0
Skrevet 30.09.2012 klokka 17:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Bilder fra torsdagskvelden. Haha. Morsom kveld. 
Skrevet 30.09.2012 klokka 01:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

I går stakk jeg og Elin på shopping på Westfields i Stratford, BARE fordi de har Forever 21 og Victoria's Secret. I Hammersmith (ca. 15-20 min unna) har vi også ett Westfields senter og det er faktisk hele 50 butikker større enn den i Westfields, men vi likevel tok den alt for lange turen opp til Stratford for å shoppe bare på grunn av at den har Forever 21 og Victoria's Secret (noe som den ikke i Hammersmith har). 72 (15 min buss) - Piccadilly Line (20 min tube) - Central Line (tube 15 min). Hadde en superfin dag med masse pengebruk. Forever 21 er jo kjempebillig, er jo vanskelig å finne ett klesplagg over 200 nok, men Victoria's Secret er noe for seg selv..ALT FOR DYRT. Men har du først blitt hekta på BH'er fra VS er det vanskelig å holde seg unna. Etter ett par timer med shopping spiste vi digg middag på Fridays før vi avsluttet kvelden med en spontan og ALT for lang og kjedelig Batmanfilm (The Dark Knight Rises), bortkastet penger......Er men fan av The Dark Knight for å være helt ærlig.
 Dårlig vær, men samma det. OL-stadioen i det fjærne..


Liker å tro at jeg har møtt Logan Lerman.....Skrevet 29.09.2012 klokka 13:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
5

Da er Green Day billetten i boks!! Er i himmelen! 1. juni skal jeg og Michela på Green Day konsert i/på (?) Emirates Stadium. Er heldig vis på en lørdag så det slepper å komme i kontakt med skole og eksamen. Gleder meg SYKT. Skal muligens også på Green Day konserten på Ullevåll den 30. juni sammen med pappa og lillebror Hans. Livet er HÆRLIG. 

 


Skrevet 29.09.2012 klokka 12:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Begynner å bli ett par dager siden dette, eller, skal vi se..Torsdag. Hadde teatermøte til rundt 7 tiden, så gikk vi hjem å spiste, og rundt halv 9 møttes jeg, Elin, Renee og Michela på The Union. På The Union var det akustisk kveld, noe som jeg syntes var litt kjedelig så jeg og Elin fant ut at vi skulle dra inn til Kingston på Oceana, en ganske så stor nattklubb. Vi visste jo at Frankie fra x-factor uk skulle være der, fordi det har hengt plakater rundt om hele Roehampton, så det var ikke sånn WOOOW, SE DER! FRANKIEE!. På bussen til Kingston møtte vi to andre norske jenter som skulle dit for å se Frankie, så vi slo følge med dem og hadde det supermorsomt. Rundt 1 tiden var det en liten haug med folk som stod rundt VIP området lengre bort på "dansegulvet" så Embla dro meg dit for å se hva det var. FRANKIEEEEE. Vi fikk tatt en haug med bilder og fikk snakket litt med han. Måtte jo fortelle at vi var fra Norge, og så spurte han hvorfor vi var her og så videre, var kjeeempemorsomt. Etter det så fant vi ut at vi bare skulle dra tilbake, så vi gjorde det. Morsom og spontan kveld. Var jo ikke meningen at vi skulle dit i det hele tatt. 
Skrevet 29.09.2012 klokka 12:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da er jeg ferdig med skole for denne uka. Digg. Men har en del lesing å gjøre, så det er ikke bare bare. Her er timeplanen min helt fram til jul. Schooling and Society har vi lecture og seminar annenhver uke, samme med Child Development and Childhood og Aims of Education, Investigating Education og Social Justice in Education har vi seminar hver eneste uke. 


Skrevet 26.09.2012 klokka 14:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Skoledag nr.2. Forelesning i faget Child Development & Childhood og seminar i faget Social Justice in Education, så nå er det på tide med middag. Æh, jeg er så flink til å lage mat!!! Tulla, men serr, fant noen garlic and herb kylling filleer på ASDA som så så sykt gode ut, og de smakte faktisk ganske godt. Yummy. Ja, dette ble da ett innlegg om mat. Enjoy!


Skrevet 25.09.2012 klokka 18:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Ett par bilder fra mitt vakre universitet.Her må jeg da gå for å komme meg til Digby hvor jeg har ett par forelesninger. Sååå fint.


Grove House, har også ett par forelesninger her. Verdens fineste bygg.


Ser fly så og si hele tiden..Ligger vel ikke så langt unna Heathrow.

Som sagt, Grove House. Bygd i begynnelsen av 1600-tallet.


Skrevet 24.09.2012 klokka 19:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Bilder av kjøkken/stue og gang før alle britene kom. Nå har vi fått TV på stuen og en del mer ting på benkene..såeh..


Aspen House


Skrevet 24.09.2012 klokka 19:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0
Skrevet 23.09.2012 klokka 21:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Går kveld var helt klart den beste kvelden så langt!! Vi begynte kvelden i flat 4 (rett over gangen) og senere flyttet oss lengre opp på campus. Det vare hele 3 DJer fordelt ut på forskjellige lokaler, Montefiore Hall (gymsal lignende plass med scene), The Union (baren vår) og et stort partytelt utenfor. I "gymsalen" spilte de 3 gjennværende av S Club 7 rundt 12-1 tiden, men det var ikke noe morsomt så vi flyttet oss til The Silent Disco som befant seg ute i partyteltet. Silent Disco er noe av det morsomste jeg noen gang har vært med på, når vi kommer inn får vi utdelt hodetelefoner med to forskjellige kanaler som blir styrt av DJen, en rock og en pop. Og det morsomste er å ta av seg hodetelefonene å se alle stå å danse og synge for full hals "uten" musikk fordi musikken blir bare spilt i hodetelefonene, ikke over høytalere. Sååååå sykt. Virkelig merkelig. ÆÆhhh, det var så morsomt. Og gjett om jeg og Michela sang for full hals da de spilte GREEN DAY, helt fantastisk. Var så sykt morsomt. Må oppleves for å kunne forstå..Vet at alt det jeg skriver blir bare rart, men gidder ikke å tenke..så det får holde :)

(S Club 3) woooho....


Skrevet 23.09.2012 klokka 18:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Ja, i dag har jeg bursdag. Jeei. Hurra for meg. Ehh. Helt vanlig dag. Da jeg var på ASDA ("den engelske Walmart") fant jeg ut at jeg skulle være ekstra snill å kjøpe gave til meg selv. Måtte jo bare ha det nye albumet til The Killers (æææææææ!), pluss jeg fant ut at jeg ville støtte de engelske artistene Ed Sheeran (den beste av de beste, helt fantastisk!) og Conor Maynard ("partymusikk"). Fant også verdens morsomste kake (det nederste bilde), jeg og Elin fikk latterkrampe da vi fikk øye på den. Love it. Er man i England så er man i England. Men den kaka ble dessverre ikke med hjem, det ble Chocolate Fudge Cake Bars istede, yummy. 

Har nå nettopp vært på middag hos en annen Elin sammen med noen venner og spiste kjempegod hjemmelaget mat. Nå er jeg tilbake på campus for å gjøre meg klar til Back to School festen i kveld. Om du har hørt om S Club 7 så kommer 3 av de gjennværende hit på skolen for å holde konsert i kveld, uansett om jeg ikke har peeeeiling på hvem det er og hva de synger så syns jeg det er litt morsomt. Gleder meg. 
Skrevet 22.09.2012 klokka 17:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I dag har det vært på Freshers Fair (free stuff!!!!) som da går ut på å signe seg opp på forskjellige aktiviteter og så videre, morsomt. Da vi gikk lei dro vi inn til Kingston på shopping. Kjøpte en vinterjakke siden jeg alltid fryser..bare 26 pounds så den var syyyykt billig. Kjøpte også noen billige sko for 10 pounds pluss en rettetang. Har hørt at rettetanga ikke er så bra, men samma det, skulle bare ha den billigste siden jeg allerede har en supergod hjemme i Norge. 
Skrevet 21.09.2012 klokka 20:46. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

I går kveld..
Parteeeeeey!!!
Vi var på The Clapham Grand. Sykt fin plass. Hadde som sagt svart/hvitt og sebra tema, som dere sikkert ser. Det var det. Innholdsrikt innlegg. 

(Haaahaha, se på det alt for store smilet mitt da..nesten litt skummelt..just sayin')

Skrevet 20.09.2012 klokka 23:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

BOP

Fra BOP-festen.


Skrevet 20.09.2012 klokka 23:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I dag har jeg, flat repen og to andre fra flat 3 tatt turen inn til Kingston for å handle klær til de neste dagene. I kveld skal vi alle ha på oss svart/hvitt eller sebra klær fordi vi bor på Froebel og "maskotten" vår er en sebra. Jeg kjøpte i den anledning en enkel sebrakjole på HM for bare 5 pounds, egentlig ganske fin når den blir stasjet opp med belte og diverse. Fant også en del annet jeg bare MÅTTE ha. Lørdag er det Back to School Party og da skal vi ha på oss skoleuniform, så derfor kjøpte jeg det alt for fine svarte skjørtet, med skjørtet hadde jeg tenkt å ha den prikkete blusen jeg også kjøpte i dag. Kjøpte også verdens billige og kuleste "skinn"jakke, bare 25 pounds, mwoha.
Skrevet 19.09.2012 klokka 19:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da har jeg vært på mitt andre møte rettet mot Education og jeg må si jeg gleder meg sykt til å begynne å studere. Har også hentet IDkortet mitt, så nå er jeg offisielt student på University of Roehampton.


Skrevet 18.09.2012 klokka 17:06. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I går..skal vi se..jo i går hadde vi vårt første informasjons/velkomsmøte rettet mot Education, hvor vi fikk vite litt mer om selve Education-faget. Da det var ferdi dro jeg på ASDA for å handle litt matvarer som jeg kan leve på, det tok faktisk lengre tid enn jeg hadde forventet så jeg rakk ikke å gjøre noe annet enn det. På kvelden hadde vi BOP, noe som regel bruker å være hver fredag med forskjellige tema og man lager kostymer etter hvert enkelt tema. I freshersuka så ble BOPen holdt i går kveld (mandag) og temaet var UV. Lightsticks og UVmaling ble hyppig brukt og alle sammen hadde en BOP t-skjorte hvor man hadde skrevet hva man het, hva man studerer, hvor man er fra, hvor man bor på campus og 3 tinger som beskriver personen. Den morsomste kvelden så langt!! 
Skrevet 18.09.2012 klokka 16:51. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg har nå allerede vært her i hele 5 dager og jeg storkoser meg. Etter vår lange dag i går var det godt å kunne stå opp å vite at jeg ikke måtte møte opp til noe, så i dag har jeg hatt ryddedag. Da jeg våknet kunne jeg høre hjulene på koffertene som trillet på stenene utenfor vinduet, fordi i dag kommer alle britene til skolen. Blir spennende. 

Jeg har nå, eller for ett par timer siden, vasket alle koppene, fatene, bestikket og så videre som jeg kjøpte på IKEA i går, fant ut at det var lurt å få det unnagjort før mine nye flat mates kom. Så så langt er det ikke så mye mer jeg har fått gjort, fikk fikset alt mitt på kjøkkenet før alle begynte å komme. Nå er det da bombadert med familier på kjøkkenet/stuen så jeg holder meg på rommet. Tenkte jeg skulle ta meg en tur på butikken å handle litt mat og så hente freshers passet mitt. Er vel ikke noe på programmet i dag såeh, rart å ha tid til å gjøre hva man vil. Litt kjedelig egentlig. Nej, matbutikken nå. 


Skrevet 16.09.2012 klokka 15:30. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

På planen i dag stod det at vi skulle lære oss transportsystemet her i byen og med det hadde de organisert en "Photo Frenzy". Vi delte oss inn i grupper på 8 (5 norske (+ meg), 1 tysk og 2 amerikanere) og fikk utdelt ett kamera og ett papir med ledetråder. Så var det opp til oss å finne ut hvor de ledetrådene førte oss, for et eksempel: "en stor kjent klokke" og da måtte vi finne den store kjente klokken som alle sikkert skjønte var Big Ben og ta ett kreativt bilde framfor. Da vi ble ferdig med det rundt 3-4 tiden leverte vi inn kameraet og stakk på Ikea. Brukte faktisk bare ca. 1000 NOK, og det er jeg litt stolt av, trodde liksom jeg kom til å bruke mer..men ja, fikk da kjøpt det mest nødventige nå i første omgang, kniv, gaffe, kopper, fat, kleshengere og så videre. 

Har faktisk mistet stemmen min, så jeg har ikke fått snakket så mye i dag. Er egentlig ganske så merkelig fordi jeg har aldri mistet stemmen min slik som dette før. Har liksom ikke kunne snakket i hele dag, og er fortsatt like ille nå som jeg var når jeg våknet. Litt kjipt egentlig. Menmen. 

Er nå så utlsill at jeg skal legge meg og sove til MANDAG! Har gått i over 12 timer i strekk og det kjennes på kroppen. 

Har faktisk vært kjempevarmt i hele dag, over 20 grader og nesten sommervær. Så og si skyfri himmel og sola stekte som bare det, kjempedeilig, ble alt for varmt med genser..

Tok ikke med meg speilrefleksen min i dag fordi den er så stor å dra rund på når man egentlig ikke er der for å være turist..så gode bilder får bli senere..sånn som alt annet..men så langt får dere bare nøye dere med disse:

 
Skrevet 16.09.2012 klokka 00:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

I går etter mitt siste innlegg dro jeg, Elin, Elin, Bente og Beate ut for å finne på noe koselig. Vi endte opp på en kjempesøt liten italiensk restaurant som hadde utmerket mat. Da vi hadde kost oss med god mat og god vin fant vi ut at det var enklest å bare dra tilbake på universitetet å dra på The Union istede for å begynne å ta bussen til Barnes eller Putney. Så vi gjorde det. Der møtte vi på en del andre som vi kjente og så fikk vi også møtt flat rep'en til Bente som bor i flat 4 (rett over gangen), virkelig morsom fyr. Så da The Union stengte 11 dro vi til flat 4 og snakket og koste oss. Ble mye snakk om Norge, hvor vakkert det er, og masse sånt tull..Rundt 2 fant vi ut at det var på tide å ta kveld siden vi måtte møte 09:30 neste dag, som da var i dag. Liker meg her jeg. 


Skrevet 16.09.2012 klokka 00:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Siden det var bare kjedelige ting som stod på timeplanen i dag, fant vi, 5 norske, ut at vi skulle ta turen til Westfields London. Skulle egentlig ønske vi hadde dratt til Westfields Stratford City, men det er så mye lengre å komme seg dit, men samma det. Vi brukte vel mest tid på klesbutikker, og det var jo det som var planen, en god gammeldags shoppingstur. Spiste også kinamat til lunch på senteret. Så da vi begynte å bli lei gikk vi til undergrunnsbanen og kjøpte oss oyster kort som brukes på buss, tog, undergrunnsbanen osv. er så kjipt å måtte betale men småpenger hver gang man skal ta buss, og de er jo så rare at de ikke tar imot noe større enn 5 pounds.

Nå skal jeg gjøre meg klar fordi vi har tenkt oss en tur ut. Barnes eller Putney. Vet ikke helt enda, får se hvor vi ender opp. 


Skrevet 14.09.2012 klokka 20:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da er dag to så og si over og jeg må si den har vært lang. Siden jeg la meg ganske tidlig i går våknet jeg også litt tidligere enn planlagt, men det var jo helt greit det, var jo ikke så trøtt. Dagen startet med en velkomstale fra våres (internasjonale) vice-president og der fikk vi også møtt andre studenter som bor i samme området, og siden jeg bor på Froebel så fikk jeg møtt de få (5) andre som også bor her. Fire jenter fra Norge, én jente fra Filippinene og én gutt fra India eller Dubai (husker ikke helt). Vi er da som sakt ganske få, de andre gruppene er jo rundt 40-50 stykk, men her hvor vi bor kommer det til å bo flest briter, og det er jo helt greit det. Etter velkomshilsenen hadde vi "coffee break" som da ble min frukost (jeg bor 200m fra STARBUCKS, glede!), og da vi var ferdige med å spise var det tur for "campus tour". Etter det var det "student visa presentation", noe som ikke gjelder oss norske, men måtte være med på det likevell, så ble det lunch tid og fikk da 1 time fri før vi så skulle på møte med Santander (bank). Videre var vi på "english language academic support presentation" hvor de gikk grundig gjennom diverse ting, og etter det, klokken 4, var det tur for "grocery schopping) på ASDA, kjøpte da selvfølgelig litt mat som jeg kan leve på nå framover, men kjøpte ikke glass, kniver, fat osv fordi så og si alle de internasjonale studentene var også på ASDA og skulle selvfølgelig ha det samme som meg, så jeg orket ikke å stå i kø så jeg og Eli betalte maten og tok bussen tilbake til skolen. Etter litt hit og dit med buss kom vi velberget hjem og fikk 3 kvarter på oss før vi skulle på "welcome reception" som da var en liten middag med diverse mat. Siden det fortsatt er litt varmt her in the UK så satt vi oss utenfor og ble joinet av de andre fra Froebel pluss en annen Eli som bor utenfor campus. Vi bestemte da oss litt senere at vi skulle dra på Starbucks, men den var selvfølgelig stengt så vi gikk til "The Union" isteden som er en pub og koste oss med vin og snakket om alt fra shopping til å slå ned skumle folk på gaten. Så nå er jeg tilbake på rommet og skal snart legge meg, dagen har vært lang og mange av oss er fortsatt slitne og trette etter turen over dammen i går. 

I morgen er planen å dra på shopping, så vi får vel bare vente å se hvordan det går og hva ellers morgendagen har å by på!

Fortsatt ingen bilder........eller jo, har jo dette lite morsome bilde som jeg tok da vi addet hverandre på Instagram da vi var på "The Union" (før det kom en haug med folk..)


Skrevet 13.09.2012 klokka 22:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Etter en nokså lang dag med fly, venting å litt stressing har jeg nå endelig kommet fram. Absolutely love it. Vet liksom ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg fordi alt er jo så stort, og det er da så sykt mye folk rundt om kring. Etter litt venting på flyplassen ble jeg og ett par andre (to norske og en fransk) plassert i en taxi som tok oss til universitetet og da vi kom dit fikk vi en haug med papir, nøkkel, dyne og pute, og matpakke. Så ble det selvfølgelig enda litt mer venting før vi bli vist til bygningene våre. Jeg bor i Aspen House og det ligger like ved "department of education" noe som jeg syns er ganske så bra siden jeg skal studere education. For knapp 1 time siden kastet jeg all baggasje inn på rommet, og etter å ha fått alle mine søte kofferter opp trappen var det ikke lenge før PC'n kom på bordet. Ingen tråløs, men hvem trenger da vel det når man har KABEL?! woho. Facebook. Twitter. Skype. Youtube. Kan ikke leve uten dere. Og så måtte jeg jo selvfølgelig skype litt med mamma..Og så for ikke alt for lenge siden fikk jeg møte flat rep'en Emily, virker ganske så hyggelig. Men FY engelsken min er helt forjævlig. Jeg må tenke meg om to ganger før jeg åpner kjeften (noe jeg selvfølgelig ikke gjør og som da fører til bare tull) pluss at jeg har jo så sykt til amerikansk aksang, mangler bare hatten og boots'n. Det er rart, alt for rart å høre britisk..

Vel, jeg har nå en haug med papir jeg må lese sånn at jeg finner ut av hva det er som skjer utenfor mine fire vegger. Bilde av rommet kommer når jeg har fått kommet meg til rette, og bilder av det som befinner seg utenfor kommer når jeg gidder å ta turen ut..nå begynner det å bli for kalt so I don't digg.


Skrevet 12.09.2012 klokka 19:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da jeg var på Hard Rock Café i Washington D.C. var jeg og en veninne av meg så gale etter å ta bilde av alle autografene til heltene våre. Plutselig kom manageren og spurte hvilken musikk vi likte og vi fortalte han at vi likte alt fra AC/DC, Green Day til The Beatles og Pink Floyd, han sa at han syns det var utrolig kult at to som oss (to superblonde norske jenter) elsket sånn musikk så han tok oss med opp til kontoret hans sånn at vi fikk se noen av de signerte gitarene som enda ikke var hengt opp. Den jeg holder er signert av Boys Like Girls (videoen nedenfor) og den Katrine holder er signert av Spice Girls. 

Skrevet 10.09.2012 klokka 12:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Helt siden VMAs forrige uke har jeg hatt denne sangen på hjernen. Kan vel godt si at den er litt spesiell, men det er jo det så gjør den så bra.


Skrevet 10.09.2012 klokka 12:08. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Har tilbrakt de siste dagene i Trondheim for å ta forvell med mine kjære. Og fra verdens søteste Marte fikk jeg verdens fineste tegning/maleri og det skal helt klart bli med til London!

Så nå er det da ikke lenge til jeg reiser og jeg har en del pakking som jeg må bli ferdig med. Er veldig spent på hvordan alt skal gå både med pakking, reise, ankomst, folk, skole og ikke minst London. Har jo aldri vært i landet før..Men jeg håper og tror at det blir helt supert. 


Skrevet 10.09.2012 klokka 12:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 10.09.2012 klokka 11:49. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

 

Dette er beskrivelser på fagene jeg skal ta dette skoleåret på Roehampton. Jeg er virkelig spent på hvordan det kommer til å bli og om jeg kommer til å klare det. Så langt så gleder jeg meg og det virker som om jeg har valgt helt 100% rett. Can't wait!


Social Justice in Education

Assessment: short essays (500 words each) [40%], essay (2000 words) [60%]
This is an introductory module that identifies and examines perspectives on what fairness and justice require in a diverse and inclusive society. Key themes and issues explored in this module include: the concept of justice as fairness, justice as recognition, equality of educational opportunity, gender equity, race and education, cumulative advantage and intergenerational justice. The main aim of this module is to introduce students to the complex ways in which such social justice issues affect educational theory, policy and practice.


Investigating Education

Assessment: biographical presentation [25%], biographical narrative (1000 words) [25%], social theory and research essay (2000 words) [50%]
This module is designed to help introduce students to different aspects of research in education, to help them develop skills of critical analysis, and to deepen and enrich their understanding of education as an experience. It does this by providing opportunities for students to consider their own ?education biographies? and compare these with more formal research into education, drawing out key questions. Within education, students need to become familiar with the main disciplines of psychology, philosophy, sociology and history and related core and overarching concepts such as social justice, pedagogy and policy. Through this module, they will be able to explore the ways in which research helps to illuminate these issues and themes.


Schooling and Society

Assessment: historical essay (500 words) [not graded], historical developments essay (1500 words) [50%] and in-class test - seen paper [50%]
This module examines the structure and provision of education in England and Wales. In the first term students will examine the milestone Education Acts of the 19th and 20th centuries from 1870 through to 1988. They will evaluate the changing roles and perception of children from the eighteenth century through to contemporary notions of childhood and schooling. In the Spring term, students will examine the relationships between central government, local authorities, school, teachers, pupils, parents and society. Drawing upon historical, sociological and philosophical perspectives, students will examine education and schooling reflectively and critically. They will examine their own education histories and learn to articulate and question their own views about education and the role of schooling in a liberal society.


Aims of Education

Assessment: 4 position papers (500 words each) [50%] and essay (2000 words) [50%]
This is a foundational module offering insight into the nature and purposes of education in general and of state schooling in particular. The module is organised around a number of key questions: What is education? What is schooling? How should children be educated? What should children learn? Who should control education? Where should children learn? To what ends should children be educated?


Child Development 

Assessment: group poster presentation (750 words) [20%], critical commentary 1 (1500 words) [30%], critical commentary 2 (2000 words) [50%]
This module is an introduction to the basic concepts of developmental social and cognitive psychology. The module will focus on the psychological and psycho-social development of the individual from infancy to adolescence. It will help students to understand and analyse some of the different theoretical approaches to explaining human behaviours and the systems of beliefs and values underpinning major theories and modules of development. The module will consider children?s moral, social, language and cognitive/emotional development. It will build up on students? own experiences, encouraging them to reflect upon the interplay between theory and practical reality.


Questioning Citizenship

Assessment: individual personal reflection on key issues (750 words) plus individual review of one of the selected readings (1500 words) [25%]; poster presentation OR subject-specific assignment [25%]; collection of 4+ documents to be used with students of secondary school age or undergraduate students together with commentary/lesson plan (1500 words) [50%] 
The module is designed to engage students critically in discussion and debate of a wide range of human rights and social justice issues. It will focus on topics which are contemporary and topical. It will encourage students to participate through argument and, thereby help to develop their capacity to think critically about the modern world within the context of their lived experience. Teaching and learning will work with a range of case studies of current issues which will explore different sides of an argument.

 


Skrevet 03.09.2012 klokka 20:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 02.09.2012 klokka 14:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

I går kom mamma hjem fra syden og jeg fikk en super god parfyme, armbånd og matchende øredobber, og 1kg med m&m's. Yummy. 


Skrevet 02.09.2012 klokka 13:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits