0

Elsker min Yves Saint-Laurent Leppestift. YSL Rouge Pur Couture The Mats #205 fra årets høstkolleksjon. Love it!


Skrevet 30.11.2012 klokka 14:46. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Cherry Lauren. Eller bare Cherry. Bitteliten rød (med shimmer :D) nylon-streng gitar. Mener selv at nakken er litt smalere enn en "normal" liten nylon-streng gitar, noe som jeg syns er bra fordi jeg liker egentlig ikke å spille på nylon-streng gitarer pga. for brei nakke. 
Skrevet 29.11.2012 klokka 15:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Torsdag:
Reiste fra campus rundt 14-tiden hvor vi, Alix, Bente og meg, tok rutebussen til Victoria Station og så en buss til Luton airport. Kom vel fram til Paris rundt 21-tiden i Norsk/Fransk tid. Så Eiffeltårnet fra flyet, kjeeempefint. Da vi kom fram på flyplassen var ALT på fransk og vi hadde ingen peiling i det hele tatt hvor det var vi skulle gå, men til slutt fant vi tog-billett-maskiner og etter 15 min med spekulering på hvordan maskinen fungerte fikk vi kjøpt billetter og hoppet på verdens styggeste tok til Gare du Nord. Da vi kom dit var det å finne hotellet til fots, noe som tok oss lengre tide enn forventet, men vi fant frem til slutt. 

Fredag: 
Pakket tingene våre og forflyttet oss til neste hotell via taxi. Der møtte vi Lizzie og Pam. Etter litt surring og venting og planlegging dro vi til Arc de Triomphe og gikk nedover Champs-Élysées og så blandt annet en stor Louis Vuitton butikk. Spiste burger til lunch..veldig fransk..Så dro vi til Eiffeltårnet og så Notre Dame. Imellom var vi innom butikker, gikk og kikket i forskjellige gater og var innom Starbucks. Rundt 19-tiden dro vi tilbake til hotellet og slappet av og ordnet oss på en kveld ut i Paris. Vi alle var så slappe og sliten etter all reisingen og gåingen så vi kom oss ikke ut før 22-tiden hvor vi så gikk og spiste middag, etter det dro vi en gang til til Eiffeltårnet for å se det om natten og se det glitre, dette rundt 12-tiden. Etter ca. 1 time rundt Eiffeltårnet fant vi en nattklubb, men med en gang vi kom inn snudde vi og gikk ut. Fant ut at vi var for trette og sliten til å hoppe opp og ned på dansegulvet, så vi bestemte oss for å komme tilbake lørdagskvelden.

Lørdag:
Brukte 2-3 timer på Musée du Louvre og fikk sett Mona Lisa, så tok vi turen opp til Disneyland Paris og tilbringte så og si hele dagen der. Rock 'n' Roller Coaster Starring Aerosmith, ææææ, var helt KONGE, speed-coaster med en haug med looper i ett svart rom med Aerosmith musikk på full guffe, HELT FORJÆVLIG BRA! ÆÆÆ! Til lunch ble det en forferdelig Crêpe med ost, poteter og skinke og til middag ble det verdens beste biff. Planen for lørdagskvelden var som sagt å dra ut, siden vi ikke fikk gjort den fredagskvelden, men jeg og Bente ble "hjemme" mens de andre dro ut. Siden vi skulle opp tidlig å reise hele søndagen, pluss vi var slitne og trette etter all gåingen, fant vi ut at vi bare kunne bli på hotellet og få oss litt søvn siden vi ikke kom hjem før 3 tiden fredagsnatta. 

Søndag: 
Pakke tingene og sjekket ut. Dro tidlig på flyplassen og tok flyet hjem. Alle dagene vi var i Paris var det regn, surt og kaldt, men selvfølgelig den dagen vi skulle reise ble det skyfri himmel og sol, jaja.

Alt i alt, hadde en fin tur, men tror ikke jeg reiser tilbake til Paris på en god stund. Mitt inntrykk av det jeg fikk se av Paris utenom attraksjonene var, skittent, gammelt (som i stygt) og frekke folk. Har falt for London jeg, LondonLondonLondon, fineste byen på jord. 


(Bilder fra Facebook)

For flere bilder fra Paris, klikk her.


Skrevet 28.11.2012 klokka 14:36. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Gibson ES-335 Dot Fat NeckGibson Jeff Beck 1954 Les Paul OxbloodGibson Angus Young SG Standard Gibson J-200 StandardSkrevet 28.11.2012 klokka 10:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Kanskje..
Jeg holder på å klikke. Det er TO ting jeg savner noe helt forferdelig og det er det alt for store sko-utvalget mitt og mine to søte gitarer. Siden det å kjøpe 50 par sko ikke er så veldig smart med tanke på at jeg må få de med hjem til Norge, og er en smule dyrt, er det vel litt bedre å kjøpe en ny gitar (egentlig ikke..). Men uansett, i morgen eller torsdag skal jeg ta meg en tur til en guitarbutikk for å sjekke ut om jeg finner noe. Er ikke sikkert jeg tar med meg noe derrifra, men jeg bare må få sett på noen gitarer så snart som mulig. Jeg døøøør. Det er rart, trodde det å reise fra gitarene mine, som jeg så og si aldri bruker, joda, bruker de jo, skulle være noe problem, men det klør i fingrene. Vurderer om en ukulele kan erstatte behovet, men det tro jeg neppe, er jo to forskjellige ting. Har store planer om å finne en Gibson J-200 å sikle over, men det er nok et par år før jeg kan kjøpe en sånn, trits, så jeg får nøye meg med noe annet, om jeg finner noe. 

Hadde vært en drøm å fått denne...
Skrevet 27.11.2012 klokka 19:37. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2


Skrevet 26.11.2012 klokka 20:01. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 22.11.2012 klokka 18:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

See u next week!


Skrevet 22.11.2012 klokka 14:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da jeg klipte meg i går kjøpte jeg også dette settet fra Kérastase. Har brukt dette merket før så jeg vet det fungerer ganske så bra. Elsker at jeg kan få kjøpt alle tre produktene i en pakke; "Daily nourishing shampoo for normal to slightly dry hair", "Incredibly light nourishing care for normal to slightly dry hair" og "Beautifying oil for all hair types". 
Skrevet 21.11.2012 klokka 14:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Det er DETTTE som er tingen vet du. Dette. Helt klart. 


Skrevet 21.11.2012 klokka 11:37. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Men nå ble det da lugg..hvertfall for de neste få månedene. Jeg har nettopp kommet hjem fra frisøren, og håret generelt ser ikke ut (nederste bildet), men når jeg får ordnet det og rettet det ut blir det nok bedre, eller jeg vet det blir bedre, hadde det jo sånn før jeg dro til London (bilde klikk her). Tror ikke jeg kommer til å angre på å ha klippet lugg igjen. 
Skrevet 20.11.2012 klokka 21:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Dette er legendarisk. Er ingen hysterisk fan av Pink, men dette er SYKT bra. FYFLATE.


Skrevet 19.11.2012 klokka 17:11. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Det var ikke meningen, men sånn ble det. Har sett på denne kjolen lenge og i går fant jeg ut at jeg måtte prøve den. Skulle aaaaaldrig ha gjort. Jeg likte den alt for mye til å henge den tilbake så jeg bare måtte, sorry. Kjøpte også ett lite belte som jeg fant ut passet bra til kjolen om jeg ville piffe den opp litt. Og nej, det var ikke meningen at alle armbåndene skulle være med..
Skrevet 17.11.2012 klokka 14:08. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Er det noe jeg har virkelig fått sansen for i år så er det hatter. Har egentlig alltid vært litt fascinert over hatter, men ekstra mye i år. Jeg husker den første hatt-hatt'en jeg kjøpte da jeg og to andre var på Tokio Hotel konsert i Oslo i 2010(?), den er egentlig ganske så sær, men jeg digger den. Kjøpte denne hatten jeg har på meg på bildene i København, Danmark i sommer. ELSKER den. 2012 har vel egentlig vært ett år hvor det har vært mye hatter i butikkene, men jeg er glad for at det ikke har vært noe spesielt tendy, liker å ha hatten min for meg selv jeg! haha. 
Skrevet 15.11.2012 klokka 16:41. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

..det er vondt å se. Dette fant sted i August i 2011, husker så godt at jeg satt og vurderte å dra. Skulle ønske jeg gjorde det. Dette er 1½ år siden nå og all sorg har jo forsvunnet..MEN her om dagen måtte jo noen selvfølgelig grave opp sorgen.."I was in the front..so close I could touch Brian May. It was awesome. My Chemical Romance AND Brian May on the same stage. Unbelievable." Joa, TAKK FOR DEN DU!! Har lyst til å gråte. 


Skrevet 14.11.2012 klokka 16:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Elsker å bli vekt av folk som går rett utenfor vinduet med løvblåser samtidig som å finne ut at man har den værste hodepine-migrenen EVER..er ingen ting som er mer digg enn det. De dagene når jeg våkner opp med hodepine er aldri noe særlig, og i dag har jeg måtte pint meg gjennom to lange 2-timers forelesninger om noe jeg ikke skjønner en eneste ting av. Så til tøst lagne jeg meg norsk risengrynsgrøt til middag. Love. 
Skrevet 13.11.2012 klokka 19:53. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Er liksom ikke så mye spennende å fortelle om for tiden. Lørdag var jeg klistret til dataskjermen og i går gikk jeg og Bente irundt oss selv og ikke hadde peiling på hva vi skulle finne på. Denne uka har jeg ingen planer om noe som helst, bare lese og daffe. Ikke denne helga, men neste så stikker vi en gjeng ned til Paris, så må jo spare kruttet for det. 

Fikk forresten American Idiot musikal-billettene i posten i dag. Under en måned til. Can't wait. 
Skrevet 12.11.2012 klokka 19:08. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
3

Har plutselig blitt helt hekta på skjørt. Her er noen outfits med skjørt fra Forever 21 som jeg liker. Som sikkert sagt..jeg er ikke noe fan av bukser, men elsker kjoler, og nå begynner jeg å få sansen for skjørt.
Skrevet 10.11.2012 klokka 15:10. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

..Ed Sheeran!


Skrevet 10.11.2012 klokka 11:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Har fått kjøpt norsk og dansk maaaaat. Er så fornøyd at det ikke er til å tro. Da jeg satt og lusket rundt på internett i går fant jeg en liten café/butikk som selger skandinavisk mat, så i dag tok jeg og Elin turen opp dit for å sjekke den ut. Den ligger ett par gater ifra Oxford Street, så det er liksom ikke så alt for langt. Jeg angrer nå på at jeg ikke kjøpte den danske leverposteien, men den var fryst og vi skulle sjekke ut Oxford Street etter at vi hadde vært der, så det gikk liksom ikke, men NESTE gang skal den være med hjem!!! De hadde også brunost, men det kjøpte jeg ikke.....


Skrevet 09.11.2012 klokka 17:23. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Skrevet 09.11.2012 klokka 14:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Da var billetten til Kaizers Orchestra i boks. Den 25 arpil 2013 spiller de i London, England for ALLER FØRSTE GANG, og det får jeg være med å oppleve. Woho. Gleder meg som et lite barn. De spiller på Koko som ikke ligger så langt i fra Camden, som heldig vis ikke er alt for klussete å komme seg til. Den dagen har jeg en critical commentary i Child Development på 2000 ord OG en essay i Aims of Education på 2000 ord jeg må levere inn, så det blir digg å fått "feiret" det og bare slappet av på konsert. Kaizers i London, lalalallalaalla-lalal. 

Etter turneen med Violeta Violeta Volume III skal Kaizers ta pause, og ingen vet hvor lang den pausen blir, det er jo litt trist, men etter 15 lange år, som de sier, er det vel på tide å ta en liten pause. Så på grunn av det så blir det EKSTRA digg å få se de EN siste gang til før de tar pause. 
Skrevet 08.11.2012 klokka 19:16. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Sanver det egentlig..men nå har jeg liksom spart luggen såppass at den begynner å bli "brukbar"..what to do?!
Skrevet 08.11.2012 klokka 15:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Får liksom ikke med meg så mye av Ylvis når jeg sitter her i England..håper virkelig de hjemme har tatt opp alle episodene sånn at jeg får sett alt når jeg kommer hjem. De er jo bare KONGE!Skrevet 08.11.2012 klokka 14:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Det bare er noe med disse to som får meg til å gråte. Jeg har falt helt pladask for disse to, og spesielt den nederste. Hadde jeg hatt pengene så hadde disse vært i klesskapet mitt. Tilsammen koster disse det samme som HELE oppholdet mitt dette året i London, både når det kommer til skole, plass å bo, mat, shopping, konsertbilletter osv. Ææææ.

Valentino: Short Sleeve Embroidered Cocktail Dress : 7,335 EURO (53.780,00 NOK)


Valentino: Floral Embroidered Short Sleeve Evening Gown : 14,445 EURO (105.894,00 NOK)


Skrevet 08.11.2012 klokka 11:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Falt sånn tilfeldigvis over denne kjolen til Jessica Alba. FYFLATE den var fin. Seriøst.
Skrevet 07.11.2012 klokka 18:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

"Movember (a portmanteau of the word moustache and "November") is an annual, month-long event involving the growing of moustaches during the month of November to raise awareness of prostate cancer and other male cancer initiatives. The goal of Movember is to "change the face of men's health."

Her i England så er dette tydeigvis veldig stort, så jeg følte for å slenge meg med. Men siden jeg ikke klarer å "grow a moustache" så kjøpte jeg meg en barte-ring på salg på TopShop istede. Awesome. Haha. 
Skrevet 07.11.2012 klokka 16:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Tok turen inn til Westfield i går for å se på "julegran"tenninga, og så kom Taylor Swift og sang ett par sanger. Det var da selvfølgelig STAPP fult av gale fans, så jeg og Elin gikk opp til Nando's og spiste istede. Da vi var ferdig prøvde vi å få en glimt av Taylor, noe som vi fikk, og så gikk vi opp til topshop og så henne synge fra skjermen..så og si hele senteret var avsperret, med tepper fra taket og avsperringer, meningsløst, men fikk sett henne, så nå kan jeg is at jeg har sett Taylor Swift..stort..egentlig ikke..er alt annet en fan av henne, men samma det. 

Var ikke store greiern..


Skrevet 07.11.2012 klokka 11:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Liker at han ikke er som alle andre jeg, det som gjør han så awesome. Kompiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!Skrevet 06.11.2012 klokka 23:52. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

For dere som har fått for seg at jeg gjør alt annet enn skolearbeid...

Livet i London er ikke bare sånn: (selv om man skulle ønske det..)
 


Men det består også av timesvis av dette...:


Skrevet 06.11.2012 klokka 11:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Oxford Street Christmas Lights 2012: "Robbie Williams will flick the switch on Monday November 5. He'll be supported by pop sensation Leona Lewis and four-piece boy band Lawson." Og jeg sitter her. Av de 7 dagene i uka så skal de velge å ha dette på 1 av de 3 dagene jeg har skole, er det mulige?! Haha, nejda, kan vel ikke akkurat si at jeg har en trang til å se dette. Vil heller ta meg en tur til Trafalgar Square når det norske juletreet er på plass og klar til å tennes. "Each year since 1947, a Christmas tree has been given to the people of London from the people of Norway in gratitude for Britain's support for Norway during World War II...6 Dec: Christmas Tree Ceremony takes place between 6pm and 7pm". For å være heeeelt ærlig, så har jeg aldri hørt om dette før..at det er et norsk juletre de tenner..sikkert noen som har fortalt meg om det en gang, men husker hvertfall ingenting av det, så jeg var jo så smart å kjøpte American Idiot musikal billetter til den 6 desember, så jeg få ikke sett tenningen, haha, what a coincidence. Meen for meg er musikalen ti tusen gang viktigere enn et juletre..kan da se det neste år, eller året etter der..

 Oxford Street Christmas Lights


Skrevet 05.11.2012 klokka 18:58. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0
Skrevet 05.11.2012 klokka 12:24. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I dag har jeg lest og lest og skrevet og skrevet, så nå er jeg ferdig med skolearbeid for dagen. Har min første presentasjon i morgen i Investigating Education og jeg gru/gleder meg, skal fortelle om forskjeller mellom norsk videregående og amerikansk high school, enkel sak, men tingen er at vi bare får snakke i max 5 minutter og det er ALT for lite etter min mening, rekker da så vidt å få sagt hei. Har også noe sykt lyst på smågodt, har nesten ikke spist smågodt siden jeg kom hit, egentlig litt krise, alt jeg har akkurat nå er en pose nøtter og en eple, nedtur. Slenger med to bilder fra fredagskvelden. 


Skrevet 04.11.2012 klokka 20:14. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

..må man jo høre på det beste av det beste. Ble mye musikk her nå, men det får bare være. Music is my religion. True say. The 2nd Law. Muse svikter aldri. Jeg er ikke den som klarer å høre på musikk mens jeg gjør lekser, men dette får meg bare mer motivert, er noe med det, Muse, de får det til. Er så befriende å høre på, skulle bare ønske jeg hadde noen skikkelige høyttalere..savner det. Hmm. Jaja.
 


Skrevet 04.11.2012 klokka 12:15. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

DETTE er musikk det :)
Skrevet 03.11.2012 klokka 18:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Man må lete lenge etter noen som er "ung" og kan både synge OG skrive sanger sånn som dette (selv om Wayfaring Stranger ikke er hans sang, men Give me Love er..) . Alt i dag er bare falskt og produsert for å selge mest mulig. Skulle ønske jeg levde på den tiden da musikk ble skrevet fra hjertet, og da all sjel ble brukt for å få til en sang. Den musikken savner jeg i dag, hvor har den blitt av? Slukt av penger og berømmelse..litt trist, eller ikke bare litt, men veldig. 
Skrevet 03.11.2012 klokka 15:00. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hvem er det som IKKE er fan av Despicable Me?! Nå til sommer kommer film nr. 2 og jeg storgleder meg! It's so fluffy i'm gonna die!!!
Skrevet 03.11.2012 klokka 13:55. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

I går var det halloween bop, noe som gikk over all forventning. Tror nok alle sammen hadde kledd seg ut og det så ut som at mange hadde brukt lang tid på sminke og kostyme. Jeg, Bente og Alix satt vel nesten 3 timer for å prøve å se ut som noen dukker. Første og siste gang jeg bruker falske øyenvipper..er jo DET strevet for å få de på!! Never again. Men uansett, ja det var helt konge. Kommer vel flere bilde senere..har bare disse to akkurat nå. Over og ut!


Skrevet 03.11.2012 klokka 12:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

There's always a little truth behind every "just kidding",
a little knowledge behind every "I don't know",
a little emotion behind every "I don't care",
a little pain behind every "it's okay",
a little curiosity behind every "just wondering",
and a little tear behind every smile.
Skrevet 02.11.2012 klokka 11:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits