0


Da har vi kommet oss til Alanya etter over 12 timer på farten. Lang og slitsom reise, men også veldig morsom. Nå har vi kommet oss til rette og storkoser oss.
Skrevet 17.06.2013 klokka 09:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da setter vi snart kursen mot Værnes for å hoppe på flyet til Alanya. Skal bli godt å komme seg til varmere strøk og bare slappe av i 2 uker før en intens sommer med mye jobbing. Drar sammen med mamma, mormor og lillebror Hans, så det kommer nok til å bli en avslappende ferie. (Selv om det skal bli gøy å dra til Tyrkia klarer jeg ikke å tenke på noe annet en READING FESTIVAL 2013, tror jeg skal dø! tihi)


Skrevet 15.06.2013 klokka 13:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2


Er det noe jeg er hekta på, så er det sko. Har faktisk sett på disse i London, men jeg tenkte jeg skulle være smart å ikke kjøpe så jeg gjorde ikke. Siden jeg skal til Alanya om 8 dager må jeg ha noe luftig og lett, så da jeg gikk rundt om kring på Euro Sko var det bare disse som falt i smak. Er ikke den største sandal/flipflop personen, så desse TOMSene passer jo perfekt. Denne modellen fra TOMS er litt smalere enn de 'normale' så de passer perfekt til meg, de andre TOMSene jeg har er litt for vide så bli ikke brukt så mye.
Skrevet 08.06.2013 klokka 13:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1Skrevet 07.06.2013 klokka 19:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Da var det første året på University of Roehampton ferdig og tiden som fresher er forbi. Onsdag pakket jeg og vasket jeg meg ut av rom A101 og gode gud det var trist. Selv om det var trist å dra var det kjempegodt å komme hjem, og jeg gleder meg kjempemye til å flytte tilbake i september. Kommer vel fortsatt til å savne det gamle rommet mitt i Aspen og alt annet, men tipper Mount Clare også kommer til å bli bra. Excited. Nå står en spennende sommer for tur og om bare 100 dager pakker jeg koffertene mine nok en gang for å flytte tilbake til London. 
[Satser på at jeg fikk låne bildene ;)]
Skrevet 07.06.2013 klokka 16:49. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits