4

Det er søndag og slappdag, været ute er surt og man har bare lyst til å krype opp i senga og bare bli der. På sånne dager klarer jeg ikke å gå med stramme klær eller noe som ordnes på hele tiden, jeans og trange topper er helt klart ett nej, så da blir det dette..koseklær.


Lue: Primark, Topp: Fikk på The 1975 konserten i Reading, Jakke: Urban Outfitters, Shorts: Urban Outfitters, Sokker: Primark, Sko: Vans


Posted 15.09.2013 at 18:18. In Fashion. Write a comment?
10

Til 20 årsdagen min har jeg fått to supersøte ringer ifra mamma og pappa. Jeg har egentlig ikke bursdag før den 22.sep, men siden jeg drar tilbeke til London på onsdag får jeg ikke feiret dagen sammen med familien, så derfor feiret vi i helga sammen med lillebror som hadde bursdag den 7.sep. Jeg er ikke fan av store og kraftige smykker, øredobber, ringer osv, og øredobber og smykker har jeg så mye av, så da fant vi ut at ring var tingen. Siden ringene ikke var så dyre fikk jeg velge to og jeg er superfornøyd med valget, elsker de! Den øverste har jeg her hjemme, mens den nederste får jeg ikke før jeg kommer hjem i oktober eller desember fordi de hadde ikke størrelsen min så ringen må bestilles. Love 'em!


Posted 09.09.2013 at 16:53. In Fashion. Write a comment?
1

Kan ikke unngå denne parfymen, den er garantert utstilt på de aller beste plassene i hyllene rundt om kring i landet og sikkert andre plasser i verden. Så da jeg gikk forbi parfymeriet måtte jeg da bare lukte på den, og den skuffet ikke, ihvertfall ikke etter min parfymesmak. Jeg klarer ikke tunge og kraftige parfymer og denne er tvert imot det, den er luftig og lett og har en myk friskhet til den, i like it. Den er helt klart på listen min over parfymer jeg ønsker meg, men om jeg skal ha denne må jeg virkelig tenke meg om litt først, er jo sikkert millioner av småjenter som har eller skal ha denne og jeg vil da ikke lukte det samme som alle småjentene i verden. Hadde det samme problemet da vi dro hjem fra Danmark i fjor, jeg og mamma luktet på så og si ALLE parfymene på danskebåten og vi begge ble enige om at den beste var parfymen til Justin Bieber, men det å kjøpe den ble ikke aktuelt. Jaja, livet er hardt!! Haha. Men samma det, parfymen lukter kjempegodt, men før noe annet skal jeg ha Honey by Marc Jacobs, just looooove it!
Smell it, try it, and tell me what you think!


Posted 03.09.2013 at 12:35. In Fashion. Write a comment?
0

Gleder meg til å kunne gå å vandre rundt i butikker i London å bare se hva som er, og det første jeg skal gjøre er å sette av en hel dag til bare å gå å se. Det er det jeg elsker med London, det er alltid noe nytt å se på, du blir aldri lei. En av de første destinasjonene mine er helt klart TopShop og så må jeg vel en tur på Primark, River Island og New Look. Iiiiip, åh GUD hvor jeg gleder meg, kan nesten ikke vente. Bare 2 uker igjen nå, 2 uker.

Håper de har igjen dette når jeg kommer, hvertfall kjolen..elsker den!

Kjole: TopShop, Sko: New Look, Ring #1: TopShop, Ring #2 TopShop, Veske: TopShop


Posted 01.09.2013 at 18:26. In Fashion. Write a comment?
0


Har egentlig friuke, men må jobbe likevell noe som er litt kjipt men går bra..trenger pengene. Men pga det så får jeg alt for dårlig tid til å slå på PC'n..noe som betyr at jeg ikke får blogget, dette er den første sommeren siden jeg fikk min første PC at jeg har holdt så lite på med den, føler jeg rett og slett ikke har hatt tid. Når jeg kommer tilbake til London kommer PC'n til å stå på nesten 24/7 så jeg regner med det blir tid til litt mer data og blogging da, men for nå blir det bare sånn som det har vært. 

Fikk knipset noen få bilder før jeg dro på jobb i dag, var da så fint vær ute! Sol og skyfri himmle, me like!


Krans: Claire's, Solbriller: H&M, Jakke: Vintage (TopShop), Genser: TopShop, Bukse: TopShop, Sko: Converse


Posted 15.08.2013 at 18:56. In Fashion. Write a comment?
2


I går kjørte jeg, mamma og pappa en tur til IKEA for å kjøpe noen skap og hyller, og på tur hjem fra IKEA stoppet vi på Tiller for å spise å kjøpe ny sekk til lellebror. Jeg har jo store problemer når det kommer til shopping og siden jeg var med mamma ble det ikke så mye av det, men det ble noe. På CitySyd kjøpte jeg en veske (fordi jeg trengte den, faktisk) og en liten..ehm, hva skal vi kalle det..en liten veske/lumme til å ha rundt rundt halsen sånn som et smykke (noe jeg tror kommer til å bli flittig brukt på Reading Festivalen pga at den er liten og den har glidelååååås). Vi dro også en tur over til XXL og rett før vi skulle til å forlate butikken for å dra hjem fikk jeg og mamma øye på seilerjakken ifra HellyHansen,  og jeg måtte jo bare prøve fordi de hadde en i XS. Det å prøve jakken var jo selvfølgelig det dummeste jeg kunne ha gjort fordi jeg måtte jo bare ha den, ville egentlig ikke 'sløse' penger på den og jeg har egentlig ikke behov (fordi jeg bruker da aldri sånne jakker), men bare måtte..hadde det blitt krise kunne jeg jo bare gidd den til lillebror siden det er en unisex modell, men jeg må nok bare beolde den. Hihi, shoppingproblemer big time! Men alt i alt fornøyd med innkjøpet og jeg håper alt blir flittig brukt og at jeg ikke kommer til å angre på noe. 
Posted 02.08.2013 at 12:43. In Fashion. Write a comment?
1


Satt nå nettopp å så igjennom gamle webcam bilder og jeg må si jeg har forandret meg på håret det siste året. Da jeg kom til London for nesten ett år siden hadde jeg så vidt vokst ut panneluggen min og håret var ganske så stritt, men i november '12 ga jeg opp og klipte pannelugg på nytt. Rett før jeg dro ifra London nå i Juni tok jeg min 6. eller 7. permanent, tror nok dette bildet ble tatt en av de første dagene med permanenten (siste bilde) og jeg ser ut som en sau fordi permanenten ikke er fin før den har fått 'falt' litt. Den dag i dag har permanenten falt ut en god del og det er ikke mye krøller igjenn, bare bølger, men det er sånn jeg liker det, en god blanding av stritt og krøllete hår. Lurer på hvor lenge det går til jeg bare mååå gjøre noe med det igjen og hva som blir gjort..lugg, ny permanent, kort, farging, who knows..
Posted 01.08.2013 at 17:16. In Fashion. Write a comment?
1


Good morning beautiful peeps!

Våknet opp til skyfri himmel og sol, kan det bli bedre?! Ja det kan det, litt varmere takk! Er meldt opp til 12 grader i dag, så er ikke alt for ille når det er skyfritt, så skal i det hele tatt ikke klage. Gleder meg til det blir såppass varmt at dette antrekket kan bli tatt i bruk, men det blir vel en stund til enda. I dag blir det vel en snartur på ASDA for å kjøpe mat. Jeg har absolutt ingen ting å spise og det eneste som står i kjøleskapshyllen mi er et glass med bringebærsyltetøy..kommer ikke så langt med det.  
Posted 20.04.2013 at 11:44. In Fashion. Write a comment?
0


Jeg har jo ikke den mest vanlige stilen her på jord, den er da ikke så spesiell, men jeg er ingen 'bukse-gense' person, never have been and never will be. Istede for å skrive essay (ehm) så tok jeg meg turen innom TopShop.com og fant/satt sammen dette outfitet. Jeg liker å kle meg etter personligheten min, noe som til tider kan bli litt komplisert fordi jeg er "litt av alt". Jeg elsker 80-tallet, med store denim jakker, krøllete hår og runde solbriller, jeg elsker punk-rock tiden på slutten av 80-tallet og begynnelsen på 90-tallet med store svarte skinnboots med tykk såle, skinnjakker og slitte vester. Elsker også hatter og søte hårbånd, jeg bare elsker kjoler og skjørt, og alt som har blonder og tyll. Ja, så det er litt av en blanning og er ikke hele tiden like lett å sette sammen noe som er brukbart. Når det kommer til sminke er jeg ganske normal, bortsett fra leppestift, alt fra lys rød og ned til mørk lilla er altid morsomt.
Posted 15.04.2013 at 14:52. In Fashion. Write a comment?
0


..RIVER ISLAND.
Dette er jo kjempegøy. Selv om jeg trolig nok ikke kommer til å bestille noe ifra denne kolleksjonen fordi jeg bor 10-15 minutter unna nærmeste River Island i London, men for de som ikke kommer seg til en River Island er jo dette supert. Ser ikke ut som nelly.com har fått inn noe av Rihanna-kolleksjonen, den ble lansert for ett par måneder siden i London, så regnet egentlig ikke med det heller, men det hadde jo vært ekstra kult om de kunne ha fått inn noe ifra Rihanna sin kolleksjon. Klikk på bildene eller linken nedenfor for å komme direkte inn på nelly.com sin River Island-side.

RIVER ISLAND fra Nelly.com

River Island - Panel Peplum TopRiver Island - Sid Denim JacketRiver Island - Cut Out Shoulder Cable
River Island - Rafia Simple Cross BodyRiver Island - Leather Cuff BraceletRiver Island - Stud Trim Slippers
River Island - Ivy Button Front SkirtRiver Island - Ashley Prom DressRiver Island - Embellished Maxi Dress


Posted 11.04.2013 at 13:24. In Fashion. Write a comment?
0

Det var vel mobilen som ble den beste julegaven i 2012, men dette var også en av favorittene.


Posted 01.01.2013 at 20:01. In Fashion. Write a comment?
3
Posted 12.12.2012 at 15:43. In Fashion. Write a comment?
3

Er det noe jeg har virkelig fått sansen for i år så er det hatter. Har egentlig alltid vært litt fascinert over hatter, men ekstra mye i år. Jeg husker den første hatt-hatt'en jeg kjøpte da jeg og to andre var på Tokio Hotel konsert i Oslo i 2010(?), den er egentlig ganske så sær, men jeg digger den. Kjøpte denne hatten jeg har på meg på bildene i København, Danmark i sommer. ELSKER den. 2012 har vel egentlig vært ett år hvor det har vært mye hatter i butikkene, men jeg er glad for at det ikke har vært noe spesielt tendy, liker å ha hatten min for meg selv jeg! haha. 
Posted 15.11.2012 at 16:41. In Fashion. Write a comment?
3

Har plutselig blitt helt hekta på skjørt. Her er noen outfits med skjørt fra Forever 21 som jeg liker. Som sikkert sagt..jeg er ikke noe fan av bukser, men elsker kjoler, og nå begynner jeg å få sansen for skjørt.
Posted 10.11.2012 at 15:10. In Fashion. Write a comment?
2

Det bare er noe med disse to som får meg til å gråte. Jeg har falt helt pladask for disse to, og spesielt den nederste. Hadde jeg hatt pengene så hadde disse vært i klesskapet mitt. Tilsammen koster disse det samme som HELE oppholdet mitt dette året i London, både når det kommer til skole, plass å bo, mat, shopping, konsertbilletter osv. Ææææ.

Valentino: Short Sleeve Embroidered Cocktail Dress : 7,335 EURO (53.780,00 NOK)


Valentino: Floral Embroidered Short Sleeve Evening Gown : 14,445 EURO (105.894,00 NOK)


Posted 08.11.2012 at 11:00. In Fashion. Write a comment?
2

Falt sånn tilfeldigvis over denne kjolen til Jessica Alba. FYFLATE den var fin. Seriøst.
Posted 07.11.2012 at 18:15. In Fashion. Write a comment?
1

I går kom mamma hjem fra syden og jeg fikk en super god parfyme, armbånd og matchende øredobber, og 1kg med m&m's. Yummy. 


Posted 02.09.2012 at 13:50. In Fashion. Write a comment?
0

ELSKER!


Posted 26.08.2012 at 20:18. In Fashion. Write a comment?
1

En litt mer "spesiell" kolleksjon..Welcome back to the 70's!


Posted 25.08.2012 at 16:57. In Fashion. Write a comment?
0

Ahh, bare ELSKER Dior, og denne kolleksjonen er bare helt UBESKRIVELIG fantastisk!


Posted 24.08.2012 at 18:59. In Fashion. Write a comment?
1

Syns denne kolleksjonen er veldig stilig. Farger og mønster. 


Posted 23.08.2012 at 20:06. In Fashion. Write a comment?
2

Elsker denne stilen..kjolene, husene, hagene, alt.
Posted 22.08.2012 at 21:40. In Fashion. Write a comment?
1
Posted 21.08.2012 at 21:11. In Fashion. Write a comment?
1

Stram stil med rene linjer, minimalisme og tøffe detaljer preger denne trend retningen. Uniforms detaljer er en viktig inspirasjon med kapteins hatter, store knapper, hvite krager og store slag på kåpene. Fetisj innspillene med lakk, lær og stramme snøringer mykes opp med feminine snitt og fokus på en smal midje. Kontrastene mellom det feminine og det maskuline fremheves av smale bukser og drakter, og stramme blazere kombineres med enkle skjorter. Fargebildet er veldig enkelt med mye sort og en del hvite detaljer. Skoene understreker det sexy bildet med blanke materialer på spisse pumps og tøffe ankelstøvletter med enkle detaljer.

 

Hentet fra: http://eurosko.wordpress.com/2012/08/21/autumn-2012-trend-1-uniform/


Posted 21.08.2012 at 17:42. In Fashion. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits