0


Skrevet 23.04.2012 klokka 22:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg hadde et par fantastiske dager og jeg har blitt enda mer usikker på hva jeg skal.

Før vi dro fra Sessvollmoen fikk vi militærstøvlene våre om vi lovet å komme på FOS til sommeren..og jeg lovet. 
 

Skrevet 23.04.2012 klokka 18:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Kun 12 minutter tok det før alle billettene var utsolgt, og jeg var en av de 300 heldige som fikk billett. Konserten var helt ubeskrivelig bra for å være her i lille Surnadal. Etter et par sanger klarte Kaizers å få publikummet til å stå oppreist resten av konserten, noe som gjorde det hele mye bedre. Bra, bra, superbra.


Måtte jo selvfølgelig ha t-skjorte ;PSkrevet 19.04.2012 klokka 15:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Skrevet 17.04.2012 klokka 19:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Sånn helt først må jeg bare si at jeg IKKE har bestemt én eneste ting selv. Jeg har den siste uken vært hårmodell, og onsdag forrige uke farget jeg håret mitt (for første gang i mitt liv..men vises nesten ikke..) og i dag har jeg klipt og stripet det. Rosa og lilla..vel..hadde aldri valgt de fargene selv, men siden det er sånn farge som forsvinner om ett par uker så har det jo egentlig ingenting å si. Digger jo rosa. Selv så syns jeg ikke at det er noe stor forskjell på håret mitt, det er jo stripet, men egentlig ikke noe mer. Panneluggen har blitt litt tykkere da, og på venstresiden min er det en rar spiss. Såeh..joa..Spent på hvordan jeg fikser håret i morgen..


Syns selv jeg ligner litt på en japansk tegneseriefigur med den sveisen....


Skrevet 17.04.2012 klokka 18:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

"I believe that everything happens for a reason.
People change so that you can learn to let go,
things go wrong so that you appreciate them when they're right,
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart so better things can fall together." 

― Marilyn Monroe


 


Skrevet 16.04.2012 klokka 20:20. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Skrevet 15.04.2012 klokka 21:20. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Nå er det ikke lenge igjen til at bilen er HELT ferdig. Vi mangler fortsatt å male ferdig det innvendig, og flytte tilbake setene og få inn bordet, men det er vel det.

Skrevet 15.04.2012 klokka 11:52. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I går fikk jeg hele programmet til Forsvarets Kvinnecamp 2012, og jeg må si det ser utrolig morsomt ut(noe som det sikker ikke kommer til å bli, trening, springing, trening og enda mer springing..). Jeg drar fra Værnes lufthavn 1700 på fredag, og når jeg kommer fram på Gardermoen er det vel rett til leiren.  Når jeg kommer til leiren er det registrering og diverse andre ting vi må gjøre før kvelden tar slutt. Klokken 0600 på lørdag må jeg opp å stå, spise mat, være klar til inspeksjon og diverse så er det en hel dag med jogging, springing, styrke og litt senere HINDERLØYPEEE (gleder meg faktisk litt til den). Og på søndag enda mer trening og puss og vedlikehold (hva enn det er..), og så må vi ta farvel og dra våre veier tilbake til skole og tentamener. 

Det eneste jeg skal ha med meg nedover er undertøy, træningsklær, toalettsaker og solbriller..jeg som er så flink til å pakke 10 par sko, 15 par kjoler osv..wæææ, blir rart å dra så langt med nesten bare en bærepose med klær..men nå får va da fet meste utdelt når vi kommer dit..spent. gleder meg. litt redd. kommer til å bli slitsomt. tungt. gøy. wææ, jeg gleder meg jeg. Lurer på hvordan jeg er når jeg kommer hjem, hva om jeg ikke vil inn i forsvaret likevel?! ooo, skummelt.. 


Skrevet 14.04.2012 klokka 16:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Det var ikke før ett lite år siden jeg fant ut at jeg virkelig hadde lyst til å bli lærer. Jeg har jo vært danselærer helt siden 2009, men har liksom aldri skjønt at læreryrke var faktisk noe som fascinerte meg før ikke så lenge siden. Dataingeniør var det jeg ville bli, men etter året i USA dabbet det av, jeg ble helt stressa av å ikke vite hva jeg skulle studere, men plutselig en dag så gikk det opp for meg at det var lærer jeg skulle bli. Det tok meg mange år før jeg fikk innsett at det var faktisk lærer som passet for meg, og drømmen om å bli lærer har jeg planer om å realisere. Kanskje ikke til neste år, men en dag, en dag står jeg der som ferdigutdannet til lærer. Jeg har lyst til å bli den læreren jeg aldri fikk. Helt siden 1.klasse har jeg hatt problemer med å lese, skrive og regne, og det har gjort at jeg har fått noen tøffe år innen den faglige verden. Til og med den dag i dag har jeg problemer med lese, skrive og regne, og har til og med ekstraunnervisning i matte. Jeg har store hull, over halvparten av stoffet som vi lærte på ungdomsskolen har jeg ikke fått med meg, og det å ikke kunne det grunnleggende i brøk, funksjoner, eksponenter og så videre er ikke så gøy når matten på vgs bygger på det vi skulle ha lært på ungdomsskolen. Før jul hadde jeg over 8 timer med R2 (teoretisk matte) i uken, 8 tilmer!! Alle fritimene mine gikk til matte, og det er jo ikke noe særlig gøy. Men jeg prøver så godt jeg kan. 

1. - 7. klasse er det jeg først og fremst sikter til (som lærer ja..). Det er jo da den basise kunnskapen skal inn, og måten det skal gjøres på er forskjellig fra elev til elev. Da jeg gikk på barneskolen behandlet lærerne alle elevene som én, og det mener jeg er helt feil. Hver enkelt elev har hver sin måte å lære på, og det er læreren sin oppgave å hjelpe den eleven med å finne den læremåten som er rett for hver enkelt eleven. Uten det grunnleggende går det ikke bra. Det vet jeg. Der er så mye mer jeg har om akkurat dette, men gidder ikke å formulere noe mer om det..men uansett, målet mitt er å bli den læreren jeg selv aldri fikk.


Skrevet 14.04.2012 klokka 10:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

STORMBERG.NO

Utejakke: 1199,- - 799,-
Fleecegenser: 199, - 99,- (gått opp i pris igjen..)
Singlet: 199,- - 59,-
Boxer: 149,- - 59,-
T-skjorte: 199,- - 59,-

Digger jakken, den er kjempegod (så langt..) muligens litt for stor (M), men gidder ikke å bytte til (S). Fleecegenseren er kjempegod og kjempefin på, det andre har jeg ikke prøvt enda.Skrevet 13.04.2012 klokka 19:37. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

10 kr på CUBUS, så hvorfor ikke..
Dagens antrekk, elsker kjolen, elsker jakken, elsker hele antrekket..


Skrevet 13.04.2012 klokka 18:52. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

..alle har hver sin vri, ELSKER alle. Helt siden vi hadde denne sangen med i russerevyen vår, har jeg vært helt hektet. Fin. Flott. Supertopp.
Video nr. 2 er vel favoritten min, tror jeg..
Skrevet 13.04.2012 klokka 18:23. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Neste fredag reiser jeg nedover på kvinnecamp på Sessvollmoen, og jeg gleder meg noe sykt. Jeg er jo så heldig at jeg har mattetentamen den fredagen, og jeg kommer nok til å sitte helt til klokken 14:00 med den, og flyet går 17:00 og så tar det litt over 2 timer å kjøre til Værnes!!! Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det..hmm..jaja, jeg har hvertfall fått min kjære billett, så nå er det vel bare å pakke baggen og forberede seg på masse tull. Gleder meg. Wooho. 
Er så spent på hvordan dagene på Sessvollmoen kommer til å bli, at jeg har helt glemt av at jeg har noe sykt til flyskrekk. Får frysninger bare ved å se på bildet, huff, jeg liker virkelig ikke fly. Etter USA og alle de 10000 flyene jeg har flydd med, så har jeg fått angst for fly, fins ikke noe værre..jaja, får vel bare knipe sammen øynene å nynne litt på: "Always look on the bright side of life" (Green Day versjonen..selvfølgelig)Skrevet 12.04.2012 klokka 19:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

..men det er DETTE som ER musikk :)
 
The Pretty Reckless.
Om jeg ikke tar helt feil så er vel Taylor Momsen med i Goddip Girl om noen ser det..
Hun er isåfall STEIKE SYKT HAKKE god til å synge. Misunner stemmen hennes, skulle gjort alt for å få en stemme slik som det. Helt fenomenal.
Elsker sjangeren.


Skrevet 12.04.2012 klokka 14:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

I går da jeg hentet mamma på jobb stakk jeg en tur innom Cubus. Lenge siden jeg har kjøpt meg noe nå, så jeg fant ut at jeg kunne unne meg en ny topp, øyenskygge og to mascaraer. Nå håper jeg sommeren kommer fort som fy, eller så streiker jeg og flytter til en varmere plass! Lei av snø og kulde nå.Skrevet 11.04.2012 klokka 20:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Skoleåret er ganske så snart omme, og det betyr at jeg må kjøpe ny almanakk. Jeg er helt avhengig av å ha noe jeg kan skrive opp alt jeg skal i, og mobilen er ikke bra nok til det, så almanakk er tingen. Jeg har aldri bestilt noe fra  http://www.personligalmanakk.com/NO/, men jeg kjenner flere som har bestilt fra den siden flere ganger. Ganske fornøy. Ganske bra. Så derfor så tar jeg sjansen og bestiller min egendesignet almanakk. Gleder meg til å få den i posten om 2 uker :)


Skrevet 11.04.2012 klokka 17:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Legg Kaizers til siden å dra fram Bernhoft! Nejda, ikke helt, men hør på fyren da, han er jo helt konge...
Og ikke nok med bare super musikk, men han har også vær på The Ellen show (som jeg håper dere vet om), og DET, ja DET er stort.Skrevet 11.04.2012 klokka 15:53. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1
Skrevet 10.04.2012 klokka 17:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Fram og tilbake. Fram og tilbake. Vi kjøpte denne russebilen fordi den var EU-godkjent til august 2012, men nejda, det var den ikke. Er bare tull med bilen. Men tror det er sånn halvveis fikset nå. Må det være. Men uansett, i går malte/sprayet vi på lynet på begge sidene, ble kjempetøft. Vi lagde tidligere en sjablong til lynet, hele 4.40 meter langt, hadde ikke troen på å få det til, men så gode som vi er gikk det supert. Blir helt konge med en blå stripe i midten. Nå er det bare kantene rundt vinduene og alt innvendig som gjennstår, syns selv at vi har kommet på god vei, er jo en del som ikke har begynt å malt bilene sine enda. 

Skrevet 10.04.2012 klokka 17:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I dag har jeg egentlig ikke gjort en eneste ting. Da jeg stod opp fant jeg ut at jeg skulle begynne på særemnet i norsk, men nej, selvfølgelig ble det ikke noe av det. Istede for å gjøre skolearbeid fant jeg ut at jeg skulle dekorere mammas gulrotkake (uten gulrøtter vel å merke..) så jeg brukte nokså lang tid på det. Har også grillet..wooooho, jeg er sååå konge til å lage bål..og så har jeg og Gyrid malt på lynet på bilen. woopwoop. Men nå gidder jeg ikke mer, skole i morgen, og så skal jeg til frisøren, skummelt..

Skrevet 09.04.2012 klokka 22:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Har hatt en ganske så hard treningsøkt i dag. Gøy. Egentlig ikke.
Nå skal jeg kose meg med vaffler og grøt og se Jarle Bernhoft i Operaen om ikke så alt for lenge. 


Skrevet 08.04.2012 klokka 21:06. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg har hatt den samme lyseblå Bergans jakken siden 6./7. klasse, så nå syns jeg det er på tide at jeg kjøper meg en ny. I ca. 7 år, 7 ÅR!!!! har jeg hatt jakken min, og det sykt lenge. Fikk den vel rundt den tiden jeg slutter på barneskolen, og jeg bruker den fortsatt, og nå går jeg ut av videregående..på tide med en ny!? JA.

Dette var vel i 2005 (nettopp fått mitt første digitale kamera, stort). Har jo nesten ikke forandret meg..trist...


Dette blir muligens min nye jakke..gidder ikke å kjøpe noe dyrt, så jeg bestemte meg for en Stormberg. Håper virkelig jeg blir fornøyd med den.


Skrevet 08.04.2012 klokka 17:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 07.04.2012 klokka 23:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Sjekke mitt superkule hår da!! Og så de søte hanskene mine da selvfølgelig...Skrevet 07.04.2012 klokka 21:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg har ALDRI blitt fornøyd med designet mitt, og det er jeg fortsatt ikke..så jeg får bare la det være sånn som dette nå, er trøtt og gidder ikke mer. Skal en tur på jobb i morgen, woho, får dobbelt med lønn for å arbeide, er jo ikke noe å være sur på det. Så kan det også hende jeg tar meg en liten tur og fikser litt på russebilen, men vi får se. 

Da jeg satt og prøvte å lage ny header dukket disse fargene opp på bildet, syns det var litt artig.


Skrevet 07.04.2012 klokka 00:02. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

"Den som sår brennesler gjør seg sjelden håp om å høste roser.
Men vi er optimistiske nok til å så kulde og vente oss en rik høst av kjærlighet." 
- Axel Kielland, Dagbladet 1933, reportasje fra Bastøy skolehjem


Skrevet 06.04.2012 klokka 15:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Her er noen av de andre bildene jeg tok i går.
Skrevet 04.04.2012 klokka 23:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2


Dette er bare noen få bilder med russeklærne på (bortsett fra det siste..), tok enda flere bilder med prom-kjolen min på. Brukte jo nesten 4 timer på hele shooten..gøøøøy. Storkoste meg. 

Skrevet 03.04.2012 klokka 19:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Sent i går kveld ble jeg endelig ferdig med russebuksen. I all hast kastet jeg på strykemerkene uten å tenke meg om så mye, så mange av dem ble veldig random plassert. No turning back. Men ble egentlig ganske fornøyd. Kanskje litt på kanten med for mye strykemerker, men who cares. Buksa er mi. Syns den beskriver meg ganske godt jeg. Gøy. Så nå skal jeg ordne meg for så å dra en tur på jobb, og litt senere skal jeg pakke med meg russeutstyret mitt og ta ett par bilder. Wooho. Photoshoot. Kjendis.


Skrevet 03.04.2012 klokka 10:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

"Du, Tori Kristine Thøgersen, blir med dette innkalla til 12 månadar førstegongstjeneste." 

Det høres så utrolig wæææ ut. Jeg både gråt litt å storsmilte da jeg leste gjennom informasjonarket. Tenk å få kunne tjenestegjøre i NATO-hovedkvarteret SHAPE i Belgia eller på en flybase i Tyskland, det hadde jo vært så steika kult! Men det å lese at man bli sendt hjem hvis man får dårlig karakter på styrke og løpetesten, det er trist det. I snittkarakter på styrketesten må man ha MINST en 2'er, det vil si at jeg kan få en 6'er i sit-ups og 0 i både kroppsheving og push-ups å fortsatt klare det, men uansett, jeg må begynne å trene for FULT! Skal jeg klare dette MÅ jeg, jeg bare MÅ. 3000-meteren tror jeg nok jeg skal klare med god margin, om jeg bare gidder, som jeg selvfølgelig gjør. Jeg håper virkelig jeg ikke blir sendt hjem..det hadde vært litt trist, men for alt jeg vet så kan det hende at det ikke var helt sånn jeg hadde forventet meg, og jeg har enda ikke signert kontrakten, så jeg kan fortsatt dra hjem etter 2-3 uker om jeg ikke liker meg. Uff..sette opp treningsplan nå da. MÅ jo klare dette. 


Skrevet 02.04.2012 klokka 21:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Det snør og snør og snør og snør. Stopper aldri. Tidligere i dag var det snøstorm og det var helt umulig å se noe når man var ut å kjørte. På veiene var det over 20 cm med snø tidligere i dag, men nå har heldigvis noen av hovedveiene blitt brøytet. Snø. Snø. Snø. Snø. Begynner å bli nok snø nå. Men nok om snø nå. Før helgen fikk jeg en melding på facebook fra en frysør som ønsket å bruke meg som hårmodell, så snill som jeg er så sa jeg selvfølgelig ja til det. Så i dag har jeg vært en tur innom frisøren for å ta litt bilder å se på håret. Tror det kommer til å bli noen drastiske foranndringer. Jeg har jo aldri farget eller stripet håret mitt før, og det er fordi jeg digger den naturlige hårfargen min, men hun spurte om hun fikk lov til å farge det og jeg, jeg svarte jo selvfølgelig ja til det. Så nå er jeg superspent på hvordan det kommer til å se ut. Skal tilbake etter påske for å klippe og farge/stripe så jeg er spent. Og om 2-3 uker skal hun style håret mitt og diverse, som da er prøven hennes. Spennendeee.

Savner sommer, sol og grønt gress jeg..


Skrevet 02.04.2012 klokka 17:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Var på en liten kjørerunde og idet jeg sitter å tenker på dyr som kan komme sprettende over veien fikk jeg øye på disse søte. Nice. Skummelt. Og nå har jeg sydd på bokstavene mine som jeg skal stryke på i morgen..merkelig..først sy, så stryke, men jeg må da ha det helt perfekt..derfor det. Det var det for denne gang. Buksen min bli superlekker. Over og ut.Skrevet 02.04.2012 klokka 01:27. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Nå har bilen vært død i et par uker på grunn av registerreimen, MEN i går fikk vi liv iden igjen. Etter litt hit og dit, fram og tilbake så fikk vi bilen igang og jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Jeg var jo sikker på at bilen aldri kom til å fungere igjen, var 100% sikker på det, men der tok jeg visst feil, og det er jeg egentlig ganske glad for. Så nå er det bare å krysse fingrene å håpe på at bilen fungerer ut russetiden. Utenfor er det full snøstorm og siden fredag har vi fått hele 1 meter med snø (sånn ca.), så det var bra vi fikk bilen inn under tak før all snøen la seg. Skrevet 01.04.2012 klokka 18:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits