1


Skrevet 22.05.2014 klokka 22:37. Ligger i kategorien Shopping. Legg igjen en kommentar
1

Er vel på tide å oppdatere litt..

Siden dagen jeg kom tilbake til London har lest til eksamen så og si hver eneste dag, både her på rommet og på biblioteket og i går var dagen kommet for å muligens ta min aller siste eksamen noen sinne (har bare dissertation neste år). Så det har ikke vært så mye 'stort' og spesielt som har skjedd, lesing, pugging og lesing. Men har selvfølgelig vært flink til å pauser her og der, var en tur på Westfield og fikk tak i den gule regnjakken (bilde) som jeg har siklet etter lenge, hatt nurf-gun fight og ett par kvelder med vin-kos. Været har vært veldig skiftende, alt fra dagen med mye vind og regn, dager med sol og til dager som i dag hvor det er blå himmel og sol og med en gang du går ut døren kommer den verste regnskuren noen sinne, men resten av uken er det meldt opp i 20 grader og sol, ikke feil! Etter eksamen i går dro jeg og Beate en tur inn til Kingston for å feire med en milkshake på Creams, etter litt titting rundt om kring i gatene og brokkolisuppe på Wetherspoons (bar) dro vi til Putney for å fortsette feiringen med ett par drinker på Be At One cocktailbaren.

Nå er jeg ferdig for dette skoleåret og det er rart å ikke ha noe å gjøre, i fjor hadde jeg ett fag i sommer semesteret, men ikke i år - digg. Tiden nå framover kommer vel til å bli brukt til å nyte været og London livet og prøve å pønske ut hva jeg vil skrive om på dissertationen min. Det er rart å tenke på at det bare er ett år igjen! Jeg har også funnet ut at jeg skal jobbe steinhardt nå det neste året for å kunne realisere drømmen om å kunne fortsette å bo her, vertfall året etter jeg er ferdig, jeg vil ikke hjem, trives så godt her så hvorfor ikke give it a shot! Drømmer er til for å REALISERES - booyah! 

Skrevet 13.05.2014 klokka 23:19. Ligger i kategorien Shopping. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits