0


London, here I come!

Jeg har lenge vært litt fram og tilbake på når jeg skal reise tilbake til London selv om jeg har allerede kjøpt billett til den 15. september. Den 15. september er jo den offisielle innflyttningsdagen på Roehampton i år og det kommer til å være fullt av familier og venner som skal hjelpe studentene med å flytte inn, og tanken på å komme dultende på campus helt ålene med en koffert frister ikke, pluss at flyet lander sent så jeg er ikke på campus før 9-10 på kvelden og da har alle de andre sikkert kommet. Siste år fikk jeg komme den onsdagen før alle andre skulle komme den søndagen, noe som jeg syns var veldig godt fordi jeg fikk ordnet meg tilrette i fred og ro og fikk velge meg skap, hylle i kjøleskap og fryser, og skuffe før alle andre kom busende inn. Så i går endret jeg flybilletten min til onadag den 11. september istede for den 15.september, så nå drar jeg tidligere enn planlagt tilbake til vakre London, og det å komme før den offesielle dagen blir digg!
Skrevet 31.07.2013 klokka 16:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Den siste uken her hjemme har det vært supervarmt, og det å bruke bukse har vert helt uakseptabelt. Så i den anledning måtte jeg gå til innkjøp av noen shortser..siden jeg bare har 2 ifra før. Fant de på salg på Cubus for 99,-, 99,- og 149,-, ikke ille det. Og siden det snart er festivaltid (og forhåpentligvis sol) er vel ikke shortser det verste man kan investere i. 
Skrevet 31.07.2013 klokka 10:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0Skrevet 31.07.2013 klokka 06:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Skrevet 28.07.2013 klokka 19:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Den første fredagen i Alanya meldte vi oss på en Jeep-tur inn til Dim grotten og Dim dammen. Vi ble plassert i en Jeep sammen med noen fra Tromsø, og hele turen var helt fantastisk. Det startet med litt off-road opp og ned en fjelltopp vi skulle over noe som var kjempegøy, men skummelt da det var flere meter ned på sidene og du følte du ikke hadde kontroll. Etter en humpete tur kom vi fram til Dim grotten hvor vi fikk ta en titt inn i den rare drypp-grotten, etter en liten Cola der kjørte vi videre for å spise mat. Vi spiste mat på en morsom flyte-sak (bilde) som var helt digg, og så "badet" vi i iiiiiis kaldt vann, eller, jeg ble dradd ut i vannet av han som kjørte Jeepen. KALDT. Etter det kjørte vi videre for å se på Dim dammen, og etter det kjørte vi hjem. Den beste dagen i Alanya, helt klart.


Skrevet 25.07.2013 klokka 20:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Heihei. Lenge siden sist, men det har liksom ikke skjedd noe stort. Etter de to ukene i Alanya har jeg bare vært hjemme og jobbet og jobbet, har møtt litt venner her og der, men ikke noe større enn det. I en kort oppsummering har denne sommeren egentlig vært ganske så kjedelig. Alanya var kjempemorsomt og vi koste oss, men jeg er ikke så stor fan av sand, strand, vann og alt for høy temperatur så de dagene vi brukte on the beach var ikke mine beste, men i godt selskap går det godt. Jeg er med andre ord en som foretrekker en storbyferie enn en strandferie. Ellers, ja jobbing og enda mer jobbing. 

Gjennom sommeren har jeg hatt nedtelling til to ting: The Reading Festival 2013 og den dagen jeg flytter tilbaker til London. Den dag i dag er det 28 dager igjen til jeg stikker av til Reading, England for å se en haug med fantastiske band spille live på årets Reading Festival. Etter å ha utforsket mange festivaler både her i Norge og andre plasser i Europa var det én som skilte seg ut, The Reading Festival 2013. De siste 2-3 årene har jeg holdt øye med line-up'en på Reading og den har alltid vært bra, men line-up'en i år slår alt og alle, ever. Jeg kommer helt klart til å springe som en gal skrue mellom alle scenene for å prøve å få med meg i det minste 1/3 av det jeg vil se, fordi ja, det er SÅ SYKT mange jeg har lyst til å se at jeg ikke kommer til å få tid til alle. Life. Men ja, er også bare 53 dager igjen til jeg flytter tilbake til London og jeg gleder meg noe enormt, muligens jeg reiser litt tidligere, men det er ikke noe som er sikkert enda. Det å komme tilbake til London kommer til å bli helt fantastisk, tilbake til venner, skolen, essayene, timene, byen, tuben, butikkene, Nando's, det å bare surre rundt i Londons gater, det å møte nye venner, enda mer (og bedre) festing, BOP, Fez, you name it. Gleder meg så sykt at jeg holder på å dø. Om jeg liker meg så godt som jeg gjør nå når jeg blir ferdig med graden min, kan det godt hende at jeg bestemmer meg for å bli lengre, enten om det blir skole eller jobbing. Nej, du jeg gleder meg bare sykt. Så det eneste jeg kan gjøre nå er å jobbe, spare opp penger og vente til den dagen jeg kan dra tilbake til London. Excited, big time!

[Jeg og lillebror i Alanya]Skrevet 24.07.2013 klokka 23:37. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits