0


Selv om det ikke er sol og skyfri himmel hver eneste dag, så er sommer en fin årstid. Det aller beste med sommer er at jordbærene vokser for fullt og vi som har jordbær i hagen er jo dette ganske så digg, det er jo ingen ting som er bedre enn å stå opp å gå ut for å plukke ferske og søte jordbær ifra hagen. I dag hadde jeg også tilfelidvis noen blåbær på lur så jeg fikk blandet de to supergode bærene, åååh, det er så godt..selv om blåbærene er fra Polen fordi jeg er for lat til å gå 20 meter bak huset for å plukke, mehe.
Posted 06.08.2013 at 11:46. In Food. Write a comment?
2

Vel, dette var i går..
Her er mine..ehm..supernice cupcakes fra bakedagen til Marthe og meg i går. Ble vel ikke helt som de på Cake Boss på TLC, jaja. Neste utfordring gedigen kake?? Hmm, fristende. 


Posted 31.07.2012 at 21:49. In Food. Write a comment?
3

Vel, siden vi hadde så superlang skoledag fant jeg og Marte ut at vi skulle lage makroner. Vi dro på butikken og kjøpte mandelmel til 90 NOK!!!!!! og glykose og usaltet smør, dro hjem og begynte bakingen. Resultatet vart ikke helt sånn vi hadde tenkt oss. Første gangen noen av oss lager makroner og det gikk ikke fult så bra, smakte ikke makroner i det hele tatt.........

Her begynte problemene, tror deigen var alt for deigete :O


Makroner?? Neeeej!


Jeg skulle være så flink til å piske krem, men jah..det ble vel ikke så mye krem. Dette har faktisk ALDRI skjedd med meg før, og jeg har pisket krem siden jeg ble født, merkelig..


Hjemmelaget vaniljekremsmør-klomp, smake??


Mislykket makron.

 
Resultatet..prøvde på makroner men det ble det ikke. Kjeks-kake med krem.


Jaja, neste gang skal det bli rett..


Posted 19.06.2012 at 15:39. In Food. Write a comment?
2


Posted 16.06.2012 at 22:26. In Food. Write a comment?
0


Posted 16.06.2012 at 22:19. In Food. Write a comment?
0


Posted 09.06.2012 at 21:33. In Food. Write a comment?
0

Makroner og bløtkake..livet er herlig :)


Posted 24.03.2012 at 18:35. In Food. Write a comment?
0

Etter en kort og slapp dag på skolen tok jeg turen hjem for å finne noe å spise før ferden som Amfelia stod for tur. Først så endte jeg opp med en nokså sunn og god salat, kinakål og tomater (namanm), men så ble jeg litt lei og fant ut at jeg skulle steke søte pannekaker (men det gikk ikke fult så bra, litt brendt her og der, men det er jo bare godt det). Og da jeg kom på Amfi ble det "litt" godterispising, wooho. Jeg har egentlig ingen anelse om hvorfor i alle dager jeg skriver om dette, men jaja, jeg er random, gal og ganske så rar så det forklarer vel det meste. Men uansett, jeg har vært supervarm i hele ansiktet i hele dag, føltes ut og så ut som om jeg hadde blitt kraftig skolbrendt, men jeg har jo ikke en gang vært utenfor, så det stemmer hvertfall ikke, håper og krysser fingrene for at jeg IKKE blir syk..har ikke tid til det nå..


Posted 13.03.2012 at 22:09. In Food. Write a comment?
1

Jeg tror jeg dør, jeg har så sykt lyst til å lage makroner at jeg eksploderer. Har drømt om Makroner i flere dager, så nå syns jeg at det er på tide å lage noen!! Bildene nedenfor er hentet fra DENNE siden, har ikke prøvd oppskriften på den siden enda, men når jeg får tid skal jeg stikke en tur på butikken å handle inn. Jeg bare må lage makroner, nå! 
Posted 08.03.2012 at 14:17. In Food. Write a comment?
Stikkord:

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits