0

Kommer fortsatt ikke over hvor kjapt PC'n kom, det gikk ikke en hel dag en gang! Men uansett, har lekt meg med Geir (navnet på PC'n) siden jeg kom hjem fra jobb og jeg elsker han. Geir har Windows 8 noe som jeg aldri har hatt før, så det er veldig uvandt og jeg trenger fortsatt tid for å venne meg til det. Han har også en skjerm som kan taes av tastaturet og kan brukes som hen helt vanlig pad/tablet (så det vil si at PC'n har touchscreen), dette tipper jeg kommer til å bli superdigg når forelesningene begynner for fult igjen. Så nå har jeg både PC og pad/tablet i ett og jeg syns det er helt awesome, dyr, men tror det er verdt det. Gleder meg til å begynne på 2. året på Roehampton Uni, så nå har jeg ingen grunn til å få dårlige karakterer, mehe.

Skrevet 31.08.2013 klokka 11:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Torsdagsnatta bestilte jeg meg PC..fredag morgen var den klar til henting. Snakk om å få den fort. Jeg har bestilt mye på nett og en del fra komplett.no, men har aldri opplevd å få varen så fort som dette..gikk da såvidt 24 timer!! Er nå på jobb og det kløøøør i fingrene, har lyst til å åpne nååå!! Men må nok vente, 4 timer igjen.


Skrevet 30.08.2013 klokka 15:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg er superfan av små søte punger og jeg aldri finner noen jeg vil ha på butikken, så hvorfor ikke bare lage selv. Har aldri prøvd meg på glidelås før, og disse store er vel kanskje ikke så gode å begynne med, men det var alt jeg hadde og prøvde mitt beste. Den første er den jeg lagde først, den har en liten kortlomme på innersiden og selve pungen er heller ikke så mye større enn ett kort, men den er kjempedigg å bare ha i jakkelommen uten at den vises og er i veien. Den nederste er litt større og har to innerlommer til kort. De er kjempemorsomme å lage og veldig enkle, har også bestilt mer stoff og glidelåser fra Stoff og Stil så jeg gleder meg til å lage fler.  


Skrevet 30.08.2013 klokka 11:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Har vært mye fram og tilbake om jeg skal kjøpe meg ny PC eller ikke, men nå er det ingen vei tilbake. De to laptopene jeg bruker i dag er fra førsteåret på videregående som nå er 4 år siden, det er ingen ting galt med de to jeg har og de funker fint, men problemet er at den ene på 17'' er alt for stor til å dra med seg til forelesningene og til biblioteket, mens den andre er på rundt 10'' og er alt for liten til å skrive lange oppgaver på pluss at den har XP. 

Grunnen til at jeg nå punger ut for en alt for dyr PC er fordi jeg tror den kommer til å hjelpe meg med å skrive oppgaver å gjøre det bedre å studere, noe som jeg trenger fordi oppgavene blir lengre og mer grunndig research må gjøres. Vil ikke røpe hvilken PC det er før den kommer, men jeg kan si jeg får 2 i 1, noe som jeg elsker og tror kommer til å passe perfekt for mitt bruk. Hele dette er jo for å forbedre karakterene mine til enda bedre. 

Har også vurdert å kjøpe Mac, men jeg får meg ikke selv til å gjøre det. Har verken iPhone, iPad, iPod og alt det andre ifra Apple, så ser ikke vitsen i å plutselig kjøpe Apple når denne PCn er like god..om ikke bedre. Men uansett..gleder meg kjempemye til den kommer. Weeehooo! 


Skrevet 29.08.2013 klokka 11:06. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Det er akkurat som om å ha våknet opp fra en drøm, kan ikke tro at dette har hendt.

Etter nesten 200 dager med venting sto den spektakulere helgen i Reading på Reading Festivalen for tur, og FY den helgen ble ubeskriveling bra. Må nesten tilbake neste år også nå. Fikk med meg både Green Day, Frank Turner, The 1975, Jake Bugg, Eminem, Bring Me The Horizon, Mallory Knox, Fall Out Boy, Biffy Clyro og mange MANGE fler. En opplevelse for livet, virkelig

Green Day spilte i nesten 2½ time og fikk presset inn HELE Dookie albumet!! Iiiip, er så sykt glad at jeg var en av de som fikk oppleve Green Day spille hele Dookie, vet jo ikke om de kommer til å gjøre det igjen..
Green Day spilte:
1. 99 Revolutions
2. Know Your Enemy
3. Stay the Night
4. Stop When the Red Lights Flash
6. Letterbomb
7. Holiday
8. Boulevard of Broken Dreams
9. Let Yourself Go
10. Wake Me Up When September Ends
Dookie:
11. Burnout
12. Having a Blast
13. Chump
14. Longview
15. Welcome to Paradise
16. Pulling Teeth
17. Basket Case
18. She
19. Sassafras Roots
20. Highway to Hell (AC/DC cover) (partial) When I Come Around
21. Coming Clean
22. Emenius Sleepus
23. In the End
24. F.O.D.
25. St. Jimmy
26. Waiting
27. Minority
Encore:
28. American Idiot
29. Jesus of Suburbia
30. Brutal Love
Encore 2:
31. Good Riddance (Time of Your Life)
(Kilde)

Biffy Clyro var også kjempebra! Og da all pyroen og fyrverkeriet ble blåst opp ved scenen kjente jeg tårene presse på, FY det er DETTE jeg lever for. Blir ikke bedre. 

Nå er målet mitt å få sett Frank Turner, Mallory Knox, Jake Bugg og The 1975 igjen fordi jeg vet det er verdt det, steike alle de er gode! 
Skrevet 28.08.2013 klokka 11:37. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Green Day, Frank Turner, Bring Me The Horizon, The 1975, Tribes, Eminem, Fall Out Boy, Mallory Knox, Biffy Clyro and many many more, what a weekend!

Ble dessverre ikke tatt så mange bilder, men her er noen av bildene som ble brukbare ut av den lille bunken som ble tatt. Neste år (om det blir noe) så SKAL jeg ta flere bilder enn det jeg gjorde nå, hihi. Har en del filmer av diverse band, men har enda ikke funnet ut hva jeg skal gjør med de, blir nok satt sammen til en film en gang når jeg får tid. Men ingen bilder eller filmer kan beskrive hvor bra dette har vært, dette må bare oppleves, dette er noe en kan leve lenge på.

Bring on Reading Festival 2014! Let's hope for another amazing line-up.

Thursday:


Friday:
My 2nd wasp sting that day, buhu.


Frank Turner <3


Waiting and waiting and waiting..


Greeeeeeeeeen Day!


Dookie :D
Saturday:
Johnny Marr
Sunday:


Tribes


Fall Out Boy


Biffy ClyroSkrevet 27.08.2013 klokka 23:54. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da har jeg endelig kommet meg hjem, klokken var vel 02:30 i natt da jeg slepte meg over dørstokken og krøp til sengs ganske så trøtt og utslitt. Siden det nå er bare 2 uker igjen til jeg drar tilbake til London skal jeg bare nyte de siste dagene her hjemme med fri og ett par timer til på jobb. Gleder meg til å flytte tilbake til London.

Innlegg om Reading Festivalen kommer når jeg gidder å få skrevet det, men satser det ikke blir så alt for lenge til. Over og ut!
Skrevet 27.08.2013 klokka 16:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da sitter vi på flyet, ikke lenge igjen nå. Stoooorgleder oss! Dette blir braaa :D


Skrevet 21.08.2013 klokka 18:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da er jeg snart på tur oppover til Værnes for så å dra vidre til Reading i England hvor Reading Festival 2013 befinner seg. Alt er pakket og jeg håper og ber at jeg har med alt det nødvendige jeg må ha med. Flyet går 18:00 og lander på Gatwick 19:35, der skal vi møte en venninne av meg før vi tar toget vidre til Reading. Tipper vi er framme i Reading rundt 22-23 tiden, men det kommer ann på hvilket tog vi rekker. Det går bare ett direktetog i timen og jeg er usikker på om vi rekker det som går 20:03 med tanke på at flyet lander 19:35, det å komme seg ut av flyplassen kan jo ta alt fra 15-45 min, gidder ikke å stresse, går jo også andre tog, men direktetog er enklest. Er superspent på hvordan dette kommer til å bli, men har en følelse på at det bli helt vilt. Regner med at dette blir en helg jeg kommer til å huske så lenge jeg lever. Fantastiske folk, super stemning og kjempemange gode band, kan det blir bedre!?

Så nå blir det ikke noe blogging før jeg kommer hjem en gang i neste uke. Snakkes!
Skrevet 21.08.2013 klokka 11:37. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Da sier jeg meg ferdig med rommet mitt  for denne gang. Forvandlingen ble ikke så stor som jeg hadde håpet på, men dette er bedre enn hva det var før..så skal ikke klage. Jeg bor jo heller ikke hjemme så det å forandre rommet helt, sånn som å rive ned den hylle-tingen jeg har, kjøpe nye møbler og sånt er jo ikke nødvendig, men hadde jeg fortsatt bodd her ville jeg ha gjort det. Jeg er bare superhappy at rosafargen har forsvunnet, og det eneste lille innkjøpet jeg gjorde var: 2 nye lamper, nytt sengesett, sengekappe og en pyntepute.
Skrevet 20.08.2013 klokka 16:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hadde vel ikke helt innsett hva det er jeg egentlig skal være med på. FY, det er stort! Siden billettene våre blir hentet av noen annsatte på Reading Festivalen må vi helt til Red Pedestrian Entrance for å få de, men jeg satser og håper vi kan campe i Yellow Campen ettersom det er det jeg har blitt anbefalt av en som har vært på festivalen i mange år tidligere. Nå er det bare 1 dag igjen og jeg gleder meg sykt, i morgen klokken 13 pakker vi bilen og begynner ferden mot England! Det er fortsatt meldt veldig varmt vær og jeg sliter med å pakke..hvor mange varme jakker? hvor mange topper? hvor mange kjoler, shortser og bukser skal jeg ha med!? blir frustrert, hihi, vil da ikke pakke mye unødvendig heller, nejnej, blir bra dette her!! EXCITED!
Skrevet 20.08.2013 klokka 10:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da jeg lusket rundt på Instagram i går kveld fant jeg dette bildet av meg og venninnen min på Frøyafestivalen i år. Syns det var ett sykt morsomt bilde. Det var en del fotografer som var tilstede under konsertene og siden vi sto helt frammerst ved scenen regner jeg med at vi ble med  på en del bilder, så de var bare så sykt morsomt å finne dette! 


Skrevet 19.08.2013 klokka 14:30. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Så lang så ser værmeldingen ut som dette (bildet), noe som er helt sykt bra! Så lenge det er varmt så går det godt selv om det skulle regne noen få dråper, står jo også at det kan bli litt lyn, men who cares! Nå må jeg vel pakke om litt fordi jeg har pakket med tanken på at det kunne bli ned til 10-15 grader, men sjensen for at det skal bli så kaldt er vel så vidt der. Må vel også huske å pakke mye solkrem! Været er bare helt sykt, kommer ikke over det! Alle værmeldingene melder jo mellom 27-32 grader hele helgen så det må da stemme ganske så bra, fyyyy dette blir bra!
Skrevet 19.08.2013 klokka 11:20. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Har vært i Oxford 2 ganger og flere skal det bli. Var vel kanskje ikke så begeistret i begynnelsen, men etter å ha latt Oxford fått vist meg sitt så klarer jeg ikke å glemme plassen. Det som er så spesielt med Oxford er helt klart universitetet, historien, og arkitekturen og det er bare sykt fascinerende. Da jeg søkte på universiteter i England var faktisk Oxford Brooks en av de jeg søkte på, men endte selvfølgelig i London på Roey. Gleder meg til neste gang jeg tar turen. 


Skrevet 18.08.2013 klokka 12:57. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Bare eeeeelsker parfymene til Marc Jacobs og i dag da jeg var ferdig på jobb falt jeg over denne søte nyheten, Marc Jacobs har kommet ut med en ny parfyme som heter Honey. Bare ved å lese hva den inneholder vet jeg at dette er en parfyme jeg bare måååå ha. Favoritten ifra Marc Jacobs er så langt helt klart Dot, men tipper denne også kommer langt opp på listen min. Jeg syns at Honey er mer en sommerduft, mens Dot er litt mer en vinterduft.

"Honey by Marc Jacobs is a sunny delicious floral - energetic and alluring, with a sparkling, golden touch. The perfect mix of brightness and warmth. The fragrance energizes with the freshness of green pear brightened with a splash of fruity punch and juicy mandarin. At the heart of the fragrance is orange blossom, a note of sparkling femininity that mingles with nectars of honeysuckle and peach. Honey, vanilla and smooth woods dry down to a warm, golden base. Top Note ? Pear, Juicy Mandarin Mid Note ? Orange Blossom, Peach Nectar, Apricot, Honeysuckle Base Note ? Honey, Golden Vanilla, Smooth Woods" - MarcJacobs.com
Skrevet 17.08.2013 klokka 15:47. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Istede for å være smart og legge meg til å sove valgte jeg selvfølgelig å bytte design på bloggen, noe som kan ta meg maange time..til om med dager om jeg ikke blir fornøyd. Ble så lei av det forrige så hvorfor ikke bare bytte..så atm er det dette, det er enkelt, ikke noe spesielt, og jeg trenger ikke å forandre en eneste ting. Får se om det kommer en header snart eller om den bare blir sånn som den er, men for nå blir det sånn. Gleder meg til å komme tilbake til London hvor jeg forhåpentligvis får tid til å blogge sånn som jeg egentlig vil blogge, noe som ikke er lett her hjemme, er jo så kjedelig....

Men nå tar jeg kveld, over og ut!  


Skrevet 17.08.2013 klokka 00:38. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Har egentlig friuke, men må jobbe likevell noe som er litt kjipt men går bra..trenger pengene. Men pga det så får jeg alt for dårlig tid til å slå på PC'n..noe som betyr at jeg ikke får blogget, dette er den første sommeren siden jeg fikk min første PC at jeg har holdt så lite på med den, føler jeg rett og slett ikke har hatt tid. Når jeg kommer tilbake til London kommer PC'n til å stå på nesten 24/7 så jeg regner med det blir tid til litt mer data og blogging da, men for nå blir det bare sånn som det har vært. 

Fikk knipset noen få bilder før jeg dro på jobb i dag, var da så fint vær ute! Sol og skyfri himmle, me like!


Krans: Claire's, Solbriller: H&M, Jakke: Vintage (TopShop), Genser: TopShop, Bukse: TopShop, Sko: Converse


Skrevet 15.08.2013 klokka 18:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3


FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY FLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATE!

Sola skinte på den nesten skyfrie himmelen og folk var i godt humør. Først ut på utescenen var Plumbo som rocket løs og både barn og voksne rocket med, så var det noen andre som spilte og så kom Carola og tok scenen med storm før ett annet band fant seg tilrette på scenen. Jeg og veninnen min stilte oss tidlig framfor scenen for å holde på de beste plassene man kunne ønske seg, og ved siden av oss sto det også to gutter som hadde sikret seg gode plasser. Siden det var mye venting fikk vi snakket litt med guttene og fant ut at jeg og den ene hadde prikk lik musikksmak, noe som jeg syns var supermorsomt. Vi fant ut at dette var den fjerde konserten vi hadde vært på 'sammen', vi begge hadde tydligvis vært på begge Green Day konsertene på Ullevåll og Kaizers Orchestra konserten i London, og nå da selvfølgelig denne her. Han fyren fortalte at han hadde møtt Janove fra Kaizers 5-6 ganger (og da Janove kom ut på scenen hilste han faktisk på han fyren!) og han hadde også vært så heldig å møtt på både Billie Joe, Tré Cool og Mike fra Green Day da de var i Oslo sist (LUCKY!), så jeg fikk se ett bilde av han og Billie Joe noe som selvfølgelig irriterer med..skulle da vært meg og Billie Joe på det bildet! Hmf! Haha, men uansett vi fant ut at vi begge elsket både Kaizers og Green Day og mente at Billie Joe var legendarisk, både som musiker og poet, så vi jabbet i ett sett og fant også ut at vi begge studerte pedagogikk, han i Trondheim og jeg i London, skulle nesten tro jeg hadde møtt den mannlige meg..merkelig, men morsom opplevelse..synd vi ikke fikk vekslet navn, men regner nok med jeg møter han på en gang i tiden på en konsert, haha.

Men nok om det..nå til selveste konserten med KAIZERS ORCHESTRAAAAA! GEIR VINKET TIL MEG, starstruck! Fyyy kunne ikke blitt bedre, han så meg rett inn i øynene og vinket tilbake fra scenen, weeehoo, life completed! Men ja, fikk også tak i et plekter, så nå har vi 2 Kaizers plekter i hus, et hvitt og et svart. Sang for full hals og følte jeg fikk tatt et minnerik og fantastisk farvel med det beste norske bandet som noen gang har vært. De er og blir legender i mange 1000 år fram i tid. Kaizers forever.

 


Skrevet 11.08.2013 klokka 13:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Rundt 4-tiden i natt ble jeg endelig ferdig med å male rommet og jeg er storfornøyd, ble litt mer grått enn hva jeg trodde det skulle bli, men går helt fint. Har ikke hatt så mye tid til å flytte alt tilbake på rommet enda så det ser fortsatt ganske tomt ut, men satser på å bli ferdig til søndag. Det er ett par småting som jeg skal se om jeg får kjøpt i morgen før jeg stikker til Frøya, sånn som ny søppelbøtte, sengeklær, sånn ting som henger ned fra sengen, og muligens noe mer.

Jeg bare vet at rommet kommer til å se fullt ut..har ikke all verden med veggplass pga skråtak så jeg må bare bruke den plassen jeg har når det kommer til bilder. Skulle helst ikke hatt noen bilder på den lille veggplassen jeg har i det hele tatt, men velger likevell å hange det opp..er nå lei av å ha det liggende å støve ned. Føler rommet mitt blir mer som et museum om mitt liv enn et normalt soverom, men siden jeg bor i London og er bare hjemme i feriene så syns jeg det er helt greit. Gleder meg til jeg er helt ferdig!
Skrevet 10.08.2013 klokka 00:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Yes! Det kommer en til!! Elsker disse filmene som handler om punk/rock på det råeste. Ser ikke ut til at folk er så positive til den, men jeg gleder meg big time..så lenge det har noe med bra musikk å gjøre så er jeg kjøpt. Synd den ikke kommer ut før oktober, men jeg får bare vente i spenning.


Skrevet 09.08.2013 klokka 11:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Nevnte tidligere at jeg hadde så syyyykt lyst til å se Kaizers Orchestra én siste gang før de gir seg, og den drømmen går nå i oppfyllelse. Weehooo. Jeg og en venninne tar turen inn til Frøyafestivalen på lørdag for å få med oss både Kaizers, Plumbo, Carola og to til som jeg ikke vet hvem er. Så jeg er superspent på hvordan det kommer til å bli, men satser på at det blir superawesome! Gleder meg, og elsker min 'spontanitet', mehe, uten den hadde jeg ikke kommet langt.
Skrevet 07.08.2013 klokka 15:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Klokken er nå ca. 01:30 og jeg sier med ferdig med malingen for i kveld. Etter jeg kom hjem fra jobb i går klokken 7 startet jeg å male den ene veggen min og 7 timer senere var jeg ferdig med 2 strøk på alle veggene mine, uhh, det var mye på en gang og det verket i kroppen da jeg stod opp i dag. I dag begynte jeg rundt 9 tiden på kvelden og fikk malt litt over halvparten av listene mine, på de listene som er malt nå har jeg malt hele 3 strøk fordi den kjempesøteawesome rosafargen vistes godt, men nå er den borte. Weho. Er usikker på om jeg blir ferdig i morgen fordi det er så mye jeg skal, men satser på å bli helt ferdig med malingen til fredag. Nå skal jeg SOVE. Over og UT!


Skrevet 07.08.2013 klokka 01:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Selv om det ikke er sol og skyfri himmel hver eneste dag, så er sommer en fin årstid. Det aller beste med sommer er at jordbærene vokser for fullt og vi som har jordbær i hagen er jo dette ganske så digg, det er jo ingen ting som er bedre enn å stå opp å gå ut for å plukke ferske og søte jordbær ifra hagen. I dag hadde jeg også tilfelidvis noen blåbær på lur så jeg fikk blandet de to supergode bærene, åååh, det er så godt..selv om blåbærene er fra Polen fordi jeg er for lat til å gå 20 meter bak huset for å plukke, mehe.
Skrevet 06.08.2013 klokka 11:46. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Selv om jeg har flyttet hjemmefra syns jeg det er på tide å male rommet her hjemme. For en del år siden malte jeg rommet rosa og grått og det er jo fint det, men når blir jeg tjue og gidder rett og slett ikke å ha rosa lister på rommet, haha. Jeg er jo hjemme bare i feriene så jeg tilbringer jo ikke mye tid på rommet, men syns det er greit å ha det sånn ok så derfor skal jeg male det. Taket er jo allerede malt i 'Egghvit' så jeg slipper heldigvis å gjøre noe med det fordi det er mye arbeid, de fine rosa listene mine blir nå i fargen 'Sober' som jeg syns er kjempefin, og veggene blir i 'Marrakesh'. Skal også male vinduet og døren min i 'Egghvit' sånn som taket og om jeg gidder skal jeg óg male alle tremøblene mine 'Egghvit', men det finner jeg ut av når jeg er ferdig med alt annet. 

Gleder meg mye til å få endret fargene på rommet og de fargene jeg har valgt ut nå syns jeg er kjempefine, så jeg håper det blir like bra eller bedre enn hva jeg ser for meg når jeg blir ferdig. Vet ikke helt når jeg skal begynne fordi jeg må jobbe i dag, men jeg håper jeg får startet snarest mulig, kanskje allerede i kveld..

Åååååh, kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Excited!
Skrevet 05.08.2013 klokka 11:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2


I går kjørte jeg, mamma og pappa en tur til IKEA for å kjøpe noen skap og hyller, og på tur hjem fra IKEA stoppet vi på Tiller for å spise å kjøpe ny sekk til lellebror. Jeg har jo store problemer når det kommer til shopping og siden jeg var med mamma ble det ikke så mye av det, men det ble noe. På CitySyd kjøpte jeg en veske (fordi jeg trengte den, faktisk) og en liten..ehm, hva skal vi kalle det..en liten veske/lumme til å ha rundt rundt halsen sånn som et smykke (noe jeg tror kommer til å bli flittig brukt på Reading Festivalen pga at den er liten og den har glidelååååås). Vi dro også en tur over til XXL og rett før vi skulle til å forlate butikken for å dra hjem fikk jeg og mamma øye på seilerjakken ifra HellyHansen,  og jeg måtte jo bare prøve fordi de hadde en i XS. Det å prøve jakken var jo selvfølgelig det dummeste jeg kunne ha gjort fordi jeg måtte jo bare ha den, ville egentlig ikke 'sløse' penger på den og jeg har egentlig ikke behov (fordi jeg bruker da aldri sånne jakker), men bare måtte..hadde det blitt krise kunne jeg jo bare gidd den til lillebror siden det er en unisex modell, men jeg må nok bare beolde den. Hihi, shoppingproblemer big time! Men alt i alt fornøyd med innkjøpet og jeg håper alt blir flittig brukt og at jeg ikke kommer til å angre på noe. 
Skrevet 02.08.2013 klokka 12:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1


Satt nå nettopp å så igjennom gamle webcam bilder og jeg må si jeg har forandret meg på håret det siste året. Da jeg kom til London for nesten ett år siden hadde jeg så vidt vokst ut panneluggen min og håret var ganske så stritt, men i november '12 ga jeg opp og klipte pannelugg på nytt. Rett før jeg dro ifra London nå i Juni tok jeg min 6. eller 7. permanent, tror nok dette bildet ble tatt en av de første dagene med permanenten (siste bilde) og jeg ser ut som en sau fordi permanenten ikke er fin før den har fått 'falt' litt. Den dag i dag har permanenten falt ut en god del og det er ikke mye krøller igjenn, bare bølger, men det er sånn jeg liker det, en god blanding av stritt og krøllete hår. Lurer på hvor lenge det går til jeg bare mååå gjøre noe med det igjen og hva som blir gjort..lugg, ny permanent, kort, farging, who knows..
Skrevet 01.08.2013 klokka 17:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Ja, har nå sett hele Kaizers Orchestra konserten fra Spektrum (2011) og jeg var på gråten, tenk at dette helt fantastiske norske bandet skal 'ta pause' (som de sier). Jeg fikk sett dem på Surnadal Kulturhus da de solgte ut alle billettene på rekord tid og da de spilte for første gang i London på Koko i Camden (noe som var det RÅESTE jeg noen gang har vært med på..glem Green Day og AC/DC..FY FAEN!). Prøver nå desperat å komme meg på en siste konsert før de slutter, men det ser ikke til å gå min vei, men skal prøve til det er forsent. Kaizers, oh Kaizers. Livet vil ikke bli det samme uten dere.

Åhh, hvor jeg elsker musikken, hver enkelte sang.
 


Skrevet 01.08.2013 klokka 11:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits