0

Det irriterer meg at jeg ikke har tid til å oppdatere bloggen så mye som jeg egentlig vil, men gjør mitt beste. Hele pointet med bloggen er jo å bruke den som en dagbok hvor jeg kan se tilbake på ting, sånn som da jeg kom hit til London den 11.sep satt jeg meg ned og leste hvordan jeg hadde det og hva jeg gjorde da jeg kom til London og Roehampton for første gang for litt over ett år siden. Er jo gøy å se hva jeg har holdt på med. Men ja. Skal vi se..

Onsdag: Hadde min aller første Children and their Learning time som varte ifra 9-13, noe som jeg syns var ALT for langt, men læreren virket helt super og jeg tipper dette kommer til å bli yndlingsfaget mitt. Da kvelden kom dro jeg, Emily, Natalie og Georgia inn til South Kensington for å feire bursdagen til Emily, der endte vi opp på en superposh nattklubb hvor vi fikk gratis inngang og gratis drikke. Drikken vi fikk var ikke bare noe småtteri..Belvedere mikset med tranebærjuice og vi fikk så mye vi ville. SYKT. Men bare etter en snau time ble det for kjedelig til oss så vi dro hjem, haha. Gikk også forbi ett utstillingsvindu for Lamborghini, wiiiiiiiiiiiiiiiiiii. LOVE.

Torsdag: Hadde også en time som var fra 9-13, noe som var helt forjævlig siden det ble senkved kvelden før, men det gikk bra. Etter den 4 timers lange timen gikk jeg på biblioteket og ble der noen timer, da jeg var ferdig der gikk jeg hjem og lagde meg mat. Senere på kvelden dro jeg og Beate opp til baren for å se om det var noe liv, men det var skuffende, alt for mange freshere og lite 2. og 3.års studenter, men det ble bedre utover kvelden og det endte opp med å bli veldig bra. 

Fredag: I dag dro jeg rett opp til Starbucks med Beate og kjøpte med en Grande Chocolate Cream with Whip Cream, yummy. Så gikk vi i baren og satte oss ned i en sofa og bare chillet helt til vi fant ut at vi skulle kjøpe oss burger og dra hjem til Beate. Klokken 3 dro vi en gjeng fra Forebel til Whitelands for å konkurrere for å få enda flere poeng til Froebel College. Vet ikke helt om jeg har sagt noe om denne College Cupen, men det er en konkurranse vi har imellom de 4 collegene vi har her på Roehampton, Whitelands the Badgers, Southlands the Sharks, Digby the Lions og Froebel the Zeebras. Hvert år har vi en rekke konkurranser og andre småting vi kan gjøre for å samle opp mest mulig poeng til college vårt for så og forhåpentligvis få nok poeng på slutten av året til å vinne College Cupen. I fjor var det mitt college, Froebel som gikk av med seieren. Mount Clare hvor jeg bor nå i år, er også en del av Froebel College noe jeg er kjempeglad for. Så i dag hadde vi en ballongkonkurranse mellom collegene, og gjett hvem so gikk av med seieren denne gang!? Jo, det var oss, FROEBEL weehoo :) Så nå ligger vi på 2.plass så langt.

Og en sånn liten morsom ting helt på slutten. Skolen vår begynner mer og mer å ligne på Hogwarts..vi har 4 college (som er snart over 100 år gamle) og vi har nettopp fått SKOLESKJERF i de forskjellige collegefargene!!! Og det sies at designet og frgene på disse 4 skjerfene er det samme de hadde på 1940 tallet her på Roehampton! Syyyykt kult! Skal SÅÅÅ ha ett Forebel skjerf når de kommer tilsalgs!! "The colours and designs used in the scarves date back to as far back as the 1940's. These are the original colours and designs worn by generations of students from years past. University Historian Gilly King spent considerable time verifying the authenticity of the colours, designs and materials and we can now make them available to you."

Her er noen av Froebel sangene vi har, og det er bare så veldig stemning når alle synger disse for full hals. Det er akkurat DETTE som får meg til å elske universitetet, alt fellesskapet vi har, er da ikke sånn hjemme i Norge..

I wanna be a Froebel Zeebra, x2
I wanna live a life of danger, x2
I wanna shag girls every week, x2
Chase them up and down the street, x2
Here's to the girl that I love best, x2
Every night I suck her breast, x2
Shag her standing, x2
Shag her lying, x2
If she had wings, x2
I'd shag her flying, x2
But now she's dead, x2
But not forgotten, x2
Dig her up, x2
And shag her rotten, x2
Ooooo Froebel, x2

I walk a million miles for one of your smiles Forebel Zeeeeebras,

We love you Froebel we do, We love you Froebel we do, We love you Froebel we do, OOOOOOH Froebel we love you!Skrevet 27.09.2013 klokka 18:30. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I går kveld dro jeg, Natalie og Angela til Oceana i Kingston for å se om det var noe liv, og det var det. Den øvre storslaen var bare åpen for St. Mary's studenter, men vi storkoste oss i 'Disco' salen. Møtte også på noen ifra Roehampton som var morsomt. Kvelden startet veldig slow pga SYKT mye folk (på en mandag.....) og det var kø over ALT, både for å komme seg inn, ved security-metall-pipe-tingen, for å betale for å komme seg inn, og for å kjøpe drikke (de hadde også gått tom for maaaasse drikke), men kvilden ble bare bedre og bedre utover og vi storkoste oss.  


Skrevet 24.09.2013 klokka 19:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

I går hadde jeg mine to første timer, og i dag har jeg hatt en. Så langt virker alt ganske så interessant og jeg gleder meg til å begynne med lesingen og essayene..faktisk. Timeplanen for dette semesteret er helt ok, det eneste som virkelig irriterer meg er onsdag og torsdag hvor jeg har timer som begynner 9, men ellers så skal jeg ikke klage.

I dag har jeg vært en tur på Westfield, har også fått kjøpt The 1975 billetter neo jeg er superhappy for. På tur hjem fra Westfield stoppet bussen på Barnes Station og vi måtte gå av, og da jeg skulle begynne å gå kom det en gutt opp til meg og spurte om jeg visste hvor Roehampton University var, og selvfølgelig visste jeg hvor det var så vi gikk fra Barnes og til Roey sammen. Husker ikke hva han het, men han var fresher og var på utveksling fra Brasil, så vi snakket fram og tilbake om universitetet ut utdanning og masse annet. Det var faktisk kjempehyggelig noe som jeg ikke forventet fordi det kan fort bli litt flaut å gå i 20 min sammen med en du ikke kjenner, men det var det ikke. Fikk også vite at flatrepen hans på Southlands er en jeg kjenner veldig godt, så det var jo veldig morsomt. Hyggelig slutt på dagen.
Skrevet 24.09.2013 klokka 16:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Skal vi se..i går dro jeg og Beate inn til Putney for å handle inn litt til kvelden, jeg fikk med meg ett skjørt ifra TopShop og ett armbånd, smykke og øredobber ifra River Island hjem. Kvelden i går var helt super! Det var gøy å se så mange kjente fjes igjen og få hilse på mange nye. En fin start på 20års dagen :) I dag har jeg ikke gjort det store, har hengt hos Beate så og si hele dagen og vi bestilte oss kinamat og koste oss. Har også fått en del bursdagshilsninger og sanger, og ett kjepesøtt kort fra flaten. Natalie og Emily lurte på om jeg ville være med ut i Putney å ta en drink nå i kveld, men jeg takket nei selv om jeg har superlyst, har da skole i morgen og jeg skal ta tidlig kveld. Har hatt en finfin natt og en finfin dag :)
Skrevet 22.09.2013 klokka 22:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

De to siste dagene har ikke vært så spennende. På torsdag var mange av flatrepene fra alle collegene samlet på Froebel lawn for å spille døball, det regnet og var surt, og jeg satt på det våte gresset igjennom hele spillet å så på. Dessverre så klarte ikke Froebel (college mitt) å vinne, men vi tok det med ett smil og feiret med den mest saftige burgeren i historien. I går var flatrepene også samlet på Forebel lawn for å konkurrere enda mer, og da var det eggeløping, støvelkasting, taudraing og noen andre morsomme leker som stod for tur. Dessverre så vant ikke Froebel denne gangen heller, bortsett fra jentene på Froebel som vant taudraing konkurransen. Froebel guttene kom i finalen mot Whitelands i taudraing konrurransen, men de innså lenge før at de kom til å tape fordi alle Whitelands guttene er rugbyspillere, så i stede for å faktisk bruke krefter på å dra så slapp Froebel tauet så alle fra Whitelands falt bakover, og det ga oss publikum en god latter. Sola skinte også i går noe som var superdigg, vi bare lå på gresset og koste oss. Jeg og Beate har også meldt oss på 'trampolining' og 'gymnastics' så jeg er spent å se hvordan det går. Mehe.


Skrevet 21.09.2013 klokka 11:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Sitter nå ensom og forlatt på rommet mitt med en crappy film, haha. I kveld er skoleårets første The Grand og jeg klarte ikke å skaffe meg billett noe jeg syns er magakjipt. For akkurat ett år siden var jeg selv på The Grand og den plassen er bare helt super! Alle collegene kom i sine farver, Froebel - the black and white army: the zeebras and so on, og stemningen hos oss er alltid på topp, synd jeg ikke kunne være med i kveld, men men. Klarte heldigvis å skaffe meg billett til lørdagens store happening som er den største eventen i freshersuka, så det er jeg superhappy for og gleder meg sykt til.

Skulle så gjerne ønske jeg var fresher i år også, jeg tror 1.året her på Roey er og forblir det beste året så langt og ingen ting kommer til å toppe det. Men det året har nå gått forbi så jeg må bare gjøre det beste ut av de 2 siste årene, blir nok bra de også skal du se..og jeg må innrømme at jeg faktisk gleder meg til å begynne på skolen igjen. 


Skrevet 19.09.2013 klokka 23:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hils på min nye vennegjeng. 

[Georgia og meg]


[Emily og meg]


[meg, Sandy (tydeligvis ett guttenavn..), Sophia, Georgia, Isobel, random fyr, Emily og Angela]


[Angela, meg, Emily, Natalie og Georgia]


[hele gjengen + to randome fyrer]


[gjengen uten Sandy]Skrevet 19.09.2013 klokka 11:52. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Har hatt noen innholdsrike dager og jeg vet jeg har mange flere i vente. Mandagskvelden dro noen av oss jentene i flaten pluss 3 andre inn til Oceana, Kingston, hvor vi storkoste oss hele kvelden. Det morsomste den kvelden var vel da jeg møtte på Marte på Oceana, noe som var merkelig, men supergøy, har jo ikke sett henne siden siste gang vi møttes hjemme i Norge (som begynner å bli en stund siden). Og i går dro jeg og Beate inn til Kingston for å møte Marte, vi spiste på Nando's og fikk shoppet litt, var gøy å få prate med Marte igjen. 

I går kveld var det Fez (som er en nattklubb universitetet leier hver onsdag, men i freshersuka var på tirsdag for 2. og 3. års studenter) og siden ingen i flaten ville være med ut så dro jeg og Sophia (hun ene som var med oss på Oceana) ut. Vi hadde nettopp møtt kvelden før, men vi fant tonen kjempefort og vi storkoste oss sammen i hele går. Vi dro først til noen andre her på Mount Clare før vi tok turen opp til baren og senere inn til Putney hvor Fez ligger. Var supergøy å få sett igjen mange kjente og kjære fra i fjor.

I dag har jeg vært på ett informasjonsmøte for 2.års studentene som studerer Education, var ikke det store og heller ikke noe nytt, og etter det dro jeg og Beate inn til Putney en snartur fordi hun måtte ha en ny kjole. Så nå sitter jeg bare her og skal rydde snart, varmen har blitt skrudd på noe som jeg er kjempeglad for fordi det har vært så kaldt! OG internettet er tilbake, WEEEHOO! Har jo ikke hatt Wi-Fi siden jeg kom hit, men nå er den endelig på plass igjen. 
Skrevet 18.09.2013 klokka 15:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Er kjempeglad jeg kjøpte høyttaler, er jo ikke av beste kvalitet, men er bedre enn ingen ting. Er også klokke, alarm, radio i den. Stod mellom denne (Houseparty) og Streetpraty, meg tok sjansen på at Houseparty har litt bedre lyd enn den lille Streetparty. Var jo ikke planlagt at jeg skulle kjøpe høyttaler så det ble ikke den dyreste, men den fungerer fett! Måtte også kjøpe med meg 3 CDer når jeg først var i geng. The 1975, Jake Bugg og Passenger, har sett alle live og jeg elsker alle. Selv om jeg ikke bruker CD-spiller eller ikke har CD-rom på denne PCen måtte jeg bare ha de, bare det å ha de og faktisk har støttet de med å kjøpe CDen er en god følelse, liker også å ta fram CD kolleksjonen min av og til, fint samleobjekt (mehe^^)


Skrevet 17.09.2013 klokka 11:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

I går kom alle (tror jeg) som skal bo i samme flat/'hus' som meg. Jeg har enda ikke møtt alle, men vi 6 som har hilst på hverandre har kommet godt over ens. Natalie var den første jeg snakket skikkelig med og vi endte opp med å stå å snakke i hele 2 timer ute i gangen før Georgia joinet, og det første hun sa da hun kom ut av rommet var at hun trodde vi hadde kjent hverandre lenge fordi vi hadde så mye å prate om. Rundt 1900 tiden kom også to andre jenter, Angela og Emily og alle pratet og fant tonen. Vi 5 gikk så til et møte i hovedbygningen her på Mount Clare før vi tok turen opp til baren for å se på alle fresherne som hadde kommet. Vi følte oss ikke helt på rett plass blandt de mange sjenerte fresherne så vi fant ut at vi skulle ta turen inn til Kingston istede, så vi dro på nattklubben 'The Hippodrome' hvor den skulle være skumparty. Ingen av oss hadde noen gang vært med på skumparty før så vi alle var spente på hvordan det skulle bli, og vi alle endte opp med å elske det. Da kvelden på 'The Hippodrome' var omme gikk vi bort til buss-stoppet for å ta bussen hjem, men bussen hadde nettopp dratt og den neste kom ikke før om 30 min så vi bestemte oss for å gå så langt vi kunne å ta bussen derrifra, så vi endte opp med å gå nesten helt til Kingston Hospital som er et stykke unna. Klokken var vel rundt 4 da vi fikk kommet oss til sengs. 

I dag har jeg og Emily vært på ASDA å kjøpt en haug med mat, og senere i kveld skal vi visstnok på Oceana..hardt å være tilbake, haha.
Skrevet 16.09.2013 klokka 17:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Det er søndag og slappdag, været ute er surt og man har bare lyst til å krype opp i senga og bare bli der. På sånne dager klarer jeg ikke å gå med stramme klær eller noe som ordnes på hele tiden, jeans og trange topper er helt klart ett nej, så da blir det dette..koseklær.


Lue: Primark, Topp: Fikk på The 1975 konserten i Reading, Jakke: Urban Outfitters, Shorts: Urban Outfitters, Sokker: Primark, Sko: Vans


Skrevet 15.09.2013 klokka 18:18. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Så, ja, hvor skal jeg begynne. Fredag dro jeg inn til Kingston igjen for å få klipt av alt det slitte håpet mitt, så nå er det 2-3 cm kortere, dro også rundt å handlit inn pyntelys, pynteputer og masse annet småtteri som jeg følte jeg trengte. Det pøsregnet da jeg skulle hjem fra Kingston og jeg rakk akkurat å komme meg innom døra før de to store papirposene mine revnet, haha. Ellers fikk jeg besøk fra Beate utpå kvelden og det var det. Lørdag dro jeg inn til Westfield fordi jeg ville spise på NANDO'S! Gikk også rundt for å se om jeg kunne finne noe fint i butikkene, men jeg fant absolutt ingen verdens ting, før jeg kom til Urban Outfitters da, der fant jeg en skjorte og en shorts og thats is. Skuffende utvalg, haha! Enten så har jeg blitt kresen eller så liker jeg ikke moten som er inn akkurat nå. Lørdagskvelden møttes vi en gjeng hjemme hos de som hadde tingene mine i sommer og dro senere på kvelden inn til Kingston på Oceana. Det var kjempekoselig å møte Bente igjen, hun bodde i flaten ved siden av min i fjor og hun skal ikke fortsette i år så vi kommer til å savne henne kjempemyeeeee.

I dag er den offisielle innflyttningsdagen her på skolen og det er mange nye fjes som kommer. Beate er nok fult opptatt med å ta imot fresherne sine og jeg sitter nå her å hører på alle koffertene triller forbi. Tror dette blir ett litt annerledes og spennende år. La oss håpe på det beste. Nå skal jeg rydde! Snakkes.
Skrevet 15.09.2013 klokka 12:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Tok noen kjappe bilder av 'huset' jeg skal bo i dette året. Huff sier jeg bare, haha, dette er helt klart noe annet enn hva jeg bodde i fjor. Savner Aspen. Men uansett, akkurat nå er det ganske så tomt her så jeg er spent på hvordan det blir når alle kommer. Kjøkkenet, som dere ser, er superlite og det skal deles på 12 personer, det er ingen plass å sitte å spise så det må vi nok gjøre på rommet. Men bortsett fra det så er rommet ganske så stort, savner do og dusj, men rommet er nesten dobblet så stort som det jeg hadde i Aspen. Bidet av rommet tok jeg i går før jeg flyttet rundt på ting og tang, så sånn ser det ikke ut nå. Gleeeeder meg til det blir ferdig fordi jeg tror det kan bli bra, det eneste som irriterer meg er at jeg har et random bord som jeg ikke kan gjøre det store med og jeg har bare 2 skuffer på hele rommet og det er 2 skriverbordsskuffer..så det må gjøres noe med..kan da ikke henge opp sokkene mine.. But anyways, har bestilt en haug med bilder ifra 1året som kommer snart som skal henges opp, så når jeg sier meg ferdig med rommet kommer det bildeeeer :)

I går dro jeg inn til Kingston for å se om jeg kunne på klipt meg, men de hadde ikke tid så jeg skal tilbake i dag. Men selv om jeg ikke fikk klipt meg fikk jeg kjøpt inn masse nyttige ting, alt fra sokker til tannbørste til små søte speil jeg skal dekorere med. På kvelden i går dro vi opp til baren og FYYY den var stappa, noe jeg ikke hadde forventet, så siden det var så crowdy inne var vi utenfor for det meste av tiden og fikk hilst og snakket med gamle kjære vi ikke hadde sett siden skoleslutt, noe som var kjempekoselig. Jeg bare ELSKER plassen, rett og slett.

I dag vet jeg ikke helt hva som kommer til å skje, skal til frisøren om ikke så alt for lenge, men bortsett fra det har jeg ingen planer så langt. Så i dag får jeg bare ta det som det kommer. Snakkes!
Skrevet 13.09.2013 klokka 12:38. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Det ble en lang dag i går. Det tok tid før både flye landet og jeg fikk kofferten min og med det ble jeg hvertfall 30-45 min senere enn hva jeg hadde planlagt. Jeg var superheldig med togene jeg må ta for å komme meg til Barnes, det første ifra Gatwick til Clapham Junction hadde jeg god tid på, mens det fra Clapham til Barnes kom var jeg i trappa på tur opp til platformen da toget stoppet på stasjonen. Måtte heller ikke vente lenge på bussen da jeg kom fram til Barnes, noe som var digg fordi da var jeg lei. Været i går var grått og noen få regndråper, men fortsatt varmt nok. Da jeg kom fram på Roehampton fikk jeg utlevert nøkkel og midlertidig nøkkelkort, og istede for å gå fra Digby Gate fikk jeg sitte på minibussen som skulle til Whitelands og noe bedre hadde det ikke kunne blitt, takk gud for at jeg fikk sitte på! Da jeg kom meg inn på rommet var jeg så utslitt at jeg vurderte å bare legge meg til å sove, men istede for å være kjedelig gikk jeg opp til Beate som var i Old Court. Det var kjempegøy å se henne igjenn!! Og etter jeg fikk sagt hei og hopp gikk jeg og Jack for å møte Jade som skulle låse opp det huset hvor jeg hadde tingene mine. Etter å ha fått ut alle tingene mine ute på gaten tok vi taxi tilbake til Mount Clare og kastet alt inn på rommet mitt før vi gikk tilbake til Old Court hvor de andre var. Det begynte å bli sent og det var ikke så mye liv så jeg og Beate gikk ned til henne i Willow, og FYYYYY jeg kommer til å savne Aspen (hvor jeg bodde i fjor). Rundt 12 tiden var det på tide å si god natt så Beate følgte med ned til døren, der var Emz og noen andre så jeg fikk snakket litt med Emz før jeg satte kurned mot Mount Clare. Da jeg kom hjem ordnet jeg sengen og FYY jeg er glad for at jeg ikke tok av sengeklærne på dyna da jeg pakked det ned i posen i fjor! Haha. 

Så ja, det var gårsdagen. Jeg er utrolig glad for å være tilbake. Jeg syns at rommet mitt er helt ok, det er større enn det jeg hadde i fjor, men det har ikke do og dusj..noe jeg kommer til å savne fordi nå må jeg dele med 5 andre. Ellers så ser huset jeg bor i veldig kjedelig ut, det har ett bittelite kjøkken oppe, og thats it. 12 soverom, 1 kjøkken, 2 dusjer, og 2 do, og ingen fellesplass å spise på, buhu. Har enda ikke sett hvordan fellesarealet i PIcasso bygningen ser ut, så det gleder jeg meg til. Har heller ikke møtt noen i flaten min enda, men jeg tror det er en/ei som er her fordi jeg hørte noen låse seg inn i går etter jeg hadde lagt meg, spennende!

Dette blir dagens første utfordring! Jeg fryser!


Bilder av alt har jeg tenkt å ta i dag, så det kommer da senere en gang. Men dette var alt for nå, snakkes! 


Skrevet 12.09.2013 klokka 10:45. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
8

Da sitter jeg i bilen med snuten mot Værnes. Gleder meg til å komme tilbake til London. Flyet mitt går ikke før 18:00, så det er fortsatt lenge igjen, og jeg kommer ikke fram på Gatwick før 19:35 britisk tid. Det kommer til å bli en lang og slitsom dag, det er jo ikke nok med å bare reise fra Surnadal til Roehampton og thats is, men jeg må også hente tingene mine hos en venninne som bor et stykke unna etter jeg har fått låst meg inn og lagt fra meg baggasjen. Men alt slite er verdt det! Har også en venninne som flyttet til London i dag, og jeg var lite misunnelig da hun sente meg snap fra Kingston.

Kjenner det blir litt rart å ikke komme tilbake til det gamle rommet mit og flaten min, men krysser fingrene for at mitt nye rom og min nye flat er like awesome (om ikke bedre).

[Første middag ute som Flat 3]


[Siste middag ute med Flat 3]


Q: Har du noen gang vært i London?


Skrevet 11.09.2013 klokka 12:02. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg tror jeg har blitt hekta på One Direction, rett og slett. Jeg var på kino søndag med venninnen min å så This Is Us i 3D og jeg føler jeg kjenner alle guttene som om vi har vokst opp sammen, nejda, gjør ikke det, men jeg syns filmen var morsom. Den fikk med virkelig til å savne London, men er ikke lenge igjen nå da, haha. Men, ja, bra film og det virker som om de har det kjempemorsomt sammen, ser også ut som om det er en barnehage til tider, de gærne har det godt!Q: Hva syns du om One Direction? Og har du sett 'This Is Us'?


Skrevet 10.09.2013 klokka 16:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Da er det vel ingen hemmelighet at vår nye statsminister er nå Erna Solberg fra Høyre. Jeg er nå kjempespent på hva hun kommer til å gjøre mens hun har makten disse 4 neste årene, om det blir bra eller om det blir dårlig, det får vi bare vente og se. Jeg mener fortsatt vi har godt av ett regjeringsskifte, men hvordan det blir må vi bare følge med på. Nå håper jeg at skole og utdanning blir forbedret, og da mener jeg spesielt i grunnskolen og i den videregående skole, etter hva jeg har opplevd og sett er det helt forferdelig, ikke for de som klarer seg bra, men for de som sliter. Og meningen min om det at Erna har ikke svart konkret på spørsmålet om hun skal sparke de 600 nye lærerne som nå skal ut i arbeid, vil jeg bare si at det er bedre med få kjempegode lærere enn kjempemange dårlige lærere. Jeg er også enig i at det er viktig å innføre karakterer ifra 5.klasse. Men om alt dette blir bra, får vi bare vente og se!Q: Hva syns du om den nye statsministeren vår? Er du fornøyd med valget?


Skrevet 10.09.2013 klokka 11:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
10

Til 20 årsdagen min har jeg fått to supersøte ringer ifra mamma og pappa. Jeg har egentlig ikke bursdag før den 22.sep, men siden jeg drar tilbeke til London på onsdag får jeg ikke feiret dagen sammen med familien, så derfor feiret vi i helga sammen med lillebror som hadde bursdag den 7.sep. Jeg er ikke fan av store og kraftige smykker, øredobber, ringer osv, og øredobber og smykker har jeg så mye av, så da fant vi ut at ring var tingen. Siden ringene ikke var så dyre fikk jeg velge to og jeg er superfornøyd med valget, elsker de! Den øverste har jeg her hjemme, mens den nederste får jeg ikke før jeg kommer hjem i oktober eller desember fordi de hadde ikke størrelsen min så ringen må bestilles. Love 'em!


Skrevet 09.09.2013 klokka 16:53. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg fikk øye på denne musikkvideoen på fredag og husker at den ikke hadde all verden med views..og nå, bare 3 dager etter har den allerede fått over 10,6 millione hits! Det er helt sykt og det er like spennende å klikke på videoen med noen par timers mellomrom for å se alle viewsene den har fått, det er bare sykt!

Jeg elsker Ylvis-brødrene og syns de er kjempemorsomme og jeg gleder meg til å (forhåpentligvis) få se denne sesongen. 


Skrevet 09.09.2013 klokka 11:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Da har jeg nådd mine 20kg i kofferten og det er ikke noe mer jeg kan gjøre. Har måtte innse at jeg ikke kunne få meg alle skoene jeg hadde planlagt, såeh, plass har jeg nok av, med problemet er kiloene. Jaja, fikk også litt klær i baggen som jeg skal ha med ombord i flyet, og det eneste jeg mangler å pakke nå er den lille sekken min hvor elektronikk, sminke og pass skal i. 
Skrevet 08.09.2013 klokka 14:46. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
6

Nå er det bare 4 dager igjen og i dag bestemte jeg meg for å begynne å pakke. Da jeg dro for første gang i fjor hadde jeg meg hele to kofferter, en bag og en sekk, og i år har jeg bestemt meg for at det ikke kommer til å skje. Det er så mye som ikke kommer til å bli brukt fordi jeg garantert kommer til å kjøpe en del nytt osv, så det å dra med seg mye gidder jeg ikke. Jeg reiser jo også alene og det å vandre rundt med 2 kofferter, bag og sekk blir bare alt for mye, jeg skal jo bytte tog 1 gang og så må jeg ta buss eller gå (om jeg gidder) ett stykke for å hente nøkkelen min og så gå enda ett stykke for å faktisk komme fram. Bare det å ha én koffert er mer enn nok å dra på, så da blir det det. Men det er en ting å si at man bare skal ha med seg én koffert, men det å faktisk få pakket alt man vil ha med seg i bare én koffert er en helt annen ting. Det går ikke. Jeg har prøvd. Så nå må jeg finkjemme alt det jeg vil ha med og bare plukke ut det viktigste. 

Problemet mitt er nå at jeg vil ha med alt for mange skopar. Jeg må kutte ned, men vet ikke hvordan. Klær er ikke så viktig, fordi shopping er jeg god på, men sko..jeg er så alt for kresen og elsker de jeg har, så jeg mååå bare ha med meg alle. Regner med at jeg må ta med vinterskoene mine når jeg hjemme en snartur i oktober..

Har ALT for mange sko, jeg blir GAL!
Skrevet 07.09.2013 klokka 15:38. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Er ikke så mye spennende som skjer..har montert en kommode fra IKEA og sitter nå å vurderer om jeg skal ta den siste også, men vet liksom ikke om jeg gidder. Ellers har jeg spist en is. FY så spennende!
Skrevet 05.09.2013 klokka 16:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0
Skrevet 04.09.2013 klokka 16:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Da er det bare 1 uke igjen til jeg stikker til London. Flyet går 18:00 den 11.sep og jeg kan ikke vente. Skulle ønske jeg kunne ha dratt tidligere.

Men uansett, denne uken kommer til å gå fort, i dag skal jeg i kirken for å prøvegå til brullupet til venninnen min, torsdag skal jeg på jobb, fredag vet jeg ikke..men skal sikkert på jobb, lørdag er det lillebrors bursdag, søndag skal både min, mamma og lillebrors bursdag feires med familien, mandag skal det stemmes, tirsdag skal det pakkes, og onsdag setter jeg kursen mot Vernes og London.  

Tilbake til London = tilbake til hverdagen, men det er helt greit det, har hatt lang nok sommerferie (egentlig litt for lang..). Denne sommeren har helt klart vært den kjedeligste jeg har noen gang hatt (selv om jeg har hatt noen av de beste dagene i mitt liv), den startet med å komme hjem fra London for å jobbe nesten 24/7 før jeg, mamma, mormor og lillebror tok turen ned til Alanya i hele 2 uker, og da vi kom hjem igjen var det tilbake på jobb, har også rukket å hatt noen fantastiske jentekvelder her og der noe som har vært kjempemorsomt og koselig. Fikk også oppleve verdens beste langhelg på Reading festivalen i Reading, England, kunne ikke ha blitt noe bedre, og jeg kan heller ikke glemme Frøyafestivalen og en suveren konsert med Kaizers Orchestra. Har da kanskje ikke hatt så kjedelig sommer likevell, jaja..men uansett, gleder meg til å starte hverdagen med skole og alt det der. 


Skrevet 04.09.2013 klokka 11:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Kan ikke unngå denne parfymen, den er garantert utstilt på de aller beste plassene i hyllene rundt om kring i landet og sikkert andre plasser i verden. Så da jeg gikk forbi parfymeriet måtte jeg da bare lukte på den, og den skuffet ikke, ihvertfall ikke etter min parfymesmak. Jeg klarer ikke tunge og kraftige parfymer og denne er tvert imot det, den er luftig og lett og har en myk friskhet til den, i like it. Den er helt klart på listen min over parfymer jeg ønsker meg, men om jeg skal ha denne må jeg virkelig tenke meg om litt først, er jo sikkert millioner av småjenter som har eller skal ha denne og jeg vil da ikke lukte det samme som alle småjentene i verden. Hadde det samme problemet da vi dro hjem fra Danmark i fjor, jeg og mamma luktet på så og si ALLE parfymene på danskebåten og vi begge ble enige om at den beste var parfymen til Justin Bieber, men det å kjøpe den ble ikke aktuelt. Jaja, livet er hardt!! Haha. Men samma det, parfymen lukter kjempegodt, men før noe annet skal jeg ha Honey by Marc Jacobs, just looooove it!
Smell it, try it, and tell me what you think!


Skrevet 03.09.2013 klokka 12:35. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Drar jo snart tilbake til London (og der er det jo ikke noe sko å finne, mehe), så jeg må jo skaffe meg noen jeg kan ta med. Har bestemt meg før sommeren startet at jeg skulle ha de tre øverste parene, ett par svarte pumps som er helt fantastiske å gå i, sølv/svart glitterpumps som jeg bare mååå ha, og ett par burgunder Vagabondsko som jeg bare vet er fantastiske å gå i fordi jeg har noen lignende ankelboots i svart. Det nederste skoparet er nå offisielt mine nye vintersko, mørkebrun Marc skolett som er fôret og med gore-tex noe som er perfekte for vinter, vanntette og varme! De kan også brettes ned/opp og bli to forskjellige sko, noe som jeg elsker, rett og slett nye favoritter. 
Skrevet 02.09.2013 klokka 20:29. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Kan ikke si at tiden flyr, den gjør vel heller det motsatte. Treige, kjedlige og slitsomme dager fylt med gråvær og regn, ikke helt min greie. Gleder meg til å komme tilbake til London, skolehverdagen og det å ha noen irundt seg hele tiden. Jeg liker ikke å føle meg ensom, og det gjør jeg her hjemme. Her er alle på jobb, skole eller har flyttet fra bygda så det er ikke så mye igjen å finne på, det er det jeg elsker med London, at uansett, om du er alene eller med noen, så er det ALLTID noe å finne på. Man kan alltids ta seg en tur inn til Central, eller dra på en random pub, eller om man har vil så kan man dra på ASDA klokken 3 på natten å kjøpe is og nutella, mulighetene er uendelige. 

Det jeg gleder meg aller mest til nå i første omgang er å så hvor jeg bor, hvordan det ser ut innvendig, kjøkkenet, rommet mitt, hvem jeg skal bo sammen med. Gleder meg til å begynne å dekorere det mindre pene rommet mitt, i år har jeg bestemt meg for at det skal være fint, ikke som i fjor da jeg bare fant noe billig og sa 'dette ser ok ut og er billig, så dette kan jeg kaste når året er omme'. Jeg gleder meg også kjempemye til fredagene og BOPen, og jeg håper å ber at det blir like bra som det var i fjor, om ikke bedre. BOP var ikke det store, men jeg koste meg så og si hver eneste fredag, det er ikke langt unna så man slipper å tenke på buss og taxi, du slipper å bruke penger på drikke fordi du bor så nerme at du kan gå hjem å drikke om nødvendig, og du er omringet av folk som du har møtt før og kan glede deg til å se når du møter de, nej BOP er en fin liten ting. Men kan da ikke glemme de fantastiske kveldene/nettene som har funnet sted i Kingstons nattklubber.

Det er mye jeg savner og mye jeg gleder meg til, og jeg kunne ha fortalt i evigheter, men uansett hvor mye jeg skriver om det så vil det ikke erstatte det å faktisk leve igjnnom det. Livet er herlig, rett og slett herlig! Gleder meg big time.  


Skrevet 02.09.2013 klokka 11:30. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Gleder meg til å kunne gå å vandre rundt i butikker i London å bare se hva som er, og det første jeg skal gjøre er å sette av en hel dag til bare å gå å se. Det er det jeg elsker med London, det er alltid noe nytt å se på, du blir aldri lei. En av de første destinasjonene mine er helt klart TopShop og så må jeg vel en tur på Primark, River Island og New Look. Iiiiip, åh GUD hvor jeg gleder meg, kan nesten ikke vente. Bare 2 uker igjen nå, 2 uker.

Håper de har igjen dette når jeg kommer, hvertfall kjolen..elsker den!

Kjole: TopShop, Sko: New Look, Ring #1: TopShop, Ring #2 TopShop, Veske: TopShop


Skrevet 01.09.2013 klokka 18:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Sitter nå å drømmer meg bort. Det er så mange plasser i England jeg har lyst til å besøke og så mange ting jeg har lyst til å se, og nå må jeg benytte meg av sjansen mens jeg fortsatt studerer i London. Har allerede rukket å besøkt Oxford to ganger, men det er langt ifra nok og jeg har også lyst til å besøke Winsdor Castle, Tower of London, Blenheim Palace, Kensington Palace, Hampton Court Palace og mange andre plasser mens jeg kan. Elsker alt av gammel arkitektur og historie, og spesielt alt britisk, det er så sykt fascinerende og spennende. Hadde jeg ikke studert education hadde jeg nok studert historie eller arkitektur, ooo, just love it. 
Skrevet 01.09.2013 klokka 12:03. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits