0

FOS

Da er nesten en hel uke på FOS ferdig og jeg er fotsatt her. Mange fra gruppen vår har allerede blitt sendt hjem og alle som er igjen er ikke trygge..plutselig kan vi bli sendt hjem og det skremmer oss alle. De siste dagene har det vært mye venting og i dag skal vi svømme..i sjøen..kaldt..rekker ikke mer nå..må stikke..snakkes.


Skrevet 28.06.2012 klokka 08:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

ODagen startet da lysene i plasthallen ble slått på klokken 0800, da var det å ha på seg klær å være klar til frukost 0900. Etter en kort frukost var det venting til innsjekking kl. 1300. Vi begynte først med å registrere reiseutgiftene våre og så ble vi dirigert inn i en hall for å stirre på ett punkt langt oppe på veggen mens narko-hundene sniffet omkring. Så var det å stille seg i kø for å vente på registreringen..alt var utenfor..og det regnet noe helt forjævlig. I 3-4 timer stod vi utenfor i regnet før vi fikk middag og BÅTIS! Så var det samling av gruppe 30(min gruppe) og så masjerte vi til huset med rommene våre i. Og nå sitter vi bare her og spiser og kjeder oss..skal snart gå til sengs for å prøve å hamstre inn mest mulig søvn.

I morgen skal vi presentere oss selv og ta tester og fih tester..allerede her begynner hjemsendingen og det er skummelt å tenke på. Mandag er det 3000m, tirsdag er det intervju/psykolog/styrke/lege/tannlege, onsdag er det "skole" og foredrag om forskjellige ting pluss lege/tannlege/psykolog/intervju. Torsdag morgen skal vi svømme 200m ute i sjøen og det er regn, vind og 10 grader i vannet etter det er det prøving av uniform til feltuka neste uke. Vi som er her kan bli sendt hjem når som helst og sjansen er stor..vi er rundt 100 stk og det er bare 40 eller mindre som får skoleplass. Jaja, blir jeg sendt hjem så tar jeg bare førsregangstjenesren min og prøver igjen neste år (om jeg gidder ^^,) så det er kjekt å vite at det ikke er verdens undergang om jeg blir sendt hjem i morgen, mandag, tirsdag osv.

Nå angrer jeg sykt på at jeg ikke tok med meg PC!!! Wæææ!!! Sikkert en del skrivefeil, men gidder ikke å rette.......


Skrevet 23.06.2012 klokka 20:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Er jo digg med wi-fi i lufta..FACEBOOK!! Haha..huff..hekta..men anyways..nå er jeg superspent på hvordan dette kommer til å bli..sitter å ser på værmeldingene; sol og over 20 grader i Surnadal, og regn og 10 grader i Kjevik, wooho..morsomt -.- jaja.. Tror det er en del på flyet som også skal på fos, så det er digg å vite at jeg ikke er den eneste. Åååå, vet dere hva?! Han trøndergutten som var med i x-factor i fjor og kom på 2. eller 3. plass sitter framfor meg..det er jo litt morsomt da..tæhæ..

Her oppe i lufta er det finvær om noen spekulerte på det..........


Skrevet 22.06.2012 klokka 20:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg er alltid redd for å komme forsent til ting og derfor møter jeg opp alltid ALT for tidlig..noe som er kjempekjedelig når man må vente 3-4 timer helt alene på en bitteliten flyplass. Flyet går ikke før halv 9 så jeg har fortsatt ett par timer igjen å vente. Blæh. Skulle ønske jeg var hjemme i finværet..har nettopp fått beskjed om at vi må ha med oss regnklær fordi det pøsregner i Kjevik. Yummy.


Skrevet 22.06.2012 klokka 18:23. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Da har eksamenskarakterene kommet på SkoleArena. Jeg BESTOD ALLE eksamene og er superhappy for at jeg ikke må ta opp noen fag, men jeg synes at resultatet burde ha vært en del bedre, er jo bare min feil det da men..jaja. DA kan jeg leve videre med FULLFØRT videregående skole. Digg. 


Skrevet 22.06.2012 klokka 09:13. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Da tror og håper jeg at alt er pakket og klart. I morgen drar jeg!!


Skrevet 21.06.2012 klokka 23:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Kake og allsang på grensen. Har aldri sett allsang på grensen før, men når kompisen til lillebror, Torstein Snekvik(MGP jr, vinner 2010), skal synge ett par sanger på landsdekkende TV må jeg jo selvfølgelig se. Morsomt :)


Skrevet 21.06.2012 klokka 20:34. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Vel i morgen skjer det. Har enda ikke pakket eller tenkt over hva jeg skal ha med, pluss at jeg ikke har bestemt meg for hvilken buss jeg skal ta opp til Trondheim. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg drar i morgen, og jeg har virkelig ikke peiling på hva som kommer til å skje de neste ukene, jeg vet ikke en gang hvor lenge jeg kommer til å bli i Kjevik..1 dag? 2 dager? 1 uke? 3 uker? Vet ikke. For meg så er det helt forferdelig å ikke vite en eneste ting, jeg er en person som må ha alt klart for seg og eventuelt en back up plan osv, men alt jeg vet nå er at jeg har en reservert flybillett fra Værnes til Kjevik i morgen kveld, og oppmøte mellom 14:00 og 17:00 på skolen til luftforsvaret på lørdag som ligger rett ved siden av rullebanen på flyplassen i Kjevik. Opptaket kan være avgjørende for mine neste 6-7 år. Skummelt. Men nå må jeg pakke litt, alt jeg har fått å vite fra forsvaret er dette: 

Ta med:

  • Innkallingsskriv
  • Vitnemål og relevante attester (ta med bekreftede kopier, ikke originaler) 
  • Idrettstøy (inkludert joggesko)
  • Badetøy
  • Toalettsaker
  • Håndkle
  • Armbåndsur (rimelig type)
  • Tøy for utendørs aktiviteter
  • Regntøy

 


Skrevet 21.06.2012 klokka 18:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da stikker jeg på jobb for de neste 7-8 timene. Håper alle får en super dag !- Hva er det du skal i dag?


Skrevet 21.06.2012 klokka 09:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

"Sosialt, spennende og fullt! 
Her ser dere hva som venter dere den første uka på Kjevik. 
Det er også et lite hint om å begrense pakkingen;-) 
Foto: Forsvarets mediesenter
 - at Luftforsvaret Skolesenter Kjevik."


Skrevet 21.06.2012 klokka 00:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Dette ble tatt da vi gikk ut av ungdomsskolen i 2009


Dette er i dag da vi gikk ut av VGS


Morsomt


Skrevet 20.06.2012 klokka 18:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Flesteparten av oss har gått på samme trinn i hele 13 år og flere av oss har kjent hverandre siden barnehagen..og nå skal vi skilles. Det er litt trist å tenke på at jeg aldri skal tilbake på Surnadal VGS som elev, og 13 år med skolegang er nå fullført (satser på at jeg ikke stryker eksamen..).


Skrevet 20.06.2012 klokka 17:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

I dag er det 1 år siden helten Ryan Dunn omkom i en bilkrasj. For oss som var og fortsatt er stor fan av Jackass-gjengen og Viva La Bam serien så er dette faktisk litt trist. Han var en super fyr (selv om jeg aldri har møtt han, haha). Men uansett, jeg husker godt da jeg satt i bilen og vi kjørte gjennom Dallas og jeg fikk plutselig nyheten poppende opp på mobilskjermen, jeg var i sjokk og begynte å gråte (haha, faktisk). Mitt første "møte" med TV-helten var da jeg fikk se første episode av Viva La Bam i 2003, så det var litt surt å få høre at det ikke kommer til å bli noen fler morsomheter med selveste Ryan Dunn. RIP.  

SHEHER (artikkel)


Skrevet 20.06.2012 klokka 16:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Skrevet 20.06.2012 klokka 09:40. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Bunad!!! Sist jeg brukte bunaden min var 17.mai 2010 og det begynner å bli en stund siden. Personlig hater jeg bunad, spesielt nordmørsbunaden (den jeg har), jeg vet ikke helt hvorfor, men hater å tenke på at jeg har en kjole som henger i skapet til 30000 NOK og støver ned. Når jeg skal noe spesielt vil jeg ha på med noe fint..ikke ett ullteppe.. Siden vi har en aning trønder i blodet så hadde jeg faktisk kunne ha hatt en trønderbunad (som jeg synes er mye finere enn den jeg har), men jeg visste ikke at det var noe jeg kunne velge imellom før etter jeg haddr fått nordmørsbunaden min..jaja..itjnåkka å jøt me d..


Skrevet 19.06.2012 klokka 20:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
5

I går begynte jeg på jobb klokken 2 og ante ingen fare, men så..ja plutselig så skulle jeg være "modell". Det ble så spontant at jeg ikke rakk å tenke meg om før jeg skulle ha på meg klær. Vel, jeg har det vanskelig for å si "nei" så da var det bare å bite sammen tennene å gjøre det..jaja, kan ikke si at jeg ble så veldig fornøyd med bildene, men what the heck. Og bare sånn du vet det, det er ikke jeg som har redigert bildene..det er hun som tok bildene for Amfi. Disse bildene er posten på Surnadal Amfi sin facebook side.
Skrevet 19.06.2012 klokka 16:12. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Vel, siden vi hadde så superlang skoledag fant jeg og Marte ut at vi skulle lage makroner. Vi dro på butikken og kjøpte mandelmel til 90 NOK!!!!!! og glykose og usaltet smør, dro hjem og begynte bakingen. Resultatet vart ikke helt sånn vi hadde tenkt oss. Første gangen noen av oss lager makroner og det gikk ikke fult så bra, smakte ikke makroner i det hele tatt.........

Her begynte problemene, tror deigen var alt for deigete :O


Makroner?? Neeeej!


Jeg skulle være så flink til å piske krem, men jah..det ble vel ikke så mye krem. Dette har faktisk ALDRI skjedd med meg før, og jeg har pisket krem siden jeg ble født, merkelig..


Hjemmelaget vaniljekremsmør-klomp, smake??


Mislykket makron.

 
Resultatet..prøvde på makroner men det ble det ikke. Kjeks-kake med krem.


Jaja, neste gang skal det bli rett..


Skrevet 19.06.2012 klokka 15:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da er alle skolebøkene levert inn og jeg håper jeg aldri må ta i en av disse bøkene igjen. Hadde verdens lengste skoledag i dag, hele 20 minutter var vi på skolen, digg. Vasket hyllene og ryddet i skoffer og skap, er jo ganske trist å tenke på at jeg aldri mer skal tilbake på Surnadal VGS som elev. Jaja, life goes on..


Skrevet 19.06.2012 klokka 15:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Champagnebrus og nektarin.Yummy.


Skrevet 18.06.2012 klokka 22:46. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Nå er det 5 dager til jeg tar turen ned til Kjevik og jeg må vel beggynne å tenke på å pakke. Har i dag kjøpt inn det siste som står på pakkelisten; klokke som tåler vann, sportsteip, gnagsårplaster, trenings bh/topp og treningsshorts. Ready, set, go! 
Skrevet 18.06.2012 klokka 20:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Klar for en lang dag med jobbing. I helga er det laksefestival her i Surnadal og da blir det liv i den lille bygda. Masse forberedelser må til for å få det helt perfekt, og nå skal jeg på Euro Sko å sortere sko. 
Skrevet 18.06.2012 klokka 14:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Skal vedde på at dette blir en sang som vi får høre en million ganger i sommer. En skikkelig "tivoli"-sang. Hva synes du om sangen?


Skrevet 18.06.2012 klokka 13:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

..trening. I dag fant jeg ut at det var på tide å trene litt igjen, så derfor stakk jeg en tur til velværesenteret her i Surnadal. Er ganske fornøyd med dagens økt og krysser fingrene for at det blir en like bra økt i morgen..om jeg gidder..eller kanskje en fjelltur?? Hadde jo vært gøy det, men må nok på arbeid..jaja


Skrevet 18.06.2012 klokka 00:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Jeg digger USA, jeg digger England, jeg digger Tyskland, jeg digger Norge, men Danmark overgår alt og alle. For dere som ikke viste det så er jeg halvt dansk og uansett hvordan en vender og dreier på det, så føler jeg meg mer dansk enn norsk. Hver gang jeg setter foten min å dansk jord så føler jeg meg hjemme, mye mer enn i Norge. Hadde det ikke vært for staheten til pappa så hadde jeg nok bodd i Danmark den dag i dag, noe jeg til tider skulle ønske. Siden vi nettopp har fått ett nytt familiemedlem i Danmark så blir nok en turn ned til Danmark i sommer, og mens vi er der SKAL jeg til København. Jeg har familie midt i Jylland så det er ikke bare å ta bussen til København siden byen ligger på Sjælland, men forhåpentligvis så bestemmer vi oss for å kjøre gjennom Sverige og ned til København og så fortsette over Odense til Jylland. Gleder meg :)


Skrevet 17.06.2012 klokka 19:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Etter en lang dag er det helt digg å få servert Bjarne-burger til middag. Yummy.


Skrevet 17.06.2012 klokka 17:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Nå begynner jeg å bli ganske så lei. Har vært fanget på kjøkkenet i over 5 timer..hmf. Jaja..skulle ønske jeg var hjemme og leste Hamlet, mye gøyere det : D


Skrevet 17.06.2012 klokka 14:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da er jeg og mamma i gang med å varme opp mat å gjøre ferdig de siste småtingene før gjestene kommer. Må innrømme at det er kjedelig å være på skolen når det ikke er skole, men det blir vel litt liv når gjestene kommer selv om jeg ikke kjenner noen av dem. Jaja.

Glemte av muffinsen min hjemme..så nå har jeg ingen å gnage på..kriseeee


Skrevet 17.06.2012 klokka 11:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Det er kjedelig, jeg er trøtt, og jeg skulle ønske jeg kunne legge meg. Lillebror er på fest og jeg må hente han..når han en gang sender en sms om at han skal hjem. Må tidlig opp å forberede meg på servering i en barndåp i morgen, så jeg skulle ønske jeg kunne bare gå å legge meg, men neeeejda..Jæsjda..finne på da tro? Lese bok kanskje? Hamlet? Ja kanskje det.


Skrevet 17.06.2012 klokka 00:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2


Skrevet 16.06.2012 klokka 22:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 16.06.2012 klokka 22:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

..på pinne :D 

Har i dag vært på jobb og tjent litt penger, meeeeen de pengene lever ikke lenge..Siden vi muligens skal til Danmark i sommer så må jeg jo ha skikkelige sko å gå i..og siden jeg har falt for de svarte/hvite nike skoene, måtte jeg jo bare ha de. 
Skrevet 16.06.2012 klokka 17:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1- Hva synes du om bildene?


Skrevet 15.06.2012 klokka 19:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Elsker solbrillene mine! tæhæ


Skrevet 15.06.2012 klokka 19:10. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

..er morsomt. Det artigste er når nye varer kommer inn, og nå har høst/vinter varene begynt så smått å smyge seg inn..wiii..disse (bilde) kom i går og de er superfine!! Har sykt lyst på de, men jeg føler det blir for dumt å kjøpe høst/vintersko nå..venter jo fortsatt på sommeren.....


Skrevet 15.06.2012 klokka 17:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Er jo alltid gøy med photo shoot. Falt jo helt pladask for kjolen jeg skulle bruke, men make-up'en..Det er jo meningen at det skal være moderne og ikke noe du ser hver dag..men jeg har aldri sett noe så stygt i mitt hele lange live før. Men tingen er vel at det var på meg, og jeg er ikke vant til å seg meg selv sånn. Hadde det vært på noen andre så hadde jeg helt sikkert kommet til å syns det hadde vært stilig, men ikke på meg. Men firsøren/stylisten gjorde en fantastisk jobb, det må jeg bare si..så synd at den ikke kledde meg..jaaja, hadde uansett en utrolig morsom dag. 
Skrevet 15.06.2012 klokka 00:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Vel..så sitter jeg da her..igjen..hårmodell..og i dag skal vi på photoshoot. Blir spennende å se hvordan resultatet blir..både håret og bildene.

ps..jeg sover ikke på bildet..tææhæ


Skrevet 14.06.2012 klokka 12:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Jeg vet enda ikke hva det er jeg skal neste år. Neste uke drar jeg ned til Kjevik for å se hvor langt jeg holder ut der, så har jeg eventuelt førstegangstjeneste den 24.juli pluss at jeg har søkt på hele 10 universiteter/høyskoler her i Norge. Og ikke nok med det, men jeg holder også på å søke på noen universiteter i Storbritannia. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg visste hva jeg skulle, flere av vennene mine har allerede fått seg hybel og begynt å flytte inn, jeg og vil! Men jeg kan ikke gjøre noe annet enn å vente...kjedelig.


Skrevet 14.06.2012 klokka 09:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 14.06.2012 klokka 09:31. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

..but I got here as fast as I could!"


Skrevet 13.06.2012 klokka 22:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Dette var jo litt morsomt, har ikke sett den før jeg :O


Skrevet 13.06.2012 klokka 22:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 13.06.2012 klokka 17:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Nejda, blir jo ikke dårlig stemning, men denne sangen er bare konge :) 


Skrevet 13.06.2012 klokka 15:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da er jeg ferdig med siste eksamen og kan med god samvittighet ta sommerferie :D


Skrevet 13.06.2012 klokka 14:49. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

I natt har jeg sovet helt forferdelig. Har aldri vært så nervøs før. Jeg skjelver. Skummelt. Men snart er det overstått, og da kan jeg forhåpentligvis med god samvittighet ta sommerferie (så lenge som det varer..)


Skrevet 13.06.2012 klokka 09:38. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

..så er jeg ferdig med VIDEREGÅENDE SKOLE for alltid! Vel..har jo selvfølgelig to dager neste uke, men man kan jo ikke kalle det skole. Klokken 12 i morgen går jeg inn til den siste halvtimen med seriøs skole her i Surnadal og det er helt digg å tenke på. Etter jeg fikk sjokket om HISTORIE istede for FYSIKK har jeg senket skuldrene og pustet lettet ut..jeg består! 

Har siden 12 i dag hørt på lydbok fra historieboka, ja, jeg hører på lydbok..syns det er enklere å få meg seg innholdet, så nå har jeg gått igjennom 1. og 2. verdenskrig og den kalde krigen..får bare satse på at jeg har fått med med det viktigste.

Her er hva jeg sånn ca. har bestemt meg å si i morgen under foredraget om den spanske borgerkrigen..satser på at det går superbra :D


Skrevet 12.06.2012 klokka 21:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I stede for å øve til eksamen i morgen tok jeg meg en tur på Cubus for å handle klær. Smart. -30%. Må jo slå til. Kjøpte to hvite topper, en hvit bikini og en mørkeblå dongribukse. Fornlyd. Men nå må jeg lese litt til. Snakes.


Skrevet 12.06.2012 klokka 15:08. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Skrevet 12.06.2012 klokka 13:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3
Skrevet 12.06.2012 klokka 10:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Tumblr_lqailfq8hq1qckcjqo1_500_large


Skrevet 11.06.2012 klokka 21:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

"And we're gonna get high high high
When I'm low low low
The fire burns from better days
And she screams why oh why
I said I don't know
The catastrophic hymns from yesterday
Of misery"


Skrevet 11.06.2012 klokka 18:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 11.06.2012 klokka 16:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg kom opp i HITSORIE! Jeg er rett og slett sjokkert..var jo 110% sikker på at jeg skulle opp i fysikk, men neeej da..historie. Kunne ikke blitt bedre enn det. Historie. Krig og konflikt, er jo ett kjempegøy og enkelt tema. WOOOHO!


Skrevet 11.06.2012 klokka 11:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Har jeg blitt gal?! Ja jeg tror det..jeg hører på One Direction. Selv syns jeg det er litt morsomt fordi det er HELT motsatt av hva jeg egentlig hører på, kan jo ikke sammenlignes med AC/DC, Pink Floyd, Bernhoft, The Beatles, The Ramones, gamle Green Day and so on..lista er lang..men One Direction..haha. Men det er denne sangen "I Want" den er egentlig litt catchy. Digger den "ompa"-sounden (om man kan kalle det det..), den er rett og slett søt. Om du ikke har hørt den før så burde du! Mwoha.

"Give you this, give you that
Blow a kiss, take it back
If I looked inside your brain
I would find lots of things
Clothes, shoes, diamond rings
Stuff that's driving me insane"
 


Skrevet 10.06.2012 klokka 22:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Skrevet 10.06.2012 klokka 21:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Det regner ikke og det er heller ingen sol.

Jeg vet ikke helt hva det er jeg skal finne på i dag, føler med så daff og har egentlig bare lyst til å stenge meg inne i et mørkt rom. I går prøvde jeg så smått å åpne fysikkboka, men jeg kom egentlig ikke noe lengre enn det, åpnet boka og la den fra meg igjen. Jeg er som sagt skråsikker på at jeg kommer opp i fysikk, men vet ikke når, i morgen, tirsdag, onsdag eller torsdag, vet ikke. Håper og ber om at jeg blir trekt torsdag fordi jeg har rett og slett ikke tid ellers. Blir jeg trekt mandag må jeg ha eksamen på onsdag, men på onsdag skal jeg egentlig til Trondheim for å være hårmodell. Blir jeg trekt tirsdag må jeg ha eksamen torsdag og da får jeg muligens ikke være med på en photoshoot med Skei Klippotek. Og blir jeg trekt onsdag må jeg være på skolen ett par timer for veiledning, og da rekker jeg ikke Trondheimsturen. Livet er kjipt. Haha. Nejda. Jeg er den som prioriterer alt annet enn det jeg egentlig må prioritere, jaja, sånn er jeg. Gjøre litt fysikk nå da..ja sæææærlig.


       (fra gårsdagens intense session) 


Skrevet 10.06.2012 klokka 12:54. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 09.06.2012 klokka 21:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Torsdag dro jeg til skolen i håp om å bli trekt opp i muntlig eksamen, men ble skuffet da bare biologiklassen ble trekt og ingen andre fag..men siden det ikke ble noe eksamen bestemte jeg og Marthe Snø oss for å stikke til Trondheim å ligge over på hybelen hennes. Meningen var å dra fredag og ligge til lørdag, men Margrethe (som deler hybel med Snø) sa at hun ville dra oppopver torsdag etter skolen så vi fant ut at vi skulle haike med henne. Har hatt to kjempefine dager og har smakt litt på hybellivet. Fikk også kjøpt meg et makronsett (nederste bildet) som jeg ble veldig fornøyd med :D Jeg tok tidligbussen fra Trondheim i dag fordi jeg dessverre måtte rekke en frisørtime (i finværet!!), men men, sitter ute nå og venter på grillmat, leser også litt fysikk fordi jeg har en misstanke om at jeg kommer opp i nettopp fysikk, skummelt.     


Skrevet 09.06.2012 klokka 15:47. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da har revyDVDen kommet i hus, og jeg må si det er en del bedre kvalitet på denne i forhold til 10.klasse revyen vår (Ali's cafe: kurerer med enn gruff). Det å se "behind the scenes" var egentlig ganske trist, fikk meg til å tenke tilbake..all øvingen, all stressingen, all fliringen osv. savner det. Om presis 2 uker er vi alle ferdige og skal ut i den store verden. Skummelt :)
Skrevet 06.06.2012 klokka 21:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Ja, vi går 3.året på videregående, men noen av oss har enda ikke skjønt at vi ikke er i barnehagen lengre. Det første bildet er fra i dag og det andre er fra i går. Verdens artigste og barnsligste klasse, lurer på hva det blir av oss..
Skrevet 06.06.2012 klokka 21:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg begynner å bli mektig lei av været..Plutselig pøsregner det og ikke lenge etter er det blå himmel og sol. Kan ikke værgudene bare bestemme seg? Regn eller sol, ikke begge deler.


Skrevet 05.06.2012 klokka 21:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg er ingen moteekspert og jeg har heller ingen planer om å bli det. Jeg følger sjeldent moten innen klær og sko og går derfor med akkurat det jeg vil til hver en tid, bare sånn at det er sakt. Såeh..jah..dette er da mitt dagens "I want". Alt er funnet på nelly.com. Elsker kjoler, elsker rosa, elsker punk-stilen, digg.
Skrevet 05.06.2012 klokka 13:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da er alt tørket og pakket ned. Har absolutt ikke peiling på når jeg skal bruke det, så får nok bare vente å se. Kommer muligens til å bruke koppene fordi de er så store og helt perfekte, mwoha. For alt jeg vet kan det gå hele 6 år før disse kommer i bruk, eller bare ett par måneder, hvem vet. Det er nesten litt skummelt å tenke på, blir jeg godtatt på FOS binder jeg meg til forsvaret for litt over 6 år, tar jeg førstegangstjenesten binder jeg meg i 1 år, og hvis jeg ikke kommer meg inn på noen av delene må jeg vel prøve å finne meg en plass å bo i en av byene i Norge. Hvem vet, Oslo, Lillehammer, Fredrikstad, Stavanger, Trondheim. Skummelt. Spennende.


Skrevet 04.06.2012 klokka 22:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Nettopp ferdig med å vaske bursdagsgaven jeg fikk fra mamma i dag. Jeg har jo ikke bursdag før langt uti september, men siden jeg har gått å mast om disse koppene lenge, fant hun ut at hun skulle kjøpe en tidlig bursdagsgave til meg. Weeho. Har ønsket meg dette lenge, eller, har vel egentlig bare ønsket meg to kopper og to fat, men fikk istede 6 kopper, 6 koppefat(morsomt ord..), 6 fat, 3 bokser, 6 skåler og et kakefat i to etasjer i samme stil. Digger det. Gleder meg til å flytte ut å plassere det i mitt eget kjøkkenskap, men det blir vel ikke på en stund, men samma det.


Skrevet 04.06.2012 klokka 14:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Denne er helt KONGE (men den er mye bedre live, trust me)


Skrevet 03.06.2012 klokka 20:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 03.06.2012 klokka 13:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Vel, planen i dag var å ta turen innover til Sunndal for å se lillebror spille fotball. Hydrocupen er nesten ferdig for i år, men på grunn av dårlig vær må de siste kampene kuttes den til 15 min omgangen og da mener jeg det ikke er noe vits i å dra. Pluss det sies at all bensinen er borte..krise..kjekt å ha diselbil da, tæhæ. Så uansett, nå har jeg allerede våknet så jeg gidder ikke å legge meg igjen. I morgen er det den siste skriftlige eksamen..ENGELSK..og det blir jo gøøøy (ikke egentlig), så jeg må huske å stjele tilbake den engelske ordboka mi fra lillebror Jens før jeg glemmer det og sitter hjelpesløs på eksamen i morgen. Over og ut for denne gang.


Skrevet 03.06.2012 klokka 11:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Vel, det er mye rart man kan lese om på TMZ.com, men jeg var på tur til å falle av stolen da jeg fikk se denne videoen (under). Er vel ett par år siden dette (ja, jeg er supertreig med å få med meg ting..), men uansett..


Skrevet 02.06.2012 klokka 17:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Det regner og regner, men samma det. Så lenge jeg har jordbær går alt bra. Ta en titt på den søte jordbæra jeg fant i går, den har HATT (eller noe sånt...). Gleder meg til at jeg kan gå ut i hagen å plukken jordbær, får bare håpe at snøen som kom ikke tok knekken på dem.


Skrevet 02.06.2012 klokka 16:40. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

..på Perez Hilton's blogg. DETTE(link til Perez's blogg hvor jeg fant dette, eller bare se filmen under..) er noe av det morsomste jeg har sett på lenge. Mwohahaha. 


Skrevet 01.06.2012 klokka 07:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Okei. Da jeg våknet opp nå nettopp fikk jeg meg en overraskelse da jeg så ut vinduet. SNØ! 1 Juni og SNØ. Jeg skjønner ikke helt. Jeg kan vel si at jeg er i sjokk..sånn litt, kan ikke huske siste gang det snødde i juni liksom. Æsj, jeg som ikke liker snø en gang..når kommer sommeren!? 


Skrevet 01.06.2012 klokka 06:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits