0
Posted 04.09.2013 at 16:15. In Reading Festival. Write a comment?
0

Det er akkurat som om å ha våknet opp fra en drøm, kan ikke tro at dette har hendt.

Etter nesten 200 dager med venting sto den spektakulere helgen i Reading på Reading Festivalen for tur, og FY den helgen ble ubeskriveling bra. Må nesten tilbake neste år også nå. Fikk med meg både Green Day, Frank Turner, The 1975, Jake Bugg, Eminem, Bring Me The Horizon, Mallory Knox, Fall Out Boy, Biffy Clyro og mange MANGE fler. En opplevelse for livet, virkelig

Green Day spilte i nesten 2½ time og fikk presset inn HELE Dookie albumet!! Iiiip, er så sykt glad at jeg var en av de som fikk oppleve Green Day spille hele Dookie, vet jo ikke om de kommer til å gjøre det igjen..
Green Day spilte:
1. 99 Revolutions
2. Know Your Enemy
3. Stay the Night
4. Stop When the Red Lights Flash
6. Letterbomb
7. Holiday
8. Boulevard of Broken Dreams
9. Let Yourself Go
10. Wake Me Up When September Ends
Dookie:
11. Burnout
12. Having a Blast
13. Chump
14. Longview
15. Welcome to Paradise
16. Pulling Teeth
17. Basket Case
18. She
19. Sassafras Roots
20. Highway to Hell (AC/DC cover) (partial) When I Come Around
21. Coming Clean
22. Emenius Sleepus
23. In the End
24. F.O.D.
25. St. Jimmy
26. Waiting
27. Minority
Encore:
28. American Idiot
29. Jesus of Suburbia
30. Brutal Love
Encore 2:
31. Good Riddance (Time of Your Life)
(Kilde)

Biffy Clyro var også kjempebra! Og da all pyroen og fyrverkeriet ble blåst opp ved scenen kjente jeg tårene presse på, FY det er DETTE jeg lever for. Blir ikke bedre. 

Nå er målet mitt å få sett Frank Turner, Mallory Knox, Jake Bugg og The 1975 igjen fordi jeg vet det er verdt det, steike alle de er gode! 
Posted 28.08.2013 at 11:37. In Reading Festival. Write a comment?
0

Green Day, Frank Turner, Bring Me The Horizon, The 1975, Tribes, Eminem, Fall Out Boy, Mallory Knox, Biffy Clyro and many many more, what a weekend!

Ble dessverre ikke tatt så mange bilder, men her er noen av bildene som ble brukbare ut av den lille bunken som ble tatt. Neste år (om det blir noe) så SKAL jeg ta flere bilder enn det jeg gjorde nå, hihi. Har en del filmer av diverse band, men har enda ikke funnet ut hva jeg skal gjør med de, blir nok satt sammen til en film en gang når jeg får tid. Men ingen bilder eller filmer kan beskrive hvor bra dette har vært, dette må bare oppleves, dette er noe en kan leve lenge på.

Bring on Reading Festival 2014! Let's hope for another amazing line-up.

Thursday:


Friday:
My 2nd wasp sting that day, buhu.


Frank Turner <3


Waiting and waiting and waiting..


Greeeeeeeeeen Day!


Dookie :D
Saturday:
Johnny Marr
Sunday:


Tribes


Fall Out Boy


Biffy ClyroPosted 27.08.2013 at 23:54. In Reading Festival. Write a comment?
0

Da har jeg endelig kommet meg hjem, klokken var vel 02:30 i natt da jeg slepte meg over dørstokken og krøp til sengs ganske så trøtt og utslitt. Siden det nå er bare 2 uker igjen til jeg drar tilbake til London skal jeg bare nyte de siste dagene her hjemme med fri og ett par timer til på jobb. Gleder meg til å flytte tilbake til London.

Innlegg om Reading Festivalen kommer når jeg gidder å få skrevet det, men satser det ikke blir så alt for lenge til. Over og ut!
Posted 27.08.2013 at 16:14. In Reading Festival. Write a comment?
0

Da sitter vi på flyet, ikke lenge igjen nå. Stoooorgleder oss! Dette blir braaa :D


Posted 21.08.2013 at 18:50. In Reading Festival. Write a comment?
0

Da er jeg snart på tur oppover til Værnes for så å dra vidre til Reading i England hvor Reading Festival 2013 befinner seg. Alt er pakket og jeg håper og ber at jeg har med alt det nødvendige jeg må ha med. Flyet går 18:00 og lander på Gatwick 19:35, der skal vi møte en venninne av meg før vi tar toget vidre til Reading. Tipper vi er framme i Reading rundt 22-23 tiden, men det kommer ann på hvilket tog vi rekker. Det går bare ett direktetog i timen og jeg er usikker på om vi rekker det som går 20:03 med tanke på at flyet lander 19:35, det å komme seg ut av flyplassen kan jo ta alt fra 15-45 min, gidder ikke å stresse, går jo også andre tog, men direktetog er enklest. Er superspent på hvordan dette kommer til å bli, men har en følelse på at det bli helt vilt. Regner med at dette blir en helg jeg kommer til å huske så lenge jeg lever. Fantastiske folk, super stemning og kjempemange gode band, kan det blir bedre!?

Så nå blir det ikke noe blogging før jeg kommer hjem en gang i neste uke. Snakkes!
Posted 21.08.2013 at 11:37. In Reading Festival. Write a comment?
0

Hadde vel ikke helt innsett hva det er jeg egentlig skal være med på. FY, det er stort! Siden billettene våre blir hentet av noen annsatte på Reading Festivalen må vi helt til Red Pedestrian Entrance for å få de, men jeg satser og håper vi kan campe i Yellow Campen ettersom det er det jeg har blitt anbefalt av en som har vært på festivalen i mange år tidligere. Nå er det bare 1 dag igjen og jeg gleder meg sykt, i morgen klokken 13 pakker vi bilen og begynner ferden mot England! Det er fortsatt meldt veldig varmt vær og jeg sliter med å pakke..hvor mange varme jakker? hvor mange topper? hvor mange kjoler, shortser og bukser skal jeg ha med!? blir frustrert, hihi, vil da ikke pakke mye unødvendig heller, nejnej, blir bra dette her!! EXCITED!
Posted 20.08.2013 at 10:36. In Reading Festival. Write a comment?
2

Så lang så ser værmeldingen ut som dette (bildet), noe som er helt sykt bra! Så lenge det er varmt så går det godt selv om det skulle regne noen få dråper, står jo også at det kan bli litt lyn, men who cares! Nå må jeg vel pakke om litt fordi jeg har pakket med tanken på at det kunne bli ned til 10-15 grader, men sjensen for at det skal bli så kaldt er vel så vidt der. Må vel også huske å pakke mye solkrem! Været er bare helt sykt, kommer ikke over det! Alle værmeldingene melder jo mellom 27-32 grader hele helgen så det må da stemme ganske så bra, fyyyy dette blir bra!
Posted 19.08.2013 at 11:20. In Reading Festival. Write a comment?
1


Dette bli helt klart årets høydepunkt! Gleder meg sykt! Mange av favorittbandene/artistene mine samlet på én plass, FY, dette kan ikke bli bedre.
Posted 13.05.2013 at 12:41. In Reading Festival. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits