0

Er ikke så mye spennende som skjer..har montert en kommode fra IKEA og sitter nå å vurderer om jeg skal ta den siste også, men vet liksom ikke om jeg gidder. Ellers har jeg spist en is. FY så spennende!
Posted 05.09.2013 at 16:59. In Random. Write a comment?
4

Da er det bare 1 uke igjen til jeg stikker til London. Flyet går 18:00 den 11.sep og jeg kan ikke vente. Skulle ønske jeg kunne ha dratt tidligere.

Men uansett, denne uken kommer til å gå fort, i dag skal jeg i kirken for å prøvegå til brullupet til venninnen min, torsdag skal jeg på jobb, fredag vet jeg ikke..men skal sikkert på jobb, lørdag er det lillebrors bursdag, søndag skal både min, mamma og lillebrors bursdag feires med familien, mandag skal det stemmes, tirsdag skal det pakkes, og onsdag setter jeg kursen mot Vernes og London.  

Tilbake til London = tilbake til hverdagen, men det er helt greit det, har hatt lang nok sommerferie (egentlig litt for lang..). Denne sommeren har helt klart vært den kjedeligste jeg har noen gang hatt (selv om jeg har hatt noen av de beste dagene i mitt liv), den startet med å komme hjem fra London for å jobbe nesten 24/7 før jeg, mamma, mormor og lillebror tok turen ned til Alanya i hele 2 uker, og da vi kom hjem igjen var det tilbake på jobb, har også rukket å hatt noen fantastiske jentekvelder her og der noe som har vært kjempemorsomt og koselig. Fikk også oppleve verdens beste langhelg på Reading festivalen i Reading, England, kunne ikke ha blitt noe bedre, og jeg kan heller ikke glemme Frøyafestivalen og en suveren konsert med Kaizers Orchestra. Har da kanskje ikke hatt så kjedelig sommer likevell, jaja..men uansett, gleder meg til å starte hverdagen med skole og alt det der. 


Posted 04.09.2013 at 11:32. In Random. Write a comment?
1

Jeg er superfan av små søte punger og jeg aldri finner noen jeg vil ha på butikken, så hvorfor ikke bare lage selv. Har aldri prøvd meg på glidelås før, og disse store er vel kanskje ikke så gode å begynne med, men det var alt jeg hadde og prøvde mitt beste. Den første er den jeg lagde først, den har en liten kortlomme på innersiden og selve pungen er heller ikke så mye større enn ett kort, men den er kjempedigg å bare ha i jakkelommen uten at den vises og er i veien. Den nederste er litt større og har to innerlommer til kort. De er kjempemorsomme å lage og veldig enkle, har også bestilt mer stoff og glidelåser fra Stoff og Stil så jeg gleder meg til å lage fler.  


Posted 30.08.2013 at 11:14. In Random. Write a comment?
0

Har vært mye fram og tilbake om jeg skal kjøpe meg ny PC eller ikke, men nå er det ingen vei tilbake. De to laptopene jeg bruker i dag er fra førsteåret på videregående som nå er 4 år siden, det er ingen ting galt med de to jeg har og de funker fint, men problemet er at den ene på 17'' er alt for stor til å dra med seg til forelesningene og til biblioteket, mens den andre er på rundt 10'' og er alt for liten til å skrive lange oppgaver på pluss at den har XP. 

Grunnen til at jeg nå punger ut for en alt for dyr PC er fordi jeg tror den kommer til å hjelpe meg med å skrive oppgaver å gjøre det bedre å studere, noe som jeg trenger fordi oppgavene blir lengre og mer grunndig research må gjøres. Vil ikke røpe hvilken PC det er før den kommer, men jeg kan si jeg får 2 i 1, noe som jeg elsker og tror kommer til å passe perfekt for mitt bruk. Hele dette er jo for å forbedre karakterene mine til enda bedre. 

Har også vurdert å kjøpe Mac, men jeg får meg ikke selv til å gjøre det. Har verken iPhone, iPad, iPod og alt det andre ifra Apple, så ser ikke vitsen i å plutselig kjøpe Apple når denne PCn er like god..om ikke bedre. Men uansett..gleder meg kjempemye til den kommer. Weeehooo! 


Posted 29.08.2013 at 11:06. In Random. Write a comment?
4

Da sier jeg meg ferdig med rommet mitt  for denne gang. Forvandlingen ble ikke så stor som jeg hadde håpet på, men dette er bedre enn hva det var før..så skal ikke klage. Jeg bor jo heller ikke hjemme så det å forandre rommet helt, sånn som å rive ned den hylle-tingen jeg har, kjøpe nye møbler og sånt er jo ikke nødvendig, men hadde jeg fortsatt bodd her ville jeg ha gjort det. Jeg er bare superhappy at rosafargen har forsvunnet, og det eneste lille innkjøpet jeg gjorde var: 2 nye lamper, nytt sengesett, sengekappe og en pyntepute.
Posted 20.08.2013 at 16:01. In Random. Write a comment?
0

Da jeg lusket rundt på Instagram i går kveld fant jeg dette bildet av meg og venninnen min på Frøyafestivalen i år. Syns det var ett sykt morsomt bilde. Det var en del fotografer som var tilstede under konsertene og siden vi sto helt frammerst ved scenen regner jeg med at vi ble med  på en del bilder, så de var bare så sykt morsomt å finne dette! 


Posted 19.08.2013 at 14:30. In Random. Write a comment?
1

Istede for å være smart og legge meg til å sove valgte jeg selvfølgelig å bytte design på bloggen, noe som kan ta meg maange time..til om med dager om jeg ikke blir fornøyd. Ble så lei av det forrige så hvorfor ikke bare bytte..så atm er det dette, det er enkelt, ikke noe spesielt, og jeg trenger ikke å forandre en eneste ting. Får se om det kommer en header snart eller om den bare blir sånn som den er, men for nå blir det sånn. Gleder meg til å komme tilbake til London hvor jeg forhåpentligvis får tid til å blogge sånn som jeg egentlig vil blogge, noe som ikke er lett her hjemme, er jo så kjedelig....

Men nå tar jeg kveld, over og ut!  


Posted 17.08.2013 at 00:38. In Random. Write a comment?
0


Rundt 4-tiden i natt ble jeg endelig ferdig med å male rommet og jeg er storfornøyd, ble litt mer grått enn hva jeg trodde det skulle bli, men går helt fint. Har ikke hatt så mye tid til å flytte alt tilbake på rommet enda så det ser fortsatt ganske tomt ut, men satser på å bli ferdig til søndag. Det er ett par småting som jeg skal se om jeg får kjøpt i morgen før jeg stikker til Frøya, sånn som ny søppelbøtte, sengeklær, sånn ting som henger ned fra sengen, og muligens noe mer.

Jeg bare vet at rommet kommer til å se fullt ut..har ikke all verden med veggplass pga skråtak så jeg må bare bruke den plassen jeg har når det kommer til bilder. Skulle helst ikke hatt noen bilder på den lille veggplassen jeg har i det hele tatt, men velger likevell å hange det opp..er nå lei av å ha det liggende å støve ned. Føler rommet mitt blir mer som et museum om mitt liv enn et normalt soverom, men siden jeg bor i London og er bare hjemme i feriene så syns jeg det er helt greit. Gleder meg til jeg er helt ferdig!
Posted 10.08.2013 at 00:03. In Random. Write a comment?
0


Klokken er nå ca. 01:30 og jeg sier med ferdig med malingen for i kveld. Etter jeg kom hjem fra jobb i går klokken 7 startet jeg å male den ene veggen min og 7 timer senere var jeg ferdig med 2 strøk på alle veggene mine, uhh, det var mye på en gang og det verket i kroppen da jeg stod opp i dag. I dag begynte jeg rundt 9 tiden på kvelden og fikk malt litt over halvparten av listene mine, på de listene som er malt nå har jeg malt hele 3 strøk fordi den kjempesøteawesome rosafargen vistes godt, men nå er den borte. Weho. Er usikker på om jeg blir ferdig i morgen fordi det er så mye jeg skal, men satser på å bli helt ferdig med malingen til fredag. Nå skal jeg SOVE. Over og UT!


Posted 07.08.2013 at 01:44. In Random. Write a comment?
0


Selv om jeg har flyttet hjemmefra syns jeg det er på tide å male rommet her hjemme. For en del år siden malte jeg rommet rosa og grått og det er jo fint det, men når blir jeg tjue og gidder rett og slett ikke å ha rosa lister på rommet, haha. Jeg er jo hjemme bare i feriene så jeg tilbringer jo ikke mye tid på rommet, men syns det er greit å ha det sånn ok så derfor skal jeg male det. Taket er jo allerede malt i 'Egghvit' så jeg slipper heldigvis å gjøre noe med det fordi det er mye arbeid, de fine rosa listene mine blir nå i fargen 'Sober' som jeg syns er kjempefin, og veggene blir i 'Marrakesh'. Skal også male vinduet og døren min i 'Egghvit' sånn som taket og om jeg gidder skal jeg óg male alle tremøblene mine 'Egghvit', men det finner jeg ut av når jeg er ferdig med alt annet. 

Gleder meg mye til å få endret fargene på rommet og de fargene jeg har valgt ut nå syns jeg er kjempefine, så jeg håper det blir like bra eller bedre enn hva jeg ser for meg når jeg blir ferdig. Vet ikke helt når jeg skal begynne fordi jeg må jobbe i dag, men jeg håper jeg får startet snarest mulig, kanskje allerede i kveld..

Åååååh, kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Excited!
Posted 05.08.2013 at 11:25. In Random. Write a comment?
0


Etter å ha bodd et år på Froebel College så har jeg blitt hekta på zebramønsteret, har aldri likt det før, men det har tydeligvis endret på seg. Endte derfor opp med å kjøpe dette dekselet til mobilen min, fant også en liten starbucks til å sette i jackstikket (ikke det at jeg kommer til å bruke den så mye, tenk om den knekker..)


Posted 12.05.2013 at 13:34. In Random. Write a comment?
0


Disse to søte får være med meg på jobb i dag. Føler ikke for å ha noe dinglende i ørene i dag så da endte det opp med disse. Når det kommer til essayene mine har jeg ikke kommet en smule lengre enn søndag, gjorde absolutt ingen ting i går fordi jeg rett og slett ikke fikk til. Både frustrerende og stressete, men sånn er det bare. Siste dag på jobb i dag, og så er det rett hjem for å pakke siste rest og vente til i morgen. Flyet går heldigvis ikke før 1800, så jeg slipper å stå opp grusomt tidlig som jeg har når jeg har tatt 1045 flyet. Til tider skulle jeg ønske jeg kunne bo rett ved flyplassen, sånn at det faktisk var bare å ta flyet hjem, nå må jeg ta flyet hjem PLUSS kjøre to timer i bil og det blir plutselig litt lengre enn som så.
Posted 16.04.2013 at 12:44. In Random. Write a comment?
0


Ja, vi er ikke helt normale. Bare sånn vi er det.

Pinte meg tidlig ut av sengen i dag og begynte rett på skrivingen, eller lesingen da..som må til å for i det hele tatt kunne skrive. Tok ikke pause med jobbinga før det var middag rundt 4-5 tiden, og etter det tok jeg meg en velfortjent pause med kakespising og unospilling. Hadde en liten "avsjedsmiddag" med mormor siden jeg drar på onsdag og ser henne muligens ikke igjen før jeg setter kursen mot London. Har vært en morsom dag, men nå må jeg tilbake til skrivingen. Har planer om å sitte så lenge som mulig i kveld/natt for å bli ferdig med essay nr. 3, men skal også på jobb i morgen så kan ikke sitte oppe for lenge. Livet er ikke lett du..
Posted 14.04.2013 at 20:05. In Random. Write a comment?
0


Posted 16.02.2013 at 14:58. In Random. Write a comment?
0

..i still have to work. Det å være hjemme betyr ikke at man har fri til å gjøre hva man vil hver dag, nei tvert imot, "ferie"uken min denne uken består av et par dager arbeid og de andre dagene består av lekselesing og essayskriving. Men utenom det er det jo veldig godt å være hjemme. Slipper å tenke på å lage middag, og det sparer meg faktisk et par timer. Trodde aldri at det å lage mat kom til å ta meg så lang tid som det gjør, sløser jo bort verdigfull tid, men sånn er det. Mat må man ha :)
Posted 04.02.2013 at 17:59. In Random. Write a comment?
0

Fikk VERDENS morsomste julegave med verdens beste :* Trodde jeg skulle dø av latterkrampe da jeg fikk øye på denne da jeg åpnet utgangsdøra ett par dager før jul. Tidenes morsomste gave. Nå har jeg levd med denne papp-platen i ett par uker, og jeg må ærlig innrømme at det er noe av det skumleste jeg noen gang har vært i nærheten av, spesielt i mørket. Går ikke en dag uten at den skremmer livet ut av meg!

(Det var bare en "kødde-gave" for dere som ikke skjønte det..) :D


Posted 03.01.2013 at 16:26. In Random. Write a comment?
0

Har litt vansker for å spise sjokoladen min..kommer til å tro at det er leppestift jeg spiser!


Posted 02.01.2013 at 19:16. In Random. Write a comment?
3

2012 startet med feiring sammen med gode venner, og det fortsatte sånn med en super russerevy og en spektakulær russetid. RUSS 2012! Så kom eksamen og pugging av det, etterfulgt av vitnemålsutdeling og bestått videregående skole. Før jeg visste ordet av det hadde jeg allerede kommet meg ned til Kjevik hvor jeg hadde 2 intense uker på Forsvarets Opptak og Seleksjon (FOS). Etter å ha avbrutt oppholdet fordi jeg ikke følte meg klar til å binde meg i hele 6 år, tok jeg fram søknaden og kom inn på Roehampton University i London. September kom og jeg pakket kofferten for å starte mitt nye liv i London, der traff jeg folk jeg kommer til å ha kontakten med for resten av livet, både ifra Norge, Amerika, Itali og England. Det å være 19 år og bo midt i London er vel alle jenters drøm, og jeg er så takknemlig for at jeg får være en av de få som får oppleve det. Etter ett par måneder i London kom dagen da jeg skulle hjem til Norge igjen, juleferien stod for tur og jeg gledet meg noe sykt til å få komme hjem og treffe alle kjente og kjære. Nå er 2012 over og bare minner er igjen, minner jeg håper jeg har med meg for resten av livet. Tusen takk 2012, du har vært lærerik og uforglemmelig. 

Nå står 2013 for tur og jeg er spent på hvor jeg havner etter dette skoleåret, kommer jeg til å fortestte studiet i London eller kommer jeg til å dra hjem og studere noe annet, hvem vet, only time will show!

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!
Posted 01.01.2013 at 12:51. In Random. Write a comment?
0


Posted 01.01.2013 at 01:35. In Random. Write a comment?
0

Da har jeg brukt julegaven fra morfar for første gang, en lilla Kar Traa fleecejakke, elsker den. Har nå spist kalkun og gått fakkeltog, så nå er det bare til å vente til midtnatt og all fyrverkeriet.


Posted 31.12.2012 at 19:07. In Random. Write a comment?
1

Hadde en koselig vin-kveld sammen med to søte i går :)


Posted 30.12.2012 at 14:14. In Random. Write a comment?
0

Rart å faktisk har fri..har nå skrevet litt på essayen min, men har fortsatt igjen 1000 ord, men det skal nok gå bra. Værre med den andre essayen på 1500 or som jeg ikke har startet enda, kan ikke si at det er så morsomt å skrive om The 1944 Education Act..
Posted 29.12.2012 at 18:54. In Random. Write a comment?
2

[Random fyr som ville være med på bildet]Posted 29.12.2012 at 13:40. In Random. Write a comment?
1


Posted 03.12.2012 at 10:34. In Random. Write a comment?
1

I går fikk jeg æren (mwoha) av å hjelpe til i NM i bueskyting. Var jo faktisk litt morsomt, og jeg fikk sånn plutselig lysti til å begynne med bueskyting. Ser så sykt morsomt ut, har jo faktisk prøvd sånn "enkel" bue en gang før og det er egentlig ganske så gøy. Ellers fikk vi noen fine lyserosa t-skjorter som vi vandret rundt i og jeg var på tur til å dø av varme, sola skinte og jeg ble selvfølgelig SOLBRENT!


Posted 13.08.2012 at 14:35. In Random. Write a comment?
0

Krysser fingrene for gull!


Posted 11.08.2012 at 22:24. In Random. Write a comment?
0

Endelig er min søte Dell Inspiron 2200 fra 2005 tilbake på skrivebordet mitt, samt mine 3 andre søtinger. Ja, jeg er litt datanerd, men planen min var jo alltid å begynne på elektrofag på vgs og så fortsette på data og elektronikk og en dag bli dataingeniør, meeeeen det gikk ikke helt etter planen. Jaja.

Det å "rydde" i en datamaskin er jo alltid morsomt, spesielt når maskinene er gamle..er jo så sykt mye rart man finner (hvertfall på maskinene mine..). Den gamleste jeg har er helt fra, som sagt, 2005, som da vil si at jeg gikk i 6. eller 7.ende klasse. Ehm, haha, bilder fra den tiden er noe i sin egen klasse. Priceless. 


Posted 06.08.2012 at 21:26. In Random. Write a comment?
1

Det er ingen ting som er bedre enn en fridag med jordber og krem. Livet er herlig.


Posted 06.08.2012 at 14:56. In Random. Write a comment?
0

Vel, nå er det jobbing resten av ferien. Digg. Trenger jo pengene. Er heldigvis ikke på jobb hver eneste dag da, så jeg får vel litt tid til å RYDDE ROMMET. Jeg ser ikke gulvet. Gidder ikke. Nej, nå skal jeg spise litt jordbær og det blir digg. Må vel også finne noe å se på, en film eller noe sånt, men hva? jaja, finner nok noe å sløse bort tiden på. 


Posted 26.07.2012 at 20:03. In Random. Write a comment?
3

Da har eksamenskarakterene kommet på SkoleArena. Jeg BESTOD ALLE eksamene og er superhappy for at jeg ikke må ta opp noen fag, men jeg synes at resultatet burde ha vært en del bedre, er jo bare min feil det da men..jaja. DA kan jeg leve videre med FULLFØRT videregående skole. Digg. 


Posted 22.06.2012 at 09:13. In Random. Write a comment?
1

Kake og allsang på grensen. Har aldri sett allsang på grensen før, men når kompisen til lillebror, Torstein Snekvik(MGP jr, vinner 2010), skal synge ett par sanger på landsdekkende TV må jeg jo selvfølgelig se. Morsomt :)


Posted 21.06.2012 at 20:34. In Random. Write a comment?
1

Da stikker jeg på jobb for de neste 7-8 timene. Håper alle får en super dag !- Hva er det du skal i dag?


Posted 21.06.2012 at 09:48. In Random. Write a comment?
1

Dette ble tatt da vi gikk ut av ungdomsskolen i 2009


Dette er i dag da vi gikk ut av VGS


Morsomt


Posted 20.06.2012 at 18:22. In Random. Write a comment?
1

Flesteparten av oss har gått på samme trinn i hele 13 år og flere av oss har kjent hverandre siden barnehagen..og nå skal vi skilles. Det er litt trist å tenke på at jeg aldri skal tilbake på Surnadal VGS som elev, og 13 år med skolegang er nå fullført (satser på at jeg ikke stryker eksamen..).


Posted 20.06.2012 at 17:59. In Random. Write a comment?
1

I dag er det 1 år siden helten Ryan Dunn omkom i en bilkrasj. For oss som var og fortsatt er stor fan av Jackass-gjengen og Viva La Bam serien så er dette faktisk litt trist. Han var en super fyr (selv om jeg aldri har møtt han, haha). Men uansett, jeg husker godt da jeg satt i bilen og vi kjørte gjennom Dallas og jeg fikk plutselig nyheten poppende opp på mobilskjermen, jeg var i sjokk og begynte å gråte (haha, faktisk). Mitt første "møte" med TV-helten var da jeg fikk se første episode av Viva La Bam i 2003, så det var litt surt å få høre at det ikke kommer til å bli noen fler morsomheter med selveste Ryan Dunn. RIP.  

SHEHER (artikkel)


Posted 20.06.2012 at 16:14. In Random. Write a comment?
0

Da er alle skolebøkene levert inn og jeg håper jeg aldri må ta i en av disse bøkene igjen. Hadde verdens lengste skoledag i dag, hele 20 minutter var vi på skolen, digg. Vasket hyllene og ryddet i skoffer og skap, er jo ganske trist å tenke på at jeg aldri mer skal tilbake på Surnadal VGS som elev. Jaja, life goes on..


Posted 19.06.2012 at 15:21. In Random. Write a comment?
2

Champagnebrus og nektarin.Yummy.


Posted 18.06.2012 at 22:46. In Random. Write a comment?
3

Klar for en lang dag med jobbing. I helga er det laksefestival her i Surnadal og da blir det liv i den lille bygda. Masse forberedelser må til for å få det helt perfekt, og nå skal jeg på Euro Sko å sortere sko. 
Posted 18.06.2012 at 14:05. In Random. Write a comment?
0

Etter en lang dag er det helt digg å få servert Bjarne-burger til middag. Yummy.


Posted 17.06.2012 at 17:36. In Random. Write a comment?
1

Nå begynner jeg å bli ganske så lei. Har vært fanget på kjøkkenet i over 5 timer..hmf. Jaja..skulle ønske jeg var hjemme og leste Hamlet, mye gøyere det : D


Posted 17.06.2012 at 14:55. In Random. Write a comment?
0

Da er jeg og mamma i gang med å varme opp mat å gjøre ferdig de siste småtingene før gjestene kommer. Må innrømme at det er kjedelig å være på skolen når det ikke er skole, men det blir vel litt liv når gjestene kommer selv om jeg ikke kjenner noen av dem. Jaja.

Glemte av muffinsen min hjemme..så nå har jeg ingen å gnage på..kriseeee


Posted 17.06.2012 at 11:58. In Random. Write a comment?
4

Det er kjedelig, jeg er trøtt, og jeg skulle ønske jeg kunne legge meg. Lillebror er på fest og jeg må hente han..når han en gang sender en sms om at han skal hjem. Må tidlig opp å forberede meg på servering i en barndåp i morgen, så jeg skulle ønske jeg kunne bare gå å legge meg, men neeeejda..Jæsjda..finne på da tro? Lese bok kanskje? Hamlet? Ja kanskje det.


Posted 17.06.2012 at 00:50. In Random. Write a comment?
2

Jeg vet enda ikke hva det er jeg skal neste år. Neste uke drar jeg ned til Kjevik for å se hvor langt jeg holder ut der, så har jeg eventuelt førstegangstjeneste den 24.juli pluss at jeg har søkt på hele 10 universiteter/høyskoler her i Norge. Og ikke nok med det, men jeg holder også på å søke på noen universiteter i Storbritannia. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg visste hva jeg skulle, flere av vennene mine har allerede fått seg hybel og begynt å flytte inn, jeg og vil! Men jeg kan ikke gjøre noe annet enn å vente...kjedelig.


Posted 14.06.2012 at 09:50. In Random. Write a comment?
4

Dette var jo litt morsomt, har ikke sett den før jeg :O


Posted 13.06.2012 at 22:11. In Random. Write a comment?
0

Da er jeg ferdig med siste eksamen og kan med god samvittighet ta sommerferie :D


Posted 13.06.2012 at 14:49. In Random. Write a comment?
2

I natt har jeg sovet helt forferdelig. Har aldri vært så nervøs før. Jeg skjelver. Skummelt. Men snart er det overstått, og da kan jeg forhåpentligvis med god samvittighet ta sommerferie (så lenge som det varer..)


Posted 13.06.2012 at 09:38. In Random. Write a comment?
0

..så er jeg ferdig med VIDEREGÅENDE SKOLE for alltid! Vel..har jo selvfølgelig to dager neste uke, men man kan jo ikke kalle det skole. Klokken 12 i morgen går jeg inn til den siste halvtimen med seriøs skole her i Surnadal og det er helt digg å tenke på. Etter jeg fikk sjokket om HISTORIE istede for FYSIKK har jeg senket skuldrene og pustet lettet ut..jeg består! 

Har siden 12 i dag hørt på lydbok fra historieboka, ja, jeg hører på lydbok..syns det er enklere å få meg seg innholdet, så nå har jeg gått igjennom 1. og 2. verdenskrig og den kalde krigen..får bare satse på at jeg har fått med med det viktigste.

Her er hva jeg sånn ca. har bestemt meg å si i morgen under foredraget om den spanske borgerkrigen..satser på at det går superbra :D


Posted 12.06.2012 at 21:03. In Random. Write a comment?
3
Posted 12.06.2012 at 10:50. In Random. Write a comment?
0


Posted 11.06.2012 at 16:59. In Random. Write a comment?
1

Jeg kom opp i HITSORIE! Jeg er rett og slett sjokkert..var jo 110% sikker på at jeg skulle opp i fysikk, men neeej da..historie. Kunne ikke blitt bedre enn det. Historie. Krig og konflikt, er jo ett kjempegøy og enkelt tema. WOOOHO!


Posted 11.06.2012 at 11:09. In Random. Write a comment?
1

Det regner ikke og det er heller ingen sol.

Jeg vet ikke helt hva det er jeg skal finne på i dag, føler med så daff og har egentlig bare lyst til å stenge meg inne i et mørkt rom. I går prøvde jeg så smått å åpne fysikkboka, men jeg kom egentlig ikke noe lengre enn det, åpnet boka og la den fra meg igjen. Jeg er som sagt skråsikker på at jeg kommer opp i fysikk, men vet ikke når, i morgen, tirsdag, onsdag eller torsdag, vet ikke. Håper og ber om at jeg blir trekt torsdag fordi jeg har rett og slett ikke tid ellers. Blir jeg trekt mandag må jeg ha eksamen på onsdag, men på onsdag skal jeg egentlig til Trondheim for å være hårmodell. Blir jeg trekt tirsdag må jeg ha eksamen torsdag og da får jeg muligens ikke være med på en photoshoot med Skei Klippotek. Og blir jeg trekt onsdag må jeg være på skolen ett par timer for veiledning, og da rekker jeg ikke Trondheimsturen. Livet er kjipt. Haha. Nejda. Jeg er den som prioriterer alt annet enn det jeg egentlig må prioritere, jaja, sånn er jeg. Gjøre litt fysikk nå da..ja sæææærlig.


       (fra gårsdagens intense session) 


Posted 10.06.2012 at 12:54. In Random. Write a comment?
2

Torsdag dro jeg til skolen i håp om å bli trekt opp i muntlig eksamen, men ble skuffet da bare biologiklassen ble trekt og ingen andre fag..men siden det ikke ble noe eksamen bestemte jeg og Marthe Snø oss for å stikke til Trondheim å ligge over på hybelen hennes. Meningen var å dra fredag og ligge til lørdag, men Margrethe (som deler hybel med Snø) sa at hun ville dra oppopver torsdag etter skolen så vi fant ut at vi skulle haike med henne. Har hatt to kjempefine dager og har smakt litt på hybellivet. Fikk også kjøpt meg et makronsett (nederste bildet) som jeg ble veldig fornøyd med :D Jeg tok tidligbussen fra Trondheim i dag fordi jeg dessverre måtte rekke en frisørtime (i finværet!!), men men, sitter ute nå og venter på grillmat, leser også litt fysikk fordi jeg har en misstanke om at jeg kommer opp i nettopp fysikk, skummelt.     


Posted 09.06.2012 at 15:47. In Random. Write a comment?
1

Ja, vi går 3.året på videregående, men noen av oss har enda ikke skjønt at vi ikke er i barnehagen lengre. Det første bildet er fra i dag og det andre er fra i går. Verdens artigste og barnsligste klasse, lurer på hva det blir av oss..
Posted 06.06.2012 at 21:01. In Random. Write a comment?
0

Jeg begynner å bli mektig lei av været..Plutselig pøsregner det og ikke lenge etter er det blå himmel og sol. Kan ikke værgudene bare bestemme seg? Regn eller sol, ikke begge deler.


Posted 05.06.2012 at 21:03. In Random. Write a comment?
1

Da er alt tørket og pakket ned. Har absolutt ikke peiling på når jeg skal bruke det, så får nok bare vente å se. Kommer muligens til å bruke koppene fordi de er så store og helt perfekte, mwoha. For alt jeg vet kan det gå hele 6 år før disse kommer i bruk, eller bare ett par måneder, hvem vet. Det er nesten litt skummelt å tenke på, blir jeg godtatt på FOS binder jeg meg til forsvaret for litt over 6 år, tar jeg førstegangstjenesten binder jeg meg i 1 år, og hvis jeg ikke kommer meg inn på noen av delene må jeg vel prøve å finne meg en plass å bo i en av byene i Norge. Hvem vet, Oslo, Lillehammer, Fredrikstad, Stavanger, Trondheim. Skummelt. Spennende.


Posted 04.06.2012 at 22:19. In Random. Write a comment?
2

Nettopp ferdig med å vaske bursdagsgaven jeg fikk fra mamma i dag. Jeg har jo ikke bursdag før langt uti september, men siden jeg har gått å mast om disse koppene lenge, fant hun ut at hun skulle kjøpe en tidlig bursdagsgave til meg. Weeho. Har ønsket meg dette lenge, eller, har vel egentlig bare ønsket meg to kopper og to fat, men fikk istede 6 kopper, 6 koppefat(morsomt ord..), 6 fat, 3 bokser, 6 skåler og et kakefat i to etasjer i samme stil. Digger det. Gleder meg til å flytte ut å plassere det i mitt eget kjøkkenskap, men det blir vel ikke på en stund, men samma det.


Posted 04.06.2012 at 14:32. In Random. Write a comment?
0

Vel, planen i dag var å ta turen innover til Sunndal for å se lillebror spille fotball. Hydrocupen er nesten ferdig for i år, men på grunn av dårlig vær må de siste kampene kuttes den til 15 min omgangen og da mener jeg det ikke er noe vits i å dra. Pluss det sies at all bensinen er borte..krise..kjekt å ha diselbil da, tæhæ. Så uansett, nå har jeg allerede våknet så jeg gidder ikke å legge meg igjen. I morgen er det den siste skriftlige eksamen..ENGELSK..og det blir jo gøøøy (ikke egentlig), så jeg må huske å stjele tilbake den engelske ordboka mi fra lillebror Jens før jeg glemmer det og sitter hjelpesløs på eksamen i morgen. Over og ut for denne gang.


Posted 03.06.2012 at 11:29. In Random. Write a comment?
2

Det regner og regner, men samma det. Så lenge jeg har jordbær går alt bra. Ta en titt på den søte jordbæra jeg fant i går, den har HATT (eller noe sånt...). Gleder meg til at jeg kan gå ut i hagen å plukken jordbær, får bare håpe at snøen som kom ikke tok knekken på dem.


Posted 02.06.2012 at 16:40. In Random. Write a comment?
3

Okei. Da jeg våknet opp nå nettopp fikk jeg meg en overraskelse da jeg så ut vinduet. SNØ! 1 Juni og SNØ. Jeg skjønner ikke helt. Jeg kan vel si at jeg er i sjokk..sånn litt, kan ikke huske siste gang det snødde i juni liksom. Æsj, jeg som ikke liker snø en gang..når kommer sommeren!? 


Posted 01.06.2012 at 06:14. In Random. Write a comment?
2

Da jeg nå nettopp logget meg på facebook var hele loggen full av Paradise Hotel-ting...er det bare jeg som ikke ser på det!? Ser jo ut til at alle ser på det.. Hmm, jaja, er da litt fascinerende. Enda jeg har levd i denne verden lenge, så skjønner jeg meg fortsatt ikke helt på den..det er noe jeg ha mått gått glipp av..men hva? haha, vil nok alltid forbli ett mysterium det..morsomt.


Posted 31.05.2012 at 22:52. In Random. Write a comment?
0

Slappdag..igjen..må jo nyte den siste fridagen før resten av eksamene bryter løs. I morgen er det norsk sidemål, på mandag er det engelsk, tirsdag og onsdag er de to siste vanlige skoledagene og torsdag begynner trekningen av muntlig. Det er rart å tenke på at den første delen av livet er over, nesten litt trist, men skal også bli godt å være færdig med skolegangen her i Surnadal. Gleder meg til å få starte ett nytt kapittel i livet :)


Posted 31.05.2012 at 15:34. In Random. Write a comment?
0Det ser ut til å bli finvær utover denne uken og neste uke..ehm..jah..sææærlig..Regn, regn og regn, jeg liker ikke regn. Er så lei av det sure været, ja, vi hadde helt fenomenalt bra vær siste uke, men det er jo ikke nok. Har vel blitt for vandt til finvær etter året i Texas, litt trist, kan ærlig innrømme at jeg savner USA. Uker på uker med finvær. Jaja. Men det er egentlig helt greit å ha eksamen i dette været.


Posted 29.05.2012 at 13:41. In Random. Write a comment?
2

Siste gang jeg hadde eksamen var i 10. klasse. Da kom jeg opp i norsk (BM & NYN) skriftlig og matte muntlig. Nå, 3 år senere har jeg også kommet opp i norsk, både sidemål og hovedmål, og engelsk da, men det er liksom ikke så viktig. Satser på å få super kararkter og han innstilt meg på å bruke etos, logos og patos når jeg eventuelt skal analysere diverse tekster. Men ja, hovedmål i dag og det vil da si bokmål, yeey, alle på hele trinnet skal ha denne eksamen så det blir nok litt folksomt. Nå tror jeg det er på tide å pakke sekken og springe ut døra, kan jo ikke komme forsent.


Posted 29.05.2012 at 08:32. In Random. Write a comment?
3

De gamle bildene mine er litt for store til det nye designet og det irriterer meg. Men jeg gidder ikke å gjøre noe med det..lat..Ja var vel bare det jeg ville si..


Posted 28.05.2012 at 20:52. In Random. Write a comment?
1

Det føles merkelig å kunne gå til vinduet eller sengen min UTEN å måtte skrave over hauger med rot. Burde vel egentlig ha lest litt til eksamen i morgen, men det gidder jeg rett og slett ikke..tror jeg har gått i feriemodus noe som IKKE er bra nå rett før alle eksamene..jæsjda..


Posted 28.05.2012 at 19:05. In Random. Write a comment?
2

Rotete?! neejda..dette er jo ryddig..huff..jeg gidder virkelig ikke å rydde nå, men må vel..


Posted 28.05.2012 at 14:14. In Random. Write a comment?
0

..men legger seg til pøsregn og nesten storm. Dagene med finvær er nå forbi, noe jeg ikke liker, men er vel litt ok likevel siden jeg skal ha eksamen neste uke. Blir så slapp og ufokusert når solen skinner og jeg må sitte inne å skrive livet av meg..er så sykt glad for at jeg ikke hadde eksamen denne uken fordi da hadde jeg dødd. Helt klart. Dødd.


Posted 27.05.2012 at 23:07. In Random. Write a comment?
0

Kan si meg veldig fornøyd med min nye almanakk. Gleder meg til å begynne å bruke den for fult :)


Posted 20.05.2012 at 00:36. In Random. Write a comment?
1


Posted 15.04.2012 at 21:20. In Random. Write a comment?
1

Skoleåret er ganske så snart omme, og det betyr at jeg må kjøpe ny almanakk. Jeg er helt avhengig av å ha noe jeg kan skrive opp alt jeg skal i, og mobilen er ikke bra nok til det, så almanakk er tingen. Jeg har aldri bestilt noe fra  http://www.personligalmanakk.com/NO/, men jeg kjenner flere som har bestilt fra den siden flere ganger. Ganske fornøy. Ganske bra. Så derfor så tar jeg sjansen og bestiller min egendesignet almanakk. Gleder meg til å få den i posten om 2 uker :)


Posted 11.04.2012 at 17:45. In Random. Write a comment?
0

I dag har jeg egentlig ikke gjort en eneste ting. Da jeg stod opp fant jeg ut at jeg skulle begynne på særemnet i norsk, men nej, selvfølgelig ble det ikke noe av det. Istede for å gjøre skolearbeid fant jeg ut at jeg skulle dekorere mammas gulrotkake (uten gulrøtter vel å merke..) så jeg brukte nokså lang tid på det. Har også grillet..wooooho, jeg er sååå konge til å lage bål..og så har jeg og Gyrid malt på lynet på bilen. woopwoop. Men nå gidder jeg ikke mer, skole i morgen, og så skal jeg til frisøren, skummelt..

Posted 09.04.2012 at 22:36. In Random. Write a comment?
1

Jeg har ALDRI blitt fornøyd med designet mitt, og det er jeg fortsatt ikke..så jeg får bare la det være sånn som dette nå, er trøtt og gidder ikke mer. Skal en tur på jobb i morgen, woho, får dobbelt med lønn for å arbeide, er jo ikke noe å være sur på det. Så kan det også hende jeg tar meg en liten tur og fikser litt på russebilen, men vi får se. 

Da jeg satt og prøvte å lage ny header dukket disse fargene opp på bildet, syns det var litt artig.


Posted 07.04.2012 at 00:02. In Random. Write a comment?
0

"Den som sår brennesler gjør seg sjelden håp om å høste roser.
Men vi er optimistiske nok til å så kulde og vente oss en rik høst av kjærlighet." 
- Axel Kielland, Dagbladet 1933, reportasje fra Bastøy skolehjem


Posted 06.04.2012 at 15:36. In Random. Write a comment?
0

Det snør og snør og snør og snør. Stopper aldri. Tidligere i dag var det snøstorm og det var helt umulig å se noe når man var ut å kjørte. På veiene var det over 20 cm med snø tidligere i dag, men nå har heldigvis noen av hovedveiene blitt brøytet. Snø. Snø. Snø. Snø. Begynner å bli nok snø nå. Men nok om snø nå. Før helgen fikk jeg en melding på facebook fra en frysør som ønsket å bruke meg som hårmodell, så snill som jeg er så sa jeg selvfølgelig ja til det. Så i dag har jeg vært en tur innom frisøren for å ta litt bilder å se på håret. Tror det kommer til å bli noen drastiske foranndringer. Jeg har jo aldri farget eller stripet håret mitt før, og det er fordi jeg digger den naturlige hårfargen min, men hun spurte om hun fikk lov til å farge det og jeg, jeg svarte jo selvfølgelig ja til det. Så nå er jeg superspent på hvordan det kommer til å se ut. Skal tilbake etter påske for å klippe og farge/stripe så jeg er spent. Og om 2-3 uker skal hun style håret mitt og diverse, som da er prøven hennes. Spennendeee.

Savner sommer, sol og grønt gress jeg..


Posted 02.04.2012 at 17:18. In Random. Write a comment?
0

Først må jeg bare si at Into the White er en sykt bra film. Jeg og lillebror tok turen i går kveld for å se den, og da vi kom ut av kinosalen etter vi har sett filmen så sa lillebror at det var den beste filmen han noen gang har sett. Jeg forventet egentlig litt mer handling i filmen, men uansett, den var sykt bra. Muligens litt sær, siden hele filmen er filmet i en liten hytte på fjellet med snøstorm ute, men den var sykt bra til å være en sånn type film. 

MEN, i morgen, jadaaaaa, da skal jeg på MR i Trondheim. Mine søte små hydrogenatomer skal ved hjelp av et sterkt magnetfelt stille protonene mine parallelt opp inne i hjernen min, og så skal det komme et kortvarig radiosignal som vil få noen av disse protonene mine til å snu retning, og etter litt her og litt der så kommer det som er på innsiden av hodet mitt opp på en skjerm. Håper virkelig de finner ut hva som er galt med meg, kan jo ikke går rundt å ha vondt i hodet hele tiden..

Skummelt...


Posted 22.03.2012 at 08:31. In Random. Write a comment?
3

Dagen i dag ble ganske så daff, litt fliring da en av guttene hadde fått lånt den korteste shortsen til en av jentene, men det var det. Det er vel været som gjørt det, og alle framføringene, innleveringene, prøvene og tentamene som som vi skal ha en masse av utover. Mange av oss er også ganske stresset når det kommer til russebil, det å få ordnet og godkjent den til rett tid er ikke bare bare. 

Men uansett, nå skal jeg på første fellesøving med dansegruppene mine. Krysser fingrene på at de husker dansene jeg har lært dem. Spent.

Ett søtt bilde fra en tidligere temadag..kjønnsbytte..


Skal i dag du da?


Posted 20.03.2012 at 16:04. In Random. Write a comment?
0

Av og til så irriterer det meg at jeg ikke har vokst opp i eller rundt en by. Dette på grunn av dans, musikk og drama, men mest dans. Hadde jeg bodd i en by kunne jeg ha vært en mye bedre danser, og jeg har da fått den opplæringen jeg skulle ønske jeg hadde fått. Det er veldig frustrerende å tenke på. Angrer noe fryktelig på at jeg ikke flyttet til Ålesund eller Trondheim for å gå musikk, dans å drama. Det å ha fått over 500 timer med dans og teknikk på skolen, pluss generell studiekompetanse, huff, kjenner tårene kommer bare ved å tenke på det. Føler at jeg har sløst bort 3 år på ingenting. Men jeg valgte det jeg valgte på grunn av USA, og USA angrer jeg ikke på, men om jeg hadde fått valgt nå, hadde jeg valgt musikk, dans og drama framfor USA. Men får bare gjøre det beste ut av det jeg har valgt og fullføre det med stil B-) Er jo ikke forsent å begynne på danseskole. 


Er det noe valg du har angret på? 
Skulle du ønske du hadde bodd i by eller på bygda?


Posted 19.03.2012 at 18:19. In Random. Write a comment?
1

Det begynte å bli vår, snøen hadde så og si smeltet helt bort og solen og temperaturen hadde kommet smygende. Men så. Snø. Selvfølgelig måtte det begynne å snø. Snø. Why? Fra tørre fine veier og varmere vær, og så skal snøen komme å ødelegge, det syns jeg var ganske så slemt. En halv meter snø på bare et par timer, nej nej nej. 


Posted 19.03.2012 at 12:59. In Random. Write a comment?
2

På skolen spilte vi kortskalle i fritimen istede for å øve til matteprøven (som gikk rett i dass). Jeg vant med hele 7 kort, cuz im awesome B-) Etter en nedtur til prøve så hadde vi en snau time engelsk og så gikk turen rett til dans, etter bare én time med dans måtte jeg skynde meg til Amfi fordi jeg måtte jo gjøre meg klar til AMFELIA, wooho. Da jeg kom var det ikke en sjel å se, men plutselig kom det krypende en haug med unger, både store og små. Fikk meg to nye kompiser som ville være med å fargelegge, haha, artig, og så kom Gunn Martit og Martin en liten tur innom, og det var jo koselig. Etter et par lange timer i en parykk som klør, var det på tide å dra hjem for å se The Voice. Meningsfull dag. Syns jeg. Done. 

OOOOOOOoooooOO, nej vent! Jeg fant også vårens første hestehov, sååå søte :D


Posted 16.03.2012 at 23:51. In Random. Write a comment?
1

Dagene kommer og dagene forsvinner. Denne uken har så langt vært ganske så hektisk og stressende, med farting hit og dit og mye som skal ordnes. Russeklær, dans, skole, prøver, innleveringer, jobb (x3), og alt annet. Gleder meg til mai jeg, da skal jeg nyte de siste ukene med en super russegjeng, og så skal jeg ha en velfortjent sommerferie før jeg må ta turen ned til Sessvollmoen. Tiden nå er så hektisk og egentlig helt forjævlig, jeg skulle ønske jeg kunne hoppe over den, men kan nok ikke det. Framtiden er så uklar, man går å tenker på ting som man egentlig ikke burde tenke på før senere, -om jeg består videregående- er den verste tanken..Jeg forventer altid det verste, hele tiden, og det sliter på meg. Det å alltid finne en back-up plan til alt er ikke det sunneste, er jo det eneste jeg går å tenker på/prøver å finner ut av. Huff å huff, livet er hardt, men alt går nok bra til slutt : - D


Posted 15.03.2012 at 15:30. In Random. Write a comment?
0

I morgen begynner prisfestdagene hos Surnadal Amfi, og det betyr at hele senteret og alle butikkene er dekorerte med fine friske farger. Jeg har som i fjor, fått æren av å være Amfelia, som er en fe som går rundt om kring i senteret fra 16:30 og utover fra tirsdag til fredag og fra 11:00 og utover på lørdag, gøy. Det å jobbe som en fe er jo ikke ille det, ikke så dårlig betalt heller, men jeg ser ikke for meg dette som et fulltidsyrke (den var morsom du, haha). Men uansett. Da vi pyntet Euro Sko litt tidligere i dag fikk vi is, helt gratis, woho, det var helt klart høydepunktet i dag. Men jeg rakk dessverre ikke å spise opp isen før den smeltet fordi jeg måtte hente lillebror fra fotballtrening, og gjett om han var gjennomvåt da jeg kom?! bilsetet var helt gjennomvått da han gikk ut av bilen. Stakkars lille, forballtrening i pøsregn. Jaja.


Posted 12.03.2012 at 22:17. In Random. Write a comment?
Stikkord:
0

Jeg skjønner ikke at det går an. Dette er noe av det merkeligste om morsomste jeg noen gang har sett. De er da ikke normale i det hele tatt. FY flate, tror jeg dør.


Posted 09.03.2012 at 11:44. In Random. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits