1

Da har jeg nådd mine 20kg i kofferten og det er ikke noe mer jeg kan gjøre. Har måtte innse at jeg ikke kunne få meg alle skoene jeg hadde planlagt, såeh, plass har jeg nok av, med problemet er kiloene. Jaja, fikk også litt klær i baggen som jeg skal ha med ombord i flyet, og det eneste jeg mangler å pakke nå er den lille sekken min hvor elektronikk, sminke og pass skal i. 
Posted 08.09.2013 at 14:46. In Travel. Write a comment?
6

Nå er det bare 4 dager igjen og i dag bestemte jeg meg for å begynne å pakke. Da jeg dro for første gang i fjor hadde jeg meg hele to kofferter, en bag og en sekk, og i år har jeg bestemt meg for at det ikke kommer til å skje. Det er så mye som ikke kommer til å bli brukt fordi jeg garantert kommer til å kjøpe en del nytt osv, så det å dra med seg mye gidder jeg ikke. Jeg reiser jo også alene og det å vandre rundt med 2 kofferter, bag og sekk blir bare alt for mye, jeg skal jo bytte tog 1 gang og så må jeg ta buss eller gå (om jeg gidder) ett stykke for å hente nøkkelen min og så gå enda ett stykke for å faktisk komme fram. Bare det å ha én koffert er mer enn nok å dra på, så da blir det det. Men det er en ting å si at man bare skal ha med seg én koffert, men det å faktisk få pakket alt man vil ha med seg i bare én koffert er en helt annen ting. Det går ikke. Jeg har prøvd. Så nå må jeg finkjemme alt det jeg vil ha med og bare plukke ut det viktigste. 

Problemet mitt er nå at jeg vil ha med alt for mange skopar. Jeg må kutte ned, men vet ikke hvordan. Klær er ikke så viktig, fordi shopping er jeg god på, men sko..jeg er så alt for kresen og elsker de jeg har, så jeg mååå bare ha med meg alle. Regner med at jeg må ta med vinterskoene mine når jeg hjemme en snartur i oktober..

Har ALT for mange sko, jeg blir GAL!
Posted 07.09.2013 at 15:38. In Travel. Write a comment?
1

Har vært i Oxford 2 ganger og flere skal det bli. Var vel kanskje ikke så begeistret i begynnelsen, men etter å ha latt Oxford fått vist meg sitt så klarer jeg ikke å glemme plassen. Det som er så spesielt med Oxford er helt klart universitetet, historien, og arkitekturen og det er bare sykt fascinerende. Da jeg søkte på universiteter i England var faktisk Oxford Brooks en av de jeg søkte på, men endte selvfølgelig i London på Roey. Gleder meg til neste gang jeg tar turen. 


Posted 18.08.2013 at 12:57. In Travel. Write a comment?
1


Den første fredagen i Alanya meldte vi oss på en Jeep-tur inn til Dim grotten og Dim dammen. Vi ble plassert i en Jeep sammen med noen fra Tromsø, og hele turen var helt fantastisk. Det startet med litt off-road opp og ned en fjelltopp vi skulle over noe som var kjempegøy, men skummelt da det var flere meter ned på sidene og du følte du ikke hadde kontroll. Etter en humpete tur kom vi fram til Dim grotten hvor vi fikk ta en titt inn i den rare drypp-grotten, etter en liten Cola der kjørte vi videre for å spise mat. Vi spiste mat på en morsom flyte-sak (bilde) som var helt digg, og så "badet" vi i iiiiiis kaldt vann, eller, jeg ble dradd ut i vannet av han som kjørte Jeepen. KALDT. Etter det kjørte vi videre for å se på Dim dammen, og etter det kjørte vi hjem. Den beste dagen i Alanya, helt klart.


Posted 25.07.2013 at 20:22. In Travel. Write a comment?
0


Da har vi kommet oss til Alanya etter over 12 timer på farten. Lang og slitsom reise, men også veldig morsom. Nå har vi kommet oss til rette og storkoser oss.
Posted 17.06.2013 at 09:35. In Travel. Write a comment?
0

Da setter vi snart kursen mot Værnes for å hoppe på flyet til Alanya. Skal bli godt å komme seg til varmere strøk og bare slappe av i 2 uker før en intens sommer med mye jobbing. Drar sammen med mamma, mormor og lillebror Hans, så det kommer nok til å bli en avslappende ferie. (Selv om det skal bli gøy å dra til Tyrkia klarer jeg ikke å tenke på noe annet en READING FESTIVAL 2013, tror jeg skal dø! tihi)


Posted 15.06.2013 at 13:16. In Travel. Write a comment?
2

Ever since I walked into the Hard Rock Cafe in San Francisco I have bought a t-shirt as a memory from every Hard Rock Cafe I have been in. The collection is getting bigger and bigger and I love it, the shirts are so pretty! DIAMONDS!!!!
Posted 07.04.2013 at 12:20. In Travel. Write a comment?
0

If I could, I would! And I definitely will..one day. In 2011 i went to LA two times in three months, simply LOVE that place. 

Jeg bor for tiden i The Awesome City of London, men jeg føler det ikke er nok. Jeg er langt ifra fornøyd med å bare ha bodd i London (og i Texas da..), så neste boplass håper jeg blir en plass i California, helst LA. Uansett hvor mye jeg elsker London, kommer været aldri til å være sånn som i LA og jeg er ett værmenneske. Været gjør så mye med humøret mitt at det nesten ikke skulle vært lov! Det å våkne opp til sol og varme er bare det beste jeg vet, selv om jeg ikke er noe fan av å ligge på stranden eller i det hele tatt være i nærheten av stranden så elsker jeg sol og varme. Føler meg så fri. Nei, en dag blir det, har ingen planer om å dø i morgen.  
Posted 31.03.2013 at 16:00. In Travel. Write a comment?
0

For et par uker siden fant jeg og Bente ut at vi skulle ta oss en dagstur til Oxford for det var så kjedelig, så vi tok turen oppover. Vi meldte oss på en "walking tour" og fikk sett og hørt mye om University of Oxford noe som jeg syns var kjempefascinerende. Og arkitekturen..FY for noen mesterverk, uansett hvor du snudde deg så var det store "slott" fra tilbake helt til 1000-tallet. Fikk også sett en plass hvor de spilte inn en scene til Harry Potter (bildet av det store treet, 3. nederst), jeg er jo ikke noe fan og har aldri hørt eller sett denne plassen før, men de som er fan vet vel alt om det. Var også en del vi ikke fikk sett fordi det var så forferdelig kaldt, så må nesten tilbake en gang for å se litt mer. Sjarmerende plass! 


Posted 16.03.2013 at 14:45. In Travel. Write a comment?
0

På kalde og sure dager som dette savner jeg varmere strøk. Jeg savner LA. Selv om jeg elsker London, så savner jeg LA. Byen er så "chill" om man kan kalle det det, du tar litvet med ro med en gang du kommer dit, atmosfæren er bare fantastisk. Har vær i LA to ganger, og SKAL tilbake om ikke så alt for lenge, jeg bare må!


(Bildet er tatt av meg av ustikten fra Universal Studios Hollywood)


Posted 02.02.2013 at 20:34. In Travel. Write a comment?
0

Torsdag:
Reiste fra campus rundt 14-tiden hvor vi, Alix, Bente og meg, tok rutebussen til Victoria Station og så en buss til Luton airport. Kom vel fram til Paris rundt 21-tiden i Norsk/Fransk tid. Så Eiffeltårnet fra flyet, kjeeempefint. Da vi kom fram på flyplassen var ALT på fransk og vi hadde ingen peiling i det hele tatt hvor det var vi skulle gå, men til slutt fant vi tog-billett-maskiner og etter 15 min med spekulering på hvordan maskinen fungerte fikk vi kjøpt billetter og hoppet på verdens styggeste tok til Gare du Nord. Da vi kom dit var det å finne hotellet til fots, noe som tok oss lengre tide enn forventet, men vi fant frem til slutt. 

Fredag: 
Pakket tingene våre og forflyttet oss til neste hotell via taxi. Der møtte vi Lizzie og Pam. Etter litt surring og venting og planlegging dro vi til Arc de Triomphe og gikk nedover Champs-Élysées og så blandt annet en stor Louis Vuitton butikk. Spiste burger til lunch..veldig fransk..Så dro vi til Eiffeltårnet og så Notre Dame. Imellom var vi innom butikker, gikk og kikket i forskjellige gater og var innom Starbucks. Rundt 19-tiden dro vi tilbake til hotellet og slappet av og ordnet oss på en kveld ut i Paris. Vi alle var så slappe og sliten etter all reisingen og gåingen så vi kom oss ikke ut før 22-tiden hvor vi så gikk og spiste middag, etter det dro vi en gang til til Eiffeltårnet for å se det om natten og se det glitre, dette rundt 12-tiden. Etter ca. 1 time rundt Eiffeltårnet fant vi en nattklubb, men med en gang vi kom inn snudde vi og gikk ut. Fant ut at vi var for trette og sliten til å hoppe opp og ned på dansegulvet, så vi bestemte oss for å komme tilbake lørdagskvelden.

Lørdag:
Brukte 2-3 timer på Musée du Louvre og fikk sett Mona Lisa, så tok vi turen opp til Disneyland Paris og tilbringte så og si hele dagen der. Rock 'n' Roller Coaster Starring Aerosmith, ææææ, var helt KONGE, speed-coaster med en haug med looper i ett svart rom med Aerosmith musikk på full guffe, HELT FORJÆVLIG BRA! ÆÆÆ! Til lunch ble det en forferdelig Crêpe med ost, poteter og skinke og til middag ble det verdens beste biff. Planen for lørdagskvelden var som sagt å dra ut, siden vi ikke fikk gjort den fredagskvelden, men jeg og Bente ble "hjemme" mens de andre dro ut. Siden vi skulle opp tidlig å reise hele søndagen, pluss vi var slitne og trette etter all gåingen, fant vi ut at vi bare kunne bli på hotellet og få oss litt søvn siden vi ikke kom hjem før 3 tiden fredagsnatta. 

Søndag: 
Pakke tingene og sjekket ut. Dro tidlig på flyplassen og tok flyet hjem. Alle dagene vi var i Paris var det regn, surt og kaldt, men selvfølgelig den dagen vi skulle reise ble det skyfri himmel og sol, jaja.

Alt i alt, hadde en fin tur, men tror ikke jeg reiser tilbake til Paris på en god stund. Mitt inntrykk av det jeg fikk se av Paris utenom attraksjonene var, skittent, gammelt (som i stygt) og frekke folk. Har falt for London jeg, LondonLondonLondon, fineste byen på jord. 


(Bilder fra Facebook)

For flere bilder fra Paris, klikk her.


Posted 28.11.2012 at 14:36. In Travel. Write a comment?
2


Posted 26.11.2012 at 20:01. In Travel. Write a comment?
0

Jeg må bestemme meg for en plass. De med strek over kommer ikke på tale, men er et alternativ. Jeg klarer liksom ikke helt å bestemme meg, skulle ønske jeg kunne velge alle. 

Prague (Praha, Tsjekkia)
Utrecht (Nederland)
Melbourne (Australia)
Sydney (Australia)
North Carolina (USA)
Ohio (USA)
California (USA)
Georgia (USA)

WHERE!?
Posted 03.10.2012 at 17:32. In Travel. Write a comment?
1

Da jeg dro til USA for 2 år siden hadde jeg med meg hele TO fulle kofferter, eller, en gigantisk koffert og en bag. Jeg må innrømme at jeg hadde meg meg ALT for mye...tihi. Nå når jeg skal flytte til London har jeg planer om å bare ha med meg EN koffert, bare EN, og det blir en utfordring. Siden jeg først reiser med norwegian fra Trondheim til Oslo kan jeg bare ha med 20kg i kofferten jeg skal sjekke inn, 3kg mindre enn hva jeg får lov til å ha med meg over dammen, og det er jo litt trist. 3kg er verdigfulle kilo når man skal flytte..MEN jeg skal få det til, gidder ikke å bruke 700-800kr på å betale for en ensktra koffert..I tillegg til disse 20kg får jeg også ha med 10kg i håndbagasje. Nå vet jeg ikke hvor mye datamaskinene mine kommer til å veie, men jeg håper at det blir ett par kilo til overs sånn at jeg kan også pakke litt klær og sko i håndbagasjen, må jo utnytte det man kan. Blir skummelt å se om jeg får med meg alt. Er jo mye som skal med, og sko veier litt mer enn som så. Må jo ha med gummistøvler (heldigvis er de ikke så store), hvertfall 2 par converse (og de er TUNGE!!) pluss en haug med andre sko. Og klær..æææh..må jo ha med jakker og alt, men skal ikke ta med det tungeste og mest "vinter" denne gangen, det blir tatt med etter juleferien (skal jo hjem en tur da vettuuu). 

Tæææhæ, fant ingen bilder som virket passende..så fant ut at jeg kunne skryte av å ha møtt Håvart Tjora (en sann helt). Btw..den "søøøte" veska jeg har står det Roehampton University på, tidligere den dagen var jeg og snakket med ei fra Universitetet. Mwooohaha.  


Posted 21.08.2012 at 22:37. In Travel. Write a comment?
1

Om jeg har regnet rett så er det bare 35 dager igjen til jeg reiser for godt fra lille Surnadal, hva om jeg aldri kommer tilbake!? Store sjanser for at det kan hende..skummelt. For ett par dager siden fikk jeg bekreftelse på at jeg har fått plass å bo på campusen. Jeg har da fått ett ensuite rom som vil si at jeg har bad med do, vask og dusj på rommet mit. Mitt, mitt og bare mitt. Digg. Kjøkken og stue/fellesrom deler jeg med 5 andre som jeg ikke vet hvem er, og det syns jeg er kjempemorsomt..håper virkelig det blir noen jeg kommer overens med. GUD jeg gleder meg noe sykt. Jeg vet jo sånn halvveis hvordan det er å reise til ett annet land for å bo der i en viss periode, men dette blir likevel litt annerledes. Jeg flytter ut hjemmefra for alltid. Kommer nok aldri til å gå gjennom inngangsdøren på "samme måte" som før. Skremmende. Men jeg gleder meg også. 


Posted 09.08.2012 at 23:55. In Travel. Write a comment?
0

Fant ut at det var smart å skaffe seg et kredittkort før jeg reiser over dammen. Skal jo selvfølgelig skaffe meg nytt bankkort når jeg kommer til Storbritannia, men kjekt å ha om noe skulle skje..


Posted 07.08.2012 at 17:00. In Travel. Write a comment?
0

Morsomt å se gjennom gamle bilder, vel er da ikke så gammelt dette da, men ehm..hadde en helt annen stil på den tiden. Jeg blir litt flau. 

2008:


2012:


Posted 29.07.2012 at 11:59. In Travel. Write a comment?
1

Den vakre gågaten i Flensburg
Morsom liten café/restaurant       F*R*I*E*N*D*S
Min nye skolesekk...Posted 25.07.2012 at 23:01. In Travel. Write a comment?
0

Er nå på tur hjem etter nesten to hele uker i Danmark. I går fikk jeg viljen min og vi dro til Tyskland, planen var egentlig Legoland, men halo, det er jo så kjedelig når man har vært der hundre ganger før. Flensburg, som ligger rett nedenfor grensen til Danmark, er en sykt fin by. Gikk og vandret i skinnende solskinn og 25 grader, gammel og fin by. Var digg. Har planer om å dra tilbake dit en gang når jeg får tid og penger. 

Men uansett, sitter nå på båten som går fra Fredrikshavn til Oslo og jeg må bare si at det blir siste gang. ColorLine er SÅ mye bedre enn denne StenaLine båten som går fra Fredrikshavn - Oslo. Er jo INGEN sitteplasser. Jaja. LAST TIME. Neste gang blir det ColorLine eller så svømmer jeg over Skagerak!

Digg kvalitet på webcameraet på PC'n!!


Posted 24.07.2012 at 10:35. In Travel. Write a comment?
0

Jeg digger Tyskland.

I dag satte jeg mine føtter på Tysk jord for første gang og jeg er helt..tom for ord. Jeg digger Tyskland. Neste gang jeg skal på ferie så trenger jeg ikke å spekulere på hvor jeg skal. Tyskland. Har faktisk blitt invitert nedover i auguat, men siden jeg må spare penger til London kan jeg ikke..jeg bruker jo fort ett par tusen i lommepenger, så pengene flyver selv om overnatting er gratis. Trist. Jaja. Til jul blir det!!


Posted 23.07.2012 at 23:57. In Travel. Write a comment?
1

Ferie er ferie. Jeg digger Danmark. Nå har vi "flyttet" fra hytten vi bodde i til Gerning like ved vår kusene og hennes familie. Kjempesøt liten plass. Har vært en liten tur i Silkeborg i dag og kjøpt verdens fineste kjole, vel, kanskje ikke verdens fineste, men jeg bare måtte ha den. Kommer bilde av kjolen senere, forhåpentligvis. Er fortsatt ikke noe å skrive om, så derfor ender jeg dette inlegget nå. 


Posted 21.07.2012 at 17:45. In Travel. Write a comment?
0

Er nå hos onkelen min, men skal snart hjem. Klokken er snart 11 og vi har en stor time å kjøre for å komme tilbake til hytten vår på Djurs. De siste dagene etter Kjøbenhavn har gått til shopping i Århus og Randers, småturer hit og dit og 2 hele dager i Djurs Somerland. I morgen har jeg lyst til Tyskland, men det er ingen andre som vil være med, skuff, er jo bare 2-3 timer ned til grensen så det er jo ikke langt. Jaja. Er ikke så mye gøy som skjer, vel, jeg koser meg, men er ikke noe spennende å skrive om. Har også møtt en del av slekta mens vi har vært her og det er jo alltid spennende, har jo fått hele 2 nye familiemedlemmer siden sist. Meeen nå skal vi hjem, så det betyr INGEN internett, og det er ikke gøy..men det er jo bare fordi jeg holder på å søke på Roehampton, hadde jeg ikke gjort det hadde det jo ikke vært noe problem.........sånn helt seriøst..lizzm.

Slenger med to superawesome bilder fra Piraten i Djurs Sommerland. Verdens 6. beste berg- og dal-bane om jeg husker rett, digg.  
Ja, jeg har verdens fineste pose på bildene, men er liksom det eneste jeg kommer på............... 
Posted 19.07.2012 at 22:58. In Travel. Write a comment?
2
Posted 14.07.2012 at 10:17. In Travel. Write a comment?
0

Vel, kan da starte med gårsdagen. Stod opp, stresset, pakket, stresset og pakket, stakk en tur til tannlegen og så på jobb klokken 14:00. Da jeg var ferdig med dagens jobbøkt klokken 19:00 var det å stresse seg hjem, kaste i seg noen brødskiver og slenge det jeg ikke hadde pakket i baggen for så å kaste den i bilen og kjøre avsted. Rundt 21:00 startet vi ferden vår nedover til vakre København og etter 15 timer sittende i en bil og ett par småpauser kom vi fram til hotellet i København rundt 13:00 tiden i dag. Etter litt fram og tilbake endte vi opp på Hard Rock Café for å spise, måtte jo også kjøpe t-skjorte som jeg nå har gjort på alle andre 15-16 Hard Rock Caféene jeg har vært på. Var jo morsomt å få vite at jeg hadde samlet opp til 116DDK (på accesskortet mitt) fra USA i fjor så t-skjorten min ble jo billigere, wooho. Etter å ha ventet nokså lenge på mat fant vi ut at vi skulle undersøke Strøget, og målet mitt for i dag var Illum (merkeoutlet), meeeeeen det eneste som ble kjøpt var godteri, ingen klær, skuffelse, men det var salg, rotete og FULT av gale turister så jeg ga opp. Nå er klokken snart 21:00 og jeg skal SOVE. Er ikke så lett å sove i en bil med to urolige lillebrødre, skulle ønske vi tok toget istede, er jo sååå mye bedre og gøyere, men jaja, trenger jo bilen når vi stikker til Jylland på lørdag, blir digg. I morgen skal vi være skikkelige turister å gjøre masse turist-ting, mamma har jo aldri vært her i København så vi andre som var her for ett par år siden må guide henne, morsomt, nej egentlig ikke, men jaja, skal ta maaaaasse usaklige bilder av ting og tang i morgen. Morsooomt. 


Posted 12.07.2012 at 21:01. In Travel. Write a comment?
3


Posted 11.07.2012 at 00:43. In Travel. Write a comment?
1

Da ble det plutselig danmarkstur i morgen. I MORGEN. Jeg har da ikke begynt å tenkt på pakking en gang, og jeg bruker jo som regel en uke på å finne ut hva jeg skal ha med meg. Krise. Jeg visste jo at vi skulle til Danmark i nærmere framtid, men trodde aldri vi skulle dra I MORGEN. Har vel bare meg selv å takke for det, fordi det er jo jeg som har "planlakt" hele turen, og for å få noen netter i København før vi tar turen til Jylland må vi dra i morgen, men det er jo ok, bortsett fra at jeg ikke har PAKKET.

Siden vi er i København fredag tar vi vel turen innom Tivoli for å se A Friend in London spille. De representerte Danmark i Eurovision Song Contest i 2011, digger "New Tomorrow" er såååå søt. Vel nå må jeg bare pakke, skriver mer i morgen om turen. 


Posted 10.07.2012 at 23:35. In Travel. Write a comment?
0

Litt shopping skader aldri. Kjøpte dette sminkesettet da jeg ventet på flyet mitt i går, tenkte det blir digg å reise med når jeg skal til Danmark..er jo alt i ett. Tæhæ. Digg. 

Lancome Absolu Voyage Complete Make-Up Palette's upper decker includes:
1 x Mini Virtuose Mascara
6 x Ombre Absolue Eye Shadow
1 x Concearlar1 x Powder Blusher
1 x Compact Powder
3 x L'Absolu Rouge Lip Color

Lancome Absolu Voyage Complete Make-Up Palette's lower decker includes:
1 x Crayon A Levres Lip Contour Pencil
1 x Crayon Khol
1 x Blush Brush
1 x Eyeshadow Brush
1 x Lipstick Brush
1 x Foundation Sponge 


Posted 04.07.2012 at 23:16. In Travel. Write a comment?
2

Jeg digger USA, jeg digger England, jeg digger Tyskland, jeg digger Norge, men Danmark overgår alt og alle. For dere som ikke viste det så er jeg halvt dansk og uansett hvordan en vender og dreier på det, så føler jeg meg mer dansk enn norsk. Hver gang jeg setter foten min å dansk jord så føler jeg meg hjemme, mye mer enn i Norge. Hadde det ikke vært for staheten til pappa så hadde jeg nok bodd i Danmark den dag i dag, noe jeg til tider skulle ønske. Siden vi nettopp har fått ett nytt familiemedlem i Danmark så blir nok en turn ned til Danmark i sommer, og mens vi er der SKAL jeg til København. Jeg har familie midt i Jylland så det er ikke bare å ta bussen til København siden byen ligger på Sjælland, men forhåpentligvis så bestemmer vi oss for å kjøre gjennom Sverige og ned til København og så fortsette over Odense til Jylland. Gleder meg :)


Posted 17.06.2012 at 19:21. In Travel. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits