5

Er vel ikke hekta på akkurat EOS lip balm, men jeg er avhengig av lypsyl, så avhengig at jeg ikke kan legge meg om kvelden uten å ha hatt på noe, så da jeg falt over denne pakken på amazon trengte jeg ikke lang tid for å bestemme meg. Om jeg ikke hadde vært så avhengig av lypsyl hadde jeg ikke kjøpt alle disse bare sånn det er klart, tihi, men samma det, har hatt Honeysuckle Honeydew og Summer Fruit før så jeg er godt kjent med produktet. Det eneste negative med disse er at de er stor..så når jeg skal ha den i en liten veske eller ha en i lommen er de stor og klumpete, ellers er de topp :)
Posted 22.01.2014 at 11:04. In Make-up. Write a comment?
0

Jeg er verre en verst når det kommer til å ta vare på/tenke på håret mitt, jeg gjør absolutt ingen ting med det og bryr meg rett og slett ikke om det what so ever. Men da jeg var innom Boots her om dagen fant jeg ut at jeg skulle prøve å finne noe morsomt jeg kunne kjøpe til håret mitt, haha. Om det er dyr shampoo og balsam ifra frisørsalonger eller noe billig ifra Boots så er alle shampooene og balsamene det samme spør du meg, en person med mindre viten om hårprodukter finner du ikke! Men uansett, jeg endte opp med å kjøpe John Frieda Frizz-Ease som er for å 'aktivere' krøller (i håp om å ta vare på det lille som er igjenn av permanenten min). Shampoo, balsam, hårmaske, olje og en glans-spray - let's see how it goes!


Posted 09.01.2014 at 13:32. In Make-up. Write a comment?
4


I'm in love with red lipsticks.


Favorittene så langt har og fortsatt er:
Revlon® Super Lustrous Lipstick i fargene: 
*Pearl - 028 - Cherry Blossom* [den beste leppestiften EVER! Just sayin']
*Crème - 477 - Black Cherry*
*Crème - 720 - Fire & Ice*
Men her om dagen fant jeg ut at jeg måtte prøve ut Lasting Finish By Kate Lipstick Rimmel. Så langt syns jeg de er kjempebra, men har ikke fått tid til å virkelig teste dem enda, men det blir, og disse kan muligens bli nye favoritter..vi får bare vente å se. De to fargene jeg kjøpte av Kate er:
*107*
*01*
Må også legge til at disse lukter kjempegodt!
Posted 30.10.2013 at 12:11. In Make-up. Write a comment?
4

Kjøpte body misten en gang før sommeren da den var ny i butikkene, grunnen til at jeg kjøpte body misten istede for parfymen var fordi at jeg har hatt noen veldig gode body mister før og jeg hadde et lite håp om at denne kom til å bli minst like bra. Duften er helt fantastisk og jeg har ikke takket nei til å bede i den om jeg kunne, den er bare den beste noen sinne!  Men grunnen til at jeg valgte body misten var fordi den selvfølgelig var billigst, siden jeg allerede hadde kjøpt Dots by Marc Jacobs rund samme tid så ville jeg ikke bruke så mye penger på enda en parfyme. Men jeg innså fort over sommeren at jeg skulle ha kjøpt parfymen, og grunnen til det er at den sitter mye bedre, body misten må man spraye på gjevnlig utover dagen, mens med parfymen er 2-3 sprayer  om morgenen nok og holder seg nesten til neste dag.  

Selve duften er veldig lett og søt, og uansett hvor mye man sprayer så blir den aldri for 'tung' eller for mye av den. Jeg bare elsker den!


Posted 29.10.2013 at 16:00. In Make-up. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits