2

Vel, dette var i går..
Her er mine..ehm..supernice cupcakes fra bakedagen til Marthe og meg i går. Ble vel ikke helt som de på Cake Boss på TLC, jaja. Neste utfordring gedigen kake?? Hmm, fristende. 


Skrevet 31.07.2012 klokka 21:49. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Etter jeg kom hjem fra USA i fjor sommer har jeg tenkt og tenkt på hva det var jeg ville til høsten 2012. Jeg har vært innom å jobbe i Disney World i Orlando, Florida, være Au Pair i USA, utdanning innen forsvaret, førstegangstjeneste, NTNU, HiST, HiNT, friår, reise og jobbe, og studere i England. Jeg har hatt alt for mye å velge imellom og jeg har alltid vært litt redd for å velge noe som ikke var etter all forventning. Rett etter skoleslutt var jeg i panikk fordi jeg ikke hadde bestemt meg for hva det var jeg ville. Jeg dro derfor på FOS (forsvarets opptak og seleksjon) i Kjevik og etter nesten 2 uker med prøver i matte og fysikk, tester i svømming løping osv og feltuke fant jeg ut at det å binne seg til forsvaret i hele 6 år var noe jeg ikke ville, vertfall ikke nå. Utdanningen jeg hadde fått om jeg ikke hadde trukket meg er jo helt super, slipper lån, får penger for å gå på skole, garantert jobb og en ettertraktet bachelor grad i telematikk. Men det er fortsatt ikke forsent å søke på utdanningen, så om jeg angrer meg om noen år kan jeg altids søke igjen, men akkurat nå er det ikke det som står øverst på listen. Jeg husker godt at jeg lå i teltet i feltuka og tenkte om og om igjen om dette er det rette, eller om jeg skulle trekke meg og gjøre noe annet, og nå er jeg superglad for at jeg trakk meg. Så da jeg kom hjem fra FOS var det fortsatt en del ting igjen på lista som jeg ville, men topp 3 var lærerutdanning på HiST, studere i England og førstegangstjeneste. Søknadene for HiST og England var sendt inn og ventet svar, mens førstegangstjeneste hadde jeg allerede fått dato og klokkeslett på. Dagene gikk og det var ikke stort jeg kunne gjøre, men så fikk jeg plass på Roehampton University i London og var i ekstase. Mamma ville og fortsatt vil at jeg skal til Trondheim, men når er det forsent fordi jeg takket nei til HiST og ja til pedagogikk på Roehampton i London. Så nå er det no turning back. Har også trukket meg fra førstegangstjenesten siden valget ble London, men som sagt, forsvaret er der og forsvinner ikke, så etter 3 år i England er det jo fortsatt muligheter for førstegangstjeneste og utdanning innen forsvaret.

Jeg er superglad at jeg endte opp meg å velge England, og jeg gleder meg sykt til å starte ett nytt og spennende liv i selveste LONDON!! 


Skrevet 30.07.2012 klokka 12:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg elsker dans, alle typer dans, men personlig så syns jeg det er mest morsomt å danse klassisk ballett og jazz/street. For ett par dager siden endte jeg opp med å se So You Think You Can Dance USA season 9 og plutselig ramlet jeg over dette:Noe så utrolig bra! Elsker den koreografien på dette stykket, musikken, kostymene, danserne, lyset, stemningen, ALT var perfekt (etter min mening). Både Amelia og Will er to superflinke dansere, men Amelia har vært favoritten helt fra første audition. Men samma det, jeg skal vedde på at jeg har sett dette klippet over 10 ganger iløpet av den siste halvtimen. Den er så sykt fengene og bra utført at jeg er tom for ord.....


Skrevet 29.07.2012 klokka 23:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Roehampton er jo delt opp i forskjellige colleger og jeg skal gå på denne:
Skrevet 29.07.2012 klokka 17:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Dette er en av de få sangene der ute til dags dato med ett fenomenalt budskap. 


Skrevet 29.07.2012 klokka 16:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

DA ER FLYBILLETTENE MINE BESTILT!!! Gud hvor skummelt, jeg har en følelse på at det er noe som er feil med bookingen, men satser på at det er bare tull. Hadde jo ikke vært så skummelt om jeg bare skulle reist med fly direkte til Heathrow, men jeg må jo reise fra Tr.heim til Oslo og så Oslo til London. Hva om flyene blir forsinket eller at noe skjer sånn at jeg ikke kommer meg til London, wæææ. Nej, satser på at alt er rett. Fikk jo helt panikk når jeg logget meg på british airwais for å sjekke pris på billett, som jeg nå har gjort den siste uken, og fikk se at det bare var 5 ledige seter igjen i det klokkeslettet jeg hadde tenkt å velge, meeen nå har jeg sikret meg billett. Digg. Så nå må jeg begynne å tenke på pakking! Ja, jeg vet det er sykt tidlig, men HALO, jeg kan da bare ha med 20kg!!!!!! 

Har også fått søkt på stipend og lån nå, så nå er det "største" unnagjort. Nå er det bare småtteri som er igjen. Har allerede fått bypass'n min som jeg bestilte ett par dager siden, det er den jeg skal bruke når jeg signerer papirene fra lånekassen elektronisk. Er jo så kjipt å måtte sende papir hit og dit bare for en liten underskrift, gjorde det da jeg var i USA og det tok tiiid.


Skrevet 29.07.2012 klokka 15:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Skrevet 29.07.2012 klokka 14:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 29.07.2012 klokka 14:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Den superawesome kjolen jeg kjøpte i Silkeborg. Er ikke akkurat så fin på hengeren da, men det får bare være. Håper det snart kommer en anledning hvor jeg kan bruke den. Elsker den. Den er så mye finere når den er på enn dette..Den skal helt klart ta turen over dammen sammen med meg!


Skrevet 29.07.2012 klokka 12:12. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Morsomt å se gjennom gamle bilder, vel er da ikke så gammelt dette da, men ehm..hadde en helt annen stil på den tiden. Jeg blir litt flau. 

2008:


2012:


Skrevet 29.07.2012 klokka 11:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Begynner å bli ett par dager siden nå, men har ikke skrevet noe om det. Det var på danskebåten på tur hjem da jeg sjekket e-posten min jeg oppdaget at jeg hadde fått "Final Acceptance Letter", og det var helt digg å finne ut at jeg GARANTERT har plass på Roehampton til høsten. I brevet sto det startdato og sluttdato og jeg må si at jeg ble litt paff da jeg leste 30.juni 2015 (som er sluttdatoen), det er jo bare 3 år, og jeg har jo alltid visst det, men tallet 2015, jeg skal være i London helt til 2015, det syns jeg er rart å tenke på. I 3 hele år skal jeg bo på en plass, i en by, i ett land jeg ALDRI har vært før. Jeg gleder meg SYKT, og krysser fingrene for at går som det skal og at jeg liker meg på plassen. 

Nå før avreise er det MYE rart jeg må fikse, ting jeg aldri før har tenkt på må skaffes og ordnes og jeg må si det gjør meg litt gal. Heldigvis så trenger jeg ikke visum for å studere i Storbritannia så jeg slepper alt det styret med bestilling og ordning av det, men det er fortsatt masse annet jeg må skaffe meg. I begynnelsen av 2012 endret jeg på navnet mitt og siden alt av papir og kort må være 100% korrekt må jeg skaffe meg nytt bank og kredittkort, helsekort, pass osv. og det gjør jo at det blir ekstra mye å fikse på. Meeen er jo ikke før september jeg drar, så har da heldigvis litt tid på meg til ting og tang. 

Om ikke alt for lenge så blir dette bare knapp 20 min unna hvor jeg skal bo de neste 3 år. Utrolig. Rart. Skummelt. Digg
Img1509569790_large


Skrevet 28.07.2012 klokka 21:10. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Har vært på jobb..og i dag har det vært ekstra kjedelig. Det har jo nesten ikke vært noe folk å se!! Men nå har vi da plutselig fått litt sol her i den regnfulle bygda, så folk ville vel heller nyte den enn å dra shopping. Men saaaamma det. Da jeg var i København kjøpte jeg meg hatt. Jeg digger hatter, og spesielt denne. DIIIIGG.

Oooooo, jeg har også kjøpt meg sko i dag. Tihi. Det begynner å ett par uker siden vi fikk skoen, men det er ført nå jeg har giddet å kjøpt dem. Rustrød Converse og så måtte jeg jo selvfølgelig ha neglelakk i samme farge også :D

Dagen ble vel ikke så fargeløs likevell..
Skrevet 27.07.2012 klokka 17:54. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Vel, nå er det jobbing resten av ferien. Digg. Trenger jo pengene. Er heldigvis ikke på jobb hver eneste dag da, så jeg får vel litt tid til å RYDDE ROMMET. Jeg ser ikke gulvet. Gidder ikke. Nej, nå skal jeg spise litt jordbær og det blir digg. Må vel også finne noe å se på, en film eller noe sånt, men hva? jaja, finner nok noe å sløse bort tiden på. 


Skrevet 26.07.2012 klokka 20:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Den vakre gågaten i Flensburg
Morsom liten café/restaurant       F*R*I*E*N*D*S
Min nye skolesekk...Skrevet 25.07.2012 klokka 23:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Er nå på tur hjem etter nesten to hele uker i Danmark. I går fikk jeg viljen min og vi dro til Tyskland, planen var egentlig Legoland, men halo, det er jo så kjedelig når man har vært der hundre ganger før. Flensburg, som ligger rett nedenfor grensen til Danmark, er en sykt fin by. Gikk og vandret i skinnende solskinn og 25 grader, gammel og fin by. Var digg. Har planer om å dra tilbake dit en gang når jeg får tid og penger. 

Men uansett, sitter nå på båten som går fra Fredrikshavn til Oslo og jeg må bare si at det blir siste gang. ColorLine er SÅ mye bedre enn denne StenaLine båten som går fra Fredrikshavn - Oslo. Er jo INGEN sitteplasser. Jaja. LAST TIME. Neste gang blir det ColorLine eller så svømmer jeg over Skagerak!

Digg kvalitet på webcameraet på PC'n!!


Skrevet 24.07.2012 klokka 10:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg digger Tyskland.

I dag satte jeg mine føtter på Tysk jord for første gang og jeg er helt..tom for ord. Jeg digger Tyskland. Neste gang jeg skal på ferie så trenger jeg ikke å spekulere på hvor jeg skal. Tyskland. Har faktisk blitt invitert nedover i auguat, men siden jeg må spare penger til London kan jeg ikke..jeg bruker jo fort ett par tusen i lommepenger, så pengene flyver selv om overnatting er gratis. Trist. Jaja. Til jul blir det!!


Skrevet 23.07.2012 klokka 23:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Ferie er ferie. Jeg digger Danmark. Nå har vi "flyttet" fra hytten vi bodde i til Gerning like ved vår kusene og hennes familie. Kjempesøt liten plass. Har vært en liten tur i Silkeborg i dag og kjøpt verdens fineste kjole, vel, kanskje ikke verdens fineste, men jeg bare måtte ha den. Kommer bilde av kjolen senere, forhåpentligvis. Er fortsatt ikke noe å skrive om, så derfor ender jeg dette inlegget nå. 


Skrevet 21.07.2012 klokka 17:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Er nå hos onkelen min, men skal snart hjem. Klokken er snart 11 og vi har en stor time å kjøre for å komme tilbake til hytten vår på Djurs. De siste dagene etter Kjøbenhavn har gått til shopping i Århus og Randers, småturer hit og dit og 2 hele dager i Djurs Somerland. I morgen har jeg lyst til Tyskland, men det er ingen andre som vil være med, skuff, er jo bare 2-3 timer ned til grensen så det er jo ikke langt. Jaja. Er ikke så mye gøy som skjer, vel, jeg koser meg, men er ikke noe spennende å skrive om. Har også møtt en del av slekta mens vi har vært her og det er jo alltid spennende, har jo fått hele 2 nye familiemedlemmer siden sist. Meeen nå skal vi hjem, så det betyr INGEN internett, og det er ikke gøy..men det er jo bare fordi jeg holder på å søke på Roehampton, hadde jeg ikke gjort det hadde det jo ikke vært noe problem.........sånn helt seriøst..lizzm.

Slenger med to superawesome bilder fra Piraten i Djurs Sommerland. Verdens 6. beste berg- og dal-bane om jeg husker rett, digg.  
Ja, jeg har verdens fineste pose på bildene, men er liksom det eneste jeg kommer på............... 
Skrevet 19.07.2012 klokka 22:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Vel, ferietur uten internett er ikke så gøy..spesielt ikke nå man holder på å søke på skole i LONDON! Prøver desperat å komme meg til nermeste McDonald's hver gang vi er ute å kjører, men er ikke så lett.

Ifølge alle meilene jeg har fått så har jeg skolepalss på Roehampton University til høsten, men jeg syns det er så urealistisk at jeg har vansker for å faktisk tro på at jeg skal til London om ikke alt for lenge. Når jeg kommer hjem må jeg bestille flybillett og fikse stipend og lån og MYE MYE mer, det er så sykt mye jeg må fikse at jeg blir gal bare ved tanken. Er heldigvis ferdig med søkeprosessen om plass å bo, og siden jeg er utvekslingsstudent så er jeg garantert plass på campusen og det er egentlig greit å vite, MEN jeg får fortsatt ikke bekreftelsen før slutten av august og det er litt skummelt å tenke på. Jeg blir stresset av alt dette, klarer ikke helt å nyte ferien. Dette er jo de 3 neste årene mine, jeg skal bo i London og jeg har ALDRI vert der før. Har ikke peeeeiling på hva jeg egentlig holder på med, jeg har jo bare kunne dratt til Trondheim og tatt lærerutdannelse på HiST, men neeej da, skal til London jeg, selveste LONDON. Jeg blir gal. Tror jeg drar rund 12. september så jeg har jo fortsatt litt tid til å orientere meg før jeg drar, om jeg tørr, wææ, det er ganske skummelt. 


Skrevet 19.07.2012 klokka 22:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2
Skrevet 14.07.2012 klokka 10:17. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Vel, kan da starte med gårsdagen. Stod opp, stresset, pakket, stresset og pakket, stakk en tur til tannlegen og så på jobb klokken 14:00. Da jeg var ferdig med dagens jobbøkt klokken 19:00 var det å stresse seg hjem, kaste i seg noen brødskiver og slenge det jeg ikke hadde pakket i baggen for så å kaste den i bilen og kjøre avsted. Rundt 21:00 startet vi ferden vår nedover til vakre København og etter 15 timer sittende i en bil og ett par småpauser kom vi fram til hotellet i København rundt 13:00 tiden i dag. Etter litt fram og tilbake endte vi opp på Hard Rock Café for å spise, måtte jo også kjøpe t-skjorte som jeg nå har gjort på alle andre 15-16 Hard Rock Caféene jeg har vært på. Var jo morsomt å få vite at jeg hadde samlet opp til 116DDK (på accesskortet mitt) fra USA i fjor så t-skjorten min ble jo billigere, wooho. Etter å ha ventet nokså lenge på mat fant vi ut at vi skulle undersøke Strøget, og målet mitt for i dag var Illum (merkeoutlet), meeeeeen det eneste som ble kjøpt var godteri, ingen klær, skuffelse, men det var salg, rotete og FULT av gale turister så jeg ga opp. Nå er klokken snart 21:00 og jeg skal SOVE. Er ikke så lett å sove i en bil med to urolige lillebrødre, skulle ønske vi tok toget istede, er jo sååå mye bedre og gøyere, men jaja, trenger jo bilen når vi stikker til Jylland på lørdag, blir digg. I morgen skal vi være skikkelige turister å gjøre masse turist-ting, mamma har jo aldri vært her i København så vi andre som var her for ett par år siden må guide henne, morsomt, nej egentlig ikke, men jaja, skal ta maaaaasse usaklige bilder av ting og tang i morgen. Morsooomt. 


Skrevet 12.07.2012 klokka 21:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3


Skrevet 11.07.2012 klokka 00:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Genser fra Cubus til 99NOK på salg. Såpe og olje 29NOK pr. stk.


Skrevet 10.07.2012 klokka 23:46. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da ble det plutselig danmarkstur i morgen. I MORGEN. Jeg har da ikke begynt å tenkt på pakking en gang, og jeg bruker jo som regel en uke på å finne ut hva jeg skal ha med meg. Krise. Jeg visste jo at vi skulle til Danmark i nærmere framtid, men trodde aldri vi skulle dra I MORGEN. Har vel bare meg selv å takke for det, fordi det er jo jeg som har "planlakt" hele turen, og for å få noen netter i København før vi tar turen til Jylland må vi dra i morgen, men det er jo ok, bortsett fra at jeg ikke har PAKKET.

Siden vi er i København fredag tar vi vel turen innom Tivoli for å se A Friend in London spille. De representerte Danmark i Eurovision Song Contest i 2011, digger "New Tomorrow" er såååå søt. Vel nå må jeg bare pakke, skriver mer i morgen om turen. 


Skrevet 10.07.2012 klokka 23:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 10.07.2012 klokka 23:27. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Er jo flere måneder siden jeg fant ut av dette, men akkurat nå kan jeg nesten ikke vente lengre. Jeg husker godt da jeg oppdaget at Green Day var i gang med å spille inn sanger til nytt album, for å være presis var det på valentine's day i år jeg først fikk vite nyheten og jeg var på tur til å hoppe i taket. Som dere sikkert skjønner så digger jeg Green Day, men jeg er mer fan av det "gamle" Green Day enn det "nye", det er derfor jeg gleder meg så syk til disse 3 albumene som kommer(HELE 3!!!!), alle er spilt inn på "gammelt" vis som vil si at det er den type musikken de spilte FØR American Idiot og 21th Century Breakdown, og det er jo digg. Det første albumet kommer 25.september.2012, det andre kommer 13.november.2012, og det tredje kommer 15.januar.2013. En hel trillogi, weeeho. Digg. 
Skrevet 09.07.2012 klokka 23:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da jeg våknet i dag var ikke planen å være på jobb i 11 timer. Fra 10:00 til 21:00 har jeg vært "fanget" på Euro Sko, men ja, det er frivillig, kunne jo ha dratt da dagen min egentlig var færdig, men det er jo så digg å sjekke kontoen sin når man får lønn og har jobbet litt ekstra. I morgen starter salget hos Euro Sko Surnadal og jeg rekner med det bli litt kaos, men det er jo bare digg fordi dagen går så sykt mye fortere enn når det er dødsstille. Jeg begynner heldigvis ikke før 12:00 i morgen, så jeg får ett ekstra par timer til å sove på, og det kan man da ikke klage på. 

Har enda ikke hørt noe fra England om vitnemålet mitt, men håper og krysser fingrene for at det ikke tar lang til før jeg får vite noe. Har jo fortsatt førstegangstjeneste den 24.juli jeg må finne ut av om jeg skal eller ikke, og blir det ingen England så må jeg jo ha noe annet å gjøre. Jæsj da, tar det senere. Gleder meg til Danmarkstur jeg nå. 


Skrevet 09.07.2012 klokka 22:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Av og til får jeg lyst til å kaste alle buksene mine og bare bruke kjoler og skjørt. Hadde jeg ikke bodd her i lille Surnadal hadde klesstilen min vært helt annerledes enn hva den er. Over halvparten av klærne jeg tok med hjem fra USA har jeg ikke brukt, ikke fordi jeg ikke vil eller kan, men jeg føler det ikke passer inn her. Jeg har aldri brydd meg om hva andre syns om meg og hva jeg har på av klær, men det er omgivelsene og atmosfæren her som er så "spesiell" at jeg ikke klarer det. 

Det siste halvåret har jeg vært hektet på Gossip Girl, og jeg må bare si at jeg DØR av alt Blair Waldorf har på seg. Så og si alt hva karakteren har hatt på iløpet av serien her helt fenomenalt. Skulle ønske jeg hadde garderoben hennes. 


Skrevet 08.07.2012 klokka 21:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

..å komme inn sko for fult, og da er det supermorsomt å jobbe på skobutink. Man vet aldri hva som skjuler seg oppi de små eskene og det er så gøøøøy. For ikke lenge siden dukket disse opp, sykt kule, men jeg har ikke penger, nedtur, jaja.


Skrevet 08.07.2012 klokka 11:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg er helt gal etter kjoler, og Sherri Hill designer de mest fantastiske kjolene. Det er helt forferdelig å se igjennom kolleksjonene, JEG VIL HA. ALT. ALLE. Her er en som fanget øynene mine, finst også i rosa og andre farger, digger at du kan ta av belte/sløret og få en helt ny kjole. 


Skrevet 07.07.2012 klokka 17:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
5


Skrevet 07.07.2012 klokka 17:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Iiiiik, nå håper jeg virkelig jeg kommer inn på Roehampton etter at de har fått sett vitnemålet mitt. Nå har jeg sykt lyst til å flytte til London og jeg holder på å dø av spenning. Jeg rekner med at jeg ikke får noe svar før neste uke, men for alt jeg vet kan det ta enda lengre tid. Skummelt. Krysser fingrene. Hadde vært så sykt morsomt å studere i London. 


Skrevet 07.07.2012 klokka 16:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Tumblr_m57c4xw96w1qbnpsyo1_500_large


Skrevet 06.07.2012 klokka 22:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Fri. Ferie. Sommer. Sol. Digg. Det eneste som mangler nå er å bestemme seg for hva man skal til neste år. Har i dag fått leiekontrakt til en hybel i Trondheim og neste uke skal jeg muligens på visning, men jeg vet fortsatt ikke om jeg vil bli i Norge. Det som skremmer meg med England  er studiet, jeg vet da ikke hva jeg blir når jeg har fullført de 3 årene på Roehampton. Jeg får en BA i Education, men hva vil det si? Hva er det jeg kan jobbe som når jeg kommer tilbake til Norge? Vel, jeg vet ikke jeg. Tar det som det kommer. Nå skal jeg kose meg i solen. 


Skrevet 06.07.2012 klokka 15:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg har store vansker for å bestemme meg hva i alle verden jeg skal gjøre til neste år...........


Skrevet 05.07.2012 klokka 21:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Siden jeg valgte å trekke meg fra FOS må jeg jo bestemme meg for hva jeg skal gjøre høsten. Den 24 juli har jeg førstegangstjeneste på Sessvollmoen, og fram til nå har det vært målet. MEN i dag fikk jeg mail fra Roehampton University i London om at de tilbyr meg skoleplass på det jeg har søkt på (om de godtar vitnemålet mitt) og jeg har absolutt ingen peiling på hva jeg skal gjøre. Hvis jeg vil studere på Roehampton må jeg betale 24000 NOK før 15 dager har gått og det skremmer meg. Jeg må jo finne plass å bo, finne ut hva jeg egentlig holder på med osv, er jo i LONDON liksom. Skummelt. 

Tumblr_ljlpa8iks21qgyl1ro1_500_large


Skrevet 05.07.2012 klokka 18:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Alltid gøy å komme hjem å finne disse søte fra Chilli til bare 399,-!!!! Livet er HÆRLIG!


Skrevet 04.07.2012 klokka 23:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Litt shopping skader aldri. Kjøpte dette sminkesettet da jeg ventet på flyet mitt i går, tenkte det blir digg å reise med når jeg skal til Danmark..er jo alt i ett. Tæhæ. Digg. 

Lancome Absolu Voyage Complete Make-Up Palette's upper decker includes:
1 x Mini Virtuose Mascara
6 x Ombre Absolue Eye Shadow
1 x Concearlar1 x Powder Blusher
1 x Compact Powder
3 x L'Absolu Rouge Lip Color

Lancome Absolu Voyage Complete Make-Up Palette's lower decker includes:
1 x Crayon A Levres Lip Contour Pencil
1 x Crayon Khol
1 x Blush Brush
1 x Eyeshadow Brush
1 x Lipstick Brush
1 x Foundation Sponge 


Skrevet 04.07.2012 klokka 23:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

På kjevik fikk vi selvfølgelig middag og middagen var faktisk ikke så ille, men det å bare få 15 MINUTTER på å gå inn, sprite hendene, hilse på bildet av kongen, stå i kø, få mat, finne drikke, finne sitteplass, SPISE (stor porsjon), stå i kø for å kaste maten du ikke klarte å sluke, sette fra deg tallerken og legge fra deg bestikk i vaske-tingene og så hinderløype mellom folk for å komme seg til utgangsdøra, finne gruppa for så å stille opp. ALT dette på bare 15 MINUTTER!!!!!! Der var vondt å sluke maten, det var bare å lukke øynene skuffle maten i store hauger å svelge uten å tygge fordi det å kaste mat ble sett ned på og egentlig ikke lov. Det samme opplegget var det også med frukosten om morgenen, bare at da måtte vi smøre frukost, lunch OG kveldsmat og putte det i 3 papirposer. Det var rett og slett ikke tid til å spise frukost så den måtte spares på til det ble litt tid til å få trykt i seg en tørr brødskive. MEN det var jo også kantine på leiren da..men awesome pizza, hamburgere, potetgull, godteri, baguetter, is og mye mye mer, så man ble jo ikke sultet til døde om man hadde penger til å kjøpe noe.

Nå har jeg nettopp spist min første middag siden jeg kom hjem og jeg brukte en del lengre tid på den enn ett kvarter. Fish n' chip. Digg.


Skrevet 04.07.2012 klokka 21:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Ikke lenge igjen til jordbærene blomstrer for fult. Geder meg sykt til å kunne stå opp om morgenen å gå å plukke ett par friske jordbær. En hærlig start på dagen.


Skrevet 04.07.2012 klokka 20:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Etter nesten 2 hele uker på FOS fant jeg ut at jeg skulle trekke meg i går. Jeg har tenkt mye fram og tilbake og jeg endte opp med å avbryte fordi jeg klarer ikke tanken på å binde meg i hele 6 år, ihvertfall ikke nå. Men jeg har selvfølgelig fortsatt lyst til å studere på FIH, men ikke nå, kanskje om 3 eller 4 år. Nå har jeg lyst til å reise, oppleve og gjøre det jeg vil før jeg binder meg i 6 år. 

Mer om FOS kommer senere når jeg gidder å skrive litt om det :)

Mens jeg var i Kjevik så ble jeg og en annen intervjuet og det var jo morsomt, LES HER.

Illustrasjonsbilde - Forsvarets ingeniørhøgskole  


Skrevet 04.07.2012 klokka 16:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits