0


Da var pengene for russebilen inne på konto og det eneste som mangler er å venter på at kjøperne skal komme å hente den. Kommer til å savne denne skramlekassa kjempemasse. Har hatt noen fantastiske turer med den, og ikke fult så antastiske, men kommer til å savne den som om det er mitt eget barn som blir tatt ifra meg. 


Posted 12.04.2013 at 20:09. In Russ 2012. Write a comment?
1

Da har revyDVDen kommet i hus, og jeg må si det er en del bedre kvalitet på denne i forhold til 10.klasse revyen vår (Ali's cafe: kurerer med enn gruff). Det å se "behind the scenes" var egentlig ganske trist, fikk meg til å tenke tilbake..all øvingen, all stressingen, all fliringen osv. savner det. Om presis 2 uker er vi alle ferdige og skal ut i den store verden. Skummelt :)
Posted 06.06.2012 at 21:39. In Russ 2012. Write a comment?
1

Vi hadde faktisk et par dager med finvær :D
Russebilgjengen :)


Jeg fant et bilde av meg selv..
Under dåpen..jeg sølte..
På Avicii konsert med DJ Broiler som oppvarming


Volleyballkamp i Rinndal


Tre knuter i en smekk..


Russepresidenten og resten av russen planlegger saktekjøring framfor skolebussene (ble SUKSESS!!)


IIIIIs


Jeg og Snø avsluttet russetiden med grilling i regnværet :)


Kommer flere bilder senere :)


Posted 18.05.2012 at 21:46. In Russ 2012. Write a comment?
1

Nå er det ikke lenge igjen til at bilen er HELT ferdig. Vi mangler fortsatt å male ferdig det innvendig, og flytte tilbake setene og få inn bordet, men det er vel det.

Posted 15.04.2012 at 11:52. In Russ 2012. Write a comment?
0

Fram og tilbake. Fram og tilbake. Vi kjøpte denne russebilen fordi den var EU-godkjent til august 2012, men nejda, det var den ikke. Er bare tull med bilen. Men tror det er sånn halvveis fikset nå. Må det være. Men uansett, i går malte/sprayet vi på lynet på begge sidene, ble kjempetøft. Vi lagde tidligere en sjablong til lynet, hele 4.40 meter langt, hadde ikke troen på å få det til, men så gode som vi er gikk det supert. Blir helt konge med en blå stripe i midten. Nå er det bare kantene rundt vinduene og alt innvendig som gjennstår, syns selv at vi har kommet på god vei, er jo en del som ikke har begynt å malt bilene sine enda. 

Posted 10.04.2012 at 17:18. In Russ 2012. Write a comment?
0


Posted 07.04.2012 at 23:56. In Russ 2012. Write a comment?
1

Her er noen av de andre bildene jeg tok i går.
Posted 04.04.2012 at 23:26. In Russ 2012. Write a comment?
2


Dette er bare noen få bilder med russeklærne på (bortsett fra det siste..), tok enda flere bilder med prom-kjolen min på. Brukte jo nesten 4 timer på hele shooten..gøøøøy. Storkoste meg. 

Posted 03.04.2012 at 19:59. In Russ 2012. Write a comment?
1

Sent i går kveld ble jeg endelig ferdig med russebuksen. I all hast kastet jeg på strykemerkene uten å tenke meg om så mye, så mange av dem ble veldig random plassert. No turning back. Men ble egentlig ganske fornøyd. Kanskje litt på kanten med for mye strykemerker, men who cares. Buksa er mi. Syns den beskriver meg ganske godt jeg. Gøy. Så nå skal jeg ordne meg for så å dra en tur på jobb, og litt senere skal jeg pakke med meg russeutstyret mitt og ta ett par bilder. Wooho. Photoshoot. Kjendis.


Posted 03.04.2012 at 10:58. In Russ 2012. Write a comment?
0

Var på en liten kjørerunde og idet jeg sitter å tenker på dyr som kan komme sprettende over veien fikk jeg øye på disse søte. Nice. Skummelt. Og nå har jeg sydd på bokstavene mine som jeg skal stryke på i morgen..merkelig..først sy, så stryke, men jeg må da ha det helt perfekt..derfor det. Det var det for denne gang. Buksen min bli superlekker. Over og ut.Posted 02.04.2012 at 01:27. In Russ 2012. Write a comment?
0

Nå har bilen vært død i et par uker på grunn av registerreimen, MEN i går fikk vi liv iden igjen. Etter litt hit og dit, fram og tilbake så fikk vi bilen igang og jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Jeg var jo sikker på at bilen aldri kom til å fungere igjen, var 100% sikker på det, men der tok jeg visst feil, og det er jeg egentlig ganske glad for. Så nå er det bare å krysse fingrene å håpe på at bilen fungerer ut russetiden. Utenfor er det full snøstorm og siden fredag har vi fått hele 1 meter med snø (sånn ca.), så det var bra vi fikk bilen inn under tak før all snøen la seg. Posted 01.04.2012 at 18:26. In Russ 2012. Write a comment?
0

I dag ble alle russeknutene postet, de er fortsatt ikke helt ferdige og det kommer noen fler, men så langt har vi hele 123 knuter. Må si det er mange gode knuter i år, men så og si alle (hvis ikke alle..) har jo vært knuter før, men uansett, jeg gleder meg til å utføre en del av dem. 

§ 51: Merke fra butikken - Gå inn i en butikk og lat som du er utstillingsmodell i minimum 15 minutter

§ 52: Kølapp - Ekspeder en kunde i en tilfeldig butikk

§ 53: Bilde av Åge - Gå sammen fire russ. Så skal dere få ned fire 0,33l og en pizza i løpet av sangen (Fire pils og en pizza) av Åge Aleksandersen
§ 54: McDonalds-saltpose - Kjør naken gjennom drive-in på McDonalds og be om en milkshake

§ 55: Sugerør - Drikk en slush 120 sekunder
§ 56: Signaturen til gymlæreren - Delta i en gymtime iført undertøy, sokker og sko
§ 57: En lapp med klem på - Gi en klem til alle som sier hei til deg en hel skoledag
§ 58: En marshmallow - Grill marshmallows på bålet i restauranten på Vårsøg Hotell
§ 59: Babytruse - Stjele en truse fra en 1.- eller 2.-klassing og heng den opp i kantinen
§ 60: Godteribil - Kjør i 20 km/t foran bussene fra skolen til AMFI
§ 61: X-Factorlogo - En eller flere russ synger en hel sang på AMFI med CD-spiller
§ 62: Vannflaskeetikett - Ha vannkrig med minimum fem medruss på Skei

§ 63: REAL turmat-logo - Minst tre russ camper på Skeiområdet en natt, sover i telt og spiser nødproviant laget med stormkjøkken eller engangsgrill

§ 64: Bit av smågodtpose - Sove i russebilen tre netter på rad
§ 65: Imsdalkork - Vanne en ungdomskoleelev eller førsteklassing
§ 66: Flaskeåpner - Drikk en kasse pils sammen med tre medruss uten å tisse
§ 67: Plastbit - En russ drar en medruss på akebrett gjennom hele AMFI
§ 68: Bit av nattbukse - Sove en hel natt på skoletaket
§ 69: Dopapirbit - Surre inn en lærers bil med dopapir

§ 70: Bilde av ordføreren - Signaturen til ordføreren på buksa (gjelder både Surnadals-, Rindals- og Halsas ordfører)

 


Posted 29.03.2012 at 16:10. In Russ 2012. Write a comment?
0

I morgen er det duket for en ny temadag på skolen for surnadalsrussen 2012. Temaet i morgen er HODEPLAGG, og i den anledning har jeg dradd fram en haug med parykker..Jeg likte den nederste best, men lillebror ville ikke låne bort masken, så jeg ender vel opp på afroen. Klovneparykken skal kjære Marthe låne. Blir gøøøøy.

Under et heftig latteranfall fikk jeg knipset et par bilder....

Posted 26.03.2012 at 21:03. In Russ 2012. Write a comment?
0

Årsavgift, forsikring, omregistreringsavgift, skilting, sponsorer, bilen, huff alt gjør meg egentlig bare sur. Begynner å bli litt lei av alt styret, men jeg føler jeg har litt mer kontroll over ting nå enn hva jeg hadde tidligere i dag. Nej du skjønner det, for et par uker siden fant bilen ut at den ikke ville starte. Selveste registerreima som drar igang hele motoren har gått i to, og det er ingen lett sak å fikse den. Vi har hatt en del folk, både sivile og fagpersoner til å se på den, og alle sa at vi måtte bare få tak i en ny reim og få den på et verksted for å få byttet den. Vi har nå endelig fått reima, men vi har ikke penger til å dra bilen på et dyrt verksted som skal ha alle pengene våre, pluss litt til, så problemet er nå å finne noen som kan ta seg turen til der bilen står å skrifte den. Etter mange samtaler med en haug med folk har vi muligens én som sa seg villig til å prøve. Tusen takk. Så nå håper vi han får gjort det så snart som mulig sånn at vi får finne ut om den funker eller om det er noe mer som må skiftet ut, finner vi ut at motoren er gåen, ja da sitter vi fint i det. Men krysser alle fingrene og håper at ei ny registerreim gjør susen. Forsikringen er nå heldigvis betalt og den vil da aktiveres den 15.april, og da kan vi stikke til trafikkstasjonen på Sunndalsøra å få fikset skilt og etter det årsavgift. Bilen er heldigvis EU-godkjent til august, så det trenger vi ikke å tenke på. Bilen får nok også en gratis-sjekk fra vegvesenet så snart de kommer til skolen for å sjekke alle russebilene. Pluss alt dette må vi pusse, male, og fikse bilen innvendig. Og ALT må være færdig til sånn cirka 15.april. Krysser fingrene og håper at alt går bra (:

"Optimist, jeg vet det går bra til sist
Så lenge jeg lever her er jeg en optimist
Jeg er en optimist"


Skal du, eller har du hatt russebil?


Posted 19.03.2012 at 21:00. In Russ 2012. Write a comment?
1

Håper det er siste gang "RUSSEKLÆR" blir overskriften. Har nå kommet hjem etter en lang og nervepirrende dag, "får vi russetingene våre i dag, eller må vi vente til etter helgen?!" og nå har de endelig kommet i hus. Om mitt så kan jeg si at jeg er ganske fornøyd med det jeg har fått, skoene og buksen var vel litt i det minste laget når det kommer til størrelse, men det går. College-jakken min er jeg superfornøyd med, den er i S, litt i det største laget, men er vel helt greit det med tanke på at jeg skal ha en del under den. Er så glad for att jeg bestilte bokstaver til å stryke på jakken, digg. Digger også bokstavene mine på buksen, tihi. Nå GLEDER jeg meg til russetiden, kommer til å bli KONGE!
Posted 09.03.2012 at 19:59. In Russ 2012. Write a comment?
Stikkord:
0

Hva som er inne i denne baggen får du vite senere :D


Posted 09.03.2012 at 14:16. In Russ 2012. Write a comment?
Stikkord:
1

Godset kjøres ut til mottaker
09.03.2012 09:00, 
7491 TRONDHEIM

Wæææ, ikke lenge igjen. Satser på at de er her iløpet av dagen. Gleder meg! 

Men jeg vurderer å bestille MER. Har funnet et kjempesøtt russeskjørtrussepresidenten.no, og jeg har så veldig lyst til å bestille ett. Har også lyst på en
teddy fleece jakke, den ser så veldig god ut og jeg tror det er lurt å he en varm jakke til russetiden. 


Posted 09.03.2012 at 09:19. In Russ 2012. Write a comment?
Stikkord:
0

I dag kom det russeklær fra russedress, og det er jo gøy det, men jeg har jo selvfølgelig bestilt fra russ.no, så jeg får dem ikke før litt senere (håper i morgen eller fredag). Klærne mine ble sendt i går, så jah, får jo bare vente. Haster jo egentlig ikke..skal jo ikke bruke klærne før mai, så det er jo ingen stress i det heletatt. Men jeg gleder meg til å få dem, håper buksen passer, og så er jeg litt spent på russekortene, har jo nesten glemt hva jeg skrev på dem. 

Her skulle det egentlig ha vært et bilde av noe russe-aktige ting, men internettet er borte så jeg sitter på mobilnettet og det går det så veeeeldig sent, og så det koster en formue, så jeg må bare si meg ferdig med dette nå.  


Posted 07.03.2012 at 15:21. In Russ 2012. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits