0

Gårsdagens innkjøp!
Skrevet 30.03.2014 klokka 11:42. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
1

I går da jeg så på værmeldingen til i dag bestemte jeg meg for at jeg måtte utnytte finværet, sol, skyfri himmel og over 18 grader. Siden jeg bare MÅ skrive på essayene mine fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur til Hyde Park for å sitte der å lese og skrive å nyte solen i den fineste byen i verden, London. Helt frivillig klarte jeg å stå opp klokken 9 for å dusje å komme meg på bussen til litt etter 10, og jeg er fortsatt sjokkert jeg klarte det uten å skulle noe spesielt (jeg sover som regel til 11 og det å våkne tidligere er bare et umulig prosjekt). Jeg var en snartur innom TopShop, men der var det ALT for mye folk så jeg vandret videre. Det er det som er så forferdelig med Oxford Street, det er ALT ALT ALT for mye folk. Gikk også innom H&M en snartur og gikk meg på to bikiner jeg fant ut jeg bare måtte ha (ja, haha) siden jeg skal til Alanya i begynnelsen av juni (fin unnskyldning). Gikk også innom HMV fordi jeg faktisk måtte (ja, faktisk) ha meg nye ørepropper fordi jeg har mistet de jeg hadde noe som irriterer meg, men sånn kan det da gå. Som plaster på såret gikk jeg meg på det aller siste albumet (samlealbum) til My Chemical Romance (buhu, trist, i evig sorg) og det skulle de selvfølgelig også ha i vinyl, så nå har jeg innvistert i min aller første vinyl plate (superexcited, men så langt har jeg ingen spiller såeh..jah..).  [Bilder av innkjøpet kommer i morgen, gidder ikke nå!]

Fikk også sett en rød Ferrari suse ned gaten, weeehoo, day complete!

Må også slenge med da jeg gikk hjem var det fortsatt varmt! Og da hadde solen gått ned for 2-3 timer siden, LOVE IT! Vil ikke hjem til SNØ FORSVARTE!

Satt hele 4-5 timer i parken og nøt livet, steike, livet er hærlig!


Skrevet 29.03.2014 klokka 22:08. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0
På mandag satte jeg og Beate kursen opp mot Camden fordi vi hadde billetter til The Pretty Reckless som skulle spille på Electric Ballroom. Vi dro tidlig sånn av vi kunne få tid til å spise og vi endte opp på The Hawley Arms som er en liten og superkoselig pub i Camben hvor Amy Winehouse brukte å være en del. Vi koste oss så alt for mye at vi ikke ville dra på konserten, og da vi fant ut at vi bare MÅTTE dra hadde vi allerede gått glipp av oppvarmingsbandet. Vi møtte så mange utrolige folk på den puben og vi SKAL tilbake etter påske.

Konserten har jeg ikke ord for. Noe av det beste jeg har sett og hørt. Elsker musikken. Da konserten var ferdig sprang vi tilbake til baren og fikk møtt enda fler folk og det var en del som også hadde vært på konserten, det var til og med to som hadde fått møtt og fått autografene til The Pretty Reckless, men han ene var ikke så gira på autografene så han ga plakaten til meg!! WOOOHOOOO! Fikk også kjøpt med en t-skjorte. Beste kvelden EVER.   

Skrevet 28.03.2014 klokka 14:32. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Den 23.april kan jeg velge hva jeg ønsker å ha av fag til neste år, Dissertation og Educational Placement MÅ jeg har ellers kan jeg velge de 3 siste. Så langt har jeg pønsket ut Counselling in Education, Disability Issues & Society (Inclusive and Special Education) og Education, Children and the Media, så jeg får krysse fingrene jeg får plass. 
 


EDU040X901Y - Dissertation
- Assessment: research proposal (800 words) and dissertation (8,000 words, not including bibliography) This module aims to develop skills of research and reporting using appropriate methods and procedures. It builds upon the knowledge and abilities acquired by students through their studies and prepares for future research by encouraging the pursuit of high level of educational enquiry under the guidelines of an expert supervisor.


EDU020X912Y - Educational Placement
- Assessment: reflective diary (4000 words) [60%] consisting of introduction (500 words), three entries (1000 words each) and conclusion (500 words), oral presentation [20%] and placement report from placement provider [20%] [students are required to attend their placement for a total of 20 days] Prerequisite(s): completion of HE2 As a response to the need for personal and professional development, this module gives students the opportunity to undertake a personalised and negotiated work placement. This is a supported learning experience in a related education based workplace, which allows students to build their skills in a structured way. Many organisations, both statutory and voluntary, provide excellent opportunities for learning and students are able to increase their experience and confidence in various fields of employment. The placement also aims to promote the students? ability to relate knowledge and theory to practice and should provide an awareness and experience of future career opportunities.


EDU020X429A or S - Counselling in Education
- Assessment: essay (4000 words) Prerequisite(s): completion of HE1 Counselling has become an integral part of providing pastoral care in most secondary schools and some primary schools. The aim of this module is for students to understand the theory and skills involved in counselling children and young adults. In addition students will be given the opportunity to consider how counselling fits into the organization of a school, and the ethical considerations and dilemmas that counsellors come across in their work with children and young adults.


EDU020X917A or S - Disability Issues & Society (Inclusive and Special Education)
- Assessment: short critical piece about a journal article (1000 words), essay (3000 words) [including bibliography] This module identifies and examines current perspectives on disability and special educational needs and their impacts on educational theory, policy and practice. It offers critical insights into the debate about the educational provision for disabled students and students with special educational needs, with reference to current legislation, policy and practice.


EDU020X921A or S - Education, Children and the Media
- Assessment: source file [50%], essay (2000 words) [50%] Children today spend a great deal of time watching TV as well as being avid consumers of films, DVDs and computer games. These different media now constitute one of the most salient influences on the education and socialisation of children. This module considers issues such as how education, children and childhood are represented by the media, the marketing of media produced specifically for children, and how children make sense of the media. 

 


Skrevet 22.03.2014 klokka 11:22. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0Skrevet 20.03.2014 klokka 17:36. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
1

Om akkurat to uker sitter jeg på flyplassen og venter på flyet. Om to uker skal jeg hjem. Påskeferie. Blir vel ikke mye ferie, har jo fortsatt 3 essayer jeg må gjøre ferdig og en eksamen jeg må pugge til. Det er nesten ikke til å beskrive hvor lite jeg vil hjem, det å få snapchater med snø er bare helt forferdelig. De to siste ukene her har vært fantastiske! Har bare gått i kjoler (uten jakke og strømpebukse vel og merke!), vil ikke hjem til tykke jakker og våtter. Jeg elsker livet her. Jeg elsker Roehampton. Jeg elsker London. Jeg vil aldri dra fra denne plassen. 

MEN, det skal bli godt å komme hjem en liten tur likevell. Blir gøy å se igjen famile og venner. Gleder meg til å kunne spise middag med familien og tilbringe fredags- og lørdagskveldene på sofaen framfor TV'n, og det jeg sikker gleder meg aller mest til er å få samlet jentene å ha bake- og kosekvelder, savner dere. 

I dag har vi hatt møte om neste år, hvilke fag vi kan ta og diverse annet viktig. Det er rart å tenke på. Bare ETT år igjen. Har også fått kommet godt i gang med den ene 2000 ords essayen min, noe jeg er sykt glad for. Nå er det bare til å stå på og fortsette. Over påsken har jeg én 1000 ords essay og to 2000 ords essayer, om jeg får gjort én av disse før jeg drar skal jeg være fornøyd. Har også én 1000 ords essay til onsdag som må gjøres. 

I morgen skal jeg ut på nye eventyr, spent på hva som kommer til å skje. Oppdatering om det kommer senere, om det blir noe av det!


Skrevet 19.03.2014 klokka 20:26. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Syns det er litt morsomt - jeg våknet til en haug med snapchats av SNØ. Her i London er det sommer. Folk går i shorts, kjoler og sandaler og nyter livet på grønne gressplener. Det å få snapchats av snø er jo bare litt komisk. Håper snøen forsvinner til jeg skal hjem, eller så bli jeg her!

Så den siste uken har bestått av å sitte ute å nyte det fine været. 

I går var det BOP, lenge siden sist så det var vel på tide. Beate har en venninne fra USA på besøk og de ville på BOP, så da fant jeg ut at jeg skulle dra med kjære Marte siden hun enda ikke har vært med på BOP. Temaet var St.Patricks så det var mye grønt å se,ogå i den annledningen farget jeg håret, haha, syns det ble kult. Kjempekoselig kveld, møtte på mange kjente og kjære jeg ikke har sett på lenge. 

I dag er det også sol ute, og den skal nytes, så nå stikker jeg, over og ut! 


Skrevet 15.03.2014 klokka 11:53. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

I dag har det vært sol og skyfri himmel. Vi hadde frield trip i Informal Learning classen i dag og turen gikk til Richmond Park, alle i klassen lekte og koste oss som om vi var 6-7, haha. Vi fikk forskjellige oppgaver, ment for Key Stage 1, som vi måtte gjennomføre, supermorro! Da jeg kom hjem betalte jeg depositumet på £250 for Mount Clare neste år og så gikk jeg til Hammersmith. Det å gå til hammersmith tar ca. 1 time en vei så det tok tid, men jeg koste meg der jeg gikk med musikken min og finværet, tenk at det å gå med bukse og genser er for varmt...skal ikke klage, hihi. På turen fikk jeg også øye på noen supersøte kjøretøy! Og da jeg kom tilbake til Roey hadde det vært graduation for noen studenter så det var en haug som gikk med hatter og kapper, kribblet i magen, om bare 1 år er det vi som vandrer rundt i det. 
Skrevet 12.03.2014 klokka 21:08. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits