0

Da er det på tide å reise 'hjem' til kjære London. Har som sagt ikke fått tid til så mye annet en bare jobbing og essayskirving i julen, men klarte å få presset inn litt morro her og der selv om jeg skulle ha ønsket at jeg hadde hatt tid til mer.

Sitter nå på flyplassen og venter på at flyet skal komme. Flyet letter 18:00 og er vel fremme rundt 19:35 britisk tid på Gatwick. Selv om jeg liker å reise å være på flyplasser skulle jeg ønske jeg kunne teleportere akkurat nå, jeg er trøtt og det eneste som frister er sengen min. Gleeeder meg til å komme frem. 


Skrevet 30.12.2013 klokka 17:22. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I morgen drar jeg tilbake til London for å tilbringe resten av året der. Jeg har så vidt vært hjemme i to uker og jeg skulle ønske jeg kunne vært lengre, men jeg må tilbake for å tilbirnge en god del timer på biblioteket sånn jeg kan bli færdig med essayene mine. Fra da jeg kom hjem til juleaften jobbet jeg og siden 1.juledag har jeg stirret på denne skjermen i ett sett hel til nå, jeg begynner å bli lei og det var helt klart ikke den julen jeg ønket meg. Men uansett hvor mye jeg skulle ha ønsket at jeg kunne dra ut med venner og kose meg med familien så må skole komme først, er jo trossalt utdanningen min jeg holder på med. I dag er målet å bli 100% ferdig med to av oppgavene mine og resten av tiden fram til den 6.januar kommer til å bli brukt på de to siste, og jeg krysser fingrene på at jeg blir ferdig. 
Skrevet 29.12.2013 klokka 12:33. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
6

Jeg har alltid hatt lyst på Dr.Martens boots, men jeg syns at skoen blir alt for stor og kraftig til meg så jeg har aldri endt opp med å kjøpt et par. Men første dag på jobb etter jeg kom hjem fikk jeg øye på disse. Dr.Martens støvler!!! Jeg kan ikke huske å ha sett de før, verken her i Norge eller i London, men uansett, jeg bare MÅTTE ha de. De er ikke like store og kraftige sånn som bootsen er og de er faktisk veldig god på foten, pluss det er gummistøvler og ser nesten identiske ut som de originale. Har ikke så mye mer å si enn at jeg bare ELSEKER dem! Så nå er jeg hvertfall klar for Reading Festival 2014, bring it on!
Skrevet 28.12.2013 klokka 11:47. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Håpe alle har hatt en kjempefin jul og gleder seg til nyttårsaften og det nye året. Jeg kom hjem sent den 18.desember, og siden har jeg så og si bare jobbet og skrevet essayer, ikke den ideelle julen med andre ord, men av å til må det bare bli sånn. Den 19.desember hadde jeg, Margrethe, Marte, Marthe og Gyrid ett kjempekoselig jente-julebord, beste kvelden jeg har hatt på lenge og det var kjempegodt å se alle sammen igjen. Ellers har det ikke vært det store, dette er nå den tredje dagen jeg har skrevet fra 12 til 22 tiden og jeg begynner å bli mektig lei, men har ikke en gang kommet halvveis, kjenner jeg sakte men sikkert mister håpet om å rekke fristene, men jeg bare må ta meg sammen og sli ferdig med alt. Drar tilbake til London den 30.desember og da har jeg som mål om å være ferdig med 2 om ikke flere. 

Tilbake til skriving, snakkes!


Skrevet 27.12.2013 klokka 15:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

I begynnelsen av Oktober dro jeg hjem til Norge for å være forlåver til veldig god venninne av meg, tok ikke selv noen bilder fordi jeg hadde andre ting å gjøre, men jeg fant ett par bilde fra kirken som jeg tenkte jeg kunne poste. Enjoy!
Skrevet 27.12.2013 klokka 15:09. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Dro inn til Putney med Beate i dag for å gjøre unna litt av hvert. Endte opp med å kjøpe nye sko fra Office og en bluse og en veske ifra TopShop, ops, var ikke planlagt i det hele tatt. Nå sitter jeg å venter på at tiden skal gå sånn jeg kan dra til Gatwick for å hente Jorunn Merete, er superglad fordi flyet ikke ble avlyst, etter som jeg forstod ble alle SAS og Widerøe avlyst, men heldig vis ikke Norwegian, London-flyet ble bare 2 timer utsatt, så regner med hun lander rundt 10 på 10. Gleder meg suuuupermye. 

Har funnet ut at jeg skal prøve meg på ett nytt prosjekt, nettopp det å filme. Det var lillebror som foreslo at jeg skulle begynne med det, 'Tori, jeg vil se hva du gjør på om dagene, kan du ikke begynne å filme?', syns det var en god idé så jeg skal gi det ett forsøk. Men må helt klart ordne meg med ett brukbart redigeringsprogram fordi Windows Movie Maker gjør kvaliteten helt forferdelig. Vi får se hvordan det går, så langt så ser det ikke lyst ut, hahahah.


Skrevet 12.12.2013 klokka 21:56. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Det er fortsatt ikke så mye som skjer. Det har for det meste stått essayskriving på timeplanen og noe mer har jeg vel egentlig ikke gjort. På tirsdag forrige uke hadde fotballguttene på Froebel, The Zeebras sitt årlige strippeshow, noe som alltid er like morsomt og kleint, men man kan ikke gå glipp av det. Filmet bittelitt av showet for de som lurer på hvordan det var, og etter ett par forskjellige dansenummer ta de av seg alle fillene og hopper og spretter rundt, flaue som bare det, det er sykt morsomt. Ja, såeh. På fredag var årets siste BOP noe som ble til en bra kveld, og på mandag dro jeg inn til Kingston til Marte og fikk gjort unna litt julegavehandling. Nå prøver jeg på å skrive de siste 300 ordene på essayen min som skal inn i morgen, ellers kommer også Jorunn Merete i morgen (om ikke det blir for mye storm.. :O) så det gleder jeg meg til. Håper det blir litt mer blogging nå utover siden de to irriterende essayene mine er nå ferdige (nesten), leverte den ene i dag og den andre er due i morgen, skal bli godt å slappa av litt før jeg må begynne på de andre 4 jeg har til den 6.januar. Ser ut til at de har pyntet til jul her..


Adventskalenderen min fra mamma <3Skrevet 11.12.2013 klokka 21:04. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
1

Er en stund siden jeg har oppdatert nå, men jeg har jobbed med essayene mine og tilbrakt mesteparten av tiden min på biblioteke i det siste så det er liksom ikke så mye å skrive om. Fredag satt jeg og Beate på biblioteke ifra 14:00 til 02:00, lørdag satt vi fra 19:00 til 07:00 og søndag kom vi 23:00, bestilte indisk mat og sitter her fortsatt, vet ikke hvor lenge vi blir sittende nå, men vi får se. Selv om jeg har bodd på biblioteket de siste dagene syns jeg ikke jeg har kommet noe lengre på essayene mine, noe jeg syns er megakjipt, men det blir vel!

Siden jeg satt å jobbet på essayene mine natt til søndag fikk jeg med meg hva som hadde skjedd med Paul Walker før alle nettavisene hadde rukket å skreve om det. Først så jeg det på Facebook/Twitter accounten til Paul Walker og trodde ikke hva jeg så, så jeg sjekket på 'nyheter' på google, men det var absolutt ingenting å finne, men etter 30-60 min så var det OVER ALT, til og med VG hadde fått det med seg rundt 4-tiden. Jeg satt bare og ristet på hodet, jeg kan fortsatt ikke tro at dette er sant, jeg var på gråten da jeg først leste det, noe så urettferdig! For dere som ikke hvet hvem Paul Walker er, så er han en skuespiller og er mest kjent for rollen Brian O'Connor i Fast & Furious filmene. De var godt i gang med filminnspillingen til den 7. filmen og Paul hadde helgen av fra innspilling for å attende en charity event, på vei hjem fra eventen krasjet bilen han satt i sammen med en annen, inn i ett tre og derretter en lyktestålpe og bilen tar fyr og går opp i flammer. Trist. Trist. Trist. Skulle så gjerne ønske dette bare var en scene ifra Fast & Furious, ikke i virkeligheten. 

Livet kan plutselig ende så brått, lev mens du lever!
Skrevet 02.12.2013 klokka 03:20. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits