0

Tirsdagskvelden var der organisert scavenger hunt her på Froebel, med premie for førsteplassen og for laget som var best kledd. Jeg, Beate, Laura, Nicole, Amy og Ellen kledde oss ut som Scooby Do gjengen pluss bilen. Vi møtte i baren og ble forklart reglene, vi fikk utdelt ett papir med ledetråder som skulle føre oss til ord som var rundt om på Froebel for så å finne ett løsningsord når alle ordene var samlet inn. For ett eksempel: 'Entrance of Hell' da måtte vi gå til inngangen til Digby og 'Entrance of heaven' måtte vi gå til inngengen til Froebel, noen var enkle mens andre var kjempevanskelige, men det var supergøy. Vi alle sprang rundt som noen galinger i mørkret for å prøve å finne alle ordene fortest mulig. Vi gikk dessverre ikke av med seieren, MEN vi vant prisen for laget som var best kledd så vi fikk en flaske champagne, weeehoo. Etter det ble jeg og Beate igjenn i baren og litt senere gikk vi til baren på Whitelands. Kjempegøy kveld!


Skrevet 31.10.2013 klokka 12:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4


I'm in love with red lipsticks.


Favorittene så langt har og fortsatt er:
Revlon® Super Lustrous Lipstick i fargene: 
*Pearl - 028 - Cherry Blossom* [den beste leppestiften EVER! Just sayin']
*Crème - 477 - Black Cherry*
*Crème - 720 - Fire & Ice*
Men her om dagen fant jeg ut at jeg måtte prøve ut Lasting Finish By Kate Lipstick Rimmel. Så langt syns jeg de er kjempebra, men har ikke fått tid til å virkelig teste dem enda, men det blir, og disse kan muligens bli nye favoritter..vi får bare vente å se. De to fargene jeg kjøpte av Kate er:
*107*
*01*
Må også legge til at disse lukter kjempegodt!
Skrevet 30.10.2013 klokka 12:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Kjøpte body misten en gang før sommeren da den var ny i butikkene, grunnen til at jeg kjøpte body misten istede for parfymen var fordi at jeg har hatt noen veldig gode body mister før og jeg hadde et lite håp om at denne kom til å bli minst like bra. Duften er helt fantastisk og jeg har ikke takket nei til å bede i den om jeg kunne, den er bare den beste noen sinne!  Men grunnen til at jeg valgte body misten var fordi den selvfølgelig var billigst, siden jeg allerede hadde kjøpt Dots by Marc Jacobs rund samme tid så ville jeg ikke bruke så mye penger på enda en parfyme. Men jeg innså fort over sommeren at jeg skulle ha kjøpt parfymen, og grunnen til det er at den sitter mye bedre, body misten må man spraye på gjevnlig utover dagen, mens med parfymen er 2-3 sprayer  om morgenen nok og holder seg nesten til neste dag.  

Selve duften er veldig lett og søt, og uansett hvor mye man sprayer så blir den aldri for 'tung' eller for mye av den. Jeg bare elsker den!


Skrevet 29.10.2013 klokka 16:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Det eneste folk snakker om nå er den stormen som aldri kom, vel, den har vel vært her og forsåvidt er her enda og den har fakktisk tatt liv, men akkurat her jeg sitter er vi ikke berørt så kraftig som andre plasser. Happy for that. Det er nå mandag og starten på en ny uke. Denne uken har jeg leseuke noe som betyr at jeg må LESE og jobbe med skolearbeid, og uken kommer på rett tidspunkt, det er nå så mye arbeid at det er digg å slippe å gå til timene. 

Forrige uke endte opp med å bli en bra uke, sånn som alle andre..selvfølgelig! På onsdag dro jeg og Sadya (norsk) spontant ut på FEZ (nattklubb i Putney), og det ble vel litt for spontant og jeg tror ikke vi kommer til å gjøre det igjen, men det var gøy. På torsdag hadde jeg time, som jeg altid har, men denne var superbra! Vi hadde om mobbing og fikk se en 30 min lang film om det norske anti-mobbe programmet ZERO!!! Jeg husker selv da barneskolen jeg gikk på for 10 år siden innførte dette, så det var gøy å kunne si og fortelle mine egne erfaringer som elev med ZERO på skolen. Har også en hel essay bare om mobbing som skal leveres inn neste uke (oh shit!). 

Fredagsmorgenen dro jeg, Beate og Elin til en lokal pub/restaurant for å spise frukost, men etter en halv time med venting og fikk sett på menyene dro vi inn til Kingston istede fordi det var ingen ting som fristet. I Kingston fikk vi spist på Weatherspoons og etter det gikk vi bare og surret rundt. Jeg og Beate endte opp med å spise lunch i baren på skolen. BOPtemaet for denne BOPen var Geek og siden Jack hadde bursdag på lørdag samlet vi oss for pre-drinks i Jack sin flat noe som var supermorsomt! Da tiden var inne gikk vi til BOP og denne BOPen havner helt klart på topp 2 listen min over de beste BOPene så langt i år. Superbra kveld!! På lørdag så dro jeg og Beate til ASDA en tur for å kjøpe mat og det er vel det eneste jeg har gjort siden, ellers så har jeg bare sittet innesperret her på rommet for å prøve å få gjort litt skolearbeid.

På torsdag er det Halloween og på fredag er det Halloween BOP og jeg gleder med syyyyykt, håper det blir bra! Mer om det kommer neste uke!

FEZ, norsk, svens, norsk
Skrevet 28.10.2013 klokka 13:06. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Har faktisk hatt en veldig så produktiv dag i dag, gikk på time, så dro på ASDA, jogget en tur i Richmond Park og ryddet rommet mitt, men noe lesing og essayskriving ble det dessverre ikke. Jeg har nå vært her i over 40 dager og jeg har enda ikke fått tatt meg sammen til å faktisk rydde såppass bra at jeg kunne ta bilde av rommet..før i dag, så her er rommet mitt. Det er sykt stort i forhold til hva jeg hadde i fjor, men det har ingen bad..bare en liten vask i hjørnet, men jeg overlever. Take a look!


Skrevet 23.10.2013 klokka 11:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Siden sist har det vært en del skole og lesing av pensum, kjenner virkelig dette året kommer til å bli hardt akademisk. Men innimellom all lesingen og skrivingen må det også være tid til litt morsomme ting. På torsdag etter timen dro jeg inn til Kingston for å henge med Marte og endte opp med å ta men noen poser hjem ifra Primark, TopShop og Superdrug, vi var også en snartur innom Nando's og spiste mat. Da jeg kom hjem lurte Beate på om vi skulle finne på noe så vi skiftet til litt finere klær og dro inn til Putney og satte oss på en kjempekoselig bar ved Themsen, tiden gikk så alt for fort og da vi kom tilbake til skolen gikk vi i baren for å få med oss den siste halvtimen før de stengte. 

Fredag ble egentlig bare en surredag, jeg og Beate dro til baren for å prøve å gjøre litt skolearbeid, men det ble det ikke så mye av. Vi fikk spist og snakket med folk som kom innom. Da jeg gikk hjem fant jeg ut at jeg skulle 'farge' håret rosa, for noen uker tilbake kjøpte jeg hårfargekritt (eller hva en skal kalle det..), så jeg og Natalie endte opp med rosa og blått hår for kvelden. Den fredagen var det onesie BOP og kvelden endte opp med å bli superbra.

lørdag ble det en del lesing og essayskriving og rundt 4-tiden fant Natalie ut at hun ville ha ostekake så vi dro inn til Putney for å kjøpe det, jeg i zebra onesien min og hun i nattklær. Mens vi var i Putney fant vi ut at vi skulle spise, så i våre alt for fine klær gikk vi til The Railway (Wetherspoons) og spiste mat. På kvelden dro vi en gjeng inn til Kingston. Planen var å dra på The Hippodrome, men da vi kom dit var køen så lang at det ikke var til å se hvor den stoppet, så vi bestemte oss for å dra på Oceana istede, men på Oceana kom vi oss ikke inn fordi noen av oss ikke hadde gyldig ID. Så vi gikk skuffende til Wetherspoons og satt der i litt over 1 time og koste oss før vi fant ut litt før 1 at vi skulle prøve oss på The Hippodrome igjen, og denne gangen var det ingen kø og vi gikk rett inn. Kvelden endte opp med å bli ganske så braaa :D

I går (søndag) dro jeg og Marte inn til Leicester Square/West End for å se 'Broadway Idiot' som er dokumentarfilmen til Green Day's broadwayshow 'American Idiot', og det var suuupermorsomt. Jeg satt med gåsehud gjennom hele dokumentarfilmen, og jeg angrer ikke ett eneste sekund på at jeg dro for å se den! Loved it! Men det var også koselig å gjøre noe med kjære Marte.
Skrevet 21.10.2013 klokka 15:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I det siste har jeg hatt en trang til å finne 'ny' og 'hipp' musikk og akkurat i dette øyeblikk er det disse sangene som står på repeat, er også noen 'gamle' på listen samt ett par sanger jeg aldri trodde jeg skulle bli hekta på. Er det fengende så er det fengende.

+ I Still Believe - Frank Turner
+ The City - The 1975
+ Sex - The 1975
+ Love Me Again - John Newman
+ Two Fingers - Jake Bugg
+ Seen It All - Jake Bugg
+ R U Crazy - Conor Maynard
+ R U Crazy (Labs Swing Version) - Conor Maynard
+ Wake Me Up - Avicii
+ Hey Brother - Avicii
+ You Make Me - Avicii
+ Addicted To You - Avicii
+ Dear Boy - Avicii
+ What Makes You Beautiful (1D cover) - The 1975
 


Skrevet 16.10.2013 klokka 11:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

fredag hadde vi Buddy Bop hvor hvert college hadde sitt utkledningstema og vi på Mount Clare hadde The Minions som tema. Jeg var superfornøyd med kostymet mitt helt til jeg fant ut at jeg hadde på meg gult og blått..noe som er Digby sine farger, ops, men det var det bare jeg som gikk å irriterte meg over, var også en del andre minions på bop den kvelden. 

Lørdag gikk jeg sammen med Beate og flaten hennes opp til baren for å spise frukost/lunch, etter å ha vært ett par timer i baren og bare hengt dro jeg og Beate en snartur til Westfield. Da vi kom hjem fra utflykten til Westfield møtte vi en Beate kjenner fra baren på skolen og dro til en bar i Putney som hadde utsikt utover Themsen, der spiste vi en digg biff, sippet i oss en pitcher hver med coctail, og bare koste oss. Da klokken ble 9 dro vi tilbake til skolen og endte opp med å sitte rundt 1 time i baren der før vi gikk hjem. Da jeg var på tur hjem til Mount Clare ringte Marte og lurte på om jeg ville bli med ut, og siden klokken bare var 10 og jeg hadde ingen ting annet å gjøre sprintet jeg siste biten hjem, skiftet og kastet meg i en taxi til Kingston. Jeg møtte Marte og 3 av vennene hennes på The Weatherspoons og etter en pitcher med coctail der dro vi til Oceana hvor vi var resten av kvelden. Endte opp med å bli en koselig dag og kveld :)

søndag satt jeg innesperret på rommet mitt med lekser og annet tull, og på mandag hadde jeg timer. Endte også med å gå ut mandagskvelden fordi skoleårets første normale The Grand stod på programmet. Vi hadde en kjempekoselig pre-drinks her i flaten før vi spurtet, i det verste regnværet som noen gang har vært, helt til Digby for å nå bussen. Vi hadde planlagt å dra tidlig fordi alle skjønte at denne The Grand kom til å bli utsolgt på 1, 2, 3, men vi var ALT for tidlig ute, men hadde det morsomt likevel der vi satt i over 30 min å ventet på at bussen skulle fylles opp, ops. Kvelden var bra, det eneste minuset var at de solgte ut og det var STAPPFULLT! Koseli læll!
Skrevet 15.10.2013 klokka 22:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

På tirsdag bestemte jeg meg for å ta turen inn til central for kjøpe Halloween kostyme og kjøpe billetter til Broadway Idiot. Dessverre så ble billettkjøpet en bomtur fordi det var ikke før dagen etter de begynte salget av dem, men istede så endte jeg opp med å få billetter til verdenspremieren til broadwaymusikalen 'The Commitments' (som da er musikalen til den kjente filmen 'The Commitments'), og billettene var bare £5 og det er da ingen ting. Fikk også handlet meg kostyme og en parfyme ifra Victoria's Secret. Ble en litt lengere dag/kveld enn hva jeg hadde planlagt, men musikalen var kjempebra og jeg gikk fornøyd til sengs. 

Fant også en haug med supersøøøøte biler! Wæææææ. Det er DETTE jeg elsker med London, du vet aldri hvilken bil du vil få øye på!
Skrevet 10.10.2013 klokka 14:54. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Onsdag: Skulle egentlig ha en stille og rolig kveld inne, men det gikk ikke helt etter planen. Rundt halv 8 fikk jeg beskjed ifra Amy at jeg måtte bli med ut på Fez og siden jeg ikke er vanskelig å be så ble jeg med. Det er helt klart ikke noe jeg angrer på fordi det ble den beste kvelden jeg har hatt på lenge, vi endte opp med pre-drinks i Old Court på Froebel og møtte på mange kjente og en del nye og det er jo alltid hyggelig. Rundt halv 11 tok vi bussen inn til Putney og gikk en snartur innom Wetherspoons før vi dro til Fez. Har ikke vært så stor fan av Fez før, men denne kvelden ble bare super! Endte faktisk opp med å GÅ helt fra Putney og hjem fordi vi ikke orket å vente på bussen.

Torsdag: Det var på tide å pakke ned kjolen og dra hjem! Jeg og Beate satt ett par timer i baren og spiste og bare snakket, noe som alltid er like hyggelig, før jeg måtte sette kursen mot Gatwick Airport. Flyet gikk 20:05, landet 23:35 og jeg var hjemme rundt 02:00. Ble en lang dag!

Fredag: Var med bruden, Gunn Marit, rundt om kring for å sjekke at alt var i boks til bryllupet. Fikk også spist biff med familien og sett Senkveld (weehoo).

Lørdag: Wedding time! Måtte stå opp 7, dro til frisøren kvart på 9 og klokken 12 var sermonien i gang. Jeg var forlover noe som jeg trodde kom til å bli skummelt siden jeg verken har vært i ett bryllup før eller vært forlover, men det gikk over all forventning. Etter kirken dro vi inn til Hamnes hvor selskapet skulle være, der brukte vi de første 2 timene på fotografering i regn og alt for sterk vind, men det ble fine bilder. Klokken 3 var det klart for middag og rundt 7 var kakene klare til å skjæres opp og spises. Ble en superlang dag, masse hit og dit, men alt gikk etter planen :)

Søndag: Pakkepakkepakke, pakket 1 koffert med vinterklar og andre småting og klokken 2 satt vi snuten opp mot Værnes, nok en gang. Flyet gikk 18:00 og landet 19:35. Da jeg kom frem til togstasjonen på Gatwick fikk jeg vite at alle tog ifra Clapham Junction ikke var i trafikk, så jeg måtte plutselig planlegge en helt ny rute noe som var svært vanskelig. Clapham Junction er en såppass stor og sentral stasjon at det var mye kaos, men jeg endte opp med å ta toget til East Croydon for så å ta trikken til Wimbeldon, da jeg kom fram dit klarte jeg selvfølgelig å ta bussen i feil retning så jeg endte opp i ingenmannsland. Etter å ha skiftet buss som gikk i rett retning gikk alt som smurt og jeg kom meg heldigvis hjem, etter 2 timer og 20 minutter..og til vanlig bruker jeg knapt 30 minutter..jaja, sånn kan det gå når Clapham Junction er stengt, SHIT! [Legg merke til bildet i bakgrunnen, dette er da et bilde av meg. Hater det selv, men det henger da der så kan ikke være så ille som jeg skal ha det til, men er bare ikke min smak. Det er ifra da jeg var hårmodell for den ene frisøren som arbeider der, bildet kom også i bladet FRISØR utgave 4, 2013 noe jeg syns er supermorsomt!]

Skrevet 07.10.2013 klokka 18:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Søndag dro jeg og Beate inn til Kingston for å kjøpe noen småting på Primark og etter vi hadde kjøpte det vi skulle dro vi for til den spnske tapas restauranten La Tasca for å spise. Maten på La Tasca er bare helt fantastik, og det er helt klart en favoritt restaurant!

På mandag hadde jeg time ifra 11-13 og 14-16, og da jeg var ferdig dro jeg for å hente kjære Marte som kom med 85 bussen ifra Kingston. Vi hadde en kjapp omvisning rundt om på Roey før vi tok turen inn til Oxford Street, egentlig skulle vi bare til Westfield, men siden jeg måtte finne meg kjole dro vi inn tin central i håp om å kunne finne noe der, og det gjorde jeg. Etter å ha surret rundt i Oxford Street dro vi til Westfield og spiste mat på NANDO'S, yey, etter det gikk vi bare og kikket rundt på senteret før klokken ble 10 og vi tok bussen hjem. Det var en kjempekoselig dag/kveld sammen med søteste Marte.

Tirsdag hadde jeg time ifra 11-14 og etter det tok jeg meg en snartur inn til Hammersmith for å finne ett armbånd som passer til kjolen jeg kjøpte dagen før, fikk også kjøpt noen skjerf og noen nødvendige småting. På kvelden tok jeg med meg sebra onesien min opp til Jebb Auditorium hvor 20-30 av oss herpå campus hadde filmkveld, noen som var kjempekoselig, kakkao og popcorn. Jeg og Beate fant også ut at det å gå her på Roehampton er som å være på en 3 års lang sommercamp, elsker det! 


Skrevet 02.10.2013 klokka 11:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits