1

 

 

 

 


Posted 22.06.2014 at 19:19. In Music. Write a comment?
0

Da er det duket for ny sommer og ny festival. I år går turen til Isle of Wight og Isle of Wight Festival sammen med mine to søte jenter. Vi alle har sett på line-upen en god stund og fant ut at dette var en line-up som passet oss veldig godt. IOWF er halvparten (om ikke mer) mindre enn Reading Festival som vi var på i fjor, men det har absolutt ingen ting å si, 40-50 000 er jo fortsatt mye! Grunnen til at det ikke blir Reading i år er fordi line-upen ikke var 100% hel sånn vi ville ha den (haha), det er fortsatt en del som ikke er lansert, men Early Bird billettene er allerede utsolgt så da ble det IOWF! Det er ikke mer enn rundt 50 dager og vi alle gleder oss supermye. Vi skal ta festivalbuss fra London og ned til Isle of Wight og vi håper og tror den turen bli super, jeg gleder meg ihvertfall til bussturen, hahaha, festivalen blir nok konge den også, pluss det blir gøy å se litt mer av vakre England. 


Posted 21.04.2014 at 12:30. In Music. Write a comment?
0Posted 14.04.2014 at 12:54. In Music. Write a comment?
0


Posted 07.04.2014 at 21:08. In Music. Write a comment?
0
På mandag satte jeg og Beate kursen opp mot Camden fordi vi hadde billetter til The Pretty Reckless som skulle spille på Electric Ballroom. Vi dro tidlig sånn av vi kunne få tid til å spise og vi endte opp på The Hawley Arms som er en liten og superkoselig pub i Camben hvor Amy Winehouse brukte å være en del. Vi koste oss så alt for mye at vi ikke ville dra på konserten, og da vi fant ut at vi bare MÅTTE dra hadde vi allerede gått glipp av oppvarmingsbandet. Vi møtte så mange utrolige folk på den puben og vi SKAL tilbake etter påske.

Konserten har jeg ikke ord for. Noe av det beste jeg har sett og hørt. Elsker musikken. Da konserten var ferdig sprang vi tilbake til baren og fikk møtt enda fler folk og det var en del som også hadde vært på konserten, det var til og med to som hadde fått møtt og fått autografene til The Pretty Reckless, men han ene var ikke så gira på autografene så han ga plakaten til meg!! WOOOHOOOO! Fikk også kjøpt med en t-skjorte. Beste kvelden EVER.   

Posted 28.03.2014 at 14:32. In Music. Write a comment?
0Posted 20.03.2014 at 17:36. In Music. Write a comment?
0

Blir bare mer og mer forelsket i The 1975 for hver gang jeg hører på dem. De er helt klart noe for seg selv og jeg elsker det!


Posted 30.01.2014 at 09:59. In Music. Write a comment?
5

Er jeg rar eller er det normalt å bli så glad for en helt enkel t-skjorte?? Fikk den til jul med min kjære Beate og jeg bare E-L-S-K-E-R den! Jeg alltid vært supermegafan av band t-skjorter og har en samling på sikkert 30-40 forskjellige, men denne er spesiell. Dette er den første hvite band t-skjorta jeg har hatt og bare at den er hvit gjør den så sykt mye bedre, er ikke hele tiden jeg skjønner meg selv, men samma det, elsker Fall Out Boy og har gjort det i mange herrens år, alltid vært fan av hodeskaller og har alt fra strømpebukser, visa-kort, kopper, vinglass og ringer med hodeskaller på, og Rock n' Roll har alltid vært to ord jeg har forgudet. 

Haha, er jeg gal eller er jeg gal? Tror jeg er både litt gal og hekta på band t-skjorter, haha. Som Billie Joe Armstrong sa: Live Freaky! Die Freaky! 


Posted 20.01.2014 at 11:33. In Music. Write a comment?
0

Siden jeg klarte å gjøre ferdig essay nr. 3 den 01.01.14 fant jeg ut at jeg skulle ta meg en fridag i går siden jeg faktisk har noen dager på med før alle skal leveres. Jeg er sjokkert over at jeg klarte å få såppass god tid på meg, jeg var 100% sikker på at jeg måtte forlenge fristen eller bare gi opp, men nå sitter jeg her og ikke er stresset i det hele tatt (selv om jeg har en essay igjen), jeg er rett og slett sjokkert. Men nå får jeg bare håpe at det jeg har gjort er bra nok, så får vente å se. 

I går gikk jeg og Beate en liten tur ned til Richmond Park og kjøpte oss en HOT CHOCOLATE før vi vandret rundt om kring i parken. Da vår lille gåtur var ferdig gikk Beate hjem og jeg gikk en tur til Alex for å se 'ny rommet' hans siden han flyttet til ett annet rom her på Mount Clare, og vi endte opp med å snakke for det meste om klær, sko, musikk og fotball som vi alltig gjør. Alex hadde nettopp kommet hjem fra Putney hvor han hadde vært på shopping og kjøpt ett par nye jeans, vi syns begge de så ganske så skinny ut så vi fant ut at jeg skulle prøve de på, ganske disturbing at de var kjempetettsittende til meg, haha, morsomt. Etter å ha vært hos Alex gikk jeg opp til Beate hvor hun hadde laget risengrysngrøt og hadde besøk av Rob, da Rob dro koste vi oss med grøt og fikk ryddet og vasket rotet fra nyttårsaften. 

Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for at jeg skal prøve å begynne å tøye å bøye igjen, savner å kunne gå ned i spagaten og greier så hvorfor ikke prøve på det igjen, skader da ikke med litt aktivitet og noen klassiske ballett trinn.

Må også slenge med at jeg har helt falt for alle sangene til Jake Bugg, musikken hans er bare helt fantastisk, går ikke ann å beskrive, det må bare høres!  


Posted 03.01.2014 at 14:53. In Music. Write a comment?
0

Jake Bugg's new album is amazing! Give it a listen!


Posted 19.11.2013 at 11:53. In Music. Write a comment?
0
Posted 18.11.2013 at 14:19. In Music. Write a comment?
1Posted 09.11.2013 at 23:50. In Music. Write a comment?
0

I det siste har jeg hatt en trang til å finne 'ny' og 'hipp' musikk og akkurat i dette øyeblikk er det disse sangene som står på repeat, er også noen 'gamle' på listen samt ett par sanger jeg aldri trodde jeg skulle bli hekta på. Er det fengende så er det fengende.

+ I Still Believe - Frank Turner
+ The City - The 1975
+ Sex - The 1975
+ Love Me Again - John Newman
+ Two Fingers - Jake Bugg
+ Seen It All - Jake Bugg
+ R U Crazy - Conor Maynard
+ R U Crazy (Labs Swing Version) - Conor Maynard
+ Wake Me Up - Avicii
+ Hey Brother - Avicii
+ You Make Me - Avicii
+ Addicted To You - Avicii
+ Dear Boy - Avicii
+ What Makes You Beautiful (1D cover) - The 1975
 


Posted 16.10.2013 at 11:44. In Music. Write a comment?
1

Er kjempeglad jeg kjøpte høyttaler, er jo ikke av beste kvalitet, men er bedre enn ingen ting. Er også klokke, alarm, radio i den. Stod mellom denne (Houseparty) og Streetpraty, meg tok sjansen på at Houseparty har litt bedre lyd enn den lille Streetparty. Var jo ikke planlagt at jeg skulle kjøpe høyttaler så det ble ikke den dyreste, men den fungerer fett! Måtte også kjøpe med meg 3 CDer når jeg først var i geng. The 1975, Jake Bugg og Passenger, har sett alle live og jeg elsker alle. Selv om jeg ikke bruker CD-spiller eller ikke har CD-rom på denne PCen måtte jeg bare ha de, bare det å ha de og faktisk har støttet de med å kjøpe CDen er en god følelse, liker også å ta fram CD kolleksjonen min av og til, fint samleobjekt (mehe^^)


Posted 17.09.2013 at 11:50. In Music. Write a comment?
1

Jeg fikk øye på denne musikkvideoen på fredag og husker at den ikke hadde all verden med views..og nå, bare 3 dager etter har den allerede fått over 10,6 millione hits! Det er helt sykt og det er like spennende å klikke på videoen med noen par timers mellomrom for å se alle viewsene den har fått, det er bare sykt!

Jeg elsker Ylvis-brødrene og syns de er kjempemorsomme og jeg gleder meg til å (forhåpentligvis) få se denne sesongen. 


Posted 09.09.2013 at 11:09. In Music. Write a comment?
3


FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY FLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATE!

Sola skinte på den nesten skyfrie himmelen og folk var i godt humør. Først ut på utescenen var Plumbo som rocket løs og både barn og voksne rocket med, så var det noen andre som spilte og så kom Carola og tok scenen med storm før ett annet band fant seg tilrette på scenen. Jeg og veninnen min stilte oss tidlig framfor scenen for å holde på de beste plassene man kunne ønske seg, og ved siden av oss sto det også to gutter som hadde sikret seg gode plasser. Siden det var mye venting fikk vi snakket litt med guttene og fant ut at jeg og den ene hadde prikk lik musikksmak, noe som jeg syns var supermorsomt. Vi fant ut at dette var den fjerde konserten vi hadde vært på 'sammen', vi begge hadde tydligvis vært på begge Green Day konsertene på Ullevåll og Kaizers Orchestra konserten i London, og nå da selvfølgelig denne her. Han fyren fortalte at han hadde møtt Janove fra Kaizers 5-6 ganger (og da Janove kom ut på scenen hilste han faktisk på han fyren!) og han hadde også vært så heldig å møtt på både Billie Joe, Tré Cool og Mike fra Green Day da de var i Oslo sist (LUCKY!), så jeg fikk se ett bilde av han og Billie Joe noe som selvfølgelig irriterer med..skulle da vært meg og Billie Joe på det bildet! Hmf! Haha, men uansett vi fant ut at vi begge elsket både Kaizers og Green Day og mente at Billie Joe var legendarisk, både som musiker og poet, så vi jabbet i ett sett og fant også ut at vi begge studerte pedagogikk, han i Trondheim og jeg i London, skulle nesten tro jeg hadde møtt den mannlige meg..merkelig, men morsom opplevelse..synd vi ikke fikk vekslet navn, men regner nok med jeg møter han på en gang i tiden på en konsert, haha.

Men nok om det..nå til selveste konserten med KAIZERS ORCHESTRAAAAA! GEIR VINKET TIL MEG, starstruck! Fyyy kunne ikke blitt bedre, han så meg rett inn i øynene og vinket tilbake fra scenen, weeehoo, life completed! Men ja, fikk også tak i et plekter, så nå har vi 2 Kaizers plekter i hus, et hvitt og et svart. Sang for full hals og følte jeg fikk tatt et minnerik og fantastisk farvel med det beste norske bandet som noen gang har vært. De er og blir legender i mange 1000 år fram i tid. Kaizers forever.

 


Posted 11.08.2013 at 13:01. In Music. Write a comment?
0


Nevnte tidligere at jeg hadde så syyyykt lyst til å se Kaizers Orchestra én siste gang før de gir seg, og den drømmen går nå i oppfyllelse. Weehooo. Jeg og en venninne tar turen inn til Frøyafestivalen på lørdag for å få med oss både Kaizers, Plumbo, Carola og to til som jeg ikke vet hvem er. Så jeg er superspent på hvordan det kommer til å bli, men satser på at det blir superawesome! Gleder meg, og elsker min 'spontanitet', mehe, uten den hadde jeg ikke kommet langt.
Posted 07.08.2013 at 15:55. In Music. Write a comment?
0


Ja, har nå sett hele Kaizers Orchestra konserten fra Spektrum (2011) og jeg var på gråten, tenk at dette helt fantastiske norske bandet skal 'ta pause' (som de sier). Jeg fikk sett dem på Surnadal Kulturhus da de solgte ut alle billettene på rekord tid og da de spilte for første gang i London på Koko i Camden (noe som var det RÅESTE jeg noen gang har vært med på..glem Green Day og AC/DC..FY FAEN!). Prøver nå desperat å komme meg på en siste konsert før de slutter, men det ser ikke til å gå min vei, men skal prøve til det er forsent. Kaizers, oh Kaizers. Livet vil ikke bli det samme uten dere.

Åhh, hvor jeg elsker musikken, hver enkelte sang.
 


Posted 01.08.2013 at 11:05. In Music. Write a comment?
0Posted 31.07.2013 at 06:18. In Music. Write a comment?
1Posted 07.06.2013 at 19:48. In Music. Write a comment?
0
Posted 28.05.2013 at 22:06. In Music. Write a comment?
1


Etter å ha levert alle essayene og kost seg i solen med en jordbær cider var det på tide å komme seg opp til Camden for å se KAIZERS ORCHESTRA. Kvelden var helt ubeskrivelig bra. Vet ikke helt hva det er jeg skal skrive fordi jeg er ordløs. Publikum var på topp og jeg skal vedde det slo alle forventingene Kaizers hadde. De fleste var norske, men det var jo også tyskere og diverse andre tilstede. Under sangen Forloveren var det noen fans som hadde ordnet med konfetti til så og si alle i salen og da refrenget kom og Kaizers sang "Det e konfetti i lufta i kveld" var hele salen fylt med konfetti i alle former og farger, noe Kaizers selvfølgelig ikke visste noe om. Det var helt fantastisk. Skal lete lenge etter er konsert som skår denne. Fy.


Posted 28.04.2013 at 17:04. In Music. Write a comment?
0


Best night in a looooong time!

Startet av dagen med vasking av klær, så tok jeg og Elin turen inn til Westfield for litt shopping og spising på Nando's. Kjenner jeg har savnet livet i London. Gikk å hoppet opp og ned i ekstase og kunne ikke helt fatte at jeg faktisk bor i London, hadde en "can't believe it" moment (sikkert litt irriterende for Elin som måtte høre på alt vaset jeg hadde å komme med, men sånn ble det da bare). Det var sol og blåste litt, men det var såppas varmt at det var mange som gikk rundt i shorts og skjørt uten strømpebukse. Selv gikk jeg rundt i kjole med en kjempetynn svart størmpebukse og det var ikke kaldt i det hele tatt, helt fantastisk, og for å nyte været så gikk vi fra Westfield til Hammersmith Apollo som tok 20-30 minutter siden vi bare daffet og hadde god tid. En fantastisk dag, fy jeg føler meg heldig. 

Så til konserten. Ææææææ. Miniature Tigers åpnet opp og det var imponerende bra og er helt klart et band jeg kommer til å høre mer på. Dørene åpnet 7, Miniature Tigers kom på scenen rundt 8 og FUN. veltet seg på rundt 9. Fyyyy. For en stemme Nate har, den er helt sykt rå, kunne ikke i det hele tatt høre en eneste sur tone, alt var perfekt. Er det noen som kan synge, så er det helt klart han! Konserten var kjempebra, selv om vi satt så og si helt øverst på tribunen klarte vi å lage liv. Før det hele begynte var jeg litt engstelig for at alle på tribunene ikke hadde noe planer om å "skrike og hyle" og klappe og synge med, og når jeg er på sånne "små" konserter så syns jeg nesten det er litt uhøflig og bare sitte der uten å gjøre noe, så jeg fant ut at om de andre ikke ville lage noe liv så skulle hvertfall jeg det. Og det gjorde jeg. Endte opp med at den ene damen som satt fremfor meg flyttet seg et par hakk unna, og hun på siden av meg holdte seg for ørene hver gang jeg hylte, noe som jeg syns var kjempemorsom og førte til enda mer hyling, bare for å være litt irriterende (mwohaha). Konsert er konsert, og man sitter ikke og glaner som om det en var på kino, det gjør man bare ikke. Kjenner jeg er litt sår i halsen i dag, men dat har jo ingen ting å si fordi nå skal jeg prøve meg på essayene mine!


Posted 19.04.2013 at 12:51. In Music. Write a comment?
0
Posted 15.04.2013 at 13:25. In Music. Write a comment?
0


Two amazing singers, one amazing song, this is music! Listen and love, because this can't be any better!


Posted 14.04.2013 at 11:15. In Music. Write a comment?
0

Syns det er så morsomt med alt det Justin Bieber styret, de som hater han, de som elsker han og de som ikke kunne brydd seg mindre. Jeg er selv den siste av de tre, har respekt for fyren og det jeg har hørt av sangene så er han da ikke ille. Helt klart ikke den type musikk jeg liker, men hva er vitsen i å hate..?
Posted 07.04.2013 at 14:05. In Music. Write a comment?
0


Posted 01.04.2013 at 13:58. In Music. Write a comment?
0


Posted 24.03.2013 at 21:18. In Music. Write a comment?
0

Det å våkne opp å lese alt dette: DagbladetThe GuardianRolling Stone er bare det verste jeg noen gang har gjort. Hvorfor skal et så bra band og ungt band legge opp etter bare 12 usle år?! Det er ikke rettferdig i det hele tatt! Jeg fikk ALDRI sett dem live noe som jeg har lyst til å henge meg for. Sist de spilte i Norge befant jeg meg selvfølgelig i Texas, USA og hadde ikke sjans til å komme meg hjem bare for en konsert, de spilte også i Houston da jeg bodde i Texas, men jeg tenkte jo at det var ingen stress fordi jeg kom jo til å se dem en gang senere..gjorde jeg..NEI. Og nå har de søren meg gått hver til sitt. HETE LIFE. I'm gonna miss you guys. 

"Kjemisk romanse tok slutt. Rockebandet My Chemical Romance oppløses." Dagbladet
"My Chemical Romance announce split" The Guardian
"My Chemical Romance Break Up" Rolling Stone
"'Like all great things, it has come time for it to end'" Gerard Way
Posted 24.03.2013 at 13:57. In Music. Write a comment?
1


Posted 23.03.2013 at 20:00. In Music. Write a comment?
2

Billetten er i boks og det eneste å gjøre nå er å vente!

Line-up på Reading festivalen 2013 så langt (bildet), er en del som ikke er annonsert enda, men care, jeg har det jeg trenger i denne bunken. Har lest flere kommentarer om at line-upen for dette året er bare crap, men jeg syns det er det beste de har hatt så lenge jeg har følgt med, er vel på grunn av Green Day, Eminem, Fall Out Boy, Bring Me The Horizon, Jake Bugg og Skrillex (er ikke fan av sånn musikk men blir nok helt sykt å se det live!). 

Gleder meg noe forferdelig sykt og krysser alle fingrer og tær på at det bli finvær, men uansett vær..jeg VET det blir liv no matter what!
Posted 23.03.2013 at 16:35. In Music. Write a comment?
3


Posted 10.03.2013 at 14:59. In Music. Write a comment?
0


Posted 06.03.2013 at 00:25. In Music. Write a comment?
0

Denne sangen blir bare finere og finere for hver gang jeg hører på den. Kjempeflink sanger. Så henne live på Rockefeller i Oslo da hun åpnet for selveste Ed Sheeran for 1 år siden. 


Posted 03.03.2013 at 19:49. In Music. Write a comment?
0

After weeks of waiting I can finally hold it in my hands. During christmas I discovered a new rising star within the music world, Lukas Graham, he and the rest of the guys are just amazing. And now I finally have their CD in my hands and can listen to all of the songs anytime I like. This band/group is so new that you can't find more than only 4-5 songs of them på YouTube. Lukas Graham. What a voice! Just amazing! Give them some years and everyone will know who they are.
Posted 01.02.2013 at 15:36. In Music. Write a comment?
0


Posted 22.01.2013 at 10:48. In Music. Write a comment?
0

I dag har jeg bokstavlig talt bodd i senga mi, er ikke syk og er heller ikke trøtt, har bare ikke hatt noe stort jeg skulle ha gjort. Har gjort litt lekser, men det er jo på PC'n, og det er så mye bedre å sitte i sengen enn på den vonde stolen jeg har på rommet. Så derfor har jeg forflyttet meg fra skrivebordet til senga. Føler meg så veldig lat og usosial, men man må jo ha ett par dager av disse dagene også. 

Kan ikke si at jeg er så veeeeldig oppdatert når det kommer til musikk nå tildags, men who cares. Så nå nettopp fant jeg denne merkelige oppdagelsen (videoen nedenfor), Deadmau5 feat Gerard Way, FEAT GERARD WAY forsvarte! Liker jo egentlig ikke sånn type musikk, men må inrømme at denne er nokså fengende. Jeg hørte den på Radio1 og tenkte, 'den stemmen er det noe kjent med', men musikken stemte liksom ikke, så jeg tok fatt i Google og fant ut at det var Gerard Way og Deadmau5. Morsom liten oppdagelse.Hva syns du om låta?


Posted 13.01.2013 at 21:42. In Music. Write a comment?
1

Now this could be the last of all the rides we take
So hold on tight and don't look back
We don't care about the message or the rules they make
I'll find you when the sun goes black

And you only live forever in the lights you make
When we were young we used to say
That you only hear the music when your heart begins to break
Now we are the kids from yesterday

All the cameras watch the accidents and stars you hate
They only care if you can bleed
Does the television make you feel the pills you ate?
Or every person that you need to be

Cause you only live forever in the lights you make
When we were young we used to say
That you only hear the music when your heart begins to break
Now we are the kids from yesterdayPosted 09.01.2013 at 22:21. In Music. Write a comment?
0


Posted 02.01.2013 at 21:41. In Music. Write a comment?
1

Ny favoritt, første gang jeg hørte den var da jeg så Pink's preformance på VMAs. Jeg var så opphengt i dansinga og alt som foregikk på scenen at jeg glemte helt å tenke på teksten. NYDELIG.

Where there is desire, There is gonna be a flame
Where there is a flame, Someone's bound to get burned
But just because it burns, Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try.


Posted 30.12.2012 at 18:56. In Music. Write a comment?
2


Posted 23.12.2012 at 19:10. In Music. Write a comment?
2

Lukas Graham - FY altså! Stolt over å være halvt dansk!
Posted 22.12.2012 at 12:51. In Music. Write a comment?
1

"Ny" eller "gammel", The Killers får det til uansett de. 


Posted 20.12.2012 at 21:45. In Music. Write a comment?
1

Finally got'em all!
Posted 12.12.2012 at 18:28. In Music. Write a comment?
0

Ed Sheeran, må da ha de 4 bonus trackene..
FUN. skal jo på konsert, må da kunne sangene
James Arthur, så faktisk finalen av X-Factor UK og tenkte, damn, han kan synge
Posted 12.12.2012 at 14:18. In Music. Write a comment?
1

Green Day.


Posted 06.12.2012 at 02:13. In Music. Write a comment?
0
Posted 02.12.2012 at 12:30. In Music. Write a comment?
0

Gibson ES-335 Dot Fat NeckGibson Jeff Beck 1954 Les Paul OxbloodGibson Angus Young SG Standard Gibson J-200 StandardPosted 28.11.2012 at 10:56. In Music. Write a comment?
0


Posted 22.11.2012 at 18:14. In Music. Write a comment?
0

Det er DETTTE som er tingen vet du. Dette. Helt klart. 


Posted 21.11.2012 at 11:37. In Music. Write a comment?
0

Dette er legendarisk. Er ingen hysterisk fan av Pink, men dette er SYKT bra. FYFLATE.


Posted 19.11.2012 at 17:11. In Music. Write a comment?
0

..det er vondt å se. Dette fant sted i August i 2011, husker så godt at jeg satt og vurderte å dra. Skulle ønske jeg gjorde det. Dette er 1½ år siden nå og all sorg har jo forsvunnet..MEN her om dagen måtte jo noen selvfølgelig grave opp sorgen.."I was in the front..so close I could touch Brian May. It was awesome. My Chemical Romance AND Brian May on the same stage. Unbelievable." Joa, TAKK FOR DEN DU!! Har lyst til å gråte. 


Posted 14.11.2012 at 16:39. In Music. Write a comment?
0

..Ed Sheeran!


Posted 10.11.2012 at 11:05. In Music. Write a comment?
0


Posted 09.11.2012 at 14:05. In Music. Write a comment?
0

Liker at han ikke er som alle andre jeg, det som gjør han så awesome. Kompiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!Posted 06.11.2012 at 23:52. In Music. Write a comment?
0
Posted 05.11.2012 at 12:24. In Music. Write a comment?
1

..må man jo høre på det beste av det beste. Ble mye musikk her nå, men det får bare være. Music is my religion. True say. The 2nd Law. Muse svikter aldri. Jeg er ikke den som klarer å høre på musikk mens jeg gjør lekser, men dette får meg bare mer motivert, er noe med det, Muse, de får det til. Er så befriende å høre på, skulle bare ønske jeg hadde noen skikkelige høyttalere..savner det. Hmm. Jaja.
 


Posted 04.11.2012 at 12:15. In Music. Write a comment?
0

DETTE er musikk det :)
Posted 03.11.2012 at 18:00. In Music. Write a comment?
0

Man må lete lenge etter noen som er "ung" og kan både synge OG skrive sanger sånn som dette (selv om Wayfaring Stranger ikke er hans sang, men Give me Love er..) . Alt i dag er bare falskt og produsert for å selge mest mulig. Skulle ønske jeg levde på den tiden da musikk ble skrevet fra hjertet, og da all sjel ble brukt for å få til en sang. Den musikken savner jeg i dag, hvor har den blitt av? Slukt av penger og berømmelse..litt trist, eller ikke bare litt, men veldig. 
Posted 03.11.2012 at 15:00. In Music. Write a comment?
0

Er ikke nok med at han synger som en helt, men han kan også skrive steika gode sanger også! Klarer dere å gjette hvem jeg snakker om? Kan da selvfølgelig ikke være noen andre enn selveste Ed Sheeran. Hører så veldig godt at Ed har vært med å skrive denne sangen. 


Posted 30.10.2012 at 01:01. In Music. Write a comment?
1


Posted 28.10.2012 at 21:36. In Music. Write a comment?
0
Posted 25.10.2012 at 18:07. In Music. Write a comment?
2

Bare ELSKER denne sangen fra Green Day!! Ikke typisk Green Day, men FY FLATE, LOVE IT!


Posted 25.10.2012 at 12:59. In Music. Write a comment?
0

Musikalsk geni eller? Tror det ja. Helt. 


Posted 24.10.2012 at 00:05. In Music. Write a comment?
0

"Green Day has announced that Kaiser Chiefs and All Time Low will be opening up for them next June in London."

Gleder meg sykt :) Sist jeg så Green Day hadde de selveste Joan Jett & The Blackhearts som oppvarmingsband, og nå er det Kaiser Chiefs tur, AWESOMEEEEE! 
Posted 23.10.2012 at 23:32. In Music. Write a comment?
0

Denne sangen hadde vært SÅ mye bedre om ikke Taylor Swift hadde ødelagt den. Just sayin'..


Posted 22.10.2012 at 20:46. In Music. Write a comment?
0

THE KILLERS
det nye vil aldri slå det gamle, men det er ikke langt ifra..

 


Posted 13.10.2012 at 20:47. In Music. Write a comment?
3

Ny favorittsang. Cher Lloyd. Beautiful People.


Posted 11.10.2012 at 16:00. In Music. Write a comment?
1

Trenger jeg å si noe?!


Posted 07.10.2012 at 22:50. In Music. Write a comment?
1

Digg. Digg. Digg.


Posted 03.10.2012 at 22:03. In Music. Write a comment?
5

Da er Green Day billetten i boks!! Er i himmelen! 1. juni skal jeg og Michela på Green Day konsert i/på (?) Emirates Stadium. Er heldig vis på en lørdag så det slepper å komme i kontakt med skole og eksamen. Gleder meg SYKT. Skal muligens også på Green Day konserten på Ullevåll den 30. juni sammen med pappa og lillebror Hans. Livet er HÆRLIG. 

 


Posted 29.09.2012 at 12:59. In Music. Write a comment?
1

Da jeg var på Hard Rock Café i Washington D.C. var jeg og en veninne av meg så gale etter å ta bilde av alle autografene til heltene våre. Plutselig kom manageren og spurte hvilken musikk vi likte og vi fortalte han at vi likte alt fra AC/DC, Green Day til The Beatles og Pink Floyd, han sa at han syns det var utrolig kult at to som oss (to superblonde norske jenter) elsket sånn musikk så han tok oss med opp til kontoret hans sånn at vi fikk se noen av de signerte gitarene som enda ikke var hengt opp. Den jeg holder er signert av Boys Like Girls (videoen nedenfor) og den Katrine holder er signert av Spice Girls. 

Posted 10.09.2012 at 12:41. In Music. Write a comment?
1

Helt siden VMAs forrige uke har jeg hatt denne sangen på hjernen. Kan vel godt si at den er litt spesiell, men det er jo det så gjør den så bra.


Posted 10.09.2012 at 12:08. In Music. Write a comment?
0


Posted 02.09.2012 at 14:04. In Music. Write a comment?
2

Elsker denne dama! Joan Jett! Joan Jett and the Blackhearts åpnet for Green Day på Ullevåll i 2010(hvor jeg selvfølgelig var og stod HELT fremst ved scenen), og hun og resten av bandet har like mye futt i seg som de hadde på 80-tallet. I dag er hun vel godt over 50 år og spiller fortsatt. Hun har sånn btw bursdag på samme dag som meg, tihi.


Posted 23.08.2012 at 00:33. In Music. Write a comment?
0

Da er OL ferdig for denne gang, og jeg må si det er litt trist. Nå er det da plutselig ingen ting å se på TV'n.. Avsluttingssermonien London fyrte av med i går var helt fenomenalt. Mange velkjente artister og band fra rundt om kring i Storbritannia framførte og FY for ett show. Jeg har jo aldri sett en avsluttningssermoni for sommer OL, og trodde ikke det kom til å bli sånn som det ble. Siden åpningssermonien var helt konge forventet jeg bare ett par gamle band/artister/grupper som skulle framføre og det trodde jeg helt til jeg så ehm..One Direction..det første som dukket opp i hodet mitt var, HVORFOR!? HVA I ALLE DAGER!? hva med de alle andre britiske artistene/bandene som er SÅ mye bedre..men ja..jeg var i sjokk. Og ikke mer DØD ble jeg da selveste ED SHEERAN (den mest fantastiske av dem alle fra nåtidens sangere!!) framførte selveste Wish You Were Here(Pink Floyd) sammen med Nick Mason (han som spilte trommer i Pink Floyd), Mike Rutherford (fra Genesis) og Richard Jones (fra Stereophonics). Selveste Ed Sheeran, jeg er fortsatt tom for ord. Slutten av januar i år dro jeg og Marte ned til Oslo for å se Ed spille på Rockefeller for knapp 5-6 hundre folk og bare 7 måneder senere så spiller han framfor hele verden. SYKT. Jeg skjønner jo liksom at planleggerne for dette ville ha med One Direction, så og si alle i verden har jo hørt om de, men Ed Sheeran!? Wow, det er bare SYKT. Jeg er som sagt tom for ord. Så mens jeg var målløs av framføringen til Ed kom selveste Russell Brand inn på starioen og synger på I Am The Walrus (The Beatles), og BOM der var jeg død. Jeg digger Russell, morsom type. Så videre kom det en haug med kjente artister fra ungdomsmusikken nå tildags (om jeg kan kalle det det) Jessie J, Tinie Tempah og en haug til som jeg ikke husker navnene på, SÅ var det turen for Queen. Brian May spilte en digg giratsolo før det kom 4 gigantiske skjermer opp på banen/scenen hvor de spilte av ett klipp av Freddie Mercury på en konsert fra en gang før han døde (RIP), og etter det sang Jessie J We Will Rock You sammen med de gjenværende i Queen. Fenomenalt. Så spilte Oasis og MUSE (var helt digg) og så kom Spice Girls, og det syns jeg var litt artig fordi jeg har egentlig aldri visst helt hvem de var, men nå vet jeg det (tihi). Så heeeelt til slutt spilte The Who (bare ELSKER My Generation!!). Såeh..jah..dette ble langt..må jo nesten ha ett lite sammendrag av dette..vel..ok..Ed Sheeran, konge..Russell Brand, morsomt..Queen, fenomenalt..MUSE, digg..Oasis, jippii..The Who, life's awesome


Posted 13.08.2012 at 22:22. In Music. Write a comment?
0

VIKTIG! Se HELE filmen, eller hvertfall til refrenget er over, om du skal ha med deg morroa!!


Posted 06.08.2012 at 22:48. In Music. Write a comment?
1

Fra Tivoli i København. Digg konsert. 


Posted 06.08.2012 at 19:27. In Music. Write a comment?
1


Posted 04.08.2012 at 16:55. In Music. Write a comment?
0

Dette er en av de få sangene der ute til dags dato med ett fenomenalt budskap. 


Posted 29.07.2012 at 16:28. In Music. Write a comment?
1


Posted 29.07.2012 at 14:43. In Music. Write a comment?
0


Posted 29.07.2012 at 14:33. In Music. Write a comment?
0

Er jo flere måneder siden jeg fant ut av dette, men akkurat nå kan jeg nesten ikke vente lengre. Jeg husker godt da jeg oppdaget at Green Day var i gang med å spille inn sanger til nytt album, for å være presis var det på valentine's day i år jeg først fikk vite nyheten og jeg var på tur til å hoppe i taket. Som dere sikkert skjønner så digger jeg Green Day, men jeg er mer fan av det "gamle" Green Day enn det "nye", det er derfor jeg gleder meg så syk til disse 3 albumene som kommer(HELE 3!!!!), alle er spilt inn på "gammelt" vis som vil si at det er den type musikken de spilte FØR American Idiot og 21th Century Breakdown, og det er jo digg. Det første albumet kommer 25.september.2012, det andre kommer 13.november.2012, og det tredje kommer 15.januar.2013. En hel trillogi, weeeho. Digg. 
Posted 09.07.2012 at 23:22. In Music. Write a comment?
1


Posted 20.06.2012 at 09:40. In Music. Write a comment?
1

Skal vedde på at dette blir en sang som vi får høre en million ganger i sommer. En skikkelig "tivoli"-sang. Hva synes du om sangen?


Posted 18.06.2012 at 13:59. In Music. Write a comment?
0

Nejda, blir jo ikke dårlig stemning, men denne sangen er bare konge :) 


Posted 13.06.2012 at 15:03. In Music. Write a comment?
0

"And we're gonna get high high high
When I'm low low low
The fire burns from better days
And she screams why oh why
I said I don't know
The catastrophic hymns from yesterday
Of misery"


Posted 11.06.2012 at 18:36. In Music. Write a comment?
1

Har jeg blitt gal?! Ja jeg tror det..jeg hører på One Direction. Selv syns jeg det er litt morsomt fordi det er HELT motsatt av hva jeg egentlig hører på, kan jo ikke sammenlignes med AC/DC, Pink Floyd, Bernhoft, The Beatles, The Ramones, gamle Green Day and so on..lista er lang..men One Direction..haha. Men det er denne sangen "I Want" den er egentlig litt catchy. Digger den "ompa"-sounden (om man kan kalle det det..), den er rett og slett søt. Om du ikke har hørt den før så burde du! Mwoha.

"Give you this, give you that
Blow a kiss, take it back
If I looked inside your brain
I would find lots of things
Clothes, shoes, diamond rings
Stuff that's driving me insane"
 


Posted 10.06.2012 at 22:19. In Music. Write a comment?
0

Denne er helt KONGE (men den er mye bedre live, trust me)


Posted 03.06.2012 at 20:43. In Music. Write a comment?
2

..på Perez Hilton's blogg. DETTE(link til Perez's blogg hvor jeg fant dette, eller bare se filmen under..) er noe av det morsomste jeg har sett på lenge. Mwohahaha. 


Posted 01.06.2012 at 07:04. In Music. Write a comment?
1

..eller det har vel vært månedens sang. Helt side jeg ble tipset av en mystisk person har jeg hørt non-stop på denne sangen, den er jo så sykt fin. Har aldri fascinert meg over Avenged Sevenfold så jeg har ikke lagt merke til sangene deres, eller, jeg hører jo fortsatt ikke på sangene bortsett fra denne. Den er bare helt konge. Hva synes du om sangen?            Liker du Avenged Sevenfold?


Posted 29.05.2012 at 15:38. In Music. Write a comment?
1

If you wanna know
You wounded me 
You wounded me down to the bone
But a little bit 
Just a part of me 
A part of me knows
We don't wanna fight on

And I 
Know your pain
is the same
And I forgive you

We're soldiers
We're soldiers
Armies of one on a battle field
We're soldiers
And soldiers bleed
Woh oh oh
Before it's 
All over
You'll never be unforgiveable 
You and I we're soldiers

No victories 
Or apologies
That we're hurting too much to give
And I
Realize 
Our bitter lies 
Are killing everything that we wanna let live

And I 
Know your pain
is the same
And I forgive you

We're soldiers
We're soldiers
Armies of one on a battle field
We're soldiers
And soldiers bleed
Woh oh oh
Before it's 
All over
You'll never be unforgiveable 
You and I we're soldiers

And after all that we've been through
We gotta find a way to move on
You and I we're soldiers...

We're soldiers
We're soldiers
Armies of one on a battle field
We're soldiers
And soldiers bleed
Woh oh oh
Before it's 
All over
You'll never be unforgiveable 
You and I we're soldiers

For what it's worth 
You wounded me
But I forgive you
Posted 28.05.2012 at 17:54. In Music. Write a comment?
0

Eg har alltid vært litt på sida
av den veien som folk flest går
Har låge på ryggen rett under månen,
tenkt på ting eg ikkje forstår

Og eg har hatt nogen øyeblikk, kun for meg sjølv
kor verden har slått seg til ro
Og eg har bevegd meg, ingen har sett meg
Tenk om me kunne vært to

Og er du der ute, under den samme, kalde, kvite månen -
ligger du og lurer, sånn som eg gjer
ikkje for du vil, men for du må

Eg har alltid vært på vei heim
og eg har leita under kver ein stein
Og vært sånn i tvil på kor eg ska gå
Hadde vært enklere om veien lå bein

Men tenk om det var du
som stod bak neste sving, og blinket meg inn,
og spør om eg vil bli din
Nei eg ville aldri latt deg gå forbi


Posted 20.05.2012 at 00:08. In Music. Write a comment?
0


Posted 23.04.2012 at 22:14. In Music. Write a comment?
0

Kun 12 minutter tok det før alle billettene var utsolgt, og jeg var en av de 300 heldige som fikk billett. Konserten var helt ubeskrivelig bra for å være her i lille Surnadal. Etter et par sanger klarte Kaizers å få publikummet til å stå oppreist resten av konserten, noe som gjorde det hele mye bedre. Bra, bra, superbra.


Måtte jo selvfølgelig ha t-skjorte ;PPosted 19.04.2012 at 15:09. In Music. Write a comment?
1


Posted 17.04.2012 at 19:19. In Music. Write a comment?
0

..alle har hver sin vri, ELSKER alle. Helt siden vi hadde denne sangen med i russerevyen vår, har jeg vært helt hektet. Fin. Flott. Supertopp.
Video nr. 2 er vel favoritten min, tror jeg..
Posted 13.04.2012 at 18:23. In Music. Write a comment?
0

..men det er DETTE som ER musikk :)
 
The Pretty Reckless.
Om jeg ikke tar helt feil så er vel Taylor Momsen med i Goddip Girl om noen ser det..
Hun er isåfall STEIKE SYKT HAKKE god til å synge. Misunner stemmen hennes, skulle gjort alt for å få en stemme slik som det. Helt fenomenal.
Elsker sjangeren.


Posted 12.04.2012 at 14:18. In Music. Write a comment?
2

Legg Kaizers til siden å dra fram Bernhoft! Nejda, ikke helt, men hør på fyren da, han er jo helt konge...
Og ikke nok med bare super musikk, men han har også vær på The Ellen show (som jeg håper dere vet om), og DET, ja DET er stort.Posted 11.04.2012 at 15:53. In Music. Write a comment?
1
Posted 10.04.2012 at 17:41. In Music. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits