8

#1 Roots 799,-
#2 Chilli (fake jeffrey campbell) 699,-

Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken sko jeg skal ha..Er litt redd for at #2 er bare "kult" (om man kan si det) i en periode, mens #1 er egentlig ganske tidløs etter min mening. Jeg hater å følge strømmen..og jeg føler jeg gjør det om jeg kjøper #2. Problemet er at #2 er egentlig finere på foten enn #1, men jeg VET at #1 er hakket bedre å gå i..PROBLEM!


Skrevet 30.08.2012 klokka 20:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 28.08.2012 klokka 22:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

ELSKER!


Skrevet 26.08.2012 klokka 20:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

En litt mer "spesiell" kolleksjon..Welcome back to the 70's!


Skrevet 25.08.2012 klokka 16:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Ahh, bare ELSKER Dior, og denne kolleksjonen er bare helt UBESKRIVELIG fantastisk!


Skrevet 24.08.2012 klokka 18:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Syns denne kolleksjonen er veldig stilig. Farger og mønster. 


Skrevet 23.08.2012 klokka 20:06. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 23.08.2012 klokka 19:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Elsker denne dama! Joan Jett! Joan Jett and the Blackhearts åpnet for Green Day på Ullevåll i 2010(hvor jeg selvfølgelig var og stod HELT fremst ved scenen), og hun og resten av bandet har like mye futt i seg som de hadde på 80-tallet. I dag er hun vel godt over 50 år og spiller fortsatt. Hun har sånn btw bursdag på samme dag som meg, tihi.


Skrevet 23.08.2012 klokka 00:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Elsker denne stilen..kjolene, husene, hagene, alt.
Skrevet 22.08.2012 klokka 21:40. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da jeg dro til USA for 2 år siden hadde jeg med meg hele TO fulle kofferter, eller, en gigantisk koffert og en bag. Jeg må innrømme at jeg hadde meg meg ALT for mye...tihi. Nå når jeg skal flytte til London har jeg planer om å bare ha med meg EN koffert, bare EN, og det blir en utfordring. Siden jeg først reiser med norwegian fra Trondheim til Oslo kan jeg bare ha med 20kg i kofferten jeg skal sjekke inn, 3kg mindre enn hva jeg får lov til å ha med meg over dammen, og det er jo litt trist. 3kg er verdigfulle kilo når man skal flytte..MEN jeg skal få det til, gidder ikke å bruke 700-800kr på å betale for en ensktra koffert..I tillegg til disse 20kg får jeg også ha med 10kg i håndbagasje. Nå vet jeg ikke hvor mye datamaskinene mine kommer til å veie, men jeg håper at det blir ett par kilo til overs sånn at jeg kan også pakke litt klær og sko i håndbagasjen, må jo utnytte det man kan. Blir skummelt å se om jeg får med meg alt. Er jo mye som skal med, og sko veier litt mer enn som så. Må jo ha med gummistøvler (heldigvis er de ikke så store), hvertfall 2 par converse (og de er TUNGE!!) pluss en haug med andre sko. Og klær..æææh..må jo ha med jakker og alt, men skal ikke ta med det tungeste og mest "vinter" denne gangen, det blir tatt med etter juleferien (skal jo hjem en tur da vettuuu). 

Tæææhæ, fant ingen bilder som virket passende..så fant ut at jeg kunne skryte av å ha møtt Håvart Tjora (en sann helt). Btw..den "søøøte" veska jeg har står det Roehampton University på, tidligere den dagen var jeg og snakket med ei fra Universitetet. Mwooohaha.  


Skrevet 21.08.2012 klokka 22:37. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1
Skrevet 21.08.2012 klokka 21:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Stram stil med rene linjer, minimalisme og tøffe detaljer preger denne trend retningen. Uniforms detaljer er en viktig inspirasjon med kapteins hatter, store knapper, hvite krager og store slag på kåpene. Fetisj innspillene med lakk, lær og stramme snøringer mykes opp med feminine snitt og fokus på en smal midje. Kontrastene mellom det feminine og det maskuline fremheves av smale bukser og drakter, og stramme blazere kombineres med enkle skjorter. Fargebildet er veldig enkelt med mye sort og en del hvite detaljer. Skoene understreker det sexy bildet med blanke materialer på spisse pumps og tøffe ankelstøvletter med enkle detaljer.

 

Hentet fra: http://eurosko.wordpress.com/2012/08/21/autumn-2012-trend-1-uniform/


Skrevet 21.08.2012 klokka 17:42. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Her er fagene jeg skal studere på Roehampton:
Social Justice in Education
Investigating Education 
Schooling & Society 
Aims of Education 
Child Development 
Questioning Citizenship  

Og så skal jeg muligens ta disse to også:
Introduction to Academic Writing 
German Beginner  

Gleder meg sykt, nå er alt klart og jeg venter på at dagen skal komme. Can't wait!

Så for de 3 neste årene blir det ikke noe av dette..


Skrevet 17.08.2012 klokka 23:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Bestilte disse søte i forrige uke og nå har de endelig kommet. DiggDiggDigg. 
Skrevet 15.08.2012 klokka 20:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

På Euro Sko har jeg hengt opp en liste me artikkelnr. på sko jeg har lyst på, og lillebror har vært med på jobb i dag og da jeg skulle ta pause fikk jeg se dette:


Skrevet 14.08.2012 klokka 15:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da er OL ferdig for denne gang, og jeg må si det er litt trist. Nå er det da plutselig ingen ting å se på TV'n.. Avsluttingssermonien London fyrte av med i går var helt fenomenalt. Mange velkjente artister og band fra rundt om kring i Storbritannia framførte og FY for ett show. Jeg har jo aldri sett en avsluttningssermoni for sommer OL, og trodde ikke det kom til å bli sånn som det ble. Siden åpningssermonien var helt konge forventet jeg bare ett par gamle band/artister/grupper som skulle framføre og det trodde jeg helt til jeg så ehm..One Direction..det første som dukket opp i hodet mitt var, HVORFOR!? HVA I ALLE DAGER!? hva med de alle andre britiske artistene/bandene som er SÅ mye bedre..men ja..jeg var i sjokk. Og ikke mer DØD ble jeg da selveste ED SHEERAN (den mest fantastiske av dem alle fra nåtidens sangere!!) framførte selveste Wish You Were Here(Pink Floyd) sammen med Nick Mason (han som spilte trommer i Pink Floyd), Mike Rutherford (fra Genesis) og Richard Jones (fra Stereophonics). Selveste Ed Sheeran, jeg er fortsatt tom for ord. Slutten av januar i år dro jeg og Marte ned til Oslo for å se Ed spille på Rockefeller for knapp 5-6 hundre folk og bare 7 måneder senere så spiller han framfor hele verden. SYKT. Jeg skjønner jo liksom at planleggerne for dette ville ha med One Direction, så og si alle i verden har jo hørt om de, men Ed Sheeran!? Wow, det er bare SYKT. Jeg er som sagt tom for ord. Så mens jeg var målløs av framføringen til Ed kom selveste Russell Brand inn på starioen og synger på I Am The Walrus (The Beatles), og BOM der var jeg død. Jeg digger Russell, morsom type. Så videre kom det en haug med kjente artister fra ungdomsmusikken nå tildags (om jeg kan kalle det det) Jessie J, Tinie Tempah og en haug til som jeg ikke husker navnene på, SÅ var det turen for Queen. Brian May spilte en digg giratsolo før det kom 4 gigantiske skjermer opp på banen/scenen hvor de spilte av ett klipp av Freddie Mercury på en konsert fra en gang før han døde (RIP), og etter det sang Jessie J We Will Rock You sammen med de gjenværende i Queen. Fenomenalt. Så spilte Oasis og MUSE (var helt digg) og så kom Spice Girls, og det syns jeg var litt artig fordi jeg har egentlig aldri visst helt hvem de var, men nå vet jeg det (tihi). Så heeeelt til slutt spilte The Who (bare ELSKER My Generation!!). Såeh..jah..dette ble langt..må jo nesten ha ett lite sammendrag av dette..vel..ok..Ed Sheeran, konge..Russell Brand, morsomt..Queen, fenomenalt..MUSE, digg..Oasis, jippii..The Who, life's awesome


Skrevet 13.08.2012 klokka 22:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

I går fikk jeg æren (mwoha) av å hjelpe til i NM i bueskyting. Var jo faktisk litt morsomt, og jeg fikk sånn plutselig lysti til å begynne med bueskyting. Ser så sykt morsomt ut, har jo faktisk prøvd sånn "enkel" bue en gang før og det er egentlig ganske så gøy. Ellers fikk vi noen fine lyserosa t-skjorter som vi vandret rundt i og jeg var på tur til å dø av varme, sola skinte og jeg ble selvfølgelig SOLBRENT!


Skrevet 13.08.2012 klokka 14:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Krysser fingrene for gull!


Skrevet 11.08.2012 klokka 22:24. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Om jeg har regnet rett så er det bare 35 dager igjen til jeg reiser for godt fra lille Surnadal, hva om jeg aldri kommer tilbake!? Store sjanser for at det kan hende..skummelt. For ett par dager siden fikk jeg bekreftelse på at jeg har fått plass å bo på campusen. Jeg har da fått ett ensuite rom som vil si at jeg har bad med do, vask og dusj på rommet mit. Mitt, mitt og bare mitt. Digg. Kjøkken og stue/fellesrom deler jeg med 5 andre som jeg ikke vet hvem er, og det syns jeg er kjempemorsomt..håper virkelig det blir noen jeg kommer overens med. GUD jeg gleder meg noe sykt. Jeg vet jo sånn halvveis hvordan det er å reise til ett annet land for å bo der i en viss periode, men dette blir likevel litt annerledes. Jeg flytter ut hjemmefra for alltid. Kommer nok aldri til å gå gjennom inngangsdøren på "samme måte" som før. Skremmende. Men jeg gleder meg også. 


Skrevet 09.08.2012 klokka 23:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Fant ut at det var smart å skaffe seg et kredittkort før jeg reiser over dammen. Skal jo selvfølgelig skaffe meg nytt bankkort når jeg kommer til Storbritannia, men kjekt å ha om noe skulle skje..


Skrevet 07.08.2012 klokka 17:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

VIKTIG! Se HELE filmen, eller hvertfall til refrenget er over, om du skal ha med deg morroa!!


Skrevet 06.08.2012 klokka 22:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Endelig er min søte Dell Inspiron 2200 fra 2005 tilbake på skrivebordet mitt, samt mine 3 andre søtinger. Ja, jeg er litt datanerd, men planen min var jo alltid å begynne på elektrofag på vgs og så fortsette på data og elektronikk og en dag bli dataingeniør, meeeeen det gikk ikke helt etter planen. Jaja.

Det å "rydde" i en datamaskin er jo alltid morsomt, spesielt når maskinene er gamle..er jo så sykt mye rart man finner (hvertfall på maskinene mine..). Den gamleste jeg har er helt fra, som sagt, 2005, som da vil si at jeg gikk i 6. eller 7.ende klasse. Ehm, haha, bilder fra den tiden er noe i sin egen klasse. Priceless. 


Skrevet 06.08.2012 klokka 21:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Fra Tivoli i København. Digg konsert. 


Skrevet 06.08.2012 klokka 19:27. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Det er ingen ting som er bedre enn en fridag med jordber og krem. Livet er herlig.


Skrevet 06.08.2012 klokka 14:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Wanna see a good movie? Check this one out..

Jeg er superfan av verkene til Edgar Allan Poe, har selvfølgelig ikke lest alt, men det jeg har lest er det beste jeg noen gang har lagt mine øye på. Det er jo flere filmer som er basert på diktet "The Raven" og de få jeg har sett er jo gode, men denne var smulen bedre. For de som ikke kjenner til de mest kjente verkene til Edgar Allan Poe vil ikke denne filmen være noe spesielt god fordi en mister litt av poenget. I filmen er det spor av blandt annet "The Murders in the Rue Morgue", "The Cask of Amontillado", "The Pit and the Pendulum", "The Masque of the Red Death", "The Mystery of Marie Rogêt" og diktet "The Raven". 
 


Skrevet 05.08.2012 klokka 22:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Jeg har alltid likt denne stilen med flanellskjorter, hatter, kjeder, svart rundt øynene og bustete hår. I år har det vært ekstra mye av det i butikkene for dem som liker denne stilen. Har gått inn i flere klesbutikker både her hjemme, i Danmark og i Tyskland og funnet en del flanellskjorter og hatter. Om jeg ikke tar helt feil så har det ikke vært så mye av dette før, har alltid hatt litt problemer med å finne skjorter og hatter, men nå er det da ingen problem, du finner det jo så og si over alt. 


Skrevet 05.08.2012 klokka 15:24. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Skrevet 04.08.2012 klokka 16:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Må si jeg er litt fan av temaet Euro Sko har på skoene nå i høst/vinter. Keep calm & carry on.


Skrevet 04.08.2012 klokka 11:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits