbake til komplett for å sjekke restsalget på utvalgte varer, oooooog kameraet var deeeeer, jeg hoppet litt opp og ned og bestilte det. Håper virkelig det rekker opp til alle forventinger og ikke er crappy. 

Nå har det da seg sånn at jeg egentlig ikke har noe behov for kamera, eller..nej, jeg har ikke det, men jeg er litt for redd til å dra på speilrefleksen min når jeg gjør "hverdagsting," pluss det er veldig stort å drasse på når jeg bare skal ta ett par bilder. Filmkameraet mitt er jo et filmkamera, og tar ikke særlig gode bilder, mens mobilen går alt for fort tom for strøm (dumme smartelefon!) og det første kameraet mitt som jeg håpet jeg kunne bruke, funker ikke lengre (noe som er surt fordi da hadde jeg jo ikke trengt noe nytt kamera!!) LUKSUSPROBLEM, huff, haha. Men nå har det da seg sånn at jeg elsker å ta bilder, og bruker alle linsene jeg har, er ikke sånn at de ligger i en skuff og blir nedstøvet.

Så nå gleder jeg meg til å komme hjem å få pakke i posten. Weehoo! 

Oooog, ja, må ikke glemme..Jeg valgte dette kameraet fordi det kommer med kameralomme og minnekort på4GB, syns det var et godt kjøp!Skrevet 22.03.2013 klokka 13:52. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Gleder meg så sykt at jeg tror jeg skal dø. Denne sommeren er jeg så heldig at jeg får se selveste Green Day hele 2 ganger. Er på tur til å eksplodere hver gang jeg tenker på det, can't believe it! Mer info om hvor og med hvem og diverse kommer senere når jeg gidder å skrive om det, har vært så sykt lat i det siste, men må først og frems prøve å gjøre noe av essayene mine så et innlegg om det får komme lateeer. Over og ut!
Skrevet 22.03.2013 klokka 13:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Har liksom ikke så mye på hjertet i dag..men har derimot sangen Let's Start A Band av Amy MacDonald på hjernen.
Skrevet 19.03.2013 klokka 19:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Skiver på spreng for å prøve å bli ferdig med så mange essayer som mulig før jeg reiser hjem neste uke. Er nettopp ferdig med 4 500 ords essayer som skal leveres nesteuke, så nå er det bare 4 2000 ord essayer som står igjen som skal leveres den 25 april. Livet er herlig!
Skrevet 18.03.2013 klokka 22:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

En av de beste kveldene på lenge!


Skrevet 18.03.2013 klokka 19:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

The name says it all, it's just faboulous. Dette er bodyspray varianten, finnes også i parfyme om krem. Måtte faktisk dra tilbake to dager etter jeg var på VS å fikk lukte på den, klarte rett og slett ikke å holde meg unna, den er så fantastisk. Bodysprayen kunne vært litt sterkere og varende, men det er jo en bodyspray så man kan ikke forvente alt for mye, i forhold til de andre bodysprayer jeg har så holder ikke denne like godt, men who cares, den lukter kjempegodt!
Skrevet 18.03.2013 klokka 17:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Åååååå, jeg bare ELSKER denne kjolen. Gleder meg så veldig mye til å bruke den, så langt har jeg ingen annledning, noe som er litt surt fordi jeg har så lyst til å bruke den. Syns selv den er litt for fin til å bruke til hverdags, hvertfall nå, muligens til sommer. 
Skrevet 18.03.2013 klokka 16:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Da jeg hadde besøk for ikke så lenge siden fant jeg dette skjørtet på H&M. Syns det var kjempestilig og det satt som et skudd! Måtte bare ha det. Brukte det da vi var ut på Oceana i Kingston, men hadde annen overdel til. Love it!
Skrevet 17.03.2013 klokka 15:13. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Snart på tide med ny almanakk. Elsker siden http://www.personligalmanakk.com/NO/ hvor man kan lage sin egen personlige almanakk. Den jeg har nå er i størrelse medium (16x14cm), men denne jeg bestiller nå velger jeg å ha i stor (22x14cm) fordi jeg tror jeg kommer til å trenge det. Er også fornøyd med bildene og fargeene, gleder meg til å få den!
Skrevet 17.03.2013 klokka 12:34. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

For et par uker siden fant jeg og Bente ut at vi skulle ta oss en dagstur til Oxford for det var så kjedelig, så vi tok turen oppover. Vi meldte oss på en "walking tour" og fikk sett og hørt mye om University of Oxford noe som jeg syns var kjempefascinerende. Og arkitekturen..FY for noen mesterverk, uansett hvor du snudde deg så var det store "slott" fra tilbake helt til 1000-tallet. Fikk også sett en plass hvor de spilte inn en scene til Harry Potter (bildet av det store treet, 3. nederst), jeg er jo ikke noe fan og har aldri hørt eller sett denne plassen før, men de som er fan vet vel alt om det. Var også en del vi ikke fikk sett fordi det var så forferdelig kaldt, så må nesten tilbake en gang for å se litt mer. Sjarmerende plass! 


Skrevet 16.03.2013 klokka 14:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Begynner å bli en stund siden jeg kjøpte dette, men har enda ikke rukket å bukt det. Da jeg var på Zara fikk jeg øye på denne shortsen og falt for den med en gang. Har lenge gått å sett etter en brukbar "skinn" shorts, og ble overlykkelig da jeg fant denne. Skjorten kjøpte jeg et par deger etterpå, så en lignende på Zara men da var det bare kragen som var i "skinn" , men så fant jeg denne på Forever21 med "skinn" både i kragen og ermene. 
Skrevet 16.03.2013 klokka 13:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg er i Koreansk avis!!

For dere som koreansk er jo dette lesbart, men jeg har ingen peiling på hva som står. Men ja, jeg ble intervjuet av en koreaner som jeg hadde gruppearbeid med i fjor en gang, selve intervjuet er om skole og bøker, men husker ikke helt hva jeg sa, men jaja, kult å være i koreansk avis uansett ^^

Intervjuet ligger på denne siden helt nederst:
[http://www.itomorrow.co.kr/contents/bbs/board.php?bo_table=twarticle&wr_id=321&sca=Interview]
Skrevet 16.03.2013 klokka 12:54. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Vintage jakken min er helt klart en ny favoritt, kommer til å bruke den opp! Elsker at den har lommer, og enda bedre at den faktisk er vintage fra 80-tallet og ikke er produsert i dette 10året. Har også i det siste brukt en del rød leppestift, har helt falt for Revlon sine leppestifter fordi fargene er fantastiske og de sitter godt på leppene mine. Runde briller og mønstrete klesplagg har jeg også fått sansen for. Nej for et år dette blir! hahaHårbånd fra Primark // Solbriller fra H&M // Øredobber fra Primark // Leppestift fra Revlon [Pearl 028 Cherry Blossom] // Bulse fra Primark // Skjørt fra River Island // Strømpebukse fra H&M // Vintage Demin Jakke fra TopShop // Boots fra EuroSko [Face]


Skrevet 15.03.2013 klokka 16:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på denne linken og skrive inn navn, e-post og skostørrelse. 15 heldige vinnere blir trekt ut av EuroSko som får et par sko fra den nye designer kolleksjonen Up&Coming

http://www.facebook.com/Eurosko/app_166926260127468Skrevet 15.03.2013 klokka 14:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Elsker det nye håret mitt, det kan nesten ikke beskrives hvor mye jeg elsker krøller. For et par uker siden kjøpte jeg et kjempesøtt hårbånd på Primark for bare noen få pund, men får ikke til å bruke det når jeg har stritt hår..nå funker det perfekt. Kjøpte også en kjempefancy skjorte da jeg hadde besøk og var på Primarken i Oxford Street. Mønster og krøller - thumbs up!
Skrevet 15.03.2013 klokka 13:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da jeg hadde besøk forrige uke av kjære Marthe og Margrethe fant jeg denne AWESOME jakken. Den er kjøpt på TopShop i Oxford Street, og den ventet på meg i nederste avdeling hvor vintage klærne og skoene er. Så ja, dette er en vintage jakke fra 80-tallet. Jeg bare elsker den. 

Solbriller fra H&M // Vintage Denim Jakke fra TopShop // Grå Jakke fra TopShop // Grønn Bukse fra TopShop // Skjerf fra Primark // Bluse fra Primark


Skrevet 15.03.2013 klokka 11:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg vil si at de tre siste årene har vært helt fantastiske, har opplevd så mye mer enn hva jeg kunne drømt om. 

- Bodd 1 år i Texas, USA
- Kjørt fra Port Lavaca, Texas til Los Angeles, California (gjennom San Antonio, Houston, Phoenix, El Paso, Las Vegas, San Antonio, Dallas, San Diego..you name it!)
- Vært i LA hele 2 ganger på 1 år!
- Vært i SF og kjørt ned gjennom Santa Barbara til LA
- Vært i Boston og kjørt ned til NYC og så til Washington D.C.
- Vært på Houston Livestock Show and Rodeo
- Vært på The Jonas Brothers konsert (woho!)
- Vært på Tokio Hotel konsert (aha, var da bra!)
- Hele 2 AC/DC konserter
- Green Day konsert med Joan Jett and The Blackhearts som oppvarming
- Kaizers Orchestra konsert
- ED fucking SHEERAN konsert på Rockefeller i Oslo (AMAZING!)
- Hatt en fantastisk russetid
- Vært revysjef i russestyret
- Vært på Avicii konsert 
- Hatt 3 fantastiske år som danselærer
- Vært i Tyskland for første gang
- Har bodd i 3 forskjellige lang og 2 forskjellige kontinenter (og jer er ikke 20 en gang!!)
- Har venner i USA, Danmark, Sverige, Japan, Kina, Korea, Thailand, Bulgaria, Spania, Brasil, en haug i Tyskland og masse mer
- Fullført Videregående!
- Flyttet til London, England for å gå på University of Roehampton
- Sett American Idiot The Musical
- Sett Ed Sheeran i Hammersmith Apollo
- "Hilst" på Taylor Swift på Westfield London 
Og masse masse mer, og dette er ikke for å skryte (om du skulle tro det)..

Men tingen jeg vil få frem er at jeg har hatt noen helt FANTASTISKE år! Og aldri i livet om jeg hadde forestilt meg alt dette. Jeg føler meg så utrolig heldig som har muligheten til å oppfylle drømmene mine. Bare nå i sommer har jeg to eventer som kommer til å være med meg for resten av livet, og jeg gleder meg helt forferdelig. Jeg vet den er litt kjip..men det er faktisk sant YOLO!! Du lever bare en gang! Jeg er så redd for at jeg en gang kommer til å sitte igjen med tanken "Hvorfor gjorde jeg ikke det?!" det er nok min største frykt! Jeg vil oppleve, jeg vil leve! Er ikke noe vits i å utsette, for man vet ALDRI når livet tar slutt. Lev hver dag som om det skulle være den siste (i en reasonable way da selvfølgelig..)
Skrevet 14.03.2013 klokka 22:49. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Første skoleåret på Roehampton University her i London er snart over og jeg gleeeder meg til å få eksamen overstått og få begynt på neste år! Har nå gjort ferdig 5 av fagene mine og har 1 igjen som jeg skal begynne med etter påske, det er noe obligatoriske greier som så og si alle har..sikker noe lignende som exphil/exfac ser jeg for meg, blir kjedelig men jaja. 

Nå er prossessen for huskvisning i full gang og jeg er så sykt usikker på om jeg vil bo på campus neste år eller flytte ut. Har fram til neste fredag å besemme meg og har absolutt ingen peiling på hva jeg skal, men håper det ordner seg! Gleder meg kjempemye til å begynne på nesteskoleår hvor vi har valgt alle modulene selv bortsett fra de to obligatoriske. Woho.

Men nå må jeg ta ut pizzaen min før den blir brendt!

Cheers! 


Skrevet 13.03.2013 klokka 20:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

The sheep is back! Har lenge gått å fundert på hva jeg skal gjøre med håret mitt fordi heg har rett og slett blitt lei av det. Tenkte faktisk å farge det bare for å prøve noe nytt, men igjen så ELSKER jeg den naturlige fargen min og kunne ikke tenkt meg noe annen hårfarge. Det å klippe det kort kommer ikke på tale, så derfor ble det permanent..igjen..nå er det vel den 6 eller 7 gangen jeg har det..tok vel den første permanenten i 6 klassen eller noe sånt. Jeg bare ELSKER krøller, og skulle ønske håret  mitt var naturlig krøllete, men det er det jo ikke..men uansett, har nettopp kommet hjem fra frysøren, så permanenten er fersk, iløpet av uken så vil krøllene falle ut litt mer enn hva det er nå, så jeg blir ikke så sauete. Bæ.
Skrevet 13.03.2013 klokka 20:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3


Skrevet 10.03.2013 klokka 14:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 06.03.2013 klokka 00:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Denne sangen blir bare finere og finere for hver gang jeg hører på den. Kjempeflink sanger. Så henne live på Rockefeller i Oslo da hun åpnet for selveste Ed Sheeran for 1 år siden. 


Skrevet 03.03.2013 klokka 19:49. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits