0

Da var denne 'ferien' over. Mye jobbing både på Euro Sko og på essayene mine, men har også hatt tid til å kose meg sammen med mine fine søte jenter, noe jeg har savnet kjempemye. Vi jentene endte opp med å dra ut hele 3 ganger på litt over en uke noe som absolutt ikke var planen, men angrer ikke ett sekund! Fikk møtt på mange gamle og kjære klassevenner og det var kjempehyggelig. Dette har absolutt vært en godkjent påske! De første dagene kom den 10 cm med nysnø, men de siste dagene har vi grillet og gått i shorts og t-skjorte, finfin ferie. De 3 essayene jeg er så og si ferdige med får bare bli sånn de blir, stryker jeg så får jeg vel bare ta opp da! WHO CARES?! YOLO, ikke sant? haha

I morgen går turen tilbake til London noe jeg gleder meg syyyyykt til. Gleder meg til å se alle sammen igjen, og ikke minst til å se kjære Beate. 

Liver er herlig!

Skrevet 22.04.2014 klokka 11:55. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

Da er det duket for ny sommer og ny festival. I år går turen til Isle of Wight og Isle of Wight Festival sammen med mine to søte jenter. Vi alle har sett på line-upen en god stund og fant ut at dette var en line-up som passet oss veldig godt. IOWF er halvparten (om ikke mer) mindre enn Reading Festival som vi var på i fjor, men det har absolutt ingen ting å si, 40-50 000 er jo fortsatt mye! Grunnen til at det ikke blir Reading i år er fordi line-upen ikke var 100% hel sånn vi ville ha den (haha), det er fortsatt en del som ikke er lansert, men Early Bird billettene er allerede utsolgt så da ble det IOWF! Det er ikke mer enn rundt 50 dager og vi alle gleder oss supermye. Vi skal ta festivalbuss fra London og ned til Isle of Wight og vi håper og tror den turen bli super, jeg gleder meg ihvertfall til bussturen, hahaha, festivalen blir nok konge den også, pluss det blir gøy å se litt mer av vakre England. 


Skrevet 21.04.2014 klokka 12:30. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0Skrevet 14.04.2014 klokka 12:54. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
2

Da har jeg allerede vært hjemme i 6 dager, det føles mye lengre, men samtidig  føles det som om jeg kom i går. Jeg har vært på jobb i 2 dager og i dag er arbeidsdag nr.3, trenger jo alle pengene jeg kan få. Ellers har jeg bare kost meg og slappet av, kjente jeg trengte å få ladet opp. Nå har jeg sånn smått begynt på essayene mine og jeg er ikke så stresset over dem nå sånn som det jeg var i jula, men det kommer nok. Jeg har 15 dager på å gjøre ferdig alle sammen, så langt har jeg ca 1000 ord på den ene 2000 ords essayen jeg bare MÅ få bra karakter på, og så har jeg en 1000 ords essay som ikke er noe stress (men har vært morsomt å brilliert på), og så har jeg dissertation proposalen min på 2000 som jeg ikke vet helt hvordan kommer til å gå, har ikke peiling på hvordan jeg skal skrive en proposal, men så lenge jeg skriver noe så går det vel bra. 

Føler jeg har hatt en nokså produktiv dag allerede, var ute av sengen til litt før 9 og jeg har kost meg med frokost og skrevet ett par ord på essayen min. Nå skal jeg lage meg matpakke og stikke på Euro Sko og være der til 19:00, sola skinner (er fortsatt kalt, men skal ikke klage) og jeg tror dette kommer til å bli en bra dag!

Ha en fin dag alle sammen!
Skrevet 08.04.2014 klokka 11:41. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 07.04.2014 klokka 21:08. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
0

I februar ble jeg helt random spurt om jeg ville være hårmodell for én dag da vi var innom en frisørsalong i Putney. Jeg sa selvfølgelig ja så lenge han ikke klipte noe av håret mitt eller farget det med permanent eller mørk farge, det var ingen problem fordi han ville både ha lengden og hårfargen min sånn som den var. 

Så på søndag fikk jeg noe av håret farget rosa og gult, som dere ser så var det bare deler av håret som ble farget ca halvparten er fortsatt min farge. Denne fargen er ikke permanent så den vil vaskes ut etter ett par uker, dette har jeg jo gjort en gang før så jeg vet hvordan det fungerer. 

På mandag var det klar for shoot, jeg og 3 andre jenter møtte i ett photostudio sammen med 6 stylister/frisører, en sminker og en fotograf. Jeg kom 11 og var ikke ferdig før 7 så det ble en LANG dag! Mest av tiden gikk til å sitte på en stol å bli dullet med, håret mitt tok lengst tid av alle og til tider hadde jeg hele 4 stykk som holdt på med håret. Jeg endte til slutt opp med en gedigen afro, og så og si alt av håret ble krøllet med den minste krølltangen jeg noen gang har sett, like liten, om ikke mindre, enn lillefingeren! Så du kan tenke deg det tok tid!

Jeg var den siste av jentene som ble tatt bilder av og jeg kjente da det var min tur at jeg allerede var sliten og trøtt, tro det å være hårmodell absolutt ikke noe for meg, haha. Fikk ikke se så mye av bildene men regner med de var ok siden de sa de likte mine best (weehoo!). Ett par av stylistene/frisørene spurte også om jeg var modell og begynte å forklare hva jeg skulle gjøre om jeg ville bil modell og tjene litt ved siden av studiene, men fy, tror absolutt ikke det er noe for meg, lange dager og mye venting, baah, nope. Men dette var likevel en gøy opplevelse!
Skrevet 02.04.2014 klokka 22:14. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
2

Kan ikke si jeg har så lyst til å dra hjem. Jeg vi være her. Her det allerede sommer og folk går i shorts og topper - nyter livet på grønne gressplener rundt om kring med ukulele og masse kos. Det kaldeste som er meldt i natt er 12 grader, det er ikke ille..i dag var det opp i 19 grader, 19 grader forsvarte, er det rart jeg ikke vil hjem til SNØ!? Men det skal sikker bli godt å komme hjem selv om jeg ikke har lyst akkurat nå. 

Campus er ganske så tomt atm med tanke på at mange allerede har dratt hjem så det er litt ensomt til tider. Flyet mitt i morgen går ikke før 8 på kvelden så jeg har god tid til å gjøre meg ferdig å komme meg til flyplassen. 


Skrevet 01.04.2014 klokka 22:35. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar
4

..og det er ingen kødd!

Jeg holder på å skriver en forklaring på hvorfor og diverse, men jeg føler ikke den er bra nok enda, er så mye jeg vil fortelle og så langt er det bare rot, men så snart den er ferdig kommer den. For dere som ikke ser så har jeg tatovert 'Time of your life' på undersiden av den venstre overarmen min (heter det overarm? jeg ville ha kalt det underarm, men det er vel den delen ar armen som er under albuen..!? WHO CARES!). Jeg ELSKER den, og jeg er sikker på at jeg kommer til å elske den like mye om 20-40-80 år!


Skrevet 01.04.2014 klokka 09:51. Ligger i kategorien London. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits