1


Etter å ha levert alle essayene og kost seg i solen med en jordbær cider var det på tide å komme seg opp til Camden for å se KAIZERS ORCHESTRA. Kvelden var helt ubeskrivelig bra. Vet ikke helt hva det er jeg skal skrive fordi jeg er ordløs. Publikum var på topp og jeg skal vedde det slo alle forventingene Kaizers hadde. De fleste var norske, men det var jo også tyskere og diverse andre tilstede. Under sangen Forloveren var det noen fans som hadde ordnet med konfetti til så og si alle i salen og da refrenget kom og Kaizers sang "Det e konfetti i lufta i kveld" var hele salen fylt med konfetti i alle former og farger, noe Kaizers selvfølgelig ikke visste noe om. Det var helt fantastisk. Skal lete lenge etter er konsert som skår denne. Fy.


Skrevet 28.04.2013 klokka 17:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


I går kveld var skoleårets SISTE "The Grand" så jeg måtte dit. Har vært der én gang før og det var skoleårets FØRSTE "The Grand". Kort oppsummering: Kom hjem rundt 02:00, våknet 06:45 av meg selv, stod opp og så det var skyfri himmel (weho), dro på Withelands Campus klokken 10:00 for informasjonsmøte om det nye faget vi skal ha dette siste semesteret (arg!), kjøpte SUMMER BALL billett rundt 13:00 og chillet på gressplenen en stund før hjemturen stod for tur rundt 15:00. Sitter nå på rommet og ser ut på det fine været, får ikke gjort noe i det hele tatt, er egentlig bare domt, men hva skal jeg gjøre?! Er jo så sykt fint være utenfor, garantert mellom 15-18 grader og det er helt digg. Jaja, sånn er studentlivet. Æææh!
Skrevet 23.04.2013 klokka 17:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Ee bare sååå digg med sol. 
Skrevet 23.04.2013 klokka 16:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 23.04.2013 klokka 09:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2


Ja, nå har det seg sånn at line-up'en for Summer Ball 2013 er avslørt. Kan ikke si jeg ble så hoppende glad, har ikke peiling på hvem noooooen av disse er, men får vel bruke denne måneden til å bli litt bedre kjent med de sånn jeg i det minste kjenner til én sang. Det kommer nok uansett til å bli helt suuuupert morsomt og jeg gleder meg. Nå mangler det bare å få billetten i hus som koster hele £50, men jeg tipper det er verdt det. Can't wait!
Skrevet 22.04.2013 klokka 16:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Man kan vel ikke kalde det et ordtak - men uansett, jeg liker "Carry On". Det er noe av det viktigste her i livet, om det er noe som går galt - fortsett. Uansett hvilket hull man faller i, så må man prøve, man må bare fortsette. Carry On. Prøver man ikke kommer man ingen veier. Carry On.

Skrevet 21.04.2013 klokka 14:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Våknet opp til så og si skyfrihimmel og sol i dag óg, skal ikke klage. Selv om jeg må tilbringe hele dagen min inne på essayene mine så får jeg håpe at finværet motiverer meg til å bli ferdig. Tro om jeg klarer å få alle essayene færdige i dag? Det hadde vært supert! Er jo bare 18 dager igjen til eksamen og jeg måååå begynne å lese. Så nå får jeg bare hoppe i det om jeg skal klare dette! 

Ha en fin dag!
Skrevet 21.04.2013 klokka 11:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Det som stod på planen i dag var å dra på ASDA for å handle mat og så dra hjem for å skrive essay, men ble det sånn!? nej! Jeg og Elin gjorde oss klare for en tur på ASDA og på turen til bussstoppet fant vi ut at vi skulle ta 85 istede 265 (fordi 85 stoppet er litt lengre unna, og siden det var så fint vær så ville vi gå lengst mulig). Men da vi var på tur ned til 85 fant vi ut at vi skulle dra inn til Kingston istede fordi det å kaste bort det fine været fant vi oss ikke i, så vi endret stoppested og dro til Kingston. Er kjempeglad for at vi endte opp i Kingston istede for ASDA, vi gikk langs Thames og nøt finværet i bare i shorts og genser uten å fryse, spiste også på en restaurant ved elva. Ahh, livet er herlig. Gikk også innom noen smågater og fant mye rart alt ifra hoppeslott til zebrakjøtt. Har vært en koselig dag i finværet, og jeg håper det blir mange fler. Sola skinner fortsatt, men nå må jeg få gjort essayene mine.
Skrevet 20.04.2013 klokka 18:23. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Good morning beautiful peeps!

Våknet opp til skyfri himmel og sol, kan det bli bedre?! Ja det kan det, litt varmere takk! Er meldt opp til 12 grader i dag, så er ikke alt for ille når det er skyfritt, så skal i det hele tatt ikke klage. Gleder meg til det blir såppass varmt at dette antrekket kan bli tatt i bruk, men det blir vel en stund til enda. I dag blir det vel en snartur på ASDA for å kjøpe mat. Jeg har absolutt ingen ting å spise og det eneste som står i kjøleskapshyllen mi er et glass med bringebærsyltetøy..kommer ikke så langt med det.  
Skrevet 20.04.2013 klokka 11:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Tilbake i London betyr tilbake på shopping. Superfornøyd med innkjøpet fra gårsdagen lille handletur. Det som ble kjøpt er noe jeg har vært på utkikk etter lenge, så det ble ikke noe "spontan-kjøping". Har lenge gått og kikket på shortser på Urban Outfitters fordi jeg har hatt lyst på en kjempelenge, men har liksom aldri tatt meg tid til å lete etter en som passer perfekt, men i går kastet jeg meg ut i deg og fant verdens diggeste vintage shorts fra Levi's. Fant også en kjempesøt stråhatt på TopShop, om sommeren bruker jeg å bli solbrendt på hodet, så jeg fant ut at dette var den perfekte løsningen, er jo også veldig kresen når det kommer til former og fasonger på hatter, men denne falt jeg for. Ingen flere solbrendte hodebunner i sommer, digg <3 Shortsen fra H&M så jeg på Torget i Trondheim da jeg var der sist, men hadde ikke tid til å prøve den så ble kjempeglad når jeg fant den i går. Zebrakjolen var vel egentlig litt spontan, men vi har Frigby om ikke så lenge, og må da vise at vi støtter Froebel, pluss den funker også fint til alt annet, er jo en veldig enkel kjole. Siste plagg ble kjøpt da vi kom til Hammersmith Apollo, genseren er en FUN.-merchandise og jeg måtte bare ha den. Tror jeg har t-skjorter fra så og si ALLE konsertene jeg noen gang har vært på, men halvparten blir ikke brukt pga de er så store og lite fine, så derfor fant jeg ut at det var smart å kjøpe en genser fordi denne kommer jeg jo til å bruke, pluss den skriker ikke FUN...står da bare Carry On på den, noe som jeg liker.

Håper virkelig dette var den siste shopping turen min dette semesteret, blir nok fler turer til både Westfield og til Oxford Street, men har absolutt INGEN planer om å kjøpe noe mer. Har nok klær og dilldall og jeg må spare penger. OVER OG UT!
Vintage Levi's shorts // Urban Outfitters


Stråhatt // TopShop


Shorts // H&M


Zebrakjole // H&M


Carry On (FUN. genser) // Hammersmith Apollo


Skrevet 19.04.2013 klokka 16:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Best night in a looooong time!

Startet av dagen med vasking av klær, så tok jeg og Elin turen inn til Westfield for litt shopping og spising på Nando's. Kjenner jeg har savnet livet i London. Gikk å hoppet opp og ned i ekstase og kunne ikke helt fatte at jeg faktisk bor i London, hadde en "can't believe it" moment (sikkert litt irriterende for Elin som måtte høre på alt vaset jeg hadde å komme med, men sånn ble det da bare). Det var sol og blåste litt, men det var såppas varmt at det var mange som gikk rundt i shorts og skjørt uten strømpebukse. Selv gikk jeg rundt i kjole med en kjempetynn svart størmpebukse og det var ikke kaldt i det hele tatt, helt fantastisk, og for å nyte været så gikk vi fra Westfield til Hammersmith Apollo som tok 20-30 minutter siden vi bare daffet og hadde god tid. En fantastisk dag, fy jeg føler meg heldig. 

Så til konserten. Ææææææ. Miniature Tigers åpnet opp og det var imponerende bra og er helt klart et band jeg kommer til å høre mer på. Dørene åpnet 7, Miniature Tigers kom på scenen rundt 8 og FUN. veltet seg på rundt 9. Fyyyy. For en stemme Nate har, den er helt sykt rå, kunne ikke i det hele tatt høre en eneste sur tone, alt var perfekt. Er det noen som kan synge, så er det helt klart han! Konserten var kjempebra, selv om vi satt så og si helt øverst på tribunen klarte vi å lage liv. Før det hele begynte var jeg litt engstelig for at alle på tribunene ikke hadde noe planer om å "skrike og hyle" og klappe og synge med, og når jeg er på sånne "små" konserter så syns jeg nesten det er litt uhøflig og bare sitte der uten å gjøre noe, så jeg fant ut at om de andre ikke ville lage noe liv så skulle hvertfall jeg det. Og det gjorde jeg. Endte opp med at den ene damen som satt fremfor meg flyttet seg et par hakk unna, og hun på siden av meg holdte seg for ørene hver gang jeg hylte, noe som jeg syns var kjempemorsom og førte til enda mer hyling, bare for å være litt irriterende (mwohaha). Konsert er konsert, og man sitter ikke og glaner som om det en var på kino, det gjør man bare ikke. Kjenner jeg er litt sår i halsen i dag, men dat har jo ingen ting å si fordi nå skal jeg prøve meg på essayene mine!


Skrevet 19.04.2013 klokka 12:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Da er jeg tilbake i London. Ble sent i går før jeg kom hjem, men jeg vil heller komme sent hjem enn å måtte stå opp 6 på morgenen. Tok et 1800 fly som jeg aldri har gjort før, og det er helt klart noe jeg skal begynne å gjøre mer fordi 1045 flyet er så tiiidlig. Var kjeeeempetrøtt da jeg kom på campus, så jeg spiste litt is (for å kjøle meg ned) og snakket litt med Jo (flat-venninne) før jeg gikk å la meg. Reiste forresten sammen med Karen fra hjemmbygda siden vi skulle ta samme fly, men da vi kom på Gatwick skilte vi våre veier fordi hun går på University of Essex og skulle ikke samme veg som meg. Men det var veldig koselig å reise sammen med noe, ble liksom ikke så ensom og forlatt. 

I dag har jeg planer om å gjøre ingen ting, bortsett fra å fra på FUN. konserten. Om jeg gidder skal jeg skrive litt på essayene mine, men er ikke noe jeg kommer til å prioritere i dag. 
Skrevet 18.04.2013 klokka 11:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Disse to søte får være med meg på jobb i dag. Føler ikke for å ha noe dinglende i ørene i dag så da endte det opp med disse. Når det kommer til essayene mine har jeg ikke kommet en smule lengre enn søndag, gjorde absolutt ingen ting i går fordi jeg rett og slett ikke fikk til. Både frustrerende og stressete, men sånn er det bare. Siste dag på jobb i dag, og så er det rett hjem for å pakke siste rest og vente til i morgen. Flyet går heldigvis ikke før 1800, så jeg slipper å stå opp grusomt tidlig som jeg har når jeg har tatt 1045 flyet. Til tider skulle jeg ønske jeg kunne bo rett ved flyplassen, sånn at det faktisk var bare å ta flyet hjem, nå må jeg ta flyet hjem PLUSS kjøre to timer i bil og det blir plutselig litt lengre enn som så.
Skrevet 16.04.2013 klokka 12:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Jeg har jo ikke den mest vanlige stilen her på jord, den er da ikke så spesiell, men jeg er ingen 'bukse-gense' person, never have been and never will be. Istede for å skrive essay (ehm) så tok jeg meg turen innom TopShop.com og fant/satt sammen dette outfitet. Jeg liker å kle meg etter personligheten min, noe som til tider kan bli litt komplisert fordi jeg er "litt av alt". Jeg elsker 80-tallet, med store denim jakker, krøllete hår og runde solbriller, jeg elsker punk-rock tiden på slutten av 80-tallet og begynnelsen på 90-tallet med store svarte skinnboots med tykk såle, skinnjakker og slitte vester. Elsker også hatter og søte hårbånd, jeg bare elsker kjoler og skjørt, og alt som har blonder og tyll. Ja, så det er litt av en blanning og er ikke hele tiden like lett å sette sammen noe som er brukbart. Når det kommer til sminke er jeg ganske normal, bortsett fra leppestift, alt fra lys rød og ned til mørk lilla er altid morsomt.
Skrevet 15.04.2013 klokka 14:52. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0
Skrevet 15.04.2013 klokka 13:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Gleder meg til å komme tilbake til London. Savner det å kunne bare ta bussen inn til Westfield eller tuben inn til Oxford Street å bare henge i butikkene. Savner spesielt TopShop, er så sykt mye fint og det er alltid noe nytt å finne. Oooo, ikke lenge igjen nå.

Hvilken av disse falt mest i smak hos deg? 


#1 LINK - #2 LINK - #3 LINK - #4 LINK


Skrevet 15.04.2013 klokka 11:34. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Ja, vi er ikke helt normale. Bare sånn vi er det.

Pinte meg tidlig ut av sengen i dag og begynte rett på skrivingen, eller lesingen da..som må til å for i det hele tatt kunne skrive. Tok ikke pause med jobbinga før det var middag rundt 4-5 tiden, og etter det tok jeg meg en velfortjent pause med kakespising og unospilling. Hadde en liten "avsjedsmiddag" med mormor siden jeg drar på onsdag og ser henne muligens ikke igjen før jeg setter kursen mot London. Har vært en morsom dag, men nå må jeg tilbake til skrivingen. Har planer om å sitte så lenge som mulig i kveld/natt for å bli ferdig med essay nr. 3, men skal også på jobb i morgen så kan ikke sitte oppe for lenge. Livet er ikke lett du..
Skrevet 14.04.2013 klokka 20:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Two amazing singers, one amazing song, this is music! Listen and love, because this can't be any better!


Skrevet 14.04.2013 klokka 11:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Den beste lørdagen jeg har hatt på veeeldig lenge..
Skrevet 13.04.2013 klokka 21:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

 

..sminke seg når man skal på job.
Ahh..er ikke i humør til å sminke meg i dag, det er bare et ork. Så sånn ble det! Er litt sur fordi jeg ikke har sjans til å skrive færdig de to essayene mine til jeg skal dra, og det irriterer med sykt. Kommer nok til å sitte fra jeg kommer hjem fra jobb i dag helt til i morgen kveld, bare MÅ få færdig essayene mine. Huuff..jaja..må være positiv! DETTE SKAL GÅ :)

HA EN FIN DAG, FOLKENS! :)
Skrevet 13.04.2013 klokka 10:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Da var pengene for russebilen inne på konto og det eneste som mangler er å venter på at kjøperne skal komme å hente den. Kommer til å savne denne skramlekassa kjempemasse. Har hatt noen fantastiske turer med den, og ikke fult så antastiske, men kommer til å savne den som om det er mitt eget barn som blir tatt ifra meg. 


Skrevet 12.04.2013 klokka 20:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


God morgen. Ja, så i dag var det fredag og jeg har mkset følelser om den. Allerede på onsdag drar jeg hjem til London og jeg er bare halvfærdig med essayene mine. Har jo vært på jobb så og si hver eneste dag siden jeg kom hjem, greit nok at det ikke va mer enn 4-5 timer om gangen, men nok til å "ødelegge" arbeidsroen min. Når jeg begynner på en oppgave må jag sitte 2-3 timer før jeg i det hele tatt kommer igang, og det er ikke så enkelt når jeg jobber midt på dagen, men sånn er jo livet. Har da i det miste skrevet ferdig to, og det er jo mye bedre enn ingen ting. 

Grunnen til at jeg reiser hjem til London allerede på onsdag er fordi jeg har billetter til FUN. på torsdag, og det nekter jeg å gå glipp av. Elsker å dra på sånne "små" konserter med bare ett par tusen til stede, er liksom litt annerledes enn 60000. Wiii. Så nå må jeg stå på å få gjort ferdig Critical Commentaryen min i Child Development på Coping strategies in mothers and fathers of preschool and school-age children with autism og essayen i Aims of Education der jeg enda ikke har valgt oppgave. 
Skrevet 12.04.2013 klokka 10:53. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


"Barneskole, undgosmsskole og sansynligvis også den videregående skolen i Surnadal stenger dørene tidligere enn vanlig torsdag. Mangel på vann fører til problemer med hygiene og sanitærforhold." - Driva

Så ja, i dag har halve bygda vært uten vann til manges fortvilelse, men elevene jubler. Her hjemme på "fjellet" har vi heldigvis ikke blitt rammet av noe vannmangel, noe jeg er glad for..kan da ikke leve uten vann. Så lillebror kom hoppende inn døra etter å ha fått fri tidligere enn vanlig og derfor fikk fri fra engelsktimen de skulle ha gloseprøve i. Etter det jeg har fått med meg så er vannet tilbake, men må si jeg syns synd i de som satt hos frisøret og ikke fikk vasket håret!


Skrevet 11.04.2013 klokka 17:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


..RIVER ISLAND.
Dette er jo kjempegøy. Selv om jeg trolig nok ikke kommer til å bestille noe ifra denne kolleksjonen fordi jeg bor 10-15 minutter unna nærmeste River Island i London, men for de som ikke kommer seg til en River Island er jo dette supert. Ser ikke ut som nelly.com har fått inn noe av Rihanna-kolleksjonen, den ble lansert for ett par måneder siden i London, så regnet egentlig ikke med det heller, men det hadde jo vært ekstra kult om de kunne ha fått inn noe ifra Rihanna sin kolleksjon. Klikk på bildene eller linken nedenfor for å komme direkte inn på nelly.com sin River Island-side.

RIVER ISLAND fra Nelly.com

River Island - Panel Peplum TopRiver Island - Sid Denim JacketRiver Island - Cut Out Shoulder Cable
River Island - Rafia Simple Cross BodyRiver Island - Leather Cuff BraceletRiver Island - Stud Trim Slippers
River Island - Ivy Button Front SkirtRiver Island - Ashley Prom DressRiver Island - Embellished Maxi Dress


Skrevet 11.04.2013 klokka 13:24. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Kom over denne lille rundingen for ikke så lenge siden og bare måtte dele den. Jeg heter jo Tori, og det er jo ikke det mest vanlige navnet her i Norge, og ifølge denne grafen er det 121 stykker i Norge som har samme navn som meg. Nå vet jeg ikke om tallene stemmer, men uansett gøy å se. Elsker navnet mitt og har ikke kunne ønsket å hete noe annet. 
Skrevet 11.04.2013 klokka 12:20. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Chill. Er ikke noe annet som beskriver dette bedre enn chill. Koseklær til tusen. 
Solbriller fra Primark // Bluse fra Primark // Genser fra mamma // Smykke og øredobber fra Primark // Jakke fra Vintage TopShop // Tights fra en plass i USA // Roots boots fra EuroSko


Skrevet 10.04.2013 klokka 17:47. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I påsken skulle selvfølgelig speilreflekskameraet mitt gå istykker, noe jeg ble superglad for. Not. Etter litt fram og tilbake og bytting av objektiv og diverse så var jeg ganske så sikker på hva som var galt, var jo heller ikke store saken, men kameraet mitt var istykker og jeg var sur og fryktelig lei meg. Den dagen da dette skjedde tenkte jeg jeg skulle sende en mail til ett av nikon verkstedene for å høre hva jeg skulle gjøre, men det ble liksom ikke noe av det fordi jeg er så lat.....men i dag gjorde jeg det og vips så var kameraet fikset. Hadde jeg bare brukt litt krefter og stolt på magefølelsen at det var det som skulle fikses og "brytes" opp igjen, hadde det jo vært fikset for lenge siden, men jeg var redd for å ødelegge det. Uansett, når fungerer det igjen og jeg kan ta bilder! For en lettelse.  

Det var dette som var galt...var jo gøy å se igjennom bildene fra påsken når alt så ut som dette:

Skrevet 10.04.2013 klokka 12:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg er så usikker på om jeg skal beholde denne kjolen eller ikke, syns jo selvfølgelig den er kjempefin, men jeg er liksom litt usikker. Prøvde den med svart strømpebukse i går bare for å se og jeg syns det funket bra, som regel syns jeg ikke helsvart strømpebukse er noe fint til de kjolene jeg har, men med denne syns jeg det går. Jakken jeg hadde tenkt å prøve til kjolen, pluss skoene jeg tenkte, ligger igjen i London så jeg får ikke prøvd med de, men jeg rekner med det går fint. Muligens en 17-mai kjole? Skal jo feire i London så det blir ingen bunad på meg. 
Skrevet 10.04.2013 klokka 10:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Her er de tre vakre kjolene jeg bestilte fra nelly, skulle gjærne ha beholdt alle, men ingen ting man kan gjøre med at de ikke passer. Den blå kjolen syns jeg er mega-super-awesome, men den er alt for stor..merkelig nok..trodde faktisk den skulle være litt for trang, men nejda, for STOR noe som irriterer meg veldig. Den paljettkjolen syns jeg er helt nydelig, og ble nå faktisk litt usikker på om jeg skal sende den tilbake, men paljettene under armene "klør" litt, så er veldig usikker på om jeg noen gang kommer til å bruke den. Og den svarte bestilte jeg i to størrelser for å være sikker på at en av de skulle passe, og det gjorde den, så derfor beholder jeg den som passer. Woho!
Skrevet 09.04.2013 klokka 20:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Ja da var da pakken endelig i hus. Jeg ble jo selvfølgelig superglad dag jeg fikk se den og hoppet og danset som en annen tulling, men gleden tok fort slutt. Alle tre kjolene var superfine, men den jeg hadde gledet meg mest til var alt for stor. Jeg har prøvd den på meg flere ganger, men den er og blir for stor, og det er liksom ingen ting jeg kan gjøre med det. Litt kjipt, men sånn kan det gå. Jeg beholder bare én av de tre kjolene, den andre som jeg returnerer passet, men likte den ikke helt på meg. Så, ja, for en skuffelse, får satse på jeg finner noe jeg liker i London når jeg drar tilbake. 
Skrevet 09.04.2013 klokka 13:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

God morgen alle kjære. Stod faktisk opp til "rett" tig i dag noe som jeg er meget fornøyd med, men nå er klokken allerede litt over tolv og jeg har enda ikke fått rukket å gjøre noe særlig. Skal på jobb i 3-4 tiden i dag og jeg må prøøøøve så godt jeg kan å bli færdig med én av essayene mine, klarer jeg to er jeg superhappy. Har fortsatt to hele essayer på 2000 ord hver som jeg enda ikke har begynt på, og jeg har som mål å få gjort alle essayene mine før jeg drar tilbake til London den 17.april. Leveringsfrist er jo ikke før den 25.april, men kjenner jeg meg rett så blir det ikke så mye skriving nå jeg kommer tilbake til London, er da så mye annet gøy å finne på da, men jeg må prøve, pluss jeg må prøve å prestere over 60% på karakterene.
Skrevet 09.04.2013 klokka 12:17. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Pakken fra Nelly.com ble scannet inn på terminalen 06:18 i dag, og jeg skjønner ikke helt hvorfor den ikke har kommet enda. Siden den ble scannet inn så tidlig burde den vært lastet rundt 9-10 tiden i dag og kjørt ned hit, men neeejda, tydelig vis ikke..Er jo fortsatt et lite håp om at den kommer iløpet av det som er igjen av dagen, men har lite troa på det, så den er nok her i morgen tidlig kan jeg tenke meg.
Skrevet 08.04.2013 klokka 17:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Her om dagen var jeg med en venninne til Trondheim på brudekjoleshopping. Har aldri vært med på noe sånt før og om jeg noen gang skal gifte meg trenger jeg garantert 2-3 år på å finne den perfekte kjolen! Men ja, vi endte opp med kjøp av kjole og da vi var ferdige med det tok vi en tur innom Mercursenteret og så videre til Ikea, og tilslutt CitySyd før vi begynte på hjemreisen. Koselig liten tur. 
Skrevet 08.04.2013 klokka 11:20. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Syns det er så morsomt med alt det Justin Bieber styret, de som hater han, de som elsker han og de som ikke kunne brydd seg mindre. Jeg er selv den siste av de tre, har respekt for fyren og det jeg har hørt av sangene så er han da ikke ille. Helt klart ikke den type musikk jeg liker, men hva er vitsen i å hate..?
Skrevet 07.04.2013 klokka 14:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Ever since I walked into the Hard Rock Cafe in San Francisco I have bought a t-shirt as a memory from every Hard Rock Cafe I have been in. The collection is getting bigger and bigger and I love it, the shirts are so pretty! DIAMONDS!!!!
Skrevet 07.04.2013 klokka 12:20. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Etter en lang dag med linsene mine får jeg rød kant på øynene rund linsekanten. Liker ikke tanken på at linsene "ruger" seg plass inn i øyeeplet, men sånn kan det gå når øyet bestemmer seg for at det skal begynne å se dårlig. Dislike A LOT! Bruker brillene mine så mye jeg kan, men av og til er linsene veldig kjekke. Når jeg går tom for denne dosen med linser tror jeg muligens jeg skal prøve noen andre.
Skrevet 03.04.2013 klokka 21:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Dårlige bilder, dårlig lys, gidder rett og slett ikke å gjøre noe med det. Deal with it! I går fikk jeg almanakken min i posten og jeg elsker den! Den er i den største størrelsen, mer om det les her


Skrevet 03.04.2013 klokka 19:31. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Missliker det å ha bestilt noe og så kommer det en rekke med helligdager som selvfølgelig forsinker all postlevering. Men jeg kan ikke klage, denne kom da tidligere enn jeg egentlig hadde trodd. Fikk e-post den 26.mars at den var pakket og sent, men så kom det helligdag på helligdag stablet etter hverandre så jeg trodde ikke jeg kom til å se noe av den før i slutten av denne uken. Men neida, fikk den allerede i dag jeg, noe som jeg er nokså fornøyd med.  


Skrevet 02.04.2013 klokka 16:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 01.04.2013 klokka 13:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits