0

Forrige uke var mamma og mormor på besøk her i London. Er ikke så mye å fortelle om det, men vi shoppet, dro til turistattraksjonene (BigBen, London Eye, Madame Tussauds, Harrods, Buckingham Palace..), spiste masse god mat og så musikalene Mamma Mia og We Will Rock You. Jeg hadde vanlig skoleuke så det ble litt stress med å kjappe seg inn til central etter timene så jeg har ikke hatt tid til noe annet enn å gå på skolen å dra inn til central, hektisk uke, men også veldig gøy og koselig. Jeg glemte å legge over bildene mormor hadde tatt med kameraet sitt før de for, så jeg har ikke så mange brukbare bilden, men fikk samlet opp det jeg hadde..


Skrevet 27.11.2013 klokka 11:20. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Dette begynner å bli en stund siden nå, men har ikke hatt tid..

Den 16.nov hadde vi surprise birthday party for Steph og vi hadde billetter til Pryzm som nettopp hadde hatt åpning (nattklubben som het Oceana før). Lørdgen startet med at Bente og Beate banket på vinduet mitt, noe som skremte meg fordi jeg hadde ikke peeeiling på hvem det var..helt til jeg åpnet døren, vi dro inn til Kingston og koste oss i noen timer og fikk oppdatert om hvordan ting og tang stod til. Senere på kvelden dro vi som sagt inn til Kingston på Pryzm. 

Søndagen dro jeg og Bente inn til Westfield hvor vi møtte på Beate og broren hennes som var en snartur på besøk, der spiste vi frukost/lunch og shoppet. Søndagskvelden var jeg invitert på roast dinner hjemme hos Steph, Serena og Philippa sammen med Bente og det var kjempekoselig.
Skrevet 26.11.2013 klokka 15:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jake Bugg's new album is amazing! Give it a listen!


Skrevet 19.11.2013 klokka 11:53. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Har hatt en suuuuper helg, men mer om det kommer senere. Nå sitter jeg klar til å starte ferden til Gatwick for å hente mamma og mormor som kommer på besøk, første gangen i England for begge to så dette blir nok morsomt :D

Hadde det også suuupert på BOP på fredag, hadde ingen planer om å dra ut, men Michela klarte å overtale meg. Superduper kveld!
Skrevet 18.11.2013 klokka 18:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0
Skrevet 18.11.2013 klokka 14:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hello Friday!

Etter en nokså chill skoleuke er det klart for fredag og BOP. Jeg har en spennende helg og uke framfor meg og jeg gleder meg sykt. I kveld kommer selveste BENTEEE til London og jeg gleder meg kjempemye til å se henne igjen, og morgendagen kommer nok til å bli super, skal også inn til Kingston på kvelden sammen med gjengen for å få med oss nyåpningen til nattklubben Pryzm (som tidligere var Oceana, men har nå fått en 'billion make over' og skiftet navn). Men i kveld er det BOP som står for tur, hadde egentlig ingen planer om å dra på BOP i kveld, men siden Michela kommer og skal på BOP klarte jeg ikke å si nej, er lenge siden jeg har sett henne nå så det blir nok gøøøøøy :)

På mandag kommer mamma og mormor en snartur, og det er jo noe jeg selvfølgelig også gleder meg til, så dette blir braaaaa, må bare huske å jobbe med essayene mine mellom alt dette. 


Skrevet 15.11.2013 klokka 15:19. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
2

Fikk fri allerede klokken 11 i dag, noe jeg ikke hadde i det hele tatt noe imot. Så etter litt fram og tilbake på campus dro jeg inn til Kingston for å møte Marte og fikse abonnementet på mobilen min. Selvfølgelig måtte vi innom New Look og det gikk jeg meg på en kjole jeg bare måtte ha (#2), en helt enkel svart kjole med ett rart regnbuefarget sikk-sakk mønster, ELSKER DEN! Fikk også kjøpt med meg enda en 'hverdagskjole' siden jeg er storforbruker av denne type kjoler, bruker de mer enn bukser, fakta. Klarte også å huke tak i en cardigan som jeg vet jeg kommer til å forgude og en genser fordi det er kaldt og jeg har ingen tykke gensere.#1 HER
  -  #2 HER  -  #3 HER  -  #4 HER


Skrevet 14.11.2013 klokka 23:34. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

..men nå har jeg muligens løsningen. Jeg bruker mobilen min ufattelig mye og når jeg er ute uten tilgang til å lade den opp sliter jeg, jeg er avhengig av mobilen, trenger den til alt. Det å gå rundt om kring i London uten mobil kommer ikke på tale, bussruter, tube oversikt, kart, sjekke opp butikker/restauranter/barer, åpnings/stengetider, avtale møtepunkt/tid (om man skal møte noen), er ikke bare Facebook som blir brukt. Så nå håper jeg denne søte litte tingen fungerer som den skal, jeg fikk den nå nettopp så har enda ikke testet den ut, den står i PC'n å lader..spennende. Jeg håper virkelig den fungerer, og jeg håper virkelig at jeg husker å ta den med meg når jeg skal utenfor rommets 4 vegger, ellers så er jo pointet borte. 
Skrevet 13.11.2013 klokka 13:46. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Ops, jeg bare måtte. Jeg har en svakhet for jakker, og siden den jakken jeg skulle ha hatt her er hjemme i Norge 'måtte' jeg kjøpe ny. Tihi. Nå begynner det å bli kaldere om kveldene og det å gå ut uten jakke når man skal ut er ikke noe særlig, og det å bruke de 'dyre' jakkene mine kommer ikke på tale, uansett om jeg henger ifra meg jakken i garderoben tørr jeg ikke å bruke en av de jakkene jeg virkelig er glad i, du er jo ikke 100% garantert å få jakken din tilbake..Så da måtte jeg invistere i denne. Elsker den. 
Skrevet 12.11.2013 klokka 20:38. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Er det noe jeg IKKE er god på, så er det å ta bilder, jeg har mine perioder hvor jeg går ut med speilrefleksen og tar bilder av alt og ingen ting, men nå i det siste har jeg ikke vært noe flink til dette. Bare det å ta bilde med mobilen klarer ikke og det irriterer meg. Det er så mye fint å ta bilder av her, over alt, jeg bor da i selveste London, men når jeg går forbi noe fint tenker jeg bare 'oi, det skulle jeg ha tatt bilde av' og båre går videre uten å gjøre noe med det, det er litt synd. Men jeg skal prøve å bli flinkere, ihvertfall på Instagram, jeg liker Instagram, og jeg elsker kvadrat bilder (hehe). Jeg må bare finne motivasjonen, og det skal jeg. Nå begynner det å bli mørkere om kveldene og London er allerede pyntet til jul, det er så mye fint, London, helt klart den fineste byen på planeten, og jeg har planer om å ta bilder, masse bilder, bare vent å se..
Skrevet 11.11.2013 klokka 17:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Natalie dro meg meg inn til Oxford Street kjempetidlig i dag fordi hun MÅTTE se Tom Daley. Jeg har nå skjønt at han er en veldig kjent britisk stuper som vant bronse under OL i 2012, men dette var helt fjernt for meg før til i dag, jeg så jo mye på OL i fjor, men kan ikke huske å ha registrert han. Uansett, når har jeg møtt han og fått autografen hans (legg merke til at autografen er på en papp plate..hadde ingen planer om å sløse bort penger på en kalender av han, sånn som alle andre gjorde..), han virket som en veldig selvopptatt fyr, eller med andre ord en KLYSE, haha, men det er hans problem, var uansett gøy men en liten tur inn til Central med Natalie. 
Skrevet 10.11.2013 klokka 19:07. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1Skrevet 09.11.2013 klokka 23:50. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
4

Startet dagen med en fantastisk fransk baguette og varm sjokolade i Kingston sammen med Beate på ett søtt lite fransk bakeri, etter det gikk turen til forskjellige butikker for å hande inn siste rest. Allerede i 4-5 tiden begynte vi å ordne oss og det tok lengre tid en hva jeg trodde det skulle..håret tok sykt lang tid å krølle! Etter å ha blitt ferdig med alt gikk det bare i ett, og det ende opp med å bli en superfantastisk kveld.
Skrevet 05.11.2013 klokka 13:42. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Jeg fortalte om dette skjerfet i slutten av september [klikk her for å lese], og nå har det endelig kommet! Jeg bare ELSKER DET. Det er lagd av 100% ekte ull noe som gjør det supervarmt, elsker også designet, og ut ifra de 4 College skjerfene så er dette det fineste av dem alle, etter min mening. Det eneste jeg skulle ønske er at det hadde en Forebel logo av noe slag, siden for alle andre så ser og er dette skjerfet bare ett helt normalt skjerf.

"The colours and designs used in the scarves date back to as far back as the 1940's. These are the original colours and designs worn by generations of students from years past. University Historian Gilly King spent considerable time verifying the authenticity of the colours, designs and materials."
Skrevet 05.11.2013 klokka 11:43. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits